már bocs de faszságokra raksz, és sokat kombinálsz...
%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel || eladó: http://href.hu/x/cl0a
már bocs de faszságokra raksz, és sokat kombinálsz...
%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel || eladó: http://href.hu/x/cl0a
Engem megmondom kimondottan idegesít hogy állandóan belinkelgeted és ezer iylen raksz "
" hogy buktál vagy nyertél. De 120 Ft-ról van szó...
, Meg ha nyersz is 100 ft-ből 700-at minek rakod ki? 
De nem tudom lehet csak engem idegesít, mást nem szóval nem kell velem foglalkozni...
Meg ha logikusan végig gondolod, azt mondtad havonta 30 ezret tisztán leszoktál venni mivel annyi a nyereséged átlagba, akkor ha nem 100 ft-al raknál hanem 1000Ft-al akkor 300 ezer lenne a nyereséged. Akkor nem értem miért nem csinálod? Tőkéd is van hozzá azt mondod...
[ Szerkesztve ]

Oké...értettem..többet nem linkelem.. 
Nem tudtam,hogy itt csak a 100.000-res nyereményeket lehet betenni. 
Bocs,hogy itt voltam.. 
"Meg ha logikusan végig gondolod, azt mondtad havonta 30 ezret tisztán leszoktál venni mivel annyi a nyereséged átlagba, akkor ha nem 100 ft-al raknál hanem 1000Ft-al akkor 300 ezer lenne a nyereséged. Akkor nem értem miért nem csinálod? Tőkéd is van hozzá azt mondod..."
Azért nem csinálom,mert volt amikkor buktam sokkal többett is,ami családapaként már nem engedhetek meg magamnak...amióta igy játszom,25-30 ezer havi nyereség,de szinte 0 bukás..
[ Szerkesztve ]
De ha ugyan úgy játszol, csak nagyobb téttel akkor ugyan úgy nyersz csak 10x többet. Nem értem mi befolyásolja azon a nyereséget ha ugyan olyan formában raksz csak 10x többért.
Ezt magyarázd már el mert nem értem...

+1 (kimaradt)

Láttom nem érted..
Igy fogadok egy nap 1-2 ezer forintott ami mondjuk 15 fogadás...
De ha 1 ezret rakok,akkor 1 nap 1-2 fogadás....nagyobb nyeremény de kisebb esély.
Tehát azért nem fogadok 10x többért,mert napi 1-2 ezret szánok rá bármikkor,de napi 10-et már nem igazán.
De gondolom láttad ezt is:![]()
Rakok Én többet is akkor amikkor tudom és érzem teljesen,hogy mi a pálya....csak ilyen kevésszer adódik..
De ha ugyan így nyomod napi 15 fogadás 1 ezressel azaz 15 ezerrel, akkor így 300 ezer tiszta hasznod lenne egy hónapban nem? Mert ha most van 30 akkor úgy lenne 300...
Na mind1 nem veszekedni akartam csak nem értem meg sose az ilyet. Ha ilyen jól nyomod akkor akár ebből mégis élhetnél. A másik meg nem kell itt besértődnöd meg mondani jó nem jössz ide, ez csak az én véleményem, és nem kell vele foglalkozni. Plusz nem is akarlak rábeszélni, de ha ilyen szép nyereséged van egy hónapban iylen kis tétekből, akkor lazán tudnál többet is csinálni....
[ Szerkesztve ]

KIABÁLOK 
MINDENKINEK MÁS A BANKROLLMENEDZSMENTJE
CÉLRAVEZETŐBB LENNE EGY TIPPERŐSSÉGET HOZZÁTENNI A TIPPEKHEZ és akkor abból mindenki UGYANAZT ÉRTI
[ Szerkesztve ]

Nem sértödtem meg és ne haragudj ha túlreagálltam.. 
Tudom és értem is amitt mondasz,de volt amikor buktam sokkatt és emiatt van ez a nem akarok kockáztatni többett dolog nálam.... 
akkor játssz 500ft-tal 1-2-3 meccset, ne 5-6 indiai meg az isten hátamögötti ligából szedjél tipped amihez közöd nincs, és mindjárt jövedelmezőbb, kevesebb izgalommal
ott még nics bunda ah van is akkor ugy scinaljak, hogy papirforma ne boruljon fel 
szerinted 
még jó hogy féltem a csehektől, szoptak is tisztességgel...

