2013. június 18., kedd

(#3151) mustad1

mustad1
(tag)

sziasztok

a set top boxomon reggel óta világít, egy óra okon. a konyvébe nincs benne hogy mi ez. valaki tudna segíteni?
a vinyó jele mellett van.

pana fz 28. abszólúte kezdő, de! lelkes!

(#3152) Aranytaltos válasza Fucsi999 (#3149) üzenetére

Aranytaltos
(lelkes újonc)

Megnezted pontossan a mikor megrendelted mi mi?
- Sat-TV muholdas rendszer
- DSL meg telefonvonalas rendszer
teljesne mas megoldasok, ezert mas mas a szerzodesi teljesitesi feltelek. A csomagban valo rendleskor annyi a valtozat, hogy egy kedvezobb arat adnak mintha kulon rendelned meg oket.
Amugy felhiv oket es rakerdez. A DSL-re 30 napjuk van.

[ Szerkesztve ]

Nem ertek mindenhez de vannak olyan reszek amihez jol

(#3153) nesa válasza TeeJay (#3147) üzenetére

nesa
(PH! kedvence)

Ezt neked kell tudni.

Mas akinek SAT TV van bejon minden csatorna ami a 49 be benne van??
Nekem par db csak fekete kepernyo most ott tartunk hogy gyorsabb volt a bekotes mint a javitas mert meg mindig nemjottek ki es a hang is elmegy eleg gyakran 1-2 orara minden csatornan ....

(#3154) petne válasza Barthezz2 (#3148) üzenetére

petne
(őstag)

Igen, a HD csomag is beletartozik.

(#3155) petne válasza Fucsi999 (#3149) üzenetére

petne
(őstag)

Más köti a satot és más a netet/telefont.

(#3156) petne válasza mustad1 (#3151) üzenetére

petne
(őstag)

Annak egyelőre nincs funkciója... elvileg azt jelentené, hogy van-e beállított felvétel, de össze vissza világít, mert bugos.

(#3157) petne válasza nesa (#3153) üzenetére

petne
(őstag)

Nem szabadna elmennie... mindenféleképpen be kell jelenteni hibára. Scarttal van összekötve a tévé a beltéri?

[ Szerkesztve ]

(#3158) Barthezz2

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Basszus hány órát kell azt a hülye zenét hallgatva a telefon mellet ülni mire kapcsolnak végre egy élő embert?? :(((

"If real is what you can feel, smell, taste and see, then 'real' is simply electrical signals interpreted by your brain."

(#3159) nesa válasza petne (#3157) üzenetére

nesa
(PH! kedvence)

Igen azzal van osszekotve a hibasorozat meg mar 2x is bevan jelentve ,ezt a hetet nemvagyok hajlando kifizetni.

(#3160) petne válasza nesa (#3159) üzenetére

petne
(őstag)

Meg lehetne próbálni azt kicserélni, hátha az okozza a hibát...

(#3161) Nite válasza nesa (#3153) üzenetére

Nite
(senior tag)

nekem mind a 49 tokeletes :)

♪♫ Hikasa Youko, Super Stream ♪♫

(#3162) nesa válasza petne (#3160) üzenetére

nesa
(PH! kedvence)

Pff megneztem a gyari kabelba becsusznak a tuskek ,most 1 masik kabelt raktam hang van de a hianyzo csatornakra meg mindig olyasmit ir hogy nincs hozzaferesem....
Es PL a viasat3 akad mint az alat az akadas vegen meg szetesik a kep .... lehet szar a belteri amit hoztak??

(#3163) mustad1 válasza petne (#3156) üzenetére

mustad1
(tag)

köszönöm
azt mit jelent hogy bugos?

pana fz 28. abszólúte kezdő, de! lelkes!

