- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cucori
tag
válasz Tibiajax #4091 üzenetére
Egyik nap sem oké, még ha az is lenne, a délutáni időpont miatt ugrik. Hála az óraállításnak "tovább van világos", így babószunya után, kb 8tól jó nekem már csak tdu. Ha emiatt ugrik a klubtagság akkor ígyjártam.
Amúgyis én vagyok a csaj akiért valakinek a valakije nem rajong, úgyhogy jobbisígy.Common sense is not so common anymore...
-
m0h0senator
őstag
válasz Tibiajax #4163 üzenetére
Mert szeretem Hjahja a vasárnap tuti jó de holnapra is kéne vmit csinálni. És kitaláltam h létre fogom hozni a PH-s tédéusok barátiköre topicot, ahol megbeszélhetünk végre egy sörözős mecset, forma1et nézős talit meg úgy "magunk közt" mindent.
[ Szerkesztve ]
An odyssey through the realm of consciousness.
-
Bronco80
aktív tag
válasz Tibiajax #4189 üzenetére
Egy nap a minimum feltöltéskor, de szerintem egyébként is 2 napra legalább szükség van, hogy sokan tudjanak indulni.
Tulajdonképpen csak a CP időket zavarják meg a cheaterek, a versenyünket nem befolyásolják ennél jobban (bár ez is zavaró).Opelos: Látod noobok vagyunk... elszortunk 6-6 másodpercet a két visszafordítóban.
-
Sirpi
senior tag
válasz Tibiajax #4194 üzenetére
Ja, csak 2, még szerencse, hogy nincs ebből ranglista, különben erőteljesebben gyúrnának rá a csíterek. Arra is ad pontot, ha feltöltesz 3 versenyt, és szerencsésnek mondhatom magam, mert az én eddigi 3 versenyemet Bronco, Opelos, és Tesco-Zsömle nyerték, mind3 megúszta szétbarmolás nélkül, és (* szétmorszol egy könnycseppet *) mind kis hazánkban maradt
Múltkor volt valami gyorsulásos drive-in, gurultam rajta egyet, majd pár perc múlva kapok egy levelet: Too bad... stb., vagyis megdöntötték az időmet. De nem gyengén, 1100km/h-val, na kösz.
[ Szerkesztve ]
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
m0h0senator
őstag
válasz Tibiajax #4246 üzenetére
Mennék Föncsi csak valamiért rossz a tdu-m. Az a helyzet h mikor lassan megyek a kocsival
akkor a fák és az oszlopok "berecéződnek" (<-ez olyan effekt mintha élsimítás nélkül játszanék.) pedig minden fullra van téve 4x simítás stb, driver: 174.74 es béta. Régebben ezt nem csinálta lehet h a gép tuning tett be neki..? Nincs ötletem, minden más játék simán fut, bár ennek már lelke van náha úgy érzem.An odyssey through the realm of consciousness.
-
-
-
szacsee
nagyúr
válasz Tibiajax #4274 üzenetére
Képet is lehet ám linkelni Főnök...
Kis kép címét a vágólapra, majd kép gomb..utána az egészet kijelölöd és link gomb, majd a nagyképet bedobod a link címének és kiderül jól csináltam-e...
Ha nem akkor hosszú értelmetlen szöveget láttok itt, vagy a végén zárójelben: Szerkesztve..Podium Hub + Cluster Pack és váltófül Kormányos topiklakók részére 40K, QR2-vel 63,5K, vagy külön a kormányváltó is akár.... keress PM
-
szacsee
nagyúr
válasz Tibiajax #4278 üzenetére
Codegent kértem, de nem volt...így másik C betüsre esett a választás..
Na az ilyenér a falra mászok.. . vastagabb vok, mint a szüleim...
620-as Corsair lesz amúgy a kiszemelt áldozat...van itthon Vargáné belsejü is, azzal tekertetem meg a szivattyút, ha bütykölök a vízhűtésen.
De mekkora LOL, hogy ma a Seassonic belet dobják tápokban, mivel kiváló minőség, régen meg a Vargáné tápbelét szórták mindenfelé..
