2013. május 22., szerda

(#4451) NINJA_V válasza petne (#4450) üzenetére

NINJA_V
(tag)

hi!!

Most gondolkozok Sat Tv-n..kérdésem az lenne ha csak simán dvi/hdmi vagy dvi/scart kábellel összekötök egy STB-t és egy lcd monitort akkor úgy tudom nézni??

Two Strokes and Four Jokes

(#4452) NoX1 válasza petne (#4444) üzenetére

NoX1
(fanatikus tag)

Köszi, igen, ebben lehet valami! :R
Bár kényelmesebb lenne, ha neten is hozzá tudnám illeszteni, na de sebaj.

''Love the life that you livin', ..., get another slice of the rhythm.''

(#4453) kew válasza NINJA_V (#4451) üzenetére

kew
(senior tag)

minden bizonnyal tudod :)

(#4454) Misi 007

Misi 007
(őstag)

Értem köszi szépen az infokat TeeJay & petne
Még annyi hogy kb mennyi idő mire bekötik?
Mert február végén jár le a UPC féle kábeltv és tudnék neki örülni ha márciusba az F1-eket már normális minőségbe tudnám rögzíteni...

[ Szerkesztve ]

Formula 1 Official Race Edits: http://tinyurl.hu/y8Dd/

(#4455) Ebit válasza petne (#4440) üzenetére

Ebit
(PH! addikt)

Hiába, szorgos nemzet vagyunk, még a vasárnapot is munkával töltjük pihenés helyett.

Ez a "vezetékátvágás"meg vándorol, hol Tolna, hol Baranya, más tájékoztatás szerint, meg az Bp-i szerverközpontban állt meg a gép.

(#4456) Barthezz2

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Na a mai napon érkeznek elviekben bekötni a rendszert :C Remélem jönnek is, és végre én is arról nyilatkozhatok majd, hogy milyen a minőség, és nem azt kell panaszolnom, hogy még mindig nem jöttek.. :R

"If real is what you can feel, smell, taste and see, then 'real' is simply electrical signals interpreted by your brain."

(#4457) _ak_

_ak_
(PH! addikt)

45ik perce várok, h egy munkatárs jelentkezzen a hibabejelentőn. Érdemes tovább várni vagy felesleges erőltetni? :U

Let's begin, de gozaimasu!

(#4458) Barthezz2 válasza _ak_ (#4457) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

érdemes :K Nálam 46 perc után vették fel :DDD

"If real is what you can feel, smell, taste and see, then 'real' is simply electrical signals interpreted by your brain."

(#4459) lakatosturbo

lakatosturbo
(fanatikus tag)

Visszajött mindenkinek a DSL telefon? Mert nekem a pirelli routeren nem világít a voip led és még a telefont se lehet használni.

"Az amerikaiak az Apollo űrprogram keretében olyan tollat fejlesztettek ki több millió dollárból, amellyel írni lehet a súlytalanság állapotában is - az oroszok ceruzát vittek fel..."

(#4460) _ak_ válasza Barthezz2 (#4458) üzenetére

_ak_
(PH! addikt)

56 perc után szakadt meg a vonal, eddig próbáltam újrahívni őket, de most adtam fel.

(#4461) TeeJay válasza lakatosturbo (#4459) üzenetére

TeeJay
(PH! kedvence)

próbáltál már rajta hátul egy masszív reset-et nyomni?
bár ugye ilyenkor minden beállítás visszaáll benne
de legalább letölti a konfigot újra a központból :B

Nikon D90 + AF-S 18-105VR + SB-900 + Meike MK-D90 : http://href.hu/x/j7oh kedvenc fotózási témám :-) http://href.hu/x/cgxs

(#4462) cliath

cliath
(újonc)

Egyet mondjon meg nekem valaki!
Miért ígéri meg a t home megrendeléskor,hogy 1-2 héten belül bekötik az iptv-t meg a netet,amikor világosan tudják,hogy az valójában 1-2 hónap?!
Én hülye, lemondtam tévét,netet, de a t home még sehol...