(#3164) Barthezz2 válasza Barthezz2 (#3158) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nah 3x 45perces zenehallgatás után végre elintéztük. :)) Sajnos azt mondta hogy nem tudja garantálni hogy még idén bekötik mert elég sok a megrendelés :( A szomszéd pár napja rendelt és még nem hozták neki ki, és nekik azt mondták hogy karácsony előtt meglesz, bár az ügyintéző azt mondta nem tuti hogy ugyan akkor hozák nekünk is, de azért tudnák örvendeni ha egy körrel elintéznék :K :R

[ Szerkesztve ]

"If real is what you can feel, smell, taste and see, then 'real' is simply electrical signals interpreted by your brain."

(#3165) Barthezz2 válasza mustad1 (#3163) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

bugos=hibás, nem müködik megfelelően, úgy ahogy kellene

(#3166) Cyberslider válasza nesa (#3162) üzenetére

Cyberslider
(őstag)
LOGOUT blog

Hány méter a koax kábel az antenna és a beltéri között kb? Hány db toldó van esetleg beiktatva? Lehet gyenge a jel, és kéne egy sat erősítő, de inkább csak az antenna lehet rosszul beállítva. Műholdasok voltak kint vagy átképzett T-comosok, nem tudod? ;]

http://hardverapro.hu/apro/eredeti_parfumok_bazarja_nezz_be_erdemes/friss.html

(#3167) Fucsi999

Fucsi999
(újonc)

Hello!
A SAT TV-nél tényleg nem lehet sorba rendezni az adókat????? Most szerelték be és nem igazán jövök rá hogy lehetne. Én vagyok a béna vagy tényleg csak ez a színek szerinti rendszerezés van rajta???

(#3168) nesa válasza Cyberslider (#3166) üzenetére

nesa
(PH! kedvence)

Muholdasok voltak kint 70% koruli jel volt a kabel megkozelitoleg 22-23m aztmondtak ez nudli nemtavolsag,es semmi buhera a fejtol egybol a belteribe megy a jel.

(#3169) Cyberslider válasza Fucsi999 (#3167) üzenetére

Cyberslider
(őstag)
LOGOUT blog

Üdv a klubban. Kedvencek menü.. Ott rendezheted, máshol nem. Sajnos... :(
A csatornaszám bónuszként megmarad.

(#3170) nesa válasza Cyberslider (#3169) üzenetére

nesa
(PH! kedvence)

Azert erdekelne menyit nyomott oda az RTL klub az 1 szamu helyert... jobb orultem volna ha 432 helyre kerul es veletlenul se birok odakapcsolni

(#3171) Tiszteletes válasza nesa (#3170) üzenetére

Tiszteletes
(tag)

Nem szeretek Off-olni, de csatlakoznom kell az előttem szólóhoz. Sajnos ami itt a rendszerváltás óta folyik a magyar televíziózásban, ( a természetesen a monoton csökkenő színvonalra gondolok) az megbotránkoztató. Butuljatok csak magyarok! Kíváncsi vagyok, hogy valaha lesz-e, lehet-e még felettes szerv(ezet), személy aki szilárd erkölcsi alappal bírva megállíthatja ezt a tendenciát.

Az mindenesetre biztató, hogy nem vagyok egyedül ezzel a véleményemmel.

[ Szerkesztve ]

Miért... vagytok... gyengék???! Játtszatok!!!

(#3172) TeeJay

TeeJay
(PH! kedvence)

ti milyen beltérit kaptatok?
Intek vagy már az újabbat?

Nikon D90 + AF-S 18-105VR + SB-900 + Meike MK-D90 : http://href.hu/x/j7oh kedvenc fotózási témám :-) http://href.hu/x/cgxs

(#3173) nesa válasza TeeJay (#3172) üzenetére

nesa
(PH! kedvence)

Intek van ,milyen az uj??
Az egesz 2-3hete megy es mar van uj belteri??
Keped van rola?