Acorp tápok közt is volt ilyen, meg valami JNS-re is emlékszem és a ha jól tudom a régi Mercury tápok is átcímkézett Vargáné beles..[ Szerkesztve ]
Podium Hub + Cluster Pack és váltófül Kormányos topiklakók részére 40K, QR2-vel 63,5K, vagy külön a kormányváltó is akár.... keress PM
-
Bronco80
aktív tag
válasz Tibiajax #4331 üzenetére
Teljesen temészetes ami történik, nekem is voltak 1-2 hónapos szünetek az 1 éves TDU történetemben. Ha jól emlékszem itt a PH topikban is voltak olyan időszakok, amikor alig jöttek hozzászólások (csak a szokásos "forog a kamera" és "15 millió a Mac GTR" jellegűek ). Távol álljon tőlem, hogy beleszóljak és nem feltétlenül neked szól, de a klubélet sem arról szól, hogy "most aki nem jön el az ki van rúgva". Persze más kérdés, ha valaki több hónapja nem kjelentkezik.
Ez csak egy játék, a kedv néha alábbhagy, aztán ismét előjön...Úgy is csak max 7 emberrel tudsz együtt autókázni és mindketten tudjuk az nem éppen ideális játékélmény szempontjából (egy fotón jól mutat 8 autó, de normálisan krúzolgatni lehetetlen). Szóval szerintem csak akkor lesz nagy gond, ha már 3-4 embert se találsz a játékban akihez csatlakozhatsz.
-
TESCO-Zsömle
félisten
Először is engedd meg, hogy meghajoljak!
Szó szerint könnyet fakasztottál a szemembe.
Egy-két kérdésedre elég egyszerű a válasz: Kicsi a sziget! Ha valaki(k) túl sokat mennek rajta, egyszerűen elveszti a varázsát mely addig oly erősen vonzotta a szigetre. Ha ez megtörténik, onnantól kezdve mi érezzük erőlködésnek, szenvedésnek a szigeten való csámborgást.
Ez az emberi természetből adódik, mivel az ember motorja az állandóság és a változás. Látni embereket, akiket szó szerint felőrölt az állandóság, életük monotonitása, melytől az már nem is élet, csupán a vegetáció egy aktívabb és sokkal szerencsétlenebb formája.
A Carpack, mint az "új", a "változás" egy formája, valószínűleg újra a szigetre csal majd jópár embert, mint ahogy tette ezt az ár csökkenése is.
A második ok, hát... Valljuk be: A SUPPORT jópárszor akkor is szenvedéssé tete a dolgokat, mikor mindenkinek jó kedve volt. Ez persze tűlönk független, viszont minket annál jobban érintő "probléma".
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
gpower
tag
válasz Tibiajax #4333 üzenetére
Szerintem, mint Bronco is írta ez előfordul, példának a Cod 1-et tudnám felhozni. Amikor megjelent játszottak (arányokat írok majd) 200-an. 2 hónap múlva 100-an. Aztán bejelentették, hogy jön a Cod 2. Így már csak 50-en játszottak. Aztán jött a Cod 3, ami PC-re nem jött ki - de a sok embernek ismét megjött a kedve lövöldözni és visszatért a cod 1-hez. Lassan megjelent a Cod 4 - de ott már új fegyók voltak, a mai világban játszódott. És akinek ez nem jött be az visszament Cod 1-ezni. Hogy miért? Mert hiába hagyta abba, egyszerűen annyira jó feelingben, hogy néha fel kell nézni. Szerintem ez van a TDU-val is - egyszer megjön a kedvünk, egyszer elmegy. Pl. én a hátam közepére nem kívánom a sok hülye modellcsajt a játékban. Viszont ennek ellenére majdnem mindennap játszom vele, azért mert egyszerűen szeretek kocsikázni. Szóval én nem adom fel
Meg az is lehet, hogy a többség most nem ér rá. Tavasz van, nyílnak a fák, az érzések 'bimbóznak' vagy csak lehet, hogy készülnek valami vizsgára vagy hasonló.