féltünk tesó

Mert szerinted a 20-ad rangú mecsekkel nem lehet nyerni... 
Kicsit túlzás,hogy semmi közöm hozzá,mert mindig megnézzem,hogy mirre fogadok... 
Ezt meg csak linkelem,mert megöltök,hogy csak 5800-at nyertem és nem 58 ezret...
Aki akarja rákatint és megnézzi,aki nem,az nem... 
KÉP
[ Szerkesztve ]

Ez igen, grat.! 
Nekem 20:00-kor és 20:15-kor kezdődnek a meccseim, szerencsére most csak 1k-t raktam erre a kettőre. 
Örülök neki, hogy 80k veszteség alá mentem, most már egy kicsit lassítok, így is több, mint 50k-t nyertem pár hét alatt. 
Nekem egyébként nagyon tetszik Sanya595 módszere, főleg az, hogy stabilan nyer havi 20-30k-t. 
sztem is tutibb mint sokat rakjunk fel azt vagy nyerunk sokat vagy vesztunk sokat....
nekem mégn em érkezett meg a pénzem...
Na ezt ugatom...
Szépen nyomod nagyon, és már mindjárt 29 ezer lenne 1 ezresből...
2. meccs is pipa 

Mindkét meccsem 2-0 vezetésre áll.
Éreztem, hogy egy körrel később kellene leállni, erre még mehetett volna a 20k. 
na jött a zte.loki döntetlen

Nem igérek semmit..... de azt betartom..
ja, az egyik volt 3-0 is 
Volendam rúgjon már egyeeeeet 
Hétvégére kitaláltam, hogy rakok olyanokat is, hogy mindkettő gólt lő 3-as kötésekben átlag 5.5 odds és elég jó százalékban jönnek, ahogy nézem.
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> Fekve mindenki ugyanannyit nyom, mint állva, csak az nem mindegy, hogy a Földön, vagy a Holdon áll.
Jó lesz az. 
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> Fekve mindenki ugyanannyit nyom, mint állva, csak az nem mindegy, hogy a Földön, vagy a Holdon áll.
az nem rossz 
szerintem a City meccsel kezdheted, Stoke is nyomni fog, a City meg 35 éve nem nyert kupát
Ja azon tuti rúg mindkettő, kinézek 8-10 mecset és összerakom őket. Minden ligából 2-3 meccs és jó is. ![;]](/dl/s/v1.gif)
fú, az biztos 
gólos tippeket én is tudok adni ha érdekel titeket, és elég jó szorzón vannak 
Minden megoldás érdekel, hisz azért vagyunk itt, hogy megosszuk egymással az ötleteinket/tippjeinket és minél többet nyerjünk, nem? ![;]](/dl/s/v1.gif)
elvileg, ja 
na majd holnap beröfögöm a góltippeket, ha lesznek
Okés. 
A Francia kettőben egy meccs kivételével az összesen rúgott gólt mindkét csapat. ![;]](/dl/s/v1.gif)
1.7 a hetediken az elég szép szorzó. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Mi volt ez a Cseh - Svéd 2-5 ?
nézte valaki ? Finnek is 3-0ra mennek, eszméletlen.. tudtam h ma nem kell pakolni..
![;]](/dl/s/v1.gif)
iPhone 4S White 6.0.0 ☆ Logitech G500 zjeeeeee!!!!
jupppíííí, jött az Altach, Evian, Volendam meccs, 500ft --> 1670ft 
a Realt délután már csak 1,75-ért tudtam megtenni

Te vagy mán ügyes... ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

Volendam
Holland II osztály....Tegnap azt mondtad ilyenre nem érdemes rakni.
Megnyugtatlak..nekem is bent volt és hozzták is amitt vártam..
Grat a nyereményhez,kb olyan,mint amitt Én rakok...(120 -->1100-1200) 
Mára ki mit játszik meg?
Szerintem ez ajándék lesz:
Futball, Ukrán I. osztály, 28. Meccsnap
Poltava - Shakhtar Donetsk
H4,00 X3,50 V1,70
Futball, Észt I. osztály, 11. Meccsnap
Kuressaare - Tammeka Tartu
H4,75 X3,50 V1,60
[ Szerkesztve ]