(#3174) Allien

Allien
(PH! kedvence)

Na, jönnek a gondok. :( Erőssen fogynak a sat tv anyagai (pl falitartók, meg minden egyébb). Valaki ott fent nagyon elcseszett valamit. :B Akár elképzelhető, hogy nagyobb csúszással, késéssel fogják csak tudni ezeket szerelni :K

Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

(#3175) TeeJay válasza nesa (#3173) üzenetére

TeeJay
(PH! kedvence)

igen pohly fórumon (T-online fórum) már páran írták hogy ők újfajtát kaptak már
ilyet

Nikon D90 + AF-S 18-105VR + SB-900 + Meike MK-D90 : http://href.hu/x/j7oh kedvenc fotózási témám :-) http://href.hu/x/cgxs

(#3176) nesa válasza TeeJay (#3175) üzenetére

nesa
(PH! kedvence)

Ez kicsit jobbnak tunik az usb mi celt szolgal?

(#3177) okib4100 válasza Tiszteletes (#3171) üzenetére

okib4100
(fanatikus tag)

Ezért nem kell magyar tévét nézni. Semmilyet.
Mondjuk ez erkölcsi kérdések túlzottan nem izgatnak e tekintetben (igaz, nem is vagyok tiszteletes :) ), de személy szerint rendes tv-t se nézek már egy ideje.
Pont elég nekem a livestation, bbc, euronews, france 24, al jazeera, néha russia today, ezzel elvagyok ha vmi "tévés" műsor kell, filmet meg úgyis azt nézem ami nekem tetszik, és nem amit a csatorna menedzsere jónak lát, két intimbetét, meg axe között.

ON: berheltek valamit a külfölddel? mostanában pár napja elég használható, csúcsidőben is. (kop-kop)

[ Szerkesztve ]

2009. március 8.-án 0.00 órakor a fórum használatát befejeztem.

(#3178) petne válasza Fucsi999 (#3167) üzenetére

petne
(őstag)

Sajnos nem lehet sorbarendezni, viszont van kedvencek lista, abban van lehetőség egyéni sorrendre, viszont a csatornaszám így is megmarad sajnos. :(

[ Szerkesztve ]

(#3179) petne válasza TeeJay (#3172) üzenetére

petne
(őstag)

Két fajta beltérit adnak, az egyik az Intek, a másik meg ADB márkájú. A szerelők azt viszik ki, amelyik éppen raktáron van.

[ Szerkesztve ]

(#3180) petne válasza nesa (#3176) üzenetére

petne
(őstag)

Nincs engedélyezett funkciója... ;)

(#3181) FireShadow

FireShadow
(senior tag)

tényleg van mostanában valami rejtett fantom forgalomkorlát, vagy nyugodtan töltsek ahogy a vinyóm birja? asszem a havi 7-8terás forgalomnak csak lefelé nem nagyon örülnének?! szóval mikortól szolnak be?

ja dsl classic extra a csomag

[ Szerkesztve ]

Keeping secrets away from everyone Staring out into another world .. Ocean city girl

(#3182) Ebit

Ebit
(PH! addikt)

Érdeklődés szintjén, hibabejelentés során sikerül eljutni a kezelőhőz, ő megerősiti hogy látja az előfzetőhöz tartozó azonositókat, közli, hogy megnéz valamit, és ezután 10 percig semmi,majd vonal bont.

Az előfizetőt miért nem hivják vissza az ismert számokon?

(#3183) Fucsi999

Fucsi999
(újonc)

Tegnap beszerelték a SAT TV-t. Elsőre minden szép volt és jó. Aztán estefelé elkezdte letiltani sorba a csatornákat és kiírta hogy adjam meg a PIN kódot és akkor rendben lesz. Na de mi az a PIN kód? Természetesen beszerelésnél nem kaptam semmi ilyet.

(#3184) petne válasza Fucsi999 (#3183) üzenetére

petne
(őstag)

A gyerekzár? 1234

(#3185) _ak_

_ak_
(PH! addikt)

Megkérdezem itt is, hátha tudtok segíteni. Mi lehet az oka annak, h wifin keresztül max 458kb/s-el tudok letölteni? 3 gép van, 2 wifis és mindkettőnél ez van, míg a kábelen keresztül csatlakozó megy rendesen (1mb/s - 43kb/s).
Már csak annyiból se értem, h néha, nagyon ritkán, wifin keresztül is mérek ~700kb/s-et, de ez 20 mérésből egyszer, minden más esetben kereken 458kb/s jön ki.

Linksys router dd-wrt firmmel, bírnia kéne, de nem találok semmi erre vonatkozót.

Let's begin, de gozaimasu!

(#3186) Ebit válasza petne (#3184) üzenetére

Ebit
(PH! addikt)

Kedves Petne!

Azt gondoltam, te mint nagyon bennfentes, nem "T"-s ;) ,

biztos irsz valami érdemi választ erre, és a forgalmi adatokra is.

(#3187) petne válasza Ebit (#3186) üzenetére

petne
(őstag)

Milyen forgalmi adatokra gondolsz?

(#3188) Ebit válasza petne (#3187) üzenetére

Ebit
(PH! addikt)

A My T-Home,forgalmi adatok/Nyitott időszak forgalmi adatai /hálózaton töltött idő/ stb.

(#3189) Fucsi999

Fucsi999
(újonc)

Tud valaki biztosat akkor erről a PIN kódról? Tényleg az 1234 lenne?

(#3190) Barthezz2 válasza Fucsi999 (#3189) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Próbáld ki ;)

(#3191) nesa válasza petne (#3180) üzenetére

nesa
(PH! kedvence)

Es a lan csatlakozasnak??

(#3192) petne válasza Fucsi999 (#3189) üzenetére

petne
(őstag)

Ennyi erővel már ki is próbálhattad volna... :) A gyerekzár alapértelmezett pin kódja ez.

(#3193) petne válasza Ebit (#3188) üzenetére

petne
(őstag)

De mi a baj vele?
Sajnos a my t-homemal még jócskán vannak gondok, ezért sok mindent nem tudnék hozzfűzni... :(

(#3194) petne válasza nesa (#3191) üzenetére

petne
(őstag)

Szintén... ilyenek speciális dolgok mindig le vannak tiltva a szolgáltató által adott STB-ken. ;)

(#3195) okib4100 válasza Ebit (#3188) üzenetére

okib4100
(fanatikus tag)

Az tényleg bugos (bár most már aktuális hónapot is le tud kérdezni, csak be kell állítani a hónapot, a nyitott időszak adatai továbbra sem megy), de ezek szerint kamu adatok is vannak benne? Bocsánat, de én a "régi" forgalmi adatszámlálót nem ismertem, mivel október óta vagyok T-home-os.

2009. március 8.-án 0.00 órakor a fórum használatát befejeztem.

(#3196) nesa válasza petne (#3194) üzenetére

nesa
(PH! kedvence)

Dejooo:)

A kov kerdesemre johet privibe is a valasz az antenna es egyeb bealitasoknak mi jelszava 4 karakter de mi??? gyanitom ha betudnek lepni ki lehetne belole herelni az RTL clubot+ a sorrendet kicsit atbabralni.

(#3197) Cyberslider válasza nesa (#3196) üzenetére

Cyberslider
(őstag)
LOGOUT blog

0208

(#3198) nesa válasza Cyberslider (#3197) üzenetére

nesa
(PH! kedvence)

Koszi.
Nemsok minden van alatta:(

(#3199) Cyberslider válasza nesa (#3198) üzenetére

Cyberslider
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem kedden fogják szerelni, szóval nem tudom, csak olvasgattam.. diceqc, kerestetni lehet. Szóval elvileg ha forgatós lenne az antenna, akkor az eurobird-ről jönne az m2 HD-ban FTA. Bár fejből most nem tom m1, v. m2 hd van ottan... :B

(#3200) Cyberslider válasza nesa (#3198) üzenetére

Cyberslider
(őstag)
LOGOUT blog

Ja, talán találsz pár FTA csatit a kézi keresésnél..

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.