Heeeh
most nézem, hogy Arsenal kikapott 
A számítógép embertelen: egyrészt tökéletesen programozott és szabályosan működik, ráadásul teljesen őszinte.
Heeeh
most nézem, hogy Arsenal kikapott 
A számítógép embertelen: egyrészt tökéletesen programozott és szabályosan működik, ráadásul teljesen őszinte.

még az x2-m se jött be hogy rohadnának meg.Mind1 veszteni is kell vmikor

Metz utolsó pillanatban lőtt gólt! 
1000-->6250.
Nyugtával dícsérd a napot. 
A blackburni szurkolók be voltak lassulva pöppet 
%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel || eladó: http://href.hu/x/cl0a
Ma hajrá barca és valencia 
Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)

82 Videoton - MTK H 1.40
83 Debrecen - Vasas H 1.25
119 Valencia - Xerez H 1.21
109 Getafe - Sp. Gijón H 1.55
112 Barcelona - Tenerife H 1.05
Nekem ez a mai, nem egy nagy eresztés, remélem jönni fog 
MZ/X

Azt hittem otthon ezt behuzzák most ment el nekik a bajnokság is szvsz 
MZ/X
Barca se áll valami fényesen, de remélem másodikba megszorják tenerifet
Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)

Szánalmasan szar ez a magyar foci.
F.sz kivan ezekkel, soha többet..
Mai játéknap is kibaszott poénos, a papírforma nagyjából mindenhol borult. 

Tenisznél mi lesz az Elhalasztott/félbeszakadt meccsekkel?
Eredmenyek.com -ról nyomtalanul eltuntek a meccsek 
MZ/X
(#12113) Buldozer99 válasza DopeBob (#12112) üzenetére

Holnap lesznek 
Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:)
Köszi Salzburg, köszi Videoton

%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel || eladó: http://href.hu/x/cl0a
2/2 bejött a valencia is már csak 8 meccs 

186 Marseille - Rennes 1.33 / 3.85 / 7.25 H
182 Lyon - Auxerre 1.58 / 3.25 / 4.75 H
195 Atl. Madrid - Vallad... 1.90 / 3.15 / 3.25 H
201 Mallorca - Real Madrid 2 vagy 3 gól 4.60 / 1.98 / 2.21 D
215 Fulham - Stoke 2.02 / 3.15 / 3.00 D
213 Hearts - Dundee Utd. 2.42 / 3.00 / 2.47 D
194 Ath. Bilbao - Malaga 1.69 / 3.25 / 4.05 H
Szerintetek?
Ezen gondolkozok laza 200ft-al.
iPhone 4 16GB iOS 5
3-ból egy szeló ment el. Szerencsére ha jön a másik kettő akkor pluszba leszek.
Óvakodj attól az embertől, aki az álmait nem saját maga, hanem mások legyőzésével kívánja elérni.

Az Athletico Madrid-Valladolid meccset én kihagynám. A Valladolid a kiesés ellen közd, tehát bármi megtörténhet...

Főleg, hogy az Atleticonak annyira mindegy, hogy nyernek e vagy vesztenek... ott a kupa meg a EL az fontosabb mint egy bajnoki 
Aki nyerő szériában van az írja már be a tippjeit legyen kedves, elég szar hetem van 
[ Szerkesztve ]
MZ/X
Na ma 5 meccs miatt izgulhatok mind este 8,9-kor kezdődik.

Nekem se ment mostanába, elbuktam a pénzem nagyrészét...Most nagyon kicsiből kell épitkeznem. Tegnap csak 1 meccsre fogadtam, ami jött is szépen Valencia 3 - 1 Xerez

Ki mit érez biztosra a mai napon? Hátha összejön egy jó kis kombó. Mindjárt nézem én is a mai 'étlapot' 
MZ/X

Üdv újra.
Visszatértem..Hétvégén a teletext 887. oldalán néztem a meccseket mert a Balatonnál nincs kábel.
Egész izgalmas volt azt látni 20:44kor hogy a Real meccsen 2-2 az állás,és tudtam hogy csak néhány perc van már csak hosszabbítással együtt.De azért csak behúzták. 
Mára valszeg lesz egy nagyobb pénzes szelóm méghozzá.:
Real győzelmet én talán be mernék kockáztatni.Ha nem lesz meg akkor Realnak kampó,habár mondjuk szerintem amúgy is mindegy,mivel Sevilla nem fogja megállítani a Barca-t..de hát ki tudja.
Inter 1X-re sincs rossz szorzó.Ez a kombi már 2.13-as szorzót ad.
Vagy esetleg D&B fogadásban Inter 1.78-ért.
Nem igazán várok sok gólt a meccsen,valszeg 60.percig 1gól lesz max,szóval talán underre is érdemes tenni.
Még a Marseille - Rennes -el szemezgetek,H-ra 1.42 a szorzó,ha nyernek akkor már tuti a bajnoki cím,és nem is olyan nagy szám az ellenfél.
Még ami jó lehet az a bundásliga.:Austria Vienna- Rapid Vienna
1X-re 1.42-es szorzó van,eddig 19 meccsből 8 A.vienna győzelem 10 döntetlen , és mindössze 1 R.vienna győzelem,az is utoljára 2005-ben volt.
Mondjuk ez csak statisztikára alapszik,egyik csapatot se láttam még játszani,és amúgy se szoktam bundásligára fogadni,de azért erre szerintem teszek egy kis aprót. 
De jó nektek hobbitok,hogy munkátok egyben hobbitok! *** Ami megöl az erősebbé tesz.
Én tettem egy kisebb kamakaze szeló egy ezressel, ha bejön kurvaboldog leszek 
Ha hazaértem lefényképezem a szelót és beteszem ide 

Teniszben legalább jött a papírforma
Tenisszel vagy kosárral általában visszanyerek annyit, amennyit a focin elbukom 
MZ/X

Tippeligaen, Norvégia
Brann 1.95
X 3.40
Tromso 3.65
Nekem ez piszkálja a szememet lehet h egy Vendég siker is benne van
Tromso 2. Brann meg 13.
és Tromso nagy formában van
-->[link]
A franca vezet az auxerre lyon ellen 

hohhóó Vezet a Tromso 
3.65 odds-om érik ?
de jó lenne
Amugy mikor mentem ma Lottozóba hallotam fél füllel h vki nagyösszeggel megdobta az Auxerret és az Inter. Aztán rákérdeztek és azt mondta a csávo a másiknak h 6000 ft 
[ Szerkesztve ]
Az első 2 meccs el is vitte a szelóm, grat portugálok és Fenerbahce! 
Én is lehet megszívom, bár első két meccsem bejött, de vesztésre áll most a Lyon meg a Vålerenga is döntetlen a félidő.És ma ezeken kívül még lesz 3 meccsem
Egyenlített a Lyon úristennnnn
Amúgy most nézem hogy az auxerre második a tabellán

jó nagy hülye voltam nem is értem miért ekkora volt a szorzó mind1 kiegyenlítettek reménykedek a jobb folytatásba 

Bordeaux meccs is 1-1 nyerhetnének, különben én mára kiszálltam 
MZ/X

Ja a bordaux nyerés nekem is kéne 

181 Nice - Bordeaux V 1.95
160 Újpest - Kaposvár H 1.46
196 Osasuna - Deportivo H 1.70
199 Mallorca - Real Madrid V 1.50
223 Argentína - Haiti H 1.10
Eredő odds: 7.98584
Tét: 500 Ft
Várható nyeremény: 3995 Ft

MZ/X
Vålerenga 0 - 0 Hønefoss zen buktam el lyon is vezet 85-ik perce nemhiszem el

Honefoss az tippmixgyilkos csapat múltkor is benne volt az újságba h nyertek vmi nagyobb csapat ellen. Tromso behuzta 3.65

[ Szerkesztve ]

kapja be az atletico hogy nemtud x-et játszani vagy kikapni, 28x-os szelvény ment el rajtuk, 200ft-ból hozott volna 5600ft-ot 
Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:)

Nekem ma (megint) minden bejött. 
prerifarkas4: Jó kis tipp volt, bár én nem raktam meg.
[ Szerkesztve ]
Rohadj meg

[ Szerkesztve ]

Manapság nagyon mellettem van a szerencse...Remélem még jó sokáig így lesz. 
Akkor holnapra mondj valamit nagyokos

Ja holnapra ide is dobhattok egy tippet
(#12143) prerifarkas4 válasza pohár (#12141) üzenetére

Pohár irtam vmi nagy szorzosat
múltkor kérted h szóljak hamarabb
am ezt nézzétek meg én ha megraktam volna bár haverom mondta 4-6nál h 6-6 lesz
és megkéne rakni
vajon 2-6nál mekkora odss-a lehetett az X-re
ezek a meccsek a jók--> [link]

Na real...ha ez a meccs nem lesz meg ,felveszlek a listámra. 
De jó nektek hobbitok,hogy munkátok egyben hobbitok! *** Ami megöl az erősebbé tesz.

hát ez lol.fulham is meg a city is leszophat.
(#12146) Buldozer99 válasza Gyick (#12145) üzenetére

engem is, szerencsére így is +1500ft a mai nap, végre, de ehhez jöhetett volna még +8,5k 
(#12147) Gyick válasza Buldozer99 (#12146) üzenetére

3-as kombin 2 nem szokott elmenni.Az újpestet raktam nyerőre,ezeket 1x-re pont attól fostam a legjobban.
Lol.Motherwell - Hibernian 6-6 lett 
Mit gondoltok olyat, hogy Massa nyeri a forma1 futamot érdemes megtenni?200Ft-ra gondoltam csak, de 13-as szorzó van rajta.Szokott versenyeket nyerni? 

Én nem tenném meg.