Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)

szpal17
(senior tag)
Hihetetlen, hogy mindig elmegy valamin...nevetséges.. 
Már csak a Barcában bízhatok, hogy legalább visszanyerjem a feltett összeget..

umek7
(őstag)
Szerintem semmi meglepi nem lesz.
csak egy kósza megérzésem volt lehet nemjön össze.Olyan mint a múltkori Bolton
Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)
na nézz oda umek, 0-0 lett 
%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel || eladó: http://href.hu/x/cl0a
Éjjeli NBA meccsekre valami?
Orlando tetszen 1.32n, főleg ha lehetne mellé még dobni valamit.
Megújult honlappal várjuk a versenyzőket! GT5/PSN ID: xSzabikax ______________________ www.granturismofever.hu _____________________
- Privát
- 2012-01-08 20:21:09

anonymus89
(senior tag)
Hello szia Valencia ismét....
csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot....

MikE008
(fanatikus tag)
Nem megy nekem ez az NFL tippelés 
" To Dare Is To Do "
Olaszoknál nagyon durván jött minden, kár hogy csak bolognát tettem meg.
http://hardverapro.hu/apro/165_70_r14_4db_continental_nyari_4db_sportiva_teli/friss.html 2500Ft/db! augusztusban

expander
(fanatikus tag)
Oklahoma szerintem egesz jo 1,4ert a sanantonio ellen
Nokia Lumia 920

vikvuk
(senior tag)
hmm mi van ott
gól
[ Szerkesztve ]

giigz
(PH! addikt)
Igeeeen, vezet a Barca! 
Akkor amerikai fronton így állunk: Orlando 1,32; Oklahoma 1,36; Pittsburg NFL 1,28 = 2,30 

MikE008
(fanatikus tag)
Mennyit ad az Espanol gólra?
" To Dare Is To Do "
Nem tudom de itt a nagy rohamban imo kapnak egyet aztán leállnak.
Megújult honlappal várjuk a versenyzőket! GT5/PSN ID: xSzabikax ______________________ www.granturismofever.hu _____________________

jpm
(fanatikus tag)
csináltam tegnap 200-ért totót, van egy 10-esem, de lehet semmit se fizet 

MikE008
(fanatikus tag)
Hát simán benne van, hogy 1-1, de 0-5 is 
" To Dare Is To Do "

janos1988
(őstag)
Hát még nekem. Úgy lesz 12-esem a totón.
http://alfahir.hu/tovabb_dagad_a_fidesz_offshore_botrany
1-1 

expander
(fanatikus tag)
de jo, hogy leikszelt az a mocskos olympiakosz, most hogy vernem a fejem a falba 
Nokia Lumia 920

vikvuk
(senior tag)
1.2-ért lehet is
még egy befújás ![;]](/dl/s/v1.gif)
kapufa, kezezés... azé...
[ Szerkesztve ]

szpal17
(senior tag)
Dejó, hogy délután nyert az összes olasz.. még reménykedtem...két spanyol meg...

Havernak is ezen megy el 1700 eu...
Pedig ez pont fordítva szokott lenni.
Nem tudom nézitek e, de egy elég nagy kezezéses 11-est nem ad meg a bíró a Barcanak...

szpal17
(senior tag)
Vészkapus volt...akkor már lehet. 
1700EU? Hát akkor én annyira nem bánkódom 
[ Szerkesztve ]

vikvuk
(senior tag)
örülök h ebből kimaradtam

MikE008
(fanatikus tag)
Hát előbbi lett
Mondjuk a bíró nem volt a helyzet magaslatán
" To Dare Is To Do "

N-vidi-A
(HARDVERAPRÓD)
+1
Olaszokat nézve bántam, hogy nem tettem ma, viszont a spanyolokat elnézve meg örülök, tuti benne lettek volna 1-2 szelvényben.

Migiri, migiri, úgy ám! :D 漢字 Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki jól járt...
Igen, ilyenkor ez kellemetlen, hogy tiszta 11-es lett volna és nem adja meg a bíró, ha megadja és bemegy ami 90% haverom most 1700 eu-t nyer az az 535 ezret, elég ideges lennék fordított esetben...
Ja plusz tegyük hozzá Barcának még 2 vagy 3 gólja (már nem emlékszem pontosan) volt amit nem adott meg, les miatt, ebből 1 volt tényleg les...
[ Szerkesztve ]

szpal17
(senior tag)
Hát ezeknek a bíróknak fogalmuk nem volt, de már az elejétől kezdve.

whited
(őstag)
de nem kell videóbíró, bajnokságok, meccsek, eb döntők (lásd bronzmeccs mikor a németek berúgták 1.5m-t bent volt de nem adtál meg) FIFA én így szeretlek.... 
http://www.sportfogadas.org/?ref=whitedragon ha tehetitek légyszíves kattintsatok rá, előre is köszönöm :))

janeko
(őstag)
thanks olympiakosz és besiktas... a 2 szelvényem volt és ezek mentek el és most a kedves barca ha csak ez az 1ment volna el lehet kiugrok a 3.ról 
most már tényleg érdemes megpróbálni barca idegenbeli meccseinél amikor azért nem olyan kis csapattal játszanak az 1X-et
2*512mb 800mhz A-DATA ram eladó. olcsó
Jogos, amúgy a meccsek kb. 30% birói hibákon megy el, nem értem miért nem tudják bevezetni a "videobirót"...
Na várom felrakják az uj listát, és indulhat az e heti 1db 5/7-esem...
U.I.: Tudom már van szerencsemix, de azt nem csipem...
[ Szerkesztve ]

janos1988
(őstag)
Jó nagy faszságot írtam. 11-esem van csak. Kíváncsi vagyok mennyit fizet és mivel kombi szeló arra is kíváncsi leszek hány 10-es van ilyenkor rajta. 2? 4?
http://alfahir.hu/tovabb_dagad_a_fidesz_offshore_botrany

N-vidi-A
(HARDVERAPRÓD)
Ha jól emlékszem nyilatkoztak róla, ahhoz, hogy bevezessék a videóbírót, az egész futball szabályán változtatni kell, nem lehet, hogy csak erre meg erre a bajnokságra, kupára stb legyen érvényes, na már most ha MINDENHOL érvényes kell legyen, akkor a Karakószörcsök FC vs Ököritófülpös mérkőzésen is kellene legyen videóbíró, ami azért valljuk be, nem nagyon kivitelezhető, de tovább megyek, a még rosszabb gazdasági helyzetben lévő országolnál (persze ha még létezik ilyen
) még annyira sem lehetne megoldani, hisz nem a videóbíróra, de még a rendes élelmezésre sincs pénze az országnak.
Persze ezek az Én összeszedett infóim innen-onnan, nem kell megkövezni! 
Migiri, migiri, úgy ám! :D 漢字 Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki jól járt...
az a kezezés rohadtul nem volt szándékos, magyarán nem is büntetendő 
a teste mellett volt a keze szorosan, nem a fele fölött salimpált 
%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel || eladó: http://href.hu/x/cl0a
Persze ez jogos, de szerintem 5-10 éven belül (természetesen ha idén nem lesz világvége
) összehozzák. Igaz sok pénzbe lenne de több nézőt is hozna ez az új rendszer. Teniszbe is mindig mikor van ilyen majdnem elélveznek a nézők...
pohár: Ne haragudj hogy hozzád szólok, de nem tudom szó nélkül hagyni. Nem tudom melyik meccset nézted, de nem volt a teste mellett a keze szorosan egyáltalán, olyan 11-es lett volna mint egy ház! Biztos lesz mindjárt fent róla videó is...
[ Szerkesztve ]

expander
(fanatikus tag)
2db kamerara van szükseg, a mostani "golbirok" helyere. NFL-ben ugy van ez megoldva, hogy van 2 piros zaszlod, amit ha bedobsz a palyara akkor van "challenge". lenyegen ugye ugyanez van teniszben is, azert ez a neve (gondolom en...). es ott is csak pontszerzö akciora tudod bedobni, illetve a hozza kapcsolodo esemenyekhez (firstdown es hasonlok), viszont szabalytalansagokra nem. tehat siman meg lehetne oldani, hogy visszanezzek lassitva, hogy bent volt e a labda a kapuban, esetleg meg 1 kamera ami a tizenhatoson belüli területet veszi, ha ott törtenik valami szabalytalansag, akkor meg arra lehetne kerni lehetöseget. legalabbis en, igy oldanam meg. de mint tudjuk platini urasag is böven bennevan a bundaban, (es szerintem nagyon sok csapat illetve vezetök is a "maffia" mellett) es a videobiroval elegge csökkenne a bevetel ezen emberek szamara :\
Nokia Lumia 920

MikE008
(fanatikus tag)
Néztem a meccset teljesen jogos amit mondasz tiszta 11-es! De ezen kívül a többi lesgól tényleg les volt.Ezen kívül a végén 2 lest fújt be jogtalanul, de azok nem voltak olyan veszélyesek.
Szerk.: A videobírós dologhoz hozzátenném, hogy labdarúgásban sokkal több a szubjektív dolog, mint amerikai fociban, szóval csak bonyodalmak lennének. Az lenne talán a legjobb, ha lenne 2 Challenge mindegyik csapatnak és góloknál, 11-es esetnél, esetleg piros lapnál lehetne kikérni.
[ Szerkesztve ]
" To Dare Is To Do "
a visszajátszást néztem csak meg az ő jobboldaláról, onnan eléggé úgy tűnt hogy maga mellett van a keze, és nem kinyújtva szaladgál vele
expander... ott "sólyomszem" a neve, és azt hiszem 4 darab van minden játékosnak, abból gazdálkodhatnak
[ Szerkesztve ]

expander
(fanatikus tag)
nah, közben a pittsburgh is eleg szarul all ... roethlisberger serülese eleg komoly megint, eladta a labdat, most nagyon megloghat a denver :\
pohar: challenge a neve, a remek magyar szakkommentatorok forditottak le solyomszemre. 3db van mind2 jatekosnak, plusz ha tiebreakre kerül sor akkor az addig megmaradtakhoz hozzaadnak meg 1-et. ha igaza volt a jatekosnak, akkor marad annyi amennyi volt, ha nem akkor egyertelmüen csökken 1-el a lehetösegek szama.
[ Szerkesztve ]
Nokia Lumia 920
Néztem élőben, kb. 5x lassítva visszajátszották, felemelte, és ha nem ért volna bele ráadásul valószinű gól...
Na meg is van videó, sasold csak meg...
[ Szerkesztve ]

MikE008
(fanatikus tag)
Szerintem szabályos volt.Meg ha nem lett volna szabályos akkor is 11-es én úgy tudom, mivel, ha nincs ott a keze simán gól.
" To Dare Is To Do "

MikE008
(fanatikus tag)
Milyen szabályos...!? Hülyeségeket beszélek
"Szándékos" a szó, amit kerestem 
Attya úristen, elnézést!
[ Szerkesztve ]
" To Dare Is To Do "
hm, tényleg
ennyit megérdemel a bárka ![;]](/dl/s/v1.gif)

expander
(fanatikus tag)
olyan közel volt, es olyan gyors volt a labda, hogy nem feltetlenül volt az szandekos, inkabb csak reflex szerintem, bar ez nem valtoztat semmin, mert masfel meterre a kaputol, altalaban barmilyen esetben befujjak ha kezet er a labda, ugyhogy erthetetlen...
Nokia Lumia 920
Ez a kis hiba -2 pontot jelentett a Barcának, lehet ennyin is fog múlni a bajnokság. Mondjuk most úgy vagyok vele nyerje is a Real, megérdemelnék az eddigi teljesítményük alapján. Csak haveromat sajnálom mert neki 535 ezret vitt el ez a kis birói hibácska:

expander: Persze hogy nem volt szándékos, de ilyen esetben nem is nézik hogy szándékos volt e vagy nem, 100%-os 11-es..., ha nem védi ki csuklesszál meg gól...
[ Szerkesztve ]
tett volna rájuk a halál, amit összebalfaszkodtak az elmúlt hónapokban, az alapján tudod ki fogadjon rájuk...
idegenben 1,25-ért meg a vicc kategóriát súrolja 
[ Szerkesztve ]