hi!!
Most gondolkozok Sat Tv-n..kérdésem az lenne ha csak simán dvi/hdmi vagy dvi/scart kábellel összekötök egy STB-t és egy lcd monitort akkor úgy tudom nézni??
Two Strokes and Four Jokes

hi!!
Most gondolkozok Sat Tv-n..kérdésem az lenne ha csak simán dvi/hdmi vagy dvi/scart kábellel összekötök egy STB-t és egy lcd monitort akkor úgy tudom nézni??

Köszi, igen, ebben lehet valami! 
Bár kényelmesebb lenne, ha neten is hozzá tudnám illeszteni, na de sebaj.
''Love the life that you livin', ..., get another slice of the rhythm.''

minden bizonnyal tudod 

Értem köszi szépen az infokat TeeJay & petne
Még annyi hogy kb mennyi idő mire bekötik?
Mert február végén jár le a UPC féle kábeltv és tudnék neki örülni ha márciusba az F1-eket már normális minőségbe tudnám rögzíteni...
[ Szerkesztve ]
Formula 1 Official Race Edits: http://tinyurl.hu/y8Dd/

Hiába, szorgos nemzet vagyunk, még a vasárnapot is munkával töltjük pihenés helyett.
Ez a "vezetékátvágás"meg vándorol, hol Tolna, hol Baranya, más tájékoztatás szerint, meg az Bp-i szerverközpontban állt meg a gép.
Na a mai napon érkeznek elviekben bekötni a rendszert
Remélem jönnek is, és végre én is arról nyilatkozhatok majd, hogy milyen a minőség, és nem azt kell panaszolnom, hogy még mindig nem jöttek.. 
"If real is what you can feel, smell, taste and see, then 'real' is simply electrical signals interpreted by your brain."

45ik perce várok, h egy munkatárs jelentkezzen a hibabejelentőn. Érdemes tovább várni vagy felesleges erőltetni? 
Let's begin, de gozaimasu!
érdemes
Nálam 46 perc után vették fel 
"If real is what you can feel, smell, taste and see, then 'real' is simply electrical signals interpreted by your brain."

Visszajött mindenkinek a DSL telefon? Mert nekem a pirelli routeren nem világít a voip led és még a telefont se lehet használni.
"Az amerikaiak az Apollo űrprogram keretében olyan tollat fejlesztettek ki több millió dollárból, amellyel írni lehet a súlytalanság állapotában is - az oroszok ceruzát vittek fel..."

56 perc után szakadt meg a vonal, eddig próbáltam újrahívni őket, de most adtam fel.

próbáltál már rajta hátul egy masszív reset-et nyomni?
bár ugye ilyenkor minden beállítás visszaáll benne
de legalább letölti a konfigot újra a központból 
Nikon D90 + AF-S 18-105VR + SB-900 + Meike MK-D90 : http://href.hu/x/j7oh kedvenc fotózási témám :-) http://href.hu/x/cgxs

Egyet mondjon meg nekem valaki!
Miért ígéri meg a t home megrendeléskor,hogy 1-2 héten belül bekötik az iptv-t meg a netet,amikor világosan tudják,hogy az valójában 1-2 hónap?!
Én hülye, lemondtam tévét,netet, de a t home még sehol...
Na megjöttek
Hát kb 45 perc alatt összedobták az antennát, bekötötték a 3 beltérit, beüzemelték őket, és annyit mondtak hogy várjunk, ne kapcsoljuk ki, és majd egyszer csak jön az adás. egyébként szépen megcsináltak mindent, sehol nem lifeg a kábel kint.
mindhárom beltérin 100% a minőség, kettőn 95% a jelszint, az enyémen 85(ehhez van a leghosszabb kábel). Kábel terén szerintem valamivel meghaladtuk a 30m-t, de nem nagyon foglalkoztak vele. Nálam gépre lett kötve a beltéri, és az egyik szerelő jól meg is nézte magának otthonra, hogy hogy van megoldva
Egyébként mindhárom beltéri ADB.
Nah már akkor csak várok az adásra 
[ Szerkesztve ]