Na sikerült átnézznem a mai esélyekett.
Akitt érdekell,Én ezt rakom mára:
Blackburn Rovers - Manchester United Tipp: Manchester United
AC Milan - Cagliari Tipp: AC Milan
FC Barcelona - Deportivo La Coruna Tipp: FC Barcelona
Videoton FC - Győri ETO Tipp: Videoton FC
Kaposvári RFC - Szolnoki MÁV-MONDI Tipp: Kaposvári RFC
Borussia Dortmund - Eintracht Frankfurt Tipp: Borussia Dortmund
Manchester City - Stoke City (Semleges pálya) Tipp: Manchester City
FC Bayern München - VfB Stuttgart Tipp: FC Bayern München
Azért irtam be,mert hátha valaki válogat belöle magának és bejönn neki.... 
[ Szerkesztve ]
MU X lesz. 

Akkor City, Dormund
Meg nézek még egy kombinált szelót, nagyobb szorzókkal.

Ez azért kicsit komoly volt...

(#20692) RoyalFlush válasza Vandit. (#20689) üzenetére

Barcára meg nem tennék 
(#20693) B-L-A-C-K válasza RoyalFlush (#20692) üzenetére
Szerintem otthon nem adja el most....
(#20694) Vandit. válasza RoyalFlush (#20692) üzenetére
Otthon lehozzák most.
Ma meg a Pápa veri az MTK-t.
[ Szerkesztve ]
(#20695) icemanke válasza RoyalFlush (#20692) üzenetére

Fel akarják állítani az új rekordot hazai pályán 16 győzelem zsinorba.

Szerintem is nyeri fog a Barca, ráadásul milyen király szorzó van rá! 
igen, ezek HOLLANDOK, nem valami távol-keleti fos kínai meg indiai meg noname liga...
nekem mára már csak a Dortmund és a Bayern győzelem kell, holnapra pedig egy Liverpool éééés egy Real győzelem 
azért attól messze van amit te raksz, mert én 500ft alá nem nagyon megyek tétügyileg 
ukránokra inkább tennék, az észtekre se mert nem vágom őket...
de ezek közül lehet csemegézni mára:
Montpellier - Chambery
Tipp: Montpellier -3,5 gól
Odds 1,41
Andy MURRAY - Novak DJOKOVIC
tipp: Djokovic 2-0 -ra nyer
odds: 1,53
Itxako Reyno De Navarra - nők vs Larvik HK - nők
(Nyereményszorzó) 05/14/2011 2 1.75
13:30 Offenbach - D.Dresden 2 (1.95)
SOCCER
TIME: 19:45 GMT +1 - CONFIDENCE: 09/10
LEAGUE: Italy Serie A
MATCH: AC Milan v Cagliari
1X2 PICK: 1
ODD: 1.56 HOUSE: Betfair
16:00 Kapfenberg - W.Neustadt @ 1-X 13.00 --> apróval megéri, párszáz forintot megér
15:30 Freiburg - Leverkusen tip: 2 2.00
18:00 Tenerife Vs Valladolid Tip: 2 Kvota: 2.00 FT
17:30 Dubnica Vs Zilina Tip: 2 Kvota: 1.90 FT
Blackpool-Bolton 1 @ 2,35

Manchester City továbbjut 1,38
Debrecen-Győr (kézi női) V 1,18
Vorszkla Poltava - Sahtar Doneck V 1,7
Bayern-Suttgart H 1,28
Blackburn-MU V 1,68
Mainz-ST. Pauili H 1,34
odds 7,9 1000 FT-tal Várható nyeremény 7900 Ft
milyen?

Jahh.....bocs,de nem tudtam,hogy neked csak a tét számit,mert nekem inkább a nyeremény.
Csináltál az 500-ból 1600 ft-ot,ami a háromszorosa.Ehezz képest Én 120-ból 1100-1200 ft-ot,ami a 8-9-10-szerese.. 
A másik dolog meg az,hogy mindenki arra fogad,amirre akar,nem értem,hogy mi a próblémád a " távol-keleti fos kínai meg indiai meg noname liga..." mérközéseivel? 
Vagy ott nem olyan szinü pénzt lehet nyerni? 
Azt meg megint egy más dolog,hogy ha megnézed a fogadásaimat,Én mindenfele fogadok és ebben benne van Európa is.Mert fogadok Bl-re,Magyar-ra,Német-re meg mindenre.
Én ezzel befejeztem ezt a témát,mert siha nem lesz vége és a topik nem erröl szól.