(#4463) Barthezz2 válasza lakatosturbo (#4459) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Na megjöttek :C
Hát kb 45 perc alatt összedobták az antennát, bekötötték a 3 beltérit, beüzemelték őket, és annyit mondtak hogy várjunk, ne kapcsoljuk ki, és majd egyszer csak jön az adás. egyébként szépen megcsináltak mindent, sehol nem lifeg a kábel kint.
mindhárom beltérin 100% a minőség, kettőn 95% a jelszint, az enyémen 85(ehhez van a leghosszabb kábel). Kábel terén szerintem valamivel meghaladtuk a 30m-t, de nem nagyon foglalkoztak vele. Nálam gépre lett kötve a beltéri, és az egyik szerelő jól meg is nézte magának otthonra, hogy hogy van megoldva :C Egyébként mindhárom beltéri ADB.
Nah már akkor csak várok az adásra :R

[ Szerkesztve ]

(#4464) G4ng3r válasza Barthezz2 (#4463) üzenetére

G4ng3r
(tag)

Légyszi írd le, hogy pontosan milyen kimenetek vannak a beltérin!
Előre is köszi!

[ Szerkesztve ]

(#4465) Barthezz2 válasza G4ng3r (#4464) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

1 RF bemenet, USB csatlakozó aljzat, ethernet kimenet, HDMI kimenet, YPbPr kimenet, 1db Scart, RCA stereo audio kimenet, optikai S/PDIF digitális audiókimenet

(#4466) Barthezz2

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Na most van egy olyan helyzet, hogy ez van minden beltérin:

Namost a szerelők addig voltak itt, amig ez bejött aztán azt mondták várjunk, és majd beindul.. Na kérdem én, nem kellett volna telefonálniuk vagy valami? Mert nem csináltak semmi egyebet. Vagy akkor a kép tanulsága szerint telefonáljak én? Vagy tényleg csak várjunk és majd bejön? :F

(#4467) N3gro válasza Barthezz2 (#4466) üzenetére

N3gro
(tag)

Szerintem érdemes még várnod, nálunk a szerelő azt mondta, hogy nem egyből szokták aktiválni, csak ha ő felhívja az üsz.-t. Én szerencsés voltam, mert aznap én voltam a 3. ügyfele, és ő azt mondta, hogy a 3. után szokta hívni őket, és akkor jelenti be az összeset.

[ Szerkesztve ]

(#4468) Barthezz2 válasza N3gro (#4467) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

ok :R

(#4469) T.Jones

T.Jones
(tag)

sziasztok,t-online-nál nem szokott lenni sávszél duplázás időközönként?mit tudtok erről?nekem kb 1 éve van,de nem hallottam ilyenről

(#4470) NINJA_V válasza Barthezz2 (#4465) üzenetére

NINJA_V
(tag)

Te pontosan hogy kötötted össze a gépet a beltérivel? Tv-kártyával, ha igen milyen tipussal?? vagy csak simán monitor plusz erősítő?

(#4471) TeeJay válasza G4ng3r (#4464) üzenetére

TeeJay
(PH! kedvence)

tessék én pár hete csináltam egy adat fotót az ADB5800S beltériről
megnézheted hogy néz ki --> [link]

Nikon D90 + AF-S 18-105VR + SB-900 + Meike MK-D90 : http://href.hu/x/j7oh kedvenc fotózási témám :-) http://href.hu/x/cgxs

(#4472) Barthezz2 válasza NINJA_V (#4470) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Egy gagyibb fajta ST-Lab tunerom van. A beltéribe benyomtam egy scart-svideo átalakító cuccot, ilyet:

Aztán egy rca-rca kábellal megy a kép a tuner composit bemenetére(rca) egy rca-jack kábellal a hang meg be a hangkártya line-in bemenetére

a monitor+erősítő gondolat is megfordult a fejemben, csak igy felvenni is tudok :)) és ha már van tunerom akkor mért ne :)

[ Szerkesztve ]

(#4473) TeeJay válasza T.Jones (#4469) üzenetére

TeeJay
(PH! kedvence)

