Nekem bejött az első szelvényem. 
Most jó szériába keveredtem kopp kopp
Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)
Nekem bejött az első szelvényem. 
Most jó szériába keveredtem kopp kopp
Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)
29 Hollandia - Szlovákia H 1.36
57 Brazília - Chile H 1.45
Eredő odds: 1.97200
Tét: 3000 Ft
Várható nyeremény: 5915 Ft
asszem nyertem 
%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel || eladó: http://href.hu/x/cl0a
Én elsőnek 5K-t akartam ugyan erre feltenni, de csak 2500Ft lett a végén.Nem baj nyertem ez a lényeg.Neked is grat!!! Holnapra mit tettél?
hát így első blikkre japán és spanyol gól 
%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel || eladó: http://href.hu/x/cl0a

3/2 kipipálva.
Ma jön a neheze, egy Spanyol továbbjutás. 
87 K. Clijsters - V. Zvonareva H 1.15
90 S. Williams - N. Li H 1.12
134 Spanyolország (H) vagy Portugália (V) jut tovább H 1.43
104 Paraguay (H) vagy Japán (V) jut tovább H 1.50
Eredő odds: 2.76276
[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> Fekve mindenki ugyanannyit nyom, mint állva, csak az nem mindegy, hogy a Földön, vagy a Holdon áll.

Srácok fogadtam egy kicsit.
Paraguay - Japán mind2csapat szerez gólt H 1,98
Spanyol - Portugál mind2csapat szerez gólt H 1,98
Haka - Inter Turku H 2,40
Lahti - Honka V 1,85
Uruguay - Ghána H 2,00
eredő odds 34,81315
1000 Ft
Várható: 34.815
A mind 2 csapat szerez gólt az csak a 90 percre érvényes vagy végig még a 11 es párbajra is?
üdv

nem gondolod, hogy kicsit vicces lenne, ha a 11-es párbajt is belevennék? 
A true lad fights. Not because what's in front of him, but because what's behind him!

Az csak a rendes játékidőre vonatkozik, ha nincs külön feltüntetve a hosszabbítás is.
[ Szerkesztve ]
második szelvény pápá
Már csak egy esti 2:2-ben bízhatok 
én meg abban hogy a spanyolok verik az első gólt és nem lesz piros, ma eddig -5k 
Szurkolok neked!Enyit tettél fel erre a kaki meccsre?
Inkb tettél volna itt nem pirosat

Nem tudom miért, de annyira azt értem, hogy a Portugálok jutnak tovább...

[ Szerkesztve ]

Én is valamié,pedig spanyoloknak jobban örülnék.
De jó nektek hobbitok,hogy munkátok egyben hobbitok! *** Ami megöl az erősebbé tesz.
szintúgy érzek bár Spanyolokhoz közel áll a szívem.De én döntetlent érzek legjobban
arra tettem hogy a délutáni és az esti meccsen lesz 1,5 gólnál több, pedig reálisnak tűnt...
na majd holnap teszek valami teniszt, az általában jönni szokott 
ja este én is átnézem a tippmixet lehetne e tenni valami érdekeset.Esetleg leírhatnád mit teszel 

Szerény személyem már rég lemondott a női teniszről,gondolom téged sem győztek meg... 
===============================================================

Ollé Ollé! 
jenei92: Grat. 
[ Szerkesztve ]
Grat!! 
Ma én azt hiszem pihenek meg holnap.Vagy van valami tuti tippetek? 
Éreztem, h pont most fog kikapni.
![;]](/dl/s/v1.gif)
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> Fekve mindenki ugyanannyit nyom, mint állva, csak az nem mindegy, hogy a Földön, vagy a Holdon áll.

Én egy ilyet rakok ma, de csak kis téttel. 
168 Olimps Riga - Ventspils V 1.11
162 R. Federer - T. Berdych H 1.15
163 N. Djokovic - Y-H. Lu H 1.14
160 Dulko-Pennetta - Görges-Szávay H 1.26
Eredő odds: 1.83356

Grat Federernek...
Pedig a focim is jött 3-0-ra... 
[ Szerkesztve ]

Múlt héten "kezdtem újra" a fogadást 10k-val, felvittem 32k-ig, most volt 29k, kiutaltam 19k-t, és mostantól megint okosan kell rakni. 
köszi Rosenborg, elvitte a szelómat, félidő H-ra tettem, pedig jött Nadal, Murraym Djoko, és a Turku félodő D is, erre ezek elviszik a szelót, áh.. 1k => 5k jött volna
ja igen giigz, szólni akartam hogy veretni kell Federert ma, de gondolom már megvolt a szeló mikor beírtad hogy mit raksz
[ Szerkesztve ]

Ez egy ilyen nap...Pedig olyan szépen jöttek a mecsek. 

