2013. május 22., szerda

(#2201) SzalaiG válasza divot (#2200) üzenetére

SzalaiG
(PH! addikt)

A Porsche-ről mindenkinek a 911 jut eszébe. ;]

Ha váltasz akkor Civic. No1. :R

(#2202) róland válasza divot (#2193) üzenetére

róland
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Csak nem kamiont akarsz venni? :DDD

http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

(#2203) divot válasza róland (#2202) üzenetére

divot
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A babakocsival való tusakodás közben már ez a megoldás is eszembe jutott. :)

(#2204) divot válasza SzalaiG (#2201) üzenetére

divot
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Majd megnézzük, hogy mekkora a csomagtartója.

(#2205) tildy válasza divot (#2203) üzenetére

tildy
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

És mi lett a ''halottaskocsival''?:F

Szóval már egy gyerek esetén is kicsi a swift. Tudom ajánlani a kenguru hordozót:U Az még (talán;]) befér hátulra.

[Szerkesztve]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#2206) divot válasza tildy (#2205) üzenetére

divot
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Túl drága - 3,5 millió.

Nem a Swift kicsi, hanem rossz babakocsit vettünk. Illetve nem rosszat, csak nem voltunk elég figyelmesek: olyat kellett volna választanunk, aminek kisebbek a kerekei, mert azt jobban össze lehet csukni.

(Egyébként nem értem, mi ez az állandósult Swift-ellenesség. Nem tetszik, oké, de hogy minden egyes hozzászólásodban a Swifthez képest határozod meg az épp tárgyalt autót, az már beteges. :DDD)

(#2207) Sytex válasza tildy (#2174) üzenetére

Sytex
(fanatikus tag)

Ha jól látom (bár lehet hogy csak ez a szar sötét céges monitor teszi) egy Ford-hoz hasonló ovális embléma van az elején.....

- Kártyával lehet fizetni? - Persze. - Egy ászból és királyból tud visszaadni?

(#2208) tildy válasza Sytex (#2207) üzenetére

tildy
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Keres rá neten.Suzuki sx4
[kép]

Divot: Nem tudom honnét lett meg bennem ez az érzés , de kb. sikítófrászt kapok, ha egyet is meglátok. Egy dolog tart vissza , hogy ne csapjak rá, vagy hasonlók: az , hogy tudom, másnak ez a szeme fénye. Egyszerűen... ÁÁÁ nem is mondom. (Csodálkozom magamon , hogy ennyire azért még egy autó sem keltett bennem ilyen érzéseket. Na jó , van még 1: a mini one ... De abból nem szaladgál ennyi az utcán)

[Szerkesztve]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#2209) divot válasza tildy (#2208) üzenetére

divot
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Akkor ez tényleg beteges.

(#2210) tildy válasza divot (#2209) üzenetére

tildy
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ezt már fokukac is megmondta (már régen):U
Pedig csak annyi az egész , hogy nem tudom átérezni/elfogadni , hogy mások miért imádják.
Zárjuk le azzal, hogy tényleg bennem van a hiba.

(#2211) bod101 válasza SzalaiG (#2169) üzenetére

bod101
(fanatikus tag)

Szia!

Nekem Ignis van, mint már mondtam Angliát megjártam vele, és semmi baja nincs hibalistát nem tudok mellékelni :P .
A fogyasztás 10ezer km-ig relative nagy utána beáll 6,5-7,5 átlagra (város, vidék,pálya) persze lábfüggő.Ha 90 körül mész (nem pályán) vele még kisebb is lehet.

A helyedbe én is a Swift mellett döntenék (újabb);] !

1-es golf, 2-es golf, ... (Bëlga)

(#2212) Maranello válasza spirit007 (#2172) üzenetére

Maranello
(tag)

:C ''Nem akarom nagyon védeni a Suzukit , de ez az értékvesztés a 15 éves&idősebb Ladák kivételével mindenre igaz !'' :DDD :DDD

(#2213) Maranello válasza tildy (#2208) üzenetére

Maranello
(tag)

A Minivel mibajod? :Y

(#2214) divot válasza tildy (#2210) üzenetére

divot
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

''nem tudom átérezni/elfogadni , hogy mások miért imádják''

Ez még akkor sem hangzana túl jól, ha nem egy szintén tömegautóban ücsörögnél, ami ráadásul kevésbé karekteres, mint a Swift.