Légyszi írd le, hogy pontosan milyen kimenetek vannak a beltérin!
Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
1 RF bemenet, USB csatlakozó aljzat, ethernet kimenet, HDMI kimenet, YPbPr kimenet, 1db Scart, RCA stereo audio kimenet, optikai S/PDIF digitális audiókimenet
Na most van egy olyan helyzet, hogy ez van minden beltérin:![]()
Namost a szerelők addig voltak itt, amig ez bejött aztán azt mondták várjunk, és majd beindul.. Na kérdem én, nem kellett volna telefonálniuk vagy valami? Mert nem csináltak semmi egyebet. Vagy akkor a kép tanulsága szerint telefonáljak én? Vagy tényleg csak várjunk és majd bejön? 

Szerintem érdemes még várnod, nálunk a szerelő azt mondta, hogy nem egyből szokták aktiválni, csak ha ő felhívja az üsz.-t. Én szerencsés voltam, mert aznap én voltam a 3. ügyfele, és ő azt mondta, hogy a 3. után szokta hívni őket, és akkor jelenti be az összeset.
[ Szerkesztve ]
ok 

sziasztok,t-online-nál nem szokott lenni sávszél duplázás időközönként?mit tudtok erről?nekem kb 1 éve van,de nem hallottam ilyenről

Te pontosan hogy kötötted össze a gépet a beltérivel? Tv-kártyával, ha igen milyen tipussal?? vagy csak simán monitor plusz erősítő?

tessék én pár hete csináltam egy adat fotót az ADB5800S beltériről
megnézheted hogy néz ki --> [link]
Nikon D90 + AF-S 18-105VR + SB-900 + Meike MK-D90 : http://href.hu/x/j7oh kedvenc fotózási témám :-) http://href.hu/x/cgxs
Egy gagyibb fajta ST-Lab tunerom van. A beltéribe benyomtam egy scart-svideo átalakító cuccot, ilyet:
Aztán egy rca-rca kábellal megy a kép a tuner composit bemenetére(rca) egy rca-jack kábellal a hang meg be a hangkártya line-in bemenetére
a monitor+erősítő gondolat is megfordult a fejemben, csak igy felvenni is tudok
és ha már van tunerom akkor mért ne
[ Szerkesztve ]

2007 év elején volt sávszélesség emelés
az akkori 2-3megásak 8megát
az 1megásak 4megát
az 512-es előfizetők meg 1megát kaptak ugyanazon az áron
2008 szeptembertől mikor megtörtént az összeolvadás és az otthoni szolgáltatások egységesen T-home név alatt futnak (internet telefon tévé)
azóta lett 2-8-25megás net amiből a 2 és 8mega ugyanannyiba kerül mint előtte az 1 és 4mega a 25megás csomagot meg csak VDSL2 vagy FTTH eléréssel lehet igénybe venni
szóval ha azt nézzük volt sávszélesség emelés

Mert többségében ez így történik... szerződés szerint 30 napon belül megtörténik. Egyébként rákérdeztél, hogy mi a helyzet?

Voltak emelések az elmúlt években, de már nem lesznek, mert a dsl technológia már nem tud többet nálunk. Az elkövetkezendő években az üvegtechnológiába fog bele a cég.
[ Szerkesztve ]

Valszeg így kell nekem is összehozni, az lett volna a cél hogy a legkevesebb kapcsolgatással kötögetéssel lehessen összeállítani a dolgot. Akkor meg miért nem veszek tv-t??namind1 22"-on is faja lesz...Majd írd meg milyen a minőség ha megkapod az adást...
egyébként most nálam ugy van, hogy aztán még a gépre egy tv is van kötve
csak azért nem akartam közvetlen a tv-re, mert elég szar már szegény és a színekben nincs a top-on, de win alól meg be tudom korigálni. Aztán hamarosan nekem is érkezik egy 22"-es monitor, ami leváltja majd a jelenlegi monitort és tv-t is egyben 

Naponta hívom őket,az már rég kiderült,hogy nincs akadálya az iptv-nek,de ennyi.
Eddig bíztattak,hogy hamarosan,de ma azt mondták,hogy talán két hét múlva és az már összesen 5 hét lesz..
Hááá megjött az adás

Még csak pár perce nézem, de ahogy látom a kép és hang is tökéletes
Köszönöm a segítséget mindenkinek minden eddigiben
És kitartást a még várakozóknak!

Na hála az égnek már nem nyivákolsz többet. 
Persze ez csak vicc volt.
De most majd én nyivákolok.
Eddig türelmes voltam vártam a heteket de kezd tele lenni a t...m.
Január elsején rendeltem meg online.
Rá következő héten felhívtak, hogy megerősítést kérnek.
Mondták, hogy a következő héten hív a szerelő.
Azóta sem hívott.
Még nem telt le a harminc nap, de ha így mennek a hetek hát...

Szasztok!
Ismét én.Nos novemberi ill decemberi számláimat sikerült feladnom jeggyel amiről jőtt is az e-mailomba egy igazolás 2009 01 06 elfogadták a sodexes utalványokat.
Mosz Január 26 alkalmával kijőtt a csekk elmaradásom van és Január végéig rendezem 15***körüli összeg.Azaz pont a 2 havi.
Kérdésem az most ők mire küldték a csekket?
Sodexes utalányos kézbesitést ők nem figyelik?Akkor kitől jőtt az elfogadási válasz levél?
Én már elveszettem a fonalat....

http://polirmasters.5mp.eu/web.php?a=polirmasters AUTÓKOZMETIKA FELSŐFOKON

35 perce várom, h felvegye valaki a telefont a hibabejelentésen. kezd fogyni a türelmem. amúgyis nyűkös vagyok a bajom miatt és még ez is... 
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | MCITP-SA/VA/EMA2010 | Win8Pro + IE10 | iPad4 32GB /w Cellular | HTC 8X

Na még itt is bepróbálkozok mielőtt kiverem a balhét...
A lényeg... még az elmúlt évben web-en keresztül rendeltem kábelnet happy és családi analóg tv csomagot... már a szerződés megszülése sem volt minden problémától mentes, de 9-én a 30 nap is lejárt és csak a hitegetés maradt... Tud valaki segíteni ki az akit direktben érdemes piszkálni, mert a T-Pontokkal, és a telefonos ügyfélszolgálattal semmire nem jutok... Kezdem a türelmem elveszteni 
http://homar.blog.hu/2009/01/26/a_t_com_ugyfelszolgalata_a_leghatekonyabb_idorablo
"MEGALOL!!!! mintha én írtam volna
)) szinte szóról szóra ugyanez a sztorim!!! Nálunk mondjuk január 9-ével a 30 napos határidő is lejárt a létesítésre. Most kb 2-2,5 óra telefon hallgatáson (beszélgetést direkt nem írok mert az kb. nettó 10 perc) és volt 3 személyes megjelenésem átlag 30 perc várakozással. Most még megvárom a február 9-et aztán megy az ügyük a hírközlési felügyeletnek, kártérítési igénnyel, a szerződéstől pedig természetesen elállunk! Úgy látszik nagyon jól megy a tisztelt T csoportnak, és úgy kell nekik az új ügyfél mint nekem a púp a hátamra... Csak azt nem értem miért nem közlik ezt az elején, hogy időt, költséget ne pazaroljanak az ügyfélnek.
Ja igen én a web-en indítottam a rendelést, mert úgy kényelmes, gyors, egyszerű, és költséghatékony. Na eddig ebből egy sem jött be, viszont van ügyfél várakoztatás, felesleges T-Pontra való besétálás (persze a külsős web rendelés felvevő cég a hibás), ígérgetés végeláthatatlanul, csak egy nincs... kábel meg a szerződött szolgáltatás! GRATULÁLOK!
A 70063844 MT azonosítójú ügyfél... "
A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...

