2013. május 24., péntek

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Tippmix - Archívum I. (téma lezárva)

(#3251) Vandit.

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezt ki meri? ;]
134 Roda - PSV V 1.43
144 Dijon - Caen V 2.35
208 Freamunde - Braga V 1.40
209 Belenenses - Porto V 1.38
243 Arsenal - Bolton H 1.18
253 Hoffenheim - Leverkusen V 2.52
252 Dortmund - Hamburg D 3.15
251 Bremen - Bayern München V 2.18
219 Sochaux - Lille V 1.90
224 Marseille - Le Mans H 1.30
228 Paris SG - Monaco H 1.76
221 Grenoble - Bordeaux V 1.41

[ Szerkesztve ]

A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> Fekve mindenki ugyanannyit nyom, mint állva, csak az nem mindegy, hogy a Földön, vagy a Holdon áll.

(#3252) Boxer001 válasza Vandit. (#3251) üzenetére

Boxer001
(PH! kedvence)

Nem rossz. :D
A R. Madrid most már csak tud győzni otthon a Malaga ellen...vélemény? :U Ennyire már nem lehetnek bénák, hogy ezt se húzzák be...
Sevilla-Almeria...lehet ez még biztosabb, mint a Real. :D

[ Szerkesztve ]

(#3253) geeg20

geeg20
(lelkes újonc)

sziasztok még itt új vagyok

Vienna Capitals - Jesenice H 1.27
Alba Volán - Medvescak Zagreb H 1.94
Roda - PSV V 1.43
Nantes - Vannes H 1.84

én ezeket gondoltam mára szerintetek bejöhet itt kinek a véleményére kell leginkáb odafigyelni ki a legjobb tippmixes köztetek

(#3254) Vandit. válasza geeg20 (#3253) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Figyelj rá, h amire a Boxer fogad arra ne tegyél. :D

szerk: Na hát ez az. :Y
Real otthon hozza a Sevilla is szerintem.

[ Szerkesztve ]

A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> Fekve mindenki ugyanannyit nyom, mint állva, csak az nem mindegy, hogy a Földön, vagy a Holdon áll.

(#3255) Boxer001 válasza Vandit. (#3254) üzenetére

Boxer001
(PH! kedvence)

Akkor itt egyikőtök se fog nyerni a héten, mert olyan fogadást senki se tud majd kötni... :N
Egyébként meg elmész a tudod, hogy hová. :D Bírom az ilyeneket, akik úgy kezdik, hogy kinek a véleményére adjon...adka.
A két spanyol meccsről vélemény?

[ Szerkesztve ]

(#3256) Vandit.

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Erre kéne ma rakni egy nagyobb összeget.

80 Spanyolország - Csehország H 1.11
79 Oroszország - Ukrajna H 1.11
144 Dijon - Caen V 2.45
134 Roda - PSV V 1.43
120 A. Pavlyuchenkova - S. Kuznetsova V 1.18

Eredő odds: 5.09366

[ Szerkesztve ]

(#3257) Vandit.

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Real, Barca, Sevilla, Valencia, Schalke, Leverkusen, Lille, Bordeaux, Marseille, Chelsea, Everton, Ajax.
Ez lesz a menü hétvégére. ;]

[ Szerkesztve ]

(#3258) Boxer001 válasza Vandit. (#3257) üzenetére

Boxer001
(PH! kedvence)

Mármint úgy érted, hogy ez lesz az egyik variáció a kb. 15 féle fogadásodból. :D
Jó kis kombó...már én se tudom lassan, hogy hány fajtát raktam meg idáig. ;] :D

(#3259) Vandit. válasza Boxer001 (#3258) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez a biztonsági fogadás.

Milan, Bayern, Hamburg, Liverpool, Roma, Barca, Depor, Fiorentina
Ez meg a kamikaze. ;] Bő 800-as.

[ Szerkesztve ]

(#3260) Boxer001 válasza Vandit. (#3259) üzenetére

Boxer001
(PH! kedvence)

Ennyire biztos vagy az Evertonban és az Ajaxban? :) Ja meg a Leverkusen idegenben...bár azokban még mindig jobban bízom.
Kemény ez a kamikaze. :D

[ Szerkesztve ]

(#3261) Vandit. válasza Boxer001 (#3260) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Everton és Ajax otthon behúzza. :K
A kamikazén még finomítok és teszek pár döntetlent is bele a biztonság kedvéért. ;]

(#3262) Boxer001 válasza Vandit. (#3261) üzenetére

Boxer001
(PH! kedvence)

De a Birmingham ellen gondolod, ugye? Nem a Sunderland ellen, az 27-én lesz csak.
Jól teszed. ;]

[ Szerkesztve ]

(#3263) Vandit. válasza Boxer001 (#3262) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tényleg, az Everton nem jó. Akkor teszem a MC-t a Stoke ellen. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#3264) Vandit.

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

49 Morton - Celtic V 1.15
80 Spanyolország - Csehország H 1.11
79 Oroszország - Ukrajna H 1.11
144 Dijon - Caen V 2.45
134 Roda - PSV V 1.43

Na ezt megdurrantjuk ma. :C

[ Szerkesztve ]

(#3265) Boxer001 válasza Vandit. (#3263) üzenetére

Boxer001
(PH! kedvence)

Már nem tudlak követni :F Arsenal fog a Stoke ellen játszani FA-kupában, az MC meg valami Scunthorpe United ellen. :D

(#3266) Vandit. válasza Boxer001 (#3265) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

De hétvégén a city fog a stoke ellen játszani vazze. :DDD

(#3267) Boxer001 válasza Vandit. (#3266) üzenetére

Boxer001
(PH! kedvence)

Ok.
Figy, még csak kedd van, de már is túl sokat iszol. :DDD
Lehet nekem is azt kéne így 2 vizsga előtt alig pár órával. :D

(#3268) Vandit. válasza Boxer001 (#3267) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ja, az is 26.-a. ;]
Akkor az angolok kimaradnak úgy néz ki. :))

(#3269) Vandit.

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tehát.
Lille, Bordeaux, Marseille, PSG, Arsenal, PSV, Ajax, Schalke, Wolfsburg, Leverkusen, Sevilla, Barca, Real, Villareal.
Na ennyi.

(#3270) Buldozer99

Buldozer99
(senior tag)

140 Guingamp - Istres H 1.79
149 Morton - Celtic V 1.15
144 Dijon - Caen V 2.45
134 Roda - PSV V 1.43
219 Sochaux - Lille V 1.90
224 Marseille - Le Mans H 1.30
221 Grenoble - Bordeaux V 1.41
243 Arsenal - Bolton H 1.18
228 Paris SG - Monaco H 1.76

Eredő odds: 52.16314

tudnám díjazni ha bejönne... :C

Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:)

(#3271) freaghill

freaghill
(senior tag)

Ezt szeretem a magyarokba...
Gyorsan hazajövök, kitöltök egy lapot, futok le a postára, abba a reménybe, hogy nem zár be.
Ugye itt nálunk 16:00 kor zár a posta... Befutottam a Postára, odaállok, és azt mondja, hogy: zárva vagyunk. Kimegyek, lépek hármat, megnézem az időt. 16:01...
De ha ő késne valamivel csak egy picit azzal ami fontos lenne, akkor ő persze elvárná, hogy elfogadják...hmm...

Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=freaghill

(#3272) Hurkafej

Hurkafej
(fanatikus tag)

A mai napra tud valaki valami jót ajánlani? :)
Bet-at-home-n :D

"Nem az a lényeg, hogy tudja motorozni, hanem az, hogy szeress!"

(#3273) Vandit. válasza Hurkafej (#3272) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

PSV

(#3274) Buldozer99

Buldozer99
(senior tag)

Nah akkor hajrá Guingamp és PSV! :K

Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:)

(#3275) Buldozer99

Buldozer99
(senior tag)

Közben hajrá Caen! :K

(#3276) Buldozer99

Buldozer99
(senior tag)

vezet a dijon :W

(#3277) Buldozer99

Buldozer99
(senior tag)

Guingamp gólt pls, és egy Caen fordítást...

[ Szerkesztve ]

(#3278) pohár

pohár
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Na meg a MU is vezet már elég régóta, jó kis tippmixet toltam, 9 meccs, ezen a meccsen kívül mindegyik holnap lesz :D

Lyon - Lille - Marseille - Paris SG - Aston Villa - Bayern M. - Leverkusen - Milan

Szerintetek? :D

Gyáá Tevez egyenlített, f@szom :D Jaa de 11-esből :U

[ Szerkesztve ]

%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel || eladó: http://href.hu/x/cl0a

(#3279) Buldozer99

Buldozer99
(senior tag)

THX Guingamp! :W

mér nem a city döntetlent raktam félidőre? áááh, pedig annyira tuti voltam benne...

(#3280) pohár válasza Buldozer99 (#3279) üzenetére

pohár
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nagy szerencséd lett volna, mert tizenegyest kapott a City, ha nem kapja meg szerintem nem egyenlít, szal bukó lett volna a félidő :K

%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel || eladó: http://href.hu/x/cl0a

(#3281) Buldozer99

Buldozer99
(senior tag)

Havernak meg mondtam hogy rakja meg hogy Tevez gólt lő, Betclicken, az ingyen fogadást rakja fel arra, de nem merte, pedig mondtam neki h tuti, volt csapatának bizonyítni akar meg minden, 4x szorzó volt...

mostmár valami nyerő szelvényt össze kéne hoznom, -13k körül vagyok... :U

(#3282) Buldozer99

Buldozer99
(senior tag)

Schalke, sevilla, tippmix számra lenne szükségem

(#3283) pohár válasza Buldozer99 (#3282) üzenetére

pohár
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

238 Deportivo - Sevilla

(#3284) szilchi

szilchi
(őstag)

Kaptam ma egy mailt,hogy megkaptam a 4. 2500 Ft-os ingyen fogadásomat a Sportingbet-en.De még most sem tudom megtenni az ingyen fogadást :F .Pedig pont arra akartam én is tenni,hogy Tevez gólt lő és/vagy hogy a City nyer :W

Kawasaki---Let the good times roll

(#3285) Buldozer99 válasza Buldozer99 (#3282) üzenetére

Buldozer99
(senior tag)

sőt egy villareal-ra is..