Minden játékban vannak kisebb-nagyobb megingások, de a carpack tényleg jó lenne már
-
Sirpi
senior tag
Szerintem sem kell nagyon aggódni, tényleg hullámzó a dolog, de az a jó a TDU-ban, hogy mindig könnyen talál magának az ember új és új szórakozási lehetőségeket. Mikor megvettem a játékot, akkor az első pár hétben lekötöttek a single küldik, aztán mikor sikeresen abszolváltam mindet, elkezdtem krúzolni a többiekkel (mondjuk ez az, ami egy biztos pont fog maradni a későbbiekben is). Közben kipróbáltam a multis versenyzést, de elég könnyen lenyomtak a hardcore játékosok (még azért próbálkozom majd később), így nekiálltam drive-in-ezni, mert ott nyugodtan, a többiek által nem zavartatva tudtam gyakorolni. Aztán kitűztem célul, hogy begyűjtöm az összes kocsit (ez meglett), meg elhatároztam, hogy a topmodel/hitchhiker küldiket megcsinálom hibátlanra (virágosra), na ezzel még biztos el fogok szöszölni, majdnem a fele hátravan Közben jött a 6-futamos versenysorozat, megindult Cucori és Laczfi fóruma, ami megintcsak lekötött egy időre. Szóval mindig jönnek az új és új dolgok (csak jönne már a megapack...), és bár nincs minden nap időm (meg néha kedvem) felmenni, azért abban biztos vagyok, hogy nem fogok tartósan hátat fordítani a játéknak később sem (csak emiatt a játék miatt vettem kormányt). Szerintem nagyon jó a csapat, és még sok kellemes élményben lesz részünk együtt a (z egyesek szerint nem túl nagy, de szerintem elég terjedelmes) szigeten
Autós játék nem kötött még le ennyire, az NFS-eket pl. gyorsan ledaráltam, hogy lássam a végét, aztán uninstall (a PS még idáig se jutott). Mondjuk egy hónapja kíváncsiságból kipróbáltam az Underground 1-et, hát valami hihetetlen volt, hogy mennyire nincs kihívás a vezetésben, mennyire arcade, mintha sínen mennének az autók. Szóval hangulatban és vezetési élményben is sokkal jobb a TDU, nagyot alkotott az Atari (én meg lelövöm a beszélőkém, mert enyhén hosszú lett)
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
vagamo
őstag
válasz Tibiajax #4333 üzenetére
Jó visszaemlékezni a kezdetekre Tibiajax, bármilyen hihetettlen ez a II. generációs topic I.Arcivum
Igazad lehet, az újbolí fellángolásban a jelenlegi kedvező ára miatt, anno még én is 10999,-Ft ért vettem!Minden nagy utazás, egy kis lépéssel kezdődik... android---->Iphone4S
-
m0h0senator
őstag
Jól írsz Tibi!
Ez várható volt, hogy sajna akármennyire is szeretjük ezt a játékot nehéz most már újdonságokat találni benne. Talán a carpack HA egyszer megjön akkor újra élet jön kis kedves topikunkba addig meg hát néha addhoch módon 1 kis krúz dumálás baromkodás. Én napjában többször nézem a topikot, hogy ha bármi van azonnal regálni tudjak, ezáltal is életben tartani.
Maradok hű "TDU-s"
Ha magadba szállsz megkereslek!!!
[ Szerkesztve ]
-
Reaper
őstag
Ez igen nagyon szép amit írtál
Egyetértek a többiekkel hogy ez nem egy megunható játék, és ez csak egy hullámvölgy. Én úgy voltam vele, hogy még anno a hivatalos BETA-teszttel kezdtem, aztán amikor megjelent a játék, akkor minden nap a MM-ban voltam, és rugdostam őket, hogy mivanmár, rég megjelent, hol van már, aztán egy csalódás volt amikor láttam a tesco gazdaságos változatot, de végül egy haver kiment németbe és potom 15k-ért elhozta fémdobozban, térképpel, mindennel. Na akkor újra örültem. Akkor az SG-n voltam majdnem minden nap, mentek a krúzok/képek/videók, és állatkodások. Tartott ez addig, amíg úgy alakult, hogy kb fél évig nem volt netem, majd mire újra lett, addigra szinte kihalt az sg, a szerveren meg alig láttam a régi cimbiket, meg egyáltalán bármi magyart
Aztán a munkahelyen ismét elkezdtem olvasgatni a PH-t és véletlenül találtam rá erre a topicra (pedig 2005 óta vok fenn ). Akkor meglepődés, nézmár van itt még élet, újra örülök. Ez azóta is tart csak hát ugye közben ideköltözött egy nő is, akivel nem árt néha foglalkozni, így nem vagyok annyit fenn, amennyit régebben. Emellet meg persze, mint szerintem mindenki én is párhuzamosan játszok több játékkal, amik szintén elveszik az időt a TDU-tól, de ez olyan, hogy mikor milyen hangulatban van az ember. Amikor egész nap vezetek, nincs már kedvem leülni még többért .
De a TDU olyan amit az ember bármikor elővehet amíg a szerverek élnek, mert a hangulata egyedi. Hogy kicsi a sziget? Próbáld meg hogy kikapcsolod a GPS-t a HUD-ról én kerülöd az autópályákat, és ha olyan úton mész amit nagyon ismersz, akkor kanyarodj le róla, vagy csak irány toronyiránt néhány hegy. Ha ez sem elég akkor meg ott a HC mód ahol lehet szépeket repülni, driftelni, állatkodni .Szerintem a végtelenségig el lehet ezzel lenni.
