2013. május 26., vasárnap

(#1) szab3

szab3
(újonc)

Sziasztok!
Mindenki olvasa el az alábbiakat, tanulságos:

A story röviden:
- megrendeltem a T-COM-nál a 2Mbit sebességű TDSL Favorit Plusz csomagot.
részletek itt: [link]
- nemsokára ki is építették, működött.
- észrevettem, hogy a sebesség nem megy soha 1Mbit felé (egyszer volt 1076 kbit/sec :)
- minden sebességtesztet, variációt, letöltést kipróbáltam, minden napszakban, de 1M maradt.
- Írtam a T-COM ügyfélszolgálatára email-t, hogy mi a helyzet. 1 nap múlva visszaválaszoltak, hogy náluk minden be van állítva, különben is a T-ONLINE szolgáltatja a netet, úgyhogy hívjam a 194-et és jelentsem be a hibát, vagy hívjam az 1234-et.

- MAI NAPON hívtam az 1234-et, és elpanaszoltam nekik, hogy mi a gondom, csináltunk egy sebességtesztet. A T-ONLINE ügyfélszolgálaton az úriember mondta, hogy Őnáluk minden be állítva 2M-ra, de a T-COM-nak továbbítja a hibát email-en !!! és majd értesítenek telefonon.

értesítést nem kaptam, DE:

2 ÓRA MÚLVA CSODÁK CSODÁJA ment a 2M-s letöltés. Most is megy 266Kbyte/sec-el, néha gyorsabb :)) :C

TANULSÁG:

Ha nem figyelsz oda, átb..nak és alapból a kisebb sebesség lehet beállítva. A paraszt megrendeli a szélessávot, tudatlanul, azt sem tudja mi az a kilobit és örül, hogy van gyors netje. Ha észreveszi, átállítják 2M-re mintha misem történt volna.

Ha ez nem igaz, és ez egy egyedi eset, akkor természetesen elnézést kérek a szolgáltatóktól :) :R

(#2) Adi válasza szab3 (#1) üzenetére

Adi
(senior tag)
LOGOUT blog

Tanulság: nem a T-boly-brigádtól kell rendelni ADSL-t, hanem normális szolgáltatótól. :)

Sokan nincsenek tudatában annak, / hogy egyszer mindenki meghal. / Akik ráébrednek erre, / azonnal abbahagyják az ellenségeskedést.

(#3) charlie_hu válasza Adi (#2) üzenetére

charlie_hu
(fanatikus tag)

csakhogy a tcomot nem lehet megkerülni écomos területen.
és ők állítják a sebeséget :)

(#4) Snoop-y válasza szab3 (#1) üzenetére

Snoop-y
(senior tag)

Na most a sebességedhez kb annyi köze van a t-online -nak mint Mari néninek az adótörvényekhez. Felesleges azt feltételezni , hogy rögtön át akarnak baszni.
A sebességeket t-com vonalon egyedül a t-com tudja állítgatni. Az viszont szomorú , hogy amikor jelezted a hibát mailben akkor átirányítottak az 1234 re bár sztem ezzel jártál jobban :) A favorit csomag az tényleg t-com cucc a t-online csak az authentikációt és a csomaghoz tartozó szolgáltatásokat biztosítja. Attól függetlenül , hogy t-com os dsl-ed van mindkét helyen bejelenthetsz hibát. Visszajelzést meg azért nem kaptál a t-online -tól mert ez nem t-online csomag és nem kapnak róla ők sem infót , hogy mi történt vele. Egyébként előfordulhat , hogy tényleg rosszul állították be a sebességed vagy az új istenáldása egy intelligens kártya van a DSLAM ban :)

New level... Nem en nem gyurok, csak tornazok kicsit :D [Elite Bodyweight Training] bar-barians.com...

(#5) szab3 válasza Snoop-y (#4) üzenetére

szab3
(újonc)

Kedves snoop-y!
Érdekes, amikor az 1234-el beszéltem mégis matattak valamit és azt mondták, hogy 2M-ra van náluk minden állítva. Akkor ezzel csak etettek, ha nincs közük a sebességhez?
A visszajelzésről annyit, hogy az 1234-es ügyfélszolgálatos azt mondta, hogy visszaszólnak, elkérte a telefonszámomat is. Gondoltam majd a T-COM-osok szólnak vissza.

Nem szóltak vissza, mégis megjavult 2 órán belül a net, előtte sunyi módon átirányítottak emailben a t-online-hoz, amikor nekik kellett volna intézkedi.
Mégis mit gondoljak szerinted? Hogy átb..nak? Vagy csak véletlenül el volt állítódva?
Te mit gondoltál volna?

(#6) blogos

blogos
(kvázi-tag)

Lehet most adsl-t kötettni telefon előfizetés nélkül? Nem konrétan a témába vág a kérdésem, de hátha tudja valaki:)

B.K.!

(#7) Snoop-y válasza szab3 (#5) üzenetére

Snoop-y
(senior tag)

Sajnos ezek szerint nem megfelelő tájékoztatást kaptál :(
Azt az e-mailt azért szívesen elolvasnám még mindig amit kaptál :)

New level... Nem en nem gyurok, csak tornazok kicsit :D [Elite Bodyweight Training] bar-barians.com...

(#8) Snoop-y válasza blogos (#6) üzenetére

Snoop-y
(senior tag)

Jelen pillanatban ilyenről nem tudok t-com területen.

(#9) blogos válasza Snoop-y (#8) üzenetére

blogos
(kvázi-tag)

Szóval ha nem a t-com szolgáltatja az adsl-t, akkor nem feltétlenül kell hozzá telefon?

B.K.!

(#10) Thulcandra válasza blogos (#9) üzenetére

Thulcandra
(őstag)

A T-COM nem szolgáltat adsl-t. A T-ONLINE szolgáltat.

De teljesen mindegy melyik szolgáltató az, tré onlájn, enternet, externet, tvnet, legyen az bármelyik, ha az adsl kiépítéséhez szükséges telefonvonal a T-COM tulajdonában van, akkor annak élő telefonvonalnak kell lennie - azaz T-COM felé is fizeted minimum a havidíjat.

" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "

(#11) Thulcandra válasza Thulcandra (#10) üzenetére

Thulcandra
(őstag)

Azt kihagytam, hogy tudomásom szerint magyarországon az összes telefonszolgáltató vonalain így van ez.

" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "

(#12) Tom5

Tom5
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nagyon off...sávszélességduplázás lesz idén?!?!?! :))
Vki vmi infó :F

"Nem vagy szép. Ez nem érdekel. Az erőd a szépséged. Az erőd a hatalmad. Ez a valóságod. Ez a Te világod."

(#13) blogos válasza Thulcandra (#11) üzenetére

blogos
(kvázi-tag)

ok, értem.

B.K.!

(#14) Thulcandra válasza Tom5 (#12) üzenetére

Thulcandra
(őstag)

[link]

(#15) Tom5 válasza Thulcandra (#14) üzenetére

Tom5
(PH! addikt)
LOGOUT blog

THX :B

"Nem vagy szép. Ez nem érdekel. Az erőd a szépséged. Az erőd a hatalmad. Ez a valóságod. Ez a Te világod."

(#16) szab3 válasza Snoop-y (#7) üzenetére

szab3
(újonc)

Kedves Snoop-y!

Az 1212@t-com.hu -ról ez jött akkor:

Tisztelt Ügyfelünk!

Ügyfélszolgálatunkhoz beérkezett elektronikus levelével kapcsolatban engedje meg, hogy az alábbiakról tájékoztassuk.
A T-DSL szolgáltatás sebessége kérésének megfelelően rendszerünkben 2M.
Amennyiben a szolgáltatás sebessége nem megfelelő, az ellenőrzést, a 194-es műszaki hibabejelentő számon tudják elvégezni, illetve a T-Online szolgáltatja Önnek az internet hozzáférést, így a sebességet még az 1234-es telefonszámon tudják ellenőrizni.
Sajnáljuk, hogy nem adhattunk kedvezőbb információt.
Szíves együttműködését előre is köszönjük.

Tisztelettel

Szekeres Szilvia
T-Com Ügyfélszolgálat

(#17) Snoop-y válasza szab3 (#16) üzenetére

Snoop-y
(senior tag)

Köszi szépen az infót :)

(#18) Snoop-y válasza Thulcandra (#10) üzenetére

Snoop-y
(senior tag)

A t-com is szolgáltat ADSL-t
pl:
[link]

(#19) Fermat

Fermat
(tag)

hi.!
Mar egy napja valmi furcsa modon 800kval toltok a torrentrol.Eloszor azthittem hogy egy vicc, de csinaltam egy adslmerest ;) [link]

Felhivtam a t-onlinet(100 meterre van egy atjatszo tornyuk vagy mi) azt mondta s srac telefonban hogy ok errol nem tudnak semmit :D

.::: http://www.forum.nokia.com/devices/E51 :::. <3 E51 <3 BME

(#20) kew válasza Fermat (#19) üzenetére

kew
(senior tag)

nem jelentkeztél iptv tesztelésre? arra adnak 7mbit körüli sávszélt.
amennyiben ígyvan, ezekszerint nálad még nem központilag van kettéválasztva a sebesség, örülj neki :) de ami késik.... :U

(#21) t-rac

t-rac
(senior tag)

Üdv! Nem tudom mi van,de most vettem észre hogy (eddig 1024 kbit/s-es netem volt,132 kb/s-el töltöttem),most 4500 kbit/s,és 5-800 kb/s-el töltök le. Pár perc alatt lejött egy 300 mb-os fájl. Mindenhol teszteltem,és ezt irta ki,és igen gyors. Ez szerintem képtelenség,de remélem így marad. :R

(#22) Snoop-y válasza t-rac (#21) üzenetére

Snoop-y
(senior tag)

Terheléses teszt van a T-Com egyes területein. nov2-től előreláthatóan nov14 ig.

(#23) annulus válasza Snoop-y (#22) üzenetére

annulus
(tag)

:C

(#24) djdee válasza t-rac (#21) üzenetére

djdee
(tag)

Az semmi! Nekem is 1M-es ADSL-em van és most mértem rá pillanatnyilag
[link]
Azé, ez nagyon durva. Főleg, ha ennyi is maradna! :DDD

[Szerkesztve]

-= Egy magyar es egy amerikai a nemzeti vivmanyokrol beszelgetnek. Igy az amerikai: - We have George W. Bush, Stevie Wonder, Bob Hope and Johnny Cash! Mire a magyar: - We have Ferenc Gyurcsany, no wonder, no hope and no cash... =- http://s1.battleknight.hu/index.php?loc=hire&ref=MTU5MzEy

(#25) Snoop-y válasza annulus (#23) üzenetére

Snoop-y
(senior tag)

NDHD? :P

(#26) annulus válasza Snoop-y (#25) üzenetére

annulus
(tag)

valami olyasmi :))

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.