- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rusher
őstag
válasz Tibiajax #4720 üzenetére
Mind1 meg kell nézni mennyi ott azt kész......
Figyu hát ha már interjú volt meg minden lehet benne valami csak hát igen....mikor? az a nagy kérdés dehát elvagyunk addig ezzel bőven......
Most nem mondtad, hogy akkor most jelen pillanatban nem beszerezhtő ez a carpack -
-
nap
addikt
-
Bronco80
aktív tag
válasz Tibiajax #5555 üzenetére
Jelenleg 23 milkóm van, azért jól jönne +10 . Egyébként nem hinném, hogy indulok, ha több autóval lehetne talán, csak úgy "krúz civilek nélkül" célzattal. Azért még meggondolom.
Egyébként nekem is van fenn egy versenyem tulajdonképp állandó jelleggel: "Long Mountain Cruise" a neve, és vagy ez ez vagy a Reverse változatát állandóan fent tartom. Arra használom, hogy DA-OFF-on, civilek nélkül autókázhassak a kedvenc hegyi ösvényemen.
[ Szerkesztve ]
-
gyuszito
senior tag
-
bazso29
aktív tag
válasz Tibiajax #5607 üzenetére
Nézzed már, kilopták belőle a váltót. Amúgy persze hogy van, még ma elugrok vele, megkapod kamatmentesen, visszafizetni meg ráérsz. 34 biztos elég lesz? Ja és csak kp.-ben adom.
Hát Speed, elég beteg pályát csináltál a kikötőben, az a két "fordulj vissza ahol lehet" eléggé bezavart.
[ Szerkesztve ]
- A kedvenc szuperhősöm: Ultrium -
-
Sirpi
senior tag
Hú, föncsi bácsi elővette nyári bundáját Grat neki!
Vasárnap hánytól lehet a talira számítani? Nekem inkább délután lenne jó, miután letudtam a kötelező köreimet, de ha muszáj, jó végül is a nap folyamán bármikor.
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
-
TESCO-Zsömle
félisten
Tudom neked szentségtörés, de ebből a pézből inkább ilyet.
Mostanában kissé szét vagyok csúszva. "Este" 5-6-ra már teljesen KO vagyok. Elfásultság, szemleragadás és növekvő reakcióidő párosul mozgáskoordinációs proglémákkal. (Egyszóval fáradtság )
Pedig biz isten 9-ig alszok!
Most megyek és keresek vkit, akivel elgurulhatok egy fél órácskát, és egyuttal kipróbálom, miképp dorombol ST3-as XP.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
HUNPalika
csendes tag
válasz Tibiajax #5660 üzenetére
A gullwing mercit elvittem perfectre, a titka annyi, hogy nem a gps szerinti irányba kell menni. Én speciel déli irányban megkerültem a hegyet, így elsőre sikerült. A Brandon fiúra most nem emlékszem, hogy sikerált, de úgy emlékszem mindegyik stoppost perfectre vittem el.
-
Sirpi
senior tag
válasz Tibiajax #5666 üzenetére
Úgy látom, RUF-tali van kialakulóban Engem ugyan nem érint, de gondolom, mással is lehet jönni, mert nem mindenkinek van carpack-je.
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
Sirpi
senior tag
-
nap
addikt
válasz Tibiajax #5676 üzenetére
Mar vagyunk, mar vagyunk.
Kozben arra jottem ra, hogy mekkora poen az autoszallitos autokkal korbejarni a szigetet.A nicket elfogadta a gamaspy, beleptetett a weboldalon, utana probaltam meg a tdu-ban is erre azt mondja invalid. Szoval tdu-ba masik nevvel leptem be, mint amit regeltem.
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
nap
addikt
válasz Tibiajax #5682 üzenetére
Az en nevem foglalt mar. Nem is szamitottam masra. Valamit jelenthet angolszasz teruleten is, mert lattam mar sok hasonnevu egyent.
A forumot olvasgatva valamiert celszerunek tunt regelni a gamespy-ra.du/este fent leszek a szerveren, megproballak megkeresni benneteket. Majd akkor kiderul, milyen neven.
[ Szerkesztve ]
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
nap
addikt
válasz Tibiajax #5682 üzenetére
hehe, beirtam azt a nevem, amit elozoleg nem akart elfogadni, irtam egy kamu (remelem) emailcimet, meg egy passwordot es hopp, mar fent is voltam.
Kar, hogy kb negyedorat-felorat tudok a szerveren tolteni, aztan kidob.
Azt neztem, hogy szinte remenytelen igy megtalalni titeket, majd beesek egyszer egy talalkozora.[ Szerkesztve ]
-
Sirpi
senior tag
válasz Tibiajax #5703 üzenetére
Ennek igazán örülök
Tényleg, alakul, hogy szombat v. vasárnap? Elég kevesen reagáltak eddig (ami érdemi, az egy db. nem a vasárnapra).
-
m0h0senator
őstag
-
-
KisCobiii
aktív tag
válasz Tibiajax #5763 üzenetére
OOoooo... akkor evvel nem lesz semmi gond... Igy is tegnap vagamo, thinky, Csabimomo és pernusékkal toltunk egy pár kör versenyt, azt olyan qv@ra idegesitő volt, mert bejötek angolok és folyton vaga is elöl volt én is mögötte azt kilöktek, semmi sry, vagy valami... De utána Csabi-val megáltuk azt elkezdtük vadászni az angolokat...
Ui.:[Nézedettem ma Youtube-on, azt véletlen találtam ezt a nagyon durva 3:24-et... Kicsit brut...]
"nincs olyan hogy lehetetlen, csak tehetetlen.."
Új hozzászólás Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Amazon Kindle
- Kés topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest