Már megraktam mind1.Ilyen systemes-es fogadással.Már rég kiakartam probálni hogy mi van ha vesztek de eddig amikor ilyet raktam mindig nyertem
Ez csak annyi hogy beér a célba,nem?
[ Szerkesztve ]

Már megraktam mind1.Ilyen systemes-es fogadással.Már rég kiakartam probálni hogy mi van ha vesztek de eddig amikor ilyet raktam mindig nyertem
Ez csak annyi hogy beér a célba,nem?
[ Szerkesztve ]

Hát igen..csak..érdekes lesz..persze nem mondom hogy biztos hogy nem fog beérni,de hát 1.17-es szorzót adnak ilyenre..bármi lehet,motorhiba,neki mennek,hibázik,kirepül,kicsúszik
és mindezt 1.17-ért.
De jó nektek hobbitok,hogy munkátok egyben hobbitok! *** Ami megöl az erősebbé tesz.

Forma1-re betfairen jó fogadni,ott lehet vki ellen.Hamilton azért beszokott érni.

nah akkor dobjatok már össze nekem egy 2es szorzót, pls 
Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:)
(#12755) prerifarkas4 válasza pohár (#12745) üzenetére

Köszönöm a tippeket! megjátszom öket 
[ Szerkesztve ]
(#12756) Vandit. válasza Buldozer99 (#12754) üzenetére
12748
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> Fekve mindenki ugyanannyit nyom, mint állva, csak az nem mindegy, hogy a Földön, vagy a Holdon áll.
(#12757) Buldozer99 válasza Vandit. (#12756) üzenetére

hmmm, te mennyivel dobtad meg? 
Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:)
(#12758) Vandit. válasza Buldozer99 (#12757) üzenetére
20-as.
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> Fekve mindenki ugyanannyit nyom, mint állva, csak az nem mindegy, hogy a Földön, vagy a Holdon áll.

van olyan, aki pluszban van, mióta elkezdte? ha igen, kb mennyit nyertetek?
(#12760) Buldozer99 válasza Vandit. (#12758) üzenetére

hm, lehet megdobom, barca hendi még menne hozzá, de nemtudom elég szerintem ez a három meccs... 
Ki tett a Veszprémre??Elég necces a meccs
Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)

mennyi az állás?
(#12763) Buldozer99 válasza Gyick (#12762) üzenetére

32-31re nyert a veszprém
Óriási meccs volt vp nyert 32 - 31-re nyert a vp vagy 31-30 júj a nagy izgalomtól el is felejtettem, de a végén szeged ment 3-4 góllal
Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)
(#12765) Gyick válasza Buldozer99 (#12763) üzenetére

Nagykő esett le a szívemről
Dexar igazad volt safety carra kellett volna rakni,már nem is kéne izgulni. 
213 Kubica - Petrov H 1.13
Ez azt jelenti hogy Kubica előbb végez mint Petrov?
%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel || eladó: http://href.hu/x/cl0a

Nem tudom nem láttam még ilyet de biztos nem azt hogy ki sz@rt reggel nagyobbat 
(#12768) Buldozer99 válasza pohár (#12766) üzenetére

Igen 

Igen. És jött is mint eddig 6/6 és ált. 1,10-1,20 körül van.
Schumi 6.
Szépet előzött a végén.
[ Szerkesztve ]

Aalborg gyerünk máááár 
(#12771) Vandit. válasza Buldozer99 (#12770) üzenetére

Qrva anyjukat. 
[ Szerkesztve ]
Ja, nekem is kellenének már... Eddig idegenben 3-0 és 5-0 lett nekik, otthon meg nem tudnak nyerni 1-0ra se????

%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel || eladó: http://href.hu/x/cl0a

úgy látom, ez fájó pont 

dögöljön meg az összes aalborg játékos...
A fájó pont most az Aalborg volt.

Nyert az Inter
Már csak egy Real és Barca hendi kell, és jól zárom a hétvégét.
Roma hozta szóval este barca real győzelem és nyertem

Még egy Valencia győzelmet rendelek meg 
"Nem az a lényeg, hogy tudja motorozni, hanem az, hogy szeress!"

ha 3/4-be rakok vmit és 1 elmegy akkor mi van?

Akkor az van, hogy a 4 kombinációból 1 marad amivel nyerhetsz még.
BARCA!!!!!
Bakker majdnem gól

de nem a barcának
igen az egy vicc.Meg amit a barca csinál az is bár kezd magához térni
BARCA!!!1-0
na megérezték a vér szagát 2-0
[ Szerkesztve ]
Nekem már csak egy Nadal győzelem kell, hajráááá! 
Nekem meg egy real gól, és kb visszanyerem amit a héten eltippmixeltem
De ha nem rúgnak egy szerencsétlen gólt nagyon ideges leszek.Nadal meccset meg jó hogy szólsz nagyon érdekel alig várom 
Szerk:nabakker ennek nemsokára vége.Azt hittem később kezdődik
[ Szerkesztve ]
hogy kapná be a Malaga, hogy húzza az időt kár hogy nem esnek ki.Real meg nyomorult nem bír beszenvedni egy gólt..

Dexar007: Igazad volt a Realban
Igaz Inter behúzta de a Realban csak igazad volt 
39 Barcelona - Valladolid: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.19 4 gól
203 R. Federer - R. Nadal V 1.29 0-2 (4-6;6-7)
13 Zenit Szentpétervár - Szibir Novoszibirszk: Zenit Szentpétervár szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.07 igen
62 Chievo - Roma: Roma szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.02 igen
77 Chaves - Porto V 1.13 1-2
Eredő odds: 1.89321
Tét: 2700 Ft
Várható nyeremény: 5110 Ft
Végre nyertem 
Ezt fel kellene tornászni szombat tájékára olyan 10-15re 

Miért mi van szombaton? 

Én ma 2.5k-t nyertem, ezzel a hetem + 600Ft tiszta pénz lett, mivel a múlthéten raktam egyszer 1000-ből, és természetesen elment
Nekemis fel kéne tornáznom magam 10k-ra, akarok venni egy csukát 

Akkor inkább menj el horgászni
én meg mind a 4 szelvényemet buktam.A real miatt a legjobb szelvényem is elment.Kb 1600Ft volt a tippmix előző héten nyertem 3500-at szóval még okéba vagyok.De úgy érzem jövő héten belecsapok a lecsóba és nagyobb tét lesz kevesebb meccsre.Meg lesz pár vagy bejön vagynem szelvény is
Gyick:asdasd

[ Szerkesztve ]
Szombaton semmi, de vasárnap ez 

jól hangzik, mostmár tudom miértis akarsz nyerni 

Ez vmi melegparty?

Hadd ne írjam le, nem akarok 7 napos bant, de azért megkérdezném hogy anyád hogy van

[ Szerkesztve ]
Meg tudom nézni valahol mikre lehet fogadni a jövő héttől?Vagy csak éjfél után?Vagy akkor se még?
Nézd meg a flashscore-on a jövő hetet