2007 év elején volt sávszélesség emelés
az akkori 2-3megásak 8megát
az 1megásak 4megát
az 512-es előfizetők meg 1megát kaptak ugyanazon az áron
2008 szeptembertől mikor megtörtént az összeolvadás és az otthoni szolgáltatások egységesen T-home név alatt futnak (internet telefon tévé)
azóta lett 2-8-25megás net amiből a 2 és 8mega ugyanannyiba kerül mint előtte az 1 és 4mega a 25megás csomagot meg csak VDSL2 vagy FTTH eléréssel lehet igénybe venni

szóval ha azt nézzük volt sávszélesség emelés

(#4474) petne válasza cliath (#4462) üzenetére

petne
(őstag)

Mert többségében ez így történik... szerződés szerint 30 napon belül megtörténik. Egyébként rákérdeztél, hogy mi a helyzet?

(#4475) petne válasza T.Jones (#4469) üzenetére

petne
(őstag)

Voltak emelések az elmúlt években, de már nem lesznek, mert a dsl technológia már nem tud többet nálunk. Az elkövetkezendő években az üvegtechnológiába fog bele a cég.

[ Szerkesztve ]

(#4476) NINJA_V válasza Barthezz2 (#4472) üzenetére

NINJA_V
(tag)

Valszeg így kell nekem is összehozni, az lett volna a cél hogy a legkevesebb kapcsolgatással kötögetéssel lehessen összeállítani a dolgot. Akkor meg miért nem veszek tv-t??namind1 22"-on is faja lesz...Majd írd meg milyen a minőség ha megkapod az adást...

(#4477) Barthezz2 válasza NINJA_V (#4476) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

egyébként most nálam ugy van, hogy aztán még a gépre egy tv is van kötve :DDD csak azért nem akartam közvetlen a tv-re, mert elég szar már szegény és a színekben nincs a top-on, de win alól meg be tudom korigálni. Aztán hamarosan nekem is érkezik egy 22"-es monitor, ami leváltja majd a jelenlegi monitort és tv-t is egyben :K

(#4478) cliath válasza petne (#4474) üzenetére

cliath
(újonc)

Naponta hívom őket,az már rég kiderült,hogy nincs akadálya az iptv-nek,de ennyi.
Eddig bíztattak,hogy hamarosan,de ma azt mondták,hogy talán két hét múlva és az már összesen 5 hét lesz..

(#4479) Barthezz2

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Hááá megjött az adás :C :C :R

Még csak pár perce nézem, de ahogy látom a kép és hang is tökéletes :R Köszönöm a segítséget mindenkinek minden eddigiben :R És kitartást a még várakozóknak!

(#4480) Raga válasza Barthezz2 (#4479) üzenetére

Raga
(tag)

Na hála az égnek már nem nyivákolsz többet. :DD

Persze ez csak vicc volt.
De most majd én nyivákolok.
Eddig türelmes voltam vártam a heteket de kezd tele lenni a t...m.
Január elsején rendeltem meg online.
Rá következő héten felhívtak, hogy megerősítést kérnek.
Mondták, hogy a következő héten hív a szerelő.
Azóta sem hívott.
Még nem telt le a harminc nap, de ha így mennek a hetek hát...

(#4481) Dodi72

Dodi72
(PH! addikt)

Szasztok!

Ismét én.Nos novemberi ill decemberi számláimat sikerült feladnom jeggyel amiről jőtt is az e-mailomba egy igazolás 2009 01 06 elfogadták a sodexes utalványokat.
Mosz Január 26 alkalmával kijőtt a csekk elmaradásom van és Január végéig rendezem 15***körüli összeg.Azaz pont a 2 havi.

Kérdésem az most ők mire küldték a csekket?
Sodexes utalányos kézbesitést ők nem figyelik?Akkor kitől jőtt az elfogadási válasz levél?

Én már elveszettem a fonalat.... :O :F

http://polirmasters.5mp.eu/web.php?a=polirmasters AUTÓKOZMETIKA FELSŐFOKON

(#4482) anulu

anulu
(PH! félisten)

35 perce várom, h felvegye valaki a telefont a hibabejelentésen. kezd fogyni a türelmem. amúgyis nyűkös vagyok a bajom miatt és még ez is... :(((

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | MCITP-SA/VA/EMA2010 | Win8Pro + IE10 | iPad4 32GB /w Cellular | HTC 8X

(#4483) hunluigi

hunluigi
(senior tag)

Na még itt is bepróbálkozok mielőtt kiverem a balhét...