Negyeddöntőre valami (tuti) tipp? 
(Spanyolország-Paraguay-on kívül
)
[ Szerkesztve ]
Argentína gól
Nagyon necces minden most
Tettem egy ilyet:
Brazil győzelem
Uruguay gól
Argentín győzelem
Spanyol győzelem
[ Szerkesztve ]
Ilyet szerintetek érdemes megjátszani?
Spanyol győzelem
Brazil gól
Argentin gól
5K--->10K
64 Hollandia - Brazília: Hollandia szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.52
96 Uruguay - Ghána: Uruguay szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.28
Eredő odds: 1.94560
148 Argentína - Németország: Németország szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.36
165 Paraguay - Spanyolország V 1.39
Eredő odds: 1.89040
[ Szerkesztve ]
na végül megtettem haverommal egy tizessel
Ennyit még nem raktam meg sosem.Hú de izgulok azt a mindenit

Én egy ilyet raktam mára, még a VB-re fel kell készülnöm.
7 Rabotnicki (MKD) - Lusitans (AND) H 1.11
16 Turku PS - Port Talbot (WAL) H 1.23
21 Anorthoszisz Famaguszta - Banant Jereván (ARM) H 1.15
27 Runavik (FRO) - Gefle V 1.17
31 Kalmar - EB Streymur (FRO) H 1.05
Eredő odds: 1.92886

Szerintem ez korrekt,én is ilyesmit fogok 

Szép napot!
Holland-Brazil meccsre mit mondotok. 1,40-es szorzóval a Brazil továbbjutás nem tűnik nagyon veszélyesnek, igaz?
Már tettem is rá egy kisebb összeget.
:C <-- ez nem egy becsmérlő tapsolás.
65 Hollandia - Brazília: Brazília szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.18
147 Argentína - Németország: Argentína szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.24
165 Paraguay - Spanyolország V 1.39
Eredő odds: 2.03385
Hali.
Ú de rég jártam erre...
Na nem mixeltem Isten tudja mióta, tegnap raktam egy kamikázét...
- (1-0) Hollandia - Brazília V
- (1-0) Uruguay - Ghána V
- (0-1) Argentína - Németország H
- (1-0) Paraguay - Spanyolország V
Ezeket megraktam 4x500 Ft-al, várható nyeremény 4x130 ezer az az 520 ezer... 

Üdv.
Nem lett volna elég 1x 200Ft-tal??
De sok sikert.
[ Szerkesztve ]
Ha véletlenül meg bejön, szidnám magam miért csak annyival raktam, igy meg pont jó, se sok, se kevés...

Hello
gondoltam ha már a lottózó közelében járok felnyomok 2 szelvényt.
1. szelvény
Hollandia - Brazília ki jut tovább V 1,41
Uruguay - Ghána ki jut tovább H 1,48
Argentína - Német ki jut tovább H 1,61
Paraguay - Spanyol ki jut tovább H 4,30
eredő odds : 14,445
1x1000
várható nyeremény : 14.445
2. szelvény
Hollandia - Brazília V 1,85
Uruguay - Ghána V 3,45
Argentína - Német V 2,90
Paraguay - Spanyol V 1,39
eredő odds : 25,73
1x1000
várható nyeremény : 25.730
kamikáze de hátha lesz meglepetés csak én ne lepődjek meg ha bukok.
Huhh érdemes hallgatózni néha. Bácsikák a lottózóban hátt brutál
6 meccs 3 D és 200 ból 70.000 ft kb. de Svéd 2. osztály meg a tököm tudja mik.
És megkérdeztem sokat nyernek na vagy igaz vagy nem... de egyszer lelesem a szelvényüket :-D

Geci Federer buktam rajta nem is tudom mi jöhetettt volna asszem 30000 mert megtettem sokat be is jöttek de Federer kiesett, időm meg nem volt újratenni melóztam .

Érdekes szelvények...
A "Bácsikák" nagyon értik a dolgukat, amikor én adtam fel néha, akkor is volt olyan aki ezer Forintból nyert rendszeresen 20-30k-t...
finom, 100k mehet rá

Ghánán fog elmenni,nagyon nagy butaság volt beletenni. 
De jó nektek hobbitok,hogy munkátok egyben hobbitok! *** Ami megöl az erősebbé tesz.
Az lehet, de ezen a VB-n volt már egy pár ellentétes eredmény...