2013. május 23., csütörtök

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Tippmix - Archívum I. (téma lezárva)

(#33851) umek7 válasza Ripper03 (#33850) üzenetére

umek7
(őstag)

:F

(#33852) Ripper03 válasza umek7 (#33851) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

5/4-be egyik tippnek gondoltam.

Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)

(#33853) szpal17 válasza szpal17 (#33837) üzenetére

szpal17
(senior tag)

Hihetetlen, hogy mindig elmegy valamin...nevetséges.. :W

Már csak a Barcában bízhatok, hogy legalább visszanyerjem a feltett összeget..

(#33854) umek7 válasza Ripper03 (#33852) üzenetére

umek7
(őstag)

Szerintem semmi meglepi nem lesz.

(#33855) Ripper03 válasza umek7 (#33854) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

csak egy kósza megérzésem volt lehet nemjön össze.Olyan mint a múltkori Bolton:)

Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)

(#33856) pohár válasza pohár (#33815) üzenetére

pohár
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

na nézz oda umek, 0-0 lett :DD

%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel || eladó: http://href.hu/x/cl0a

(#33857) sz_abika

sz_abika
(senior tag)
LOGOUT blog

Éjjeli NBA meccsekre valami?
Orlando tetszen 1.32n, főleg ha lehetne mellé még dobni valamit.

Megújult honlappal várjuk a versenyzőket! GT5/PSN ID: xSzabikax ______________________ www.granturismofever.hu _____________________

(#33858) anonymus89

anonymus89
(senior tag)

Hello szia Valencia ismét....

csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot....

(#33859) giigz

giigz
(PH! addikt)

Már csak Barcelona kell! :)

(#33860) MikE008

MikE008
(fanatikus tag)

Nem megy nekem ez az NFL tippelés :)

" To Dare Is To Do "

(#33861) malwy

malwy
(senior tag)
LOGOUT blog

Olaszoknál nagyon durván jött minden, kár hogy csak bolognát tettem meg.

http://hardverapro.hu/apro/165_70_r14_4db_continental_nyari_4db_sportiva_teli/friss.html 2500Ft/db! augusztusban

(#33862) expander válasza sz_abika (#33857) üzenetére

expander
(fanatikus tag)

Oklahoma szerintem egesz jo 1,4ert a sanantonio ellen

Nokia Lumia 920

(#33863) vikvuk válasza giigz (#33859) üzenetére

vikvuk
(senior tag)

hmm mi van ott

gól

[ Szerkesztve ]

(#33864) giigz

giigz
(PH! addikt)

Igeeeen, vezet a Barca! :C

Akkor amerikai fronton így állunk: Orlando 1,32; Oklahoma 1,36; Pittsburg NFL 1,28 = 2,30 :)

(#33865) MikE008

MikE008
(fanatikus tag)

Mennyit ad az Espanol gólra?

" To Dare Is To Do "

(#33866) sz_abika válasza MikE008 (#33865) üzenetére

sz_abika
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem tudom de itt a nagy rohamban imo kapnak egyet aztán leállnak.

Megújult honlappal várjuk a versenyzőket! GT5/PSN ID: xSzabikax ______________________ www.granturismofever.hu _____________________

(#33867) jpm

jpm
(fanatikus tag)

csináltam tegnap 200-ért totót, van egy 10-esem, de lehet semmit se fizet :D

(#33868) MikE008 válasza sz_abika (#33866) üzenetére

MikE008
(fanatikus tag)

Hát simán benne van, hogy 1-1, de 0-5 is :D

" To Dare Is To Do "

(#33869) janos1988 válasza giigz (#33859) üzenetére

janos1988
(őstag)

Hát még nekem. Úgy lesz 12-esem a totón.

http://alfahir.hu/tovabb_dagad_a_fidesz_offshore_botrany

(#33870) Ripper03

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

1-1 :U

(#33871) expander

expander
(fanatikus tag)

de jo, hogy leikszelt az a mocskos olympiakosz, most hogy vernem a fejem a falba :D

Nokia Lumia 920

(#33872) vikvuk válasza Ripper03 (#33870) üzenetére

vikvuk
(senior tag)

1.2-ért lehet is
még egy befújás ;]

kapufa, kezezés... azé...

[ Szerkesztve ]

(#33873) szpal17

szpal17
(senior tag)

Dejó, hogy délután nyert az összes olasz.. még reménykedtem...két spanyol meg... :O :DDD

(#33874) B-L-A-C-K

B-L-A-C-K
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Havernak is ezen megy el 1700 eu...

(#33875) Ripper03 válasza szpal17 (#33873) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Pedig ez pont fordítva szokott lenni.

(#33876) B-L-A-C-K

B-L-A-C-K
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem tudom nézitek e, de egy elég nagy kezezéses 11-est nem ad meg a bíró a Barcanak...:D

(#33877) szpal17 válasza B-L-A-C-K (#33876) üzenetére

szpal17
(senior tag)

Vészkapus volt...akkor már lehet. :D

1700EU? Hát akkor én annyira nem bánkódom :)

[ Szerkesztve ]

(#33878) vikvuk válasza B-L-A-C-K (#33876) üzenetére

vikvuk
(senior tag)

örülök h ebből kimaradtam

(#33879) MikE008 válasza MikE008 (#33868) üzenetére

MikE008
(fanatikus tag)

Hát előbbi lett :) Mondjuk a bíró nem volt a helyzet magaslatán

" To Dare Is To Do "

(#33880) N-vidi-A válasza vikvuk (#33878) üzenetére

N-vidi-A
(HARDVERAPRÓD)

+1
Olaszokat nézve bántam, hogy nem tettem ma, viszont a spanyolokat elnézve meg örülök, tuti benne lettek volna 1-2 szelvényben.

:C :R

Migiri, migiri, úgy ám! :D 漢字 Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki jól járt...

(#33881) B-L-A-C-K válasza szpal17 (#33877) üzenetére

B-L-A-C-K
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Igen, ilyenkor ez kellemetlen, hogy tiszta 11-es lett volna és nem adja meg a bíró, ha megadja és bemegy ami 90% haverom most 1700 eu-t nyer az az 535 ezret, elég ideges lennék fordított esetben...

Ja plusz tegyük hozzá Barcának még 2 vagy 3 gólja (már nem emlékszem pontosan) volt amit nem adott meg, les miatt, ebből 1 volt tényleg les...

[ Szerkesztve ]

(#33882) szpal17 válasza B-L-A-C-K (#33881) üzenetére

szpal17
(senior tag)

Hát ezeknek a bíróknak fogalmuk nem volt, de már az elejétől kezdve.

(#33883) whited

whited
(őstag)

de nem kell videóbíró, bajnokságok, meccsek, eb döntők (lásd bronzmeccs mikor a németek berúgták 1.5m-t bent volt de nem adtál meg) FIFA én így szeretlek.... :U

http://www.sportfogadas.org/?ref=whitedragon ha tehetitek légyszíves kattintsatok rá, előre is köszönöm :))

(#33884) janeko

janeko
(őstag)

thanks olympiakosz és besiktas... a 2 szelvényem volt és ezek mentek el és most a kedves barca ha csak ez az 1ment volna el lehet kiugrok a 3.ról :W
most már tényleg érdemes megpróbálni barca idegenbeli meccseinél amikor azért nem olyan kis csapattal játszanak az 1X-et

2*512mb 800mhz A-DATA ram eladó. olcsó

(#33885) B-L-A-C-K válasza whited (#33883) üzenetére

B-L-A-C-K
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jogos, amúgy a meccsek kb. 30% birói hibákon megy el, nem értem miért nem tudják bevezetni a "videobirót"...

Na várom felrakják az uj listát, és indulhat az e heti 1db 5/7-esem...:)

U.I.: Tudom már van szerencsemix, de azt nem csipem...

[ Szerkesztve ]

(#33886) janos1988 válasza janos1988 (#33869) üzenetére

janos1988
(őstag)

Jó nagy faszságot írtam. 11-esem van csak. Kíváncsi vagyok mennyit fizet és mivel kombi szeló arra is kíváncsi leszek hány 10-es van ilyenkor rajta. 2? 4?

http://alfahir.hu/tovabb_dagad_a_fidesz_offshore_botrany

(#33887) N-vidi-A válasza B-L-A-C-K (#33885) üzenetére

N-vidi-A
(HARDVERAPRÓD)

Ha jól emlékszem nyilatkoztak róla, ahhoz, hogy bevezessék a videóbírót, az egész futball szabályán változtatni kell, nem lehet, hogy csak erre meg erre a bajnokságra, kupára stb legyen érvényes, na már most ha MINDENHOL érvényes kell legyen, akkor a Karakószörcsök FC vs Ököritófülpös mérkőzésen is kellene legyen videóbíró, ami azért valljuk be, nem nagyon kivitelezhető, de tovább megyek, a még rosszabb gazdasági helyzetben lévő országolnál (persze ha még létezik ilyen :DDD ) még annyira sem lehetne megoldani, hisz nem a videóbíróra, de még a rendes élelmezésre sincs pénze az országnak.

Persze ezek az Én összeszedett infóim innen-onnan, nem kell megkövezni! ;)

Migiri, migiri, úgy ám! :D 漢字 Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki jól járt...

(#33888) pohár válasza vikvuk (#33872) üzenetére

pohár
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

az a kezezés rohadtul nem volt szándékos, magyarán nem is büntetendő :N
a teste mellett volt a keze szorosan, nem a fele fölött salimpált :D

%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel || eladó: http://href.hu/x/cl0a

(#33889) B-L-A-C-K válasza N-vidi-A (#33887) üzenetére

B-L-A-C-K
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Persze ez jogos, de szerintem 5-10 éven belül (természetesen ha idén nem lesz világvége :) ) összehozzák. Igaz sok pénzbe lenne de több nézőt is hozna ez az új rendszer. Teniszbe is mindig mikor van ilyen majdnem elélveznek a nézők...:D

pohár: Ne haragudj hogy hozzád szólok, de nem tudom szó nélkül hagyni. Nem tudom melyik meccset nézted, de nem volt a teste mellett a keze szorosan egyáltalán, olyan 11-es lett volna mint egy ház! Biztos lesz mindjárt fent róla videó is...

[ Szerkesztve ]

(#33890) expander válasza N-vidi-A (#33887) üzenetére

expander
(fanatikus tag)

2db kamerara van szükseg, a mostani "golbirok" helyere. NFL-ben ugy van ez megoldva, hogy van 2 piros zaszlod, amit ha bedobsz a palyara akkor van "challenge". lenyegen ugye ugyanez van teniszben is, azert ez a neve (gondolom en...). es ott is csak pontszerzö akciora tudod bedobni, illetve a hozza kapcsolodo esemenyekhez (firstdown es hasonlok), viszont szabalytalansagokra nem. tehat siman meg lehetne oldani, hogy visszanezzek lassitva, hogy bent volt e a labda a kapuban, esetleg meg 1 kamera ami a tizenhatoson belüli területet veszi, ha ott törtenik valami szabalytalansag, akkor meg arra lehetne kerni lehetöseget. legalabbis en, igy oldanam meg. de mint tudjuk platini urasag is böven bennevan a bundaban, (es szerintem nagyon sok csapat illetve vezetök is a "maffia" mellett) es a videobiroval elegge csökkenne a bevetel ezen emberek szamara :\

Nokia Lumia 920

(#33891) MikE008 válasza B-L-A-C-K (#33881) üzenetére

MikE008
(fanatikus tag)

Néztem a meccset teljesen jogos amit mondasz tiszta 11-es! De ezen kívül a többi lesgól tényleg les volt.Ezen kívül a végén 2 lest fújt be jogtalanul, de azok nem voltak olyan veszélyesek.

Szerk.: A videobírós dologhoz hozzátenném, hogy labdarúgásban sokkal több a szubjektív dolog, mint amerikai fociban, szóval csak bonyodalmak lennének. Az lenne talán a legjobb, ha lenne 2 Challenge mindegyik csapatnak és góloknál, 11-es esetnél, esetleg piros lapnál lehetne kikérni.

[ Szerkesztve ]

" To Dare Is To Do "

(#33892) pohár válasza B-L-A-C-K (#33889) üzenetére

pohár
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

a visszajátszást néztem csak meg az ő jobboldaláról, onnan eléggé úgy tűnt hogy maga mellett van a keze, és nem kinyújtva szaladgál vele

expander... ott "sólyomszem" a neve, és azt hiszem 4 darab van minden játékosnak, abból gazdálkodhatnak

[ Szerkesztve ]

(#33893) expander

expander
(fanatikus tag)

nah, közben a pittsburgh is eleg szarul all ... roethlisberger serülese eleg komoly megint, eladta a labdat, most nagyon megloghat a denver :\

pohar: challenge a neve, a remek magyar szakkommentatorok forditottak le solyomszemre. 3db van mind2 jatekosnak, plusz ha tiebreakre kerül sor akkor az addig megmaradtakhoz hozzaadnak meg 1-et. ha igaza volt a jatekosnak, akkor marad annyi amennyi volt, ha nem akkor egyertelmüen csökken 1-el a lehetösegek szama.

[ Szerkesztve ]

Nokia Lumia 920

(#33894) B-L-A-C-K válasza pohár (#33892) üzenetére

B-L-A-C-K
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Néztem élőben, kb. 5x lassítva visszajátszották, felemelte, és ha nem ért volna bele ráadásul valószinű gól...

Na meg is van videó, sasold csak meg...

[ Szerkesztve ]

(#33895) MikE008 válasza pohár (#33888) üzenetére

MikE008
(fanatikus tag)

Szerintem szabályos volt.Meg ha nem lett volna szabályos akkor is 11-es én úgy tudom, mivel, ha nincs ott a keze simán gól.

" To Dare Is To Do "

(#33896) MikE008 válasza MikE008 (#33895) üzenetére

MikE008
(fanatikus tag)

Milyen szabályos...!? Hülyeségeket beszélek :D "Szándékos" a szó, amit kerestem :D
Attya úristen, elnézést!

[ Szerkesztve ]

" To Dare Is To Do "

(#33897) pohár válasza B-L-A-C-K (#33894) üzenetére

pohár
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

hm, tényleg
ennyit megérdemel a bárka ;]

(#33898) expander válasza MikE008 (#33896) üzenetére

expander
(fanatikus tag)

olyan közel volt, es olyan gyors volt a labda, hogy nem feltetlenül volt az szandekos, inkabb csak reflex szerintem, bar ez nem valtoztat semmin, mert masfel meterre a kaputol, altalaban barmilyen esetben befujjak ha kezet er a labda, ugyhogy erthetetlen...

Nokia Lumia 920

(#33899) B-L-A-C-K

B-L-A-C-K
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez a kis hiba -2 pontot jelentett a Barcának, lehet ennyin is fog múlni a bajnokság. Mondjuk most úgy vagyok vele nyerje is a Real, megérdemelnék az eddigi teljesítményük alapján. Csak haveromat sajnálom mert neki 535 ezret vitt el ez a kis birói hibácska:

expander: Persze hogy nem volt szándékos, de ilyen esetben nem is nézik hogy szándékos volt e vagy nem, 100%-os 11-es..., ha nem védi ki csuklesszál meg gól...

[ Szerkesztve ]

(#33900) pohár válasza B-L-A-C-K (#33899) üzenetére

pohár
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

tett volna rájuk a halál, amit összebalfaszkodtak az elmúlt hónapokban, az alapján tudod ki fogadjon rájuk...

idegenben 1,25-ért meg a vicc kategóriát súrolja :N

[ Szerkesztve ]

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Tippmix - Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.