2013. május 24., péntek

(#4901) tkazmer válasza Pilács (#4895) üzenetére

tkazmer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ezt jó, hogy mondod, hozzánk sem érkeztek még meg a szerelők, pedig nagyon jól tennék már végre:)
ráadásul kértünk hd csomagot is, így rögtön ~1000huf lett a napi kötbér, most tartunk ott, hogy ki van fizetve az első hónap:)

vivcének viszont már az első 4, ha jól számolom:)

úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő

(#4902) Nescafé válasza A Tejesember (#4894) üzenetére

Nescafé
(senior tag)

Várok én is türelmesen igaz én jan 26-án rendeltem meg,akkor még vanidőm sztem,vagy nem tudom azt se honann jönnek a szerelők,mert ha pestről akkor az 120km-er.
De ez sztem hülyeség. :R
Sztem szolnokról jönnek az meg 25km-er.

[ Szerkesztve ]

iPhone 4S 16GB Black iOS 6 , Samsung Galaxy Tab 2 7.0

(#4903) tibibi válasza Eagl3 (#4896) üzenetére

tibibi
(senior tag)

ez most nem vágom 3mbitel jön az adat :F az jó? nekem ha van rendes seed akkor van ,hogy 7,8mbit is megvan :U minden más oldal letöltés a netröl 6.-6.5 körül .
szki: most az első verzióval megy amit írtál és látom is a megrendeléseket ,de nekem is két cim van egy szó az eltérés azon van a telefon a másikon az adsl meg 2x a sat tv :F

[ Szerkesztve ]

(#4904) A Tejesember válasza Nescafé (#4902) üzenetére

A Tejesember
(fanatikus tag)

Hozzám debreceni szerelők jöttek. Az egyik vagy három utcára lakik tőlem.Nagyon valószínű, hogy hozzád Szolnokiak mennek.

"...és miként hírdeti a Biblia: megméretik az embernek fia, s miként vetett, azonképpen arat,elfut a víz, és csak a kő marad, de a kő marad." Wass Albert

(#4905) Csima válasza fec555 (#4892) üzenetére

Csima
(kvázi-tag)

És ezt a wep kódot a számgépen az internet kapcsolat beállításánál kell beírni?

(#4906) Garold válasza Csima (#4905) üzenetére

Garold
(senior tag)

Amikor megkeresed mondjuk a Laptoppal az elérhető vezeték nélküli hálózatokat, fogja írni hogy titkosítva van. Amikor próbálsz hozzá csalakozni kéri a Hálózati jelszó megadását - na ekkor kell beírni a WEP vagy WPA kulcsot attól függően hogyan világít a wlan led.

Mit kell ahhoz inni hogy valaki havat hányjon??

(#4907) Csima válasza Garold (#4906) üzenetére

Csima
(kvázi-tag)

kösz, világos.
Mégegy kérdés..párhuzamosan fog menni két gép, egyik dróton a másik wifin?

(#4908) Garold válasza Csima (#4907) üzenetére

Garold
(senior tag)

Annyi gépet kötsz rá amennyit akarsz, mindegy hogy vezetékkel vagy wifivel.
Működni fog viszont a sávstélesség annyi felé megy ahány géppel egyszerrre netezel.

(#4909) Csima válasza Garold (#4908) üzenetére

Csima
(kvázi-tag)

Köszönöm szépen a segítségedet, mindent értek.

(#4910) Garold válasza tibibi (#4903) üzenetére

Garold
(senior tag)

Az ott Mbit, hanem MByte! Ez a sebessség durván 30 Mbit...valamit nagyon lecsesztek a központban, az én netemet igazán elronthatnák így, nem sértődnék meg :D

Csima: Nagyon szívesen, ha van még vmi nem kímélj :D

[ Szerkesztve ]

(#4911) tibibi válasza Garold (#4910) üzenetére

tibibi
(senior tag)

ja látom :B :Y :R felmerül a kérdés a többieknek mi marad :U
Más most akkor a szolgáltató váltoknak is jár modem vagy nem :F meg kérdezni nem tudom ,mert nem veszik fel viszont fontos vagyok nekik :DDD ezt bizonygatják :K

[ Szerkesztve ]

(#4912) atala válasza vivce (#4862) üzenetére

atala
(senior tag)

Aki kötbéresíteni akar, annak ajánlom figyelmébe, hogy nézze meg, milyen dátum van írva a munkalapra. Én dec 22-én rendeltem meg, és február 2-án kötötték be. A munkalapra meg az volt ráírva, hogy egyeztetett időpont: 2008.01.21.
Szóval, ha valaki kötbéresíteni akar, az irassa rá a munkalapra az eredeti dátumot, és másolja le, mert másodpéldányt nem adnak.

(#4913) Garold válasza tibibi (#4911) üzenetére

Garold
(senior tag)

Jut is marad is sávszáll ott másoknak is, nem kell félni. :K
Ha Magyar Telekom területen laksz (vagyis a telefonszámlát a T-Home (T-Com)) akkor a modem a T-Home tulajdona és nem kell másikat kérned, marad a régi.
Túl sok fontos ember hívja az ügyfélszolgálatot, de legyél kitartó te vagy a legfontosabb :D :D :D

(#4914) comes911

comes911
(újonc)

Hellotok!

Nekünk is már beszerelték a Sat TV-t, de mikor átkapcsolom a csatornát pl: HBOra vagy RTL KLUBra akkor kéri a jelszót(a jelszót tudom).
Szóval a kérdés, meddig fogja kérni?(mert mikor kikapcsolom a SET-TOP Boxot majd bekapcsolom újra kéri, de nem olyan sűrűn van amikor 4. bekapcsolás után kéri) Mi az oka ennek, hogy állandóan kéri a jelszót?

Válaszotokat előre is köszönöm!!! :)

(#4915) Garold válasza atala (#4912) üzenetére

Garold
(senior tag)

Viszont ha valaki megrendel egy szolgáltatást annak van nyoma!
ha telefonon rendeli - visszahallgatható a hívás
ha T-pontban, vagy üzletkötőnél akkor meg kell hogy kapjon megrendelőlapot amin rajta van a megrendelés dátuma.

A munkalapon sztem csak az van hogy mikor adták ki szerelésre, sztem ez független a megrendelés időpontjáról.

Akinek van tapasztalata a kötbéresítéstől légyszi írja meg mennyire ment könnyen, fizetnek-e, kiváncsi vagyok :DDD

(#4916) Garold válasza comes911 (#4914) üzenetére

Garold
(senior tag)

Nézd meg be van e kapcsolva a szülői zár. Egyes STB-k úgy mentek ki hogy gyárilag 16 év a korhatár :D
Menü - Szülő zár (kód : 1234) - korhatár beállítás - ne legyen korhatár - OK gomb és ennyi.

(#4917) Eagl3

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Még mindig durva... viszont a feltöltés kicsit visszaesett. Érdekes mert felmegy 900 -ig aztán hirtelen visszaesik 6-700 közé.

(#4918) Shkiz0

Shkiz0
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hali.
Ma végre hozzánk is elértek, és bekötötték a sat tv-t.
A szerelők tök jó fejek voltak, az adással sincs semmi gond.
2 beltérivel kértük, mindkettő INTEK.
Annyit bugot véltem felfedezni, hogy a natgo wild van írva ott van a sima natgeo, és ahol a sima ott a wild van. De ez csak apróság :)

Más.
Valaki nemtudja hogy mi a pin kód a beáálításoknál? Kiváncsi lennék a jelerősségre.

Új hardverek, kellemes árakon - ASUS G75VX-T4080H 17,3"/Intel Core i7-3630QM 2,4GHz/8GB/750GB/670MX/DVD író/Win8 345 000

(#4919) Arkangel

Arkangel
(lelkes újonc)

új szoftver elérhető/letölthető a sat-tvhez. a kódot a szerelő tudja, nem láttad mit pötyögött be? ha megvan a száma hívd fel. :)

[ Szerkesztve ]

(#4920) Garold válasza Shkiz0 (#4918) üzenetére

Garold
(senior tag)

Nagyon nehéz kitalálni: 1234 ha az nem jó 0000 :D

[ Szerkesztve ]

(#4921) Arkangel válasza Garold (#4920) üzenetére

Arkangel
(lelkes újonc)

hát nem mondanám mert nekem pl.0208 :U

(#4922) Shkiz0 válasza Arkangel (#4921) üzenetére

Shkiz0
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Köszönöm :)
Mondom megnézem ezt mert se a 0000 se az 1234 ben negy de ezzek tökéletes. :R

Új hardverek, kellemes árakon - ASUS G75VX-T4080H 17,3"/Intel Core i7-3630QM 2,4GHz/8GB/750GB/670MX/DVD író/Win8 345 000

(#4923) Barthezz2 válasza Arkangel (#4919) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

ADB-n 1234.
Amugy új szoft csak az intek-re van, nálam ADB-hez nem talált :( pedig elkelne erre is..

"If real is what you can feel, smell, taste and see, then 'real' is simply electrical signals interpreted by your brain."

(#4924) Shkiz0 válasza Barthezz2 (#4923) üzenetére

Shkiz0
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem már frissített is :)
1.16 ról 1.20-ra.

(#4925) Arkangel válasza Shkiz0 (#4922) üzenetére

Arkangel
(lelkes újonc)

:DD ez jó akkor nem variálták hülyére :C

(#4926) atala

atala
(senior tag)

Inteknél a telepítés menüben: 0208, gyári visszaállításnál: 1234 a jelszó.

(#4927) atala

atala
(senior tag)

Amikor nekem kötötték be a sat tv-t, azt állították a szerelők, hogy akár mennyi beltéri van, akkor is 30 méter kábel ingyenes. Ezért én feketén rendeztem a többlet kábelt.
Kiderült, hogy beltérinként vana 30 méter kábel.
Amikor megtudtam, hogy beltérinként van a 30 méter, felhívtam a szerelőket, és visszakértem a pénzt. Szerencsémre visszaadták.
Tehát akinek több mint 30 méter kábelt használnak el, ne fizessen érte a szerelőknek, ne próbálja feketén rendezni, inkább Írják rá a munkalapra a felhasznált mennyiséget, (ha jól tudom, rá is kell írniuk) úgy sem fogja a T-Home kiszámlázni.

(#4928) Arkangel válasza atala (#4927) üzenetére

Arkangel
(lelkes újonc)

Bizony beltéri egységenként 30 méter. Abban is biztos lehetsz, hogy kiszámlázzák.

(#4929) spammer

spammer
(PH! addikt)

Hello!

20 napja rendeltük meg a T-home SAT TV-t, azóta semmi hír. Telefonon visszahívtak akkor, rendelést lezárták, azt mondták, majd hívnak a szerelők. Már 20 napja semmi hír. Mennyit kell mégis várni már? Nem úgy van hogy 30 napon belül kell bekötni? Vagy rosszul tudom? És ha nem kötik be 30 napon belül, akkor mi van?

"I didn't say you needed to be better than everyone else. But you gotta try. That's what character is. It's in the try." - Coach Taylor | "Ezt a FA márkát már valaki használta, kóstolta? Mert tusfürdőben is szar, nemhogy protein" - Dani82

(#4930) lakatosturbo

lakatosturbo
(fanatikus tag)

Csak egy kérdés mert nagyon ráérek :) ha ezt a routert tenném be a helyére [link]
akkor szerintetek működne ha közvetlen dugnám rá a teflonkábelt?
Mert írja hogy PPPoE meg xDSL

"Az amerikaiak az Apollo űrprogram keretében olyan tollat fejlesztettek ki több millió dollárból, amellyel írni lehet a súlytalanság állapotában is - az oroszok ceruzát vittek fel..."

(#4931) tkazmer válasza spammer (#4929) üzenetére

tkazmer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hajjaj, vannak itt, akiknek már közel 50 napja nem kötötték be, jómagam is 30 napnál több ideje várok rá, a 20 nap még semmi:)
30 napon túl egyébként kötbért fizetnek, naponta az 1 napra eső előfizetési költség 8szorosát.

úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő

(#4932) lakatosturbo

lakatosturbo
(fanatikus tag)

Akit érdekel még a port nyitás a pirelli routerben akkor itt egy kis segítség [link]

"Az amerikaiak az Apollo űrprogram keretében olyan tollat fejlesztettek ki több millió dollárból, amellyel írni lehet a súlytalanság állapotában is - az oroszok ceruzát vittek fel..."

(#4933) kew válasza lakatosturbo (#4930) üzenetére

kew
(senior tag)

nem, mert ebben nincsen dsl modem, ez csak egy szimpla router, még wlan sincsen benne. A modemet tudod rádugni a wan portra, és ez meg majd jól felcsatlakozik pppoe használatával, majd rá tudsz kötni 4 gépet kábelen :)

http://www.netgear.com/Products/RoutersandGateways/WiredRouters/RP614.aspx

de ha valamilyen HGW-d van, amin használsz dsl telefont vagy iptv-t is, akkor nem tudsz helyette másik eszközt használni, mert adatok hiányában nem fogod tudni bekonfigolni.

[ Szerkesztve ]

(#4934) lakatosturbo válasza kew (#4933) üzenetére

lakatosturbo
(fanatikus tag)

nem tucc mondani olyan boltban kapható routert amiben van modem is ? mert lehet hogy léteznek csak én még nem láttam és nagyon kiváncsivagyok rá

(#4935) epidemic

epidemic
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy a jelenlegi T-Home kábelnetem (DSL Classic) automatikusan kapcsolódik az internethez indításkor, be lehet-e állítani hogy csak manuálisan csatlakozzon, úgy mint régebben a sima ADSL? Nekem személy szerint az kényelmesebb volt, mint a tűzfalat állítgatni mikor tiltsa a forgalmat és mikor nem.

Egyáltalán ha a tűzfalban (ZoneAlarm) beállítom hogy minden kapcsolatot tiltson le akkor az olyan mint ha nem is lenne internet elérés?

Windows XP-t használok! Köszönöm előre is!

epidemic

"Ami nem öl meg, az erősít!"

(#4936) kew válasza lakatosturbo (#4934) üzenetére

kew
(senior tag)

hát most speciel nem találok semmi normálisat :)

De pl ez olyan. Vagy ha maradunk netgearnél, akkor abból is van, ilyesmi t-pontban is kapható volt.Google-n keresgélj "dsl modem router" kifejezésre pl, van jópár :) Lényeg, hogy Annex-B-s legyen, az jó t-com hálózatra.

(#4937) Barthezz2 válasza tkazmer (#4931) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

"30 napon túl egyébként kötbért fizetnek, naponta az 1 napra eső előfizetési költség 8szorosát."

Ezt azért kiegészíteném azzal,hogy fizetnek, ha igényeled, mert maguktól eszük ágában sincs fizetni :N

"If real is what you can feel, smell, taste and see, then 'real' is simply electrical signals interpreted by your brain."

(#4938) atala válasza Arkangel (#4928) üzenetére

atala
(senior tag)

Mit számláznak ki? Nekem a 3 beltérihez használtak fel 54 méter kábelt. Az még messze van a 90 m-től. :)

(#4939) lakatosturbo válasza kew (#4936) üzenetére

lakatosturbo
(fanatikus tag)

Kösszi szépen a segítséget!

(#4940) kew válasza epidemic (#4935) üzenetére

kew
(senior tag)

A kábelmodem - ha nincs hálózati probléma - folyamatosan online, nem kell, és nem is lehet manuálisan kapcsolódni. De miért kéne letiltani a forgalmat a gépen...? :) Semmi baj nem lesz, ha folyamatosan online vagy szerintem...

Ha mindent letiltasz, attól még a kapcsolat megmarad, csak a tűzfal semmilyen forgalmat nem enged se ki, se be.

Esetleg letilthatod a hálókártyádat ha nem kell, az a tuti, bár értelmét nem látom :)

(#4941) epidemic válasza kew (#4940) üzenetére

epidemic
(kvázi-tag)

Igazából csak azért kellene, mert amikor betölt az Xp egyből minden program szaladgál ki a nagyvilágba frissíteni, persze ezeket le lehet tiltani de spyware-nél és hasonlóknál szeretem ha naprakész, de már megszoktam hogy én mondom mikor frissítsen.
A másik pedig, hogy van olyan program/játék amit sajna nem tudom számlával igazolni és manapság mindegyik automatikusan próbál regisztrálni. :B
Meg lehet hülyén hangzik, de én nagyobb biztonságban éreztem magam amikor én csatlakoztam fel, tűzfal ide-oda.

Köszönöm az gyors infót!

"Ami nem öl meg, az erősít!"

(#4942) tkazmer válasza Barthezz2 (#4937) üzenetére

tkazmer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nyilván csak akkor fizetnek, ha igényled:) maguktól miért tennék?

(#4943) lakatosturbo

lakatosturbo
(fanatikus tag)

Ha a van iptv-m akkor szerintetek kilehet kapcsolni a dhcp-t és saját gépemen ugye kézzel beírok mindent de nem tudom hogy így működni fognak-e az iptv-k?

(#4944) Eagl3 válasza Eagl3 (#4917) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez egyre durvább lesz...

:D Kíváncsi vagyok mikor veszik észre, hogy toltak rám egy kis plusz sávszélt...

(#4945) Core2duo6600 válasza Eagl3 (#4944) üzenetére

Core2duo6600
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerintem ne reklámozd örülj, hogy gyors.
És ne bosszantsd azokat akiknek még 8 mbit tel sem megy a 8 as netjuk.

(#4943) lakatosturbo
Próbáld ki és meglátod, de szerintem auton mennek ezek a routerfélék a legjobban

(#4934) lakatosturbo
Léteznek, van itt ph án is ADSL modemes topic

(#4935) epidemic
A gépeden kapcsolódsz fel nem ?
HA pppoe t használsz a win ből most sincsen másképp.

(#4933) kew
Azért disznóság, hogy nem adják meg az adatokat.
HA valaki más eszközt akar használni, miért ne tehetné ?

[ Szerkesztve ]

Gigabyte Z77X, Core i7 3770 (alap), Asus ATI Radeon 5870, 8 GB Kingstone DDR3 1600 CL9

(#4946) Eagl3 válasza Core2duo6600 (#4945) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:F

(#4947) Ebit válasza Eagl3 (#4944) üzenetére

Ebit
(PH! addikt)

melyik település?

(#4948) Eagl3 válasza Ebit (#4947) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Adatlap... :)

(#4949) spammer válasza tkazmer (#4942) üzenetére

spammer
(PH! addikt)

Erre vonatkozó jogszabály, leírás akármi van valahol? Amit elolvashatok és odatolhatom nekik, hogy ilyet kérvényezek ezek és ezek alapján.. :F

Simán csak a T-home/com-osnak megmondom, hogy erre igényt tartok, és jogilag ez így okés?

"I didn't say you needed to be better than everyone else. But you gotta try. That's what character is. It's in the try." - Coach Taylor | "Ezt a FA márkát már valaki használta, kóstolta? Mert tusfürdőben is szar, nemhogy protein" - Dani82

(#4950) Pilács

Pilács
(senior tag)

Olyan kérdésem lenne, hogy nagyjából hogyan lehet most betájolni, hogy lesz e rálátás az Amos hódra? Weben megnéztem, de a napsütés hogyan is függ össze vele most kb?

Ajándék szesznek ne nézd a fokát!

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.