Na sorry a hosszú postért a lényeg az, hogy ne csüggedj Tibi, itt van élet, és lessz is még. Ha lesz Carpack, akkor az meg csak hab lesz a tortán -
bazso29
aktív tag
válasz Tibiajax #4347 üzenetére
Gondolkodtam azon amit írtam neked, de ide nem raktam be. Továbbra is úgy gondolom, hogy az az oka ennek, hogy nincs már meg az újdonságok varázsa. Emlékezz, régen mennyire jókat autóztunk, mindig kitaláltunk valamit, a múltkor is mikor kimentünk a kikötőbe fogócskázni mennyire jó volt. És nem, nincs vége ennek a generációnak, csak az van amit mondtak a többiek és én is épp így vagyok most vele, picit beleuntam a játékba. Legfőképp a versenyekbe, de egy jó krúzra vagy mókára most is vevő vagyok.
Egyébként ma este lebukott Bronco, rájöttem miért olyan gyors. Tapad, mint az állat: [link], [link][ Szerkesztve ]
- A kedvenc szuperhősöm: Ultrium -
-
Laczfi
tag
Miért nem szóltál hogy hiányzok? Itt én speciel azért nem vagyok mostanában, mert szerettem volna ezt a "családot" innen, úgy ahogy van átköltöztetni ide, ha már egyszer elkészült. Ott még próbálom tartani a frontot. (De azért itt is olvasgatok mindennap.)
Annak viszont már több oka is van, hogy ritkábban játszok. Először is a legfontosabb, hogy a babó elkezdett aktívan mászni (már amennyiben ezt a kis giliszta mozgását annak lehet nevezni , szal a lényeg hogy halad neki mindennek amit kinéz magának), így fél szemmel mindig őt kell nézni. A másik, hogy még mindig közös gépen vagyunk Cucorival, és amikor épp az én időm pereg, akkor több dolgot is csinálok a gépen, és sajnos a TDU egyre hátrébb szorul a ranglistán. Már csak akkor jöhet, ha a többi dolgot unom.Viszont a TDU élt, él, és élni fog. No para, ez valóban egy megunhatatlan játék. És erre majd mindenki rájön, amikor megunja...
TDUFORUM.EXTRA.HU
-
smisa
őstag
Nem Tibi nem ennyi
Nekem kicsit sok a gond mostanábban (asszony pajtás mi egy más), de az élet megy tovább, leszek én is igaz kicsit ritkábban de ne csügedj. Ennek jeleként ill. az új versenyzőknek és persze a régieknek felajánlok egy 10 millás (azaz megvesszem az autot ) versenyt melyet a napokban felteszek de majd itt jelzem. Addig is jó gyakorlást
-
m0h0senator
őstag
válasz Tibiajax #4564 üzenetére
Nana! dolgoztam és félre tettem!!! Am lejjebb van pár kép amiket linkeltünk uh nézegesd meg. És szerezz pénzt rá de sajnos üröm az örömben h a szerverek meg betojtak a hírtelen megnőtt forgalom miatt. Ami érthető csak kellemetlen.
HJa és 250-es ferrari!!
[ Szerkesztve ]
-
m0h0senator
őstag
válasz Tibiajax #4566 üzenetére
Drága egyetlen Tibi barátom! Két dolgot szeretnék mondani. Az első h nekem se dombornyomott a kártyám. Főkártya van nekem is. A másik meg kapsz 2 képet a maffiózóról.
ellesshatszázzhááelll
lényeg a popsin van[ Szerkesztve ]
-
m0h0senator
őstag
-
Fel
addikt
válasz Tibiajax #4562 üzenetére
Nem látja, ugyan úgy, mintha a régi verzióval mennél egy patchelt vertiójú, Skyline-os emberke mellett, csak az eden cart látod.
Nem fontos a dombornyomott, többen is szimpla Visa Electronnal fizettünk, a lényeg,h legyen biztonsági kód a kártya hátoldalán.
Lehet, h érdemes megvárni az EU-s verziót, mert így az amiknak fizetünk... Valószínűnek tartom, h hétfőn már elérhető lesz az atarieu-nál is, mert így egy kicsit sucks nekik, h ők pénzelték a készítést, de a nagyobb hasznot a jenkik zsebelik.Külföldi tranzakcióra mennyit számít fel az otp?
[ Szerkesztve ]
-
Sirpi
senior tag
válasz Tibiajax #4672 üzenetére
Nagyon jó, hogy lelkes vagy és kell a pack De nemrég írtam, hogy jelenleg egyáltalán nem lehet megvenni, mert gondolom most rakja rendbe a két atari, amit a tengerentúli részleg elcseszett.
-
Reaper
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest