vége....
Nem tagadom, lexarom.....

Nagyon kikapott a Róma. 

Nagyon jah 
.. ilyen ez a tippmix.
Mondjuk én a Bayern vs Shalke-t se tettem volna vendégre.
Ti melyik oldalon fogadtok? V a klasszikus tippmixet nyomjátok?
A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember….Your life – Your choices!

Dehogynem!!!
Simán bukik a München.
Bármikor tennék ellene, és teszek is.. most is bejött... csak sajna a róma bukott

a meglepetések hétvégéje!!!!
Béna Juve is csak X-elt az utolsó helyezett otthonában 
A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember….Your life – Your choices!

A juve egy trágya, .. kiesett a formából sajnos.
nem szabad rájuk tenni.
De még az inter is vesztésre áll

Jah el is buktam egy kis pénzt miatta
.....
Péniszbe.

Nah ez a hétvége úgy látom tanulságok hétvégéje volt, nem csak nekem....
Sebaj, mindig tanul az ember...
I LOVE THIS GAME
Mindig van mit tanulni 
De magyar bajnokira kellett volna fogadni, ott lett volna aratás
[ Szerkesztve ]

Hát nem tudom, én vegyesen szoktam... Az tény, hogy bayern miatt most nem jött semmi, pedig 6000Ftból lett volna 100000 Ft-om... Sebaj... Nem lehet mindig nyerni... majd a héten visszajön...
I LOVE THIS GAME

Nekemott az MTK mecs ment el csak.
Nagyot fogtam a manchesteren, hendikeppel
Pedig már összegyűrtem, és berbatovot szidtam, meg fergusont hogy nem játszatja Tevezt
Aztán szépen kiszedtem a kukából és beraktam a révai lexikonok alá, legalább használom vmire azt a sok könyvet
Meg az Udinesevel is mákom 90-enedik percben tizi... De amúgy érdekes 7vége volt szombaton minden bejött vasárnap minden elment... Ez van!
[ Szerkesztve ]
"A csend szar zajnak, dallamnak meg főleg!"
Tippek bl-re?? Sztem Mu Arsenal D Barca Chealsea H! Bochum - Hannover Hazai, Wolfsburg - Hoffenheim hazai! Udinese - Atalanta Hazai! De ezek már 7végi meccsek!
"A csend szar zajnak, dallamnak meg főleg!"
Arany szabály MTK-ra csak ősszel fogadunk, tavasszal mindig bénáznak.

jaj de szeretem a Dán meccseket
Ott hála égnek összefociztak megint nekem egy 6 számjegyű nyereményt
Nah ennyit a ZTE-ről (otthon 2:7-re kikapni
) pont nullára jött ki a mai nap, még jó hogy a székesfehérvár hozta a formáját

Nah most bukta
de majd ma.!
Ma nem fogadtál az MTK-ra? 

Nem fogadtam semmire, ma éreztem hogy nem kell
. elment volna mindenem!
csak úgy zárójelben miért nem fogadtok neten? vagy ha ott fogadtok akkor nem szóltam 
mit miótaaa???
(#274) sonar válasza concret_hp (#273) üzenetére
Én ott fogadok 

Jól megtettem a Kaiserlauternt
... csak 5 öt kaptak
Én meg nem raktam se a Bayern-re se a Wolfsburgra, pedig most bejöttek volna.
Mindegy én maradok az angoloknál, eddig minden jól alakul, még a Liverpoolnak kell ma nyernie és akkor öröm és bódogság lesz 
(#277) GGGBR válasza concret_hp (#273) üzenetére

A neten nem olyan érdekes...
I LOVE THIS GAME
Miért is?

De f@sza, hogy a 3,55-ös, 3,10-es és 1,74-es megrakott oddsú meccsekből az 1,74-esen megy el csak.. 
[ Szerkesztve ]
(#280) americanidiot válasza americanidiot (#279) üzenetére

Áh, úgy látszik elmegy máson is.. megnyugvás. 
Van valami tippetek a két Bajnokok Ligája meccsre? Nekem H, H mindkettőre.
(#281) sonar válasza americanidiot (#280) üzenetére
Chealse Barca szerintem 1,X
Arsenal MU: 2,X
Ha jól sejtem akkor a Barca kitámad és ha a Chealse jól tud kontrázni akkor nyert ügyük van, mert a Barca védelme nem igazán olyan jó.

Arsenal nyerni fog tuti... lesz egy csomó gól!

megvan varázsa, hogy megveszed, mondjuk a sportot böngészgeteted, számolgatsz, kalkulálsz, számolgatsz...
Kitöltöd a szelvényt., leadod, hazamész várod az eredményeket, örülsz, izgulsz.stb...
Utána pedig lesétálsz és kiváltod a pénzt, hidd le az bazi jó érzás, és elégedetten végig gondolod, hogy megint csináltál 6e ftból, 40-et....
Ez olyan minth a dvd-t (vagy blue ray-t) meg mozit hasonlítanád össze. Lehet hogy a otthon dvd-ézni kényelmes, de a mozi varázsa, na az az igazi...
I LOVE THIS GAME
Nálam csak az a baj, hogy 8-tól ált 17:30 ig dolgozok, ilyenkor már nagyon nincs hova menni, meg inkább elkerülöm a várost. És inkább a neten nézem a statisztikákat, meg meló közben megbeszéljük a kollégákkal a tippeket.
Izgulni így is lehet
Én meg minimál téttel játszok, nem hazárdírozok. Persze mindenki annyi pénzzel játszik amennyivel akar.

dettó...
Én sem hazardírozok, csak hétvégén játszom akkor 6-8 ezer fotinttal, az mindig visszajön, de általában mindig pluszban vagyok...
[ Szerkesztve ]
I LOVE THIS GAME

nekem is jött kis apró tegnap.
Arsenal-MU megtettem 4 v több gólra.
Meg valami másik meccset 4 v több gólra.,
76.000 ft jött.

Majd ma megtoljuk a barcelónát 

nagyon sokkal ne told szerintem...
I LOVE THIS GAME

Hát 33% esély megvan rá...
Szerintem a Chealse fog nyerni

Hát ez egyikünknek se jött be
.... jól megszívták az angolok.

majd hétvégén...
I LOVE THIS GAME

Én ma megoldok meg rakoma m tutikat.!
Nem fogadtam, de ha tettem volna akkor 1,X -re fogadtam volna.
Mire hazaértem már nem lehetett a Paks-ra fogadni, pedig azon lehetett volna kaszálni

Mára valakinek valami tuti?
Én a hétvégén csak a Dortmundra fogadtam, az be is jött 

én az Man Un rad hendibe.
Be is jött
100e zsebbe......
szerdán francia forduló. Van tuti tipped?

Nem vagyok oda csigazabálókért.
Meg nem is igazán jöttek be most a meccsek....
Valami uj taktikát kell kiátallnom.