A lényeg... még az elmúlt évben web-en keresztül rendeltem kábelnet happy és családi analóg tv csomagot... már a szerződés megszülése sem volt minden problémától mentes, de 9-én a 30 nap is lejárt és csak a hitegetés maradt... Tud valaki segíteni ki az akit direktben érdemes piszkálni, mert a T-Pontokkal, és a telefonos ügyfélszolgálattal semmire nem jutok... Kezdem a türelmem elveszteni :(((

http://homar.blog.hu/2009/01/26/a_t_com_ugyfelszolgalata_a_leghatekonyabb_idorablo

"MEGALOL!!!! mintha én írtam volna :)))) szinte szóról szóra ugyanez a sztorim!!! Nálunk mondjuk január 9-ével a 30 napos határidő is lejárt a létesítésre. Most kb 2-2,5 óra telefon hallgatáson (beszélgetést direkt nem írok mert az kb. nettó 10 perc) és volt 3 személyes megjelenésem átlag 30 perc várakozással. Most még megvárom a február 9-et aztán megy az ügyük a hírközlési felügyeletnek, kártérítési igénnyel, a szerződéstől pedig természetesen elállunk! Úgy látszik nagyon jól megy a tisztelt T csoportnak, és úgy kell nekik az új ügyfél mint nekem a púp a hátamra... Csak azt nem értem miért nem közlik ezt az elején, hogy időt, költséget ne pazaroljanak az ügyfélnek.

Ja igen én a web-en indítottam a rendelést, mert úgy kényelmes, gyors, egyszerű, és költséghatékony. Na eddig ebből egy sem jött be, viszont van ügyfél várakoztatás, felesleges T-Pontra való besétálás (persze a külsős web rendelés felvevő cég a hibás), ígérgetés végeláthatatlanul, csak egy nincs... kábel meg a szerződött szolgáltatás! GRATULÁLOK!

A 70063844 MT azonosítójú ügyfél... "

A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...

(#4484) Nescafé

Nescafé
(senior tag)

Üdv
kinek mennyi idő mulva jöttek ki SAT-TV-t bekötni.?

iPhone 4S 16GB Black iOS 6 , Samsung Galaxy Tab 2 7.0

(#4485) anulu

anulu
(PH! félisten)

fejemet vették volna, ha anno ügyfélszolgálatosként 45 percig kellett volna valakinek várnia a telefonban. mindegy. majd éjfélkor megpróbálom. hadd örüljenek nekem.

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | MCITP-SA/VA/EMA2010 | Win8Pro + IE10 | iPad4 32GB /w Cellular | HTC 8X

(#4486) vtechun válasza anulu (#4485) üzenetére

vtechun
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

sok ember dolgozik a helpdesken, de még többen telefonálnak. mi lenne a problémád ?

Kindle Paperwhite

(#4487) Barthezz2 válasza Nescafé (#4484) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

44 nap nálam..

Raga: ha telnek a napok akkor majd fogsz te is nyugi :DDD

(#4488) Nescafé válasza Barthezz2 (#4487) üzenetére

Nescafé
(senior tag)

Az elég sok. :O
De amugy jó meg minden a cucc.
3k-t szerintem megér.
Jelenleg csak egy antenna van kinn az erkélyen 3 csatornát fog.

[ Szerkesztve ]

iPhone 4S 16GB Black iOS 6 , Samsung Galaxy Tab 2 7.0

(#4489) _ak_ válasza _ak_ (#4460) üzenetére

_ak_
(PH! addikt)

Kereken 2 órája csengetem a hibabejelentőt, asszem mára feladom.

(#4490) _ak_

_ak_
(PH! addikt)

LOL mióta vagyok őstag :DD ?

(#4491) vtechun válasza _ak_ (#4489) üzenetére

vtechun
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

mi a probléma?

Kindle Paperwhite

(#4492) _ak_ válasza vtechun (#4491) üzenetére

_ak_
(PH! addikt)

semmi extra csak 450k le 21k fel a sebességem 8megás nettel, a vezetékkel van a baj ezt már egyszer megállapította a kijövő szerelő, aki egyébként szerencsére vagy épp nem, de a rokonunk is, úgy h inkább hazaküldtük karácsonykor, csak ahhoz h újra kijöjjön, újra be kell jelenteni a hibát. :U

(#4493) DJTJ

DJTJ
(kvázi-tag)

40 napja rendeltem meg a SAT TV-t, mennyit kell még várnom vajon míg bekötik?? :W

(#4494) zerge861 válasza DJTJ (#4493) üzenetére

zerge861
(őstag)

Itt van rá az egész élet, csak győzd kivárni! :DD

Copy 10GB Tárhely: https://copy.com?r=4I9I7w - Dropbox: http://db.tt/zqM0KG6

(#4495) Pilács válasza Raga (#4480) üzenetére

Pilács
(senior tag)

Én is beállok a sorba hehe :)
jan 4-én rendeltem meg, azóta megjött a szerződés amit már bevittem a tpontba, szerelők természetesen még sehol. Kár, hogy nincs szereld magad csomag :DDD az már ide ért volna postán :U Már csak az lesz a gyönyörű, ha gyenge lesz a rálátás, akkor sajnos lebontom a szomszéd lakást, hogy kell a hely, nem tok tévézni hehe.Még csak a 22 napnál tartok, szal kb félúton járnak a szerelők :P az elhangzottak alapján. Mind1 csak szabaduljak a fájbernettől, nem hogy az üf le van ejtve ha már meg van a szerződés, de még a képminőség is borzasztó, még a digitális csatornán is... itt legalább a minőség jó lesz, a többi meg mind1, mindehol ugyan az van hehe.

Ajándék szesznek ne nézd a fokát!

(#4496) Dre_Powell

Dre_Powell
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Pár napja kötötték be nekem is a T-home sat tv-t. kb. 35 nap volt, részben saját elfoglaltásom miatt. 100% a szint és a minőség is, bár szenvedtek érte. :DDD Egyébknét nagyon jó a minősége, fényévekre van mindentől, amit eddig láttam. Ráadásúl a hbo hd-n, cinemax 1- 2-n kívűl az összes csatorna jön. (Pedig csak a globe + hbo pak van rendelve a családihoz.) Ez gondolom csak ideiglenes...
3 beltérim van, de a tányér 4 fejes, vagy mi.... szóval 4 kábel mehet(ne) rá. Miért csak 3 beltérit lehet rendelni? 4 tv-m van.... Nem lehet valahogy megoldani, hogy mind a 4 tv-n menjen? ;]

(kb. 20.-ra sikerült is elküldeni a hsz.-t...a PH! sem a régi már)

(#4497) tibibi

tibibi
(senior tag)

ez egy 8 megás netnél normális ?
Adatmennyiség: 2048.20 kbyte (2 097 352 byte)
Letöltési idő: 3.23 sec
Sebesség: 5085 kbit/sec (5 207 040 bit/sec)
Vonali sebesség: 5952.00 kbps

Feltöltési sebesség teszteredmények
Adatmennyiség: 2048.20 kbyte (2 097 352 byte)
Letöltési idő: 38.51 sec
Sebesség: 425 kbit/sec (435 200 bit/sec)
Vonali sebesség: 512.00 kbps
idáig 7.5 mbitel szakitott mitöl lassult be? :W :W

(#4498) Raga válasza Pilács (#4495) üzenetére

Raga
(tag)

Nekem még a szerződést sem küldték ki.

(#4499) Pilács válasza Raga (#4498) üzenetére

Pilács
(senior tag)

Addig örülj addig tuti nincs számla :D én attól tartok a számla előbb ide ér mint az adás hehe... Holnap minden ismerőst megmozgatok, hát ha van vki vhol, aki segít :U

Ajándék szesznek ne nézd a fokát!

(#4500) Barthezz2 válasza Raga (#4498) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Én már nézem, de szerzősdés ide se jött még :DDD

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.