(#3286) Buldozer99 válasza pohár (#3283) üzenetére

Buldozer99
(senior tag)

jah őő, a hétvégi bajnokira gondoltam, de köszi :R

(#3287) pohár válasza Buldozer99 (#3286) üzenetére

pohár
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ja, azt nem tudom, bocsi :D
Na nyert a City, ekkora egy marhát mint ez a Ferguson :((( :W :W

(#3288) Buldozer99 válasza pohár (#3287) üzenetére

Buldozer99
(senior tag)

Hozzunk össze vmi fasza nyerő szelót... :DDD

(#3289) Boxer001 válasza pohár (#3287) üzenetére

Boxer001
(PH! kedvence)

Kár, hogy nem raktam meg a City-t, jól sejtettem a győzelmet. :)
A csodálatos Caen tippet meg köszönjük az illetékesnek... :(( Jön egy sörrel (vagy borral inkább). :D

(#3290) panel

panel
(tag)

holnapra ?

Genoa - Bari 1.90 H
Lorient - Lyon 2.04 V
Grenoble - Bordeaux 1.41 V
Marseille - Le Mans 1.30 H
Paris SG - Monaco 1.76 H
Mallorca - Getafe 1.93 H

(#3291) pohár válasza Boxer001 (#3289) üzenetére

pohár
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hát figyelj, az egyik szerencse volt (11-es), a másikat tudjuk be egy rendes Tevez gólnak :K
De amit Rooney művelt a City kapuja előtt, kalapom emelem! :K :R
Fel se nézett szinte, már spiccel csavarta is kapura úgy, hogy a jobb lábán volt a súly és a jobbjával rúgta el, hát a kapus épp csak az ujjbegyével tudta kapu felé tolni :U

De miért az utolsó 5 percben cserélt ez a majom edző? :(((
Nem az hogy 2 csatárral állt volna fel a MU, Berbatov-ot be se cserélte :( :W

(#3292) Boxer001 válasza panel (#3290) üzenetére

Boxer001
(PH! kedvence)

Genoa, Lyon, PSG...ezeket nem érzem annyira tutinak, sőt...de hát az én véleményem nem mérvadó.
pohár
Nem láttam sajnos a meccset. :U A lényeg, hogy H-ra tettem volna, de mégse fogadtam erre, inkább a Caenre... :W :D

[ Szerkesztve ]

(#3293) pohár válasza Boxer001 (#3292) üzenetére

pohár
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mert ennyi eszed van eee :D
Amúgy én meg akartam rakni egy másik szelvényen H-ra a meccset, de nem volt több pénz nálam :U :D
De ha csak ezen az egy meccsen taknyolok el, veszek egy kiló kokót és bekötöm magamnak infúzióba :(( :DDD

(#3294) geeg20

geeg20
(lelkes újonc)

én egy ilyent néztem mára

Fiorentina - Lazio H 1.75
Marseille - Le Mans H 1.30
Grenoble - Bordeaux V 1.41
Mallorca - Getafe H 1.93
Genoa - Bari A mérkőzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz H 1.93

szerintetek a fiorentia nyer

(#3295) geeg20 válasza geeg20 (#3294) üzenetére

geeg20
(lelkes újonc)

Genoa - Bari A mérkőzést elírtam itt a 2-3 gól lesz D 1.93

(#3296) Buldozer99

Buldozer99
(senior tag)

Van ma vmi tuti? Ti mit raktok? Össze kéne dobni valami jó szelót... ;)

(#3297) lony1001

lony1001
(újonc)

sziasztok aktív tippmixelő vagyok 7-i 7 napot tipp mixelek napi 2-3 szelvény 200ft-tol 2000ft-g mikor hogy tapasztalatok sok van:) sok a bunda illetve a szelvény átvizsgálás aki nyerni szeretne az egy hónapban egyszer tegye meg a tuti fix-t a többi napokon meg olyat játszón amilyet mások nem játszanának soha és akkor tuti nyer 7-nap --ból :R :C egyik nap biztos nyerek legkevesebb 1800ft legtöbb 170980ft!!! béke!! jó tippmixelés majd ha lesznek nagy meccsek írok !!

Ha beszolsz ismerek valakit aki ismer valakit szoval ne tedd!!!!

(#3298) fullextra válasza panel (#3290) üzenetére

fullextra
(tag)

Még ehhez jöhet az Arsenal-Bolton

(#3299) panel

panel
(tag)

Genoa - Bari 1.90 H
Lorient - Lyon 2.04 V
Grenoble - Bordeaux 1.41 V
Marseille - Le Mans 1.30 H
Paris SG - Monaco 1.76 H
Mallorca - Getafe 1.93 H
Liverpool - Tottenham 2.35 H
Groningen - Heerenveen 2.05 H

ez lett a végleges

(#3300) fullextra

fullextra
(tag)

Én egy ilyet gondoltam mára:

Arsenal - Bolton H
Grenoble - Bordeaux V

20k-->34.6k

:R

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Tippmix - Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.