Üdv
kinek mennyi idő mulva jöttek ki SAT-TV-t bekötni.?
iPhone 4S 16GB Black iOS 6 , Samsung Galaxy Tab 2 7.0

fejemet vették volna, ha anno ügyfélszolgálatosként 45 percig kellett volna valakinek várnia a telefonban. mindegy. majd éjfélkor megpróbálom. hadd örüljenek nekem.
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | MCITP-SA/VA/EMA2010 | Win8Pro + IE10 | iPad4 32GB /w Cellular | HTC 8X
sok ember dolgozik a helpdesken, de még többen telefonálnak. mi lenne a problémád ?
Kindle Paperwhite
44 nap nálam..
Raga: ha telnek a napok akkor majd fogsz te is nyugi 

Az elég sok.
De amugy jó meg minden a cucc.
3k-t szerintem megér.
Jelenleg csak egy antenna van kinn az erkélyen 3 csatornát fog.
[ Szerkesztve ]
iPhone 4S 16GB Black iOS 6 , Samsung Galaxy Tab 2 7.0

Kereken 2 órája csengetem a hibabejelentőt, asszem mára feladom.

LOL mióta vagyok őstag
?
mi a probléma?
Kindle Paperwhite

semmi extra csak 450k le 21k fel a sebességem 8megás nettel, a vezetékkel van a baj ezt már egyszer megállapította a kijövő szerelő, aki egyébként szerencsére vagy épp nem, de a rokonunk is, úgy h inkább hazaküldtük karácsonykor, csak ahhoz h újra kijöjjön, újra be kell jelenteni a hibát. 

40 napja rendeltem meg a SAT TV-t, mennyit kell még várnom vajon míg bekötik?? 

Itt van rá az egész élet, csak győzd kivárni! 
Copy 10GB Tárhely: https://copy.com?r=4I9I7w - Dropbox: http://db.tt/zqM0KG6

Én is beállok a sorba hehe 
jan 4-én rendeltem meg, azóta megjött a szerződés amit már bevittem a tpontba, szerelők természetesen még sehol. Kár, hogy nincs szereld magad csomag
az már ide ért volna postán
Már csak az lesz a gyönyörű, ha gyenge lesz a rálátás, akkor sajnos lebontom a szomszéd lakást, hogy kell a hely, nem tok tévézni hehe.Még csak a 22 napnál tartok, szal kb félúton járnak a szerelők
az elhangzottak alapján. Mind1 csak szabaduljak a fájbernettől, nem hogy az üf le van ejtve ha már meg van a szerződés, de még a képminőség is borzasztó, még a digitális csatornán is... itt legalább a minőség jó lesz, a többi meg mind1, mindehol ugyan az van hehe.
Ajándék szesznek ne nézd a fokát!

Sziasztok!
Pár napja kötötték be nekem is a T-home sat tv-t. kb. 35 nap volt, részben saját elfoglaltásom miatt. 100% a szint és a minőség is, bár szenvedtek érte.
Egyébknét nagyon jó a minősége, fényévekre van mindentől, amit eddig láttam. Ráadásúl a hbo hd-n, cinemax 1- 2-n kívűl az összes csatorna jön. (Pedig csak a globe + hbo pak van rendelve a családihoz.) Ez gondolom csak ideiglenes...
3 beltérim van, de a tányér 4 fejes, vagy mi.... szóval 4 kábel mehet(ne) rá. Miért csak 3 beltérit lehet rendelni? 4 tv-m van.... Nem lehet valahogy megoldani, hogy mind a 4 tv-n menjen? ![;]](/dl/s/v1.gif)
(kb. 20.-ra sikerült is elküldeni a hsz.-t...a PH! sem a régi már)

ez egy 8 megás netnél normális ?
Adatmennyiség: 2048.20 kbyte (2 097 352 byte)
Letöltési idő: 3.23 sec
Sebesség: 5085 kbit/sec (5 207 040 bit/sec)
Vonali sebesség: 5952.00 kbps
Feltöltési sebesség teszteredmények
Adatmennyiség: 2048.20 kbyte (2 097 352 byte)
Letöltési idő: 38.51 sec
Sebesség: 425 kbit/sec (435 200 bit/sec)
Vonali sebesség: 512.00 kbps
idáig 7.5 mbitel szakitott mitöl lassult be?

Nekem még a szerződést sem küldték ki.

Addig örülj addig tuti nincs számla
én attól tartok a számla előbb ide ér mint az adás hehe... Holnap minden ismerőst megmozgatok, hát ha van vki vhol, aki segít 
Ajándék szesznek ne nézd a fokát!