[Szerkesztve]

(#2215) Sytex válasza divot (#2214) üzenetére

Sytex
(fanatikus tag)

:R

Nekem is szemem fénye a swiftem. Hogy miért? Mert én kapargattam össze az árát, és mikor a tököm tele van a munkámmal akkor lemegyek a garázsba és látom a gyümölcsét. :B

- Kártyával lehet fizetni? - Persze. - Egy ászból és királyból tud visszaadni?

(#2216) fokukac válasza oceanearth (#2195) üzenetére

fokukac
(PH! nagyúr)

haggyad, nála ez már így is fejlődés, ;]

eddig a dácsia és a lada aktuális modelljei után lelkesedett... :P

Pleased to meet you - Hope you guess my name

(#2217) T. Almeida válasza Sytex (#2215) üzenetére

T. Almeida
(senior tag)
LOGOUT blog

hja...ugyanígy gondolom én is...Ezért nem értem, hogy hogy jönnek mások ahhoz, hogy folyamatosan fikázzák és fölényeskedjenek...

(#2218) oceanearth válasza fokukac (#2216) üzenetére

oceanearth
(őstag)

ez már súlyos :(

(#2219) divot válasza fokukac (#2216) üzenetére

divot
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Tildy elismerte, hogy kóros Swift II. utálata van, innentől kezdve már a szakembereké a terep. ;)

(#2220) tildy válasza divot (#2219) üzenetére

tildy
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szerintem kezelhetetlen;]

(fokukac... hogy te mindig tudod, hogy köss belém;] Egyébként meg nem értelek, a mazdák jó autók, nem emlékszem, hogy mondtam valaha mást :R Mindig is szerettem őket. (anno (15 éve) egy 323as volt a nagy kedvencem, valami ilyesmi : ))[link]

(#2221) róland válasza tildy (#2174) üzenetére

róland
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Honnan van a kép, mert a Suzuki.hu-n nem ilyenek vannak róla. Ez inkább egy próbaverzió, melyet lesifotósuk kaptak lencsevégre.

http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

(#2222) tildy válasza róland (#2221) üzenetére

tildy
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Innét.
[link]
Itt egy másik szögből is:
[link]

(#2223) róland válasza tildy (#2222) üzenetére

róland
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nyertem, gyári próbaautóról készült képek. Magyarul, nem a végleges változat látható rajta, a dizájnelemek még sokat változnak, mire a szalonba kerül az autó. Pontosabban, nem is az eredeti dizájn szerint van elkészítve, hanem kapott egy próba karosszériát, hogy a motor, futómű, stb. valós körülmények között tesztelhető legyen.

Szerk.: Minden gyár gyárt ilyen változatot egy-egy új típus elkészítésekor, BMW ilyen autói pl. nagyon messze állnak a valós formától.

[Szerkesztve]

(#2224) oceanearth válasza róland (#2221) üzenetére

oceanearth
(őstag)

ne kötözködj, ilyen lesz a kövi suzu, hidd el.
nyilván lesznek apróbb változatatások, de alapjába véve ilyen elsz, azért is van leragasztva néhány helyen. egyébként az ilyen verziók után nem nagyon szoktak lenni már váltoiztatások, csak aprók. [Szerkesztve]

[Szerkesztve]

(#2225) róland válasza oceanearth (#2224) üzenetére

róland
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hasonlítani fog rá, maradjunk ennyiben.

(#2226) a_tesz válasza róland (#2225) üzenetére

a_tesz
(KORREKTOR)
LOGOUT blog

ne legyél read-only:) az előző oldalon tildy nmár bevágta a képet a végleges változatról, de ha az nem elég, tessék, itt van még egy link, így fog kinézni, ez már biztos:
[link]

tildy: ez nem kisautó lesz, vagyishát kicsi, de a swiftnél jóval nagyobb (és csúnyább:B)

スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison

(#2227) róland válasza a_tesz (#2226) üzenetére

róland
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Te vagy read only, mert az előbb írtam, hogy a Suzuki.hu-n nem ilyen képek vannak. Várjuk meg a megjelenést.

(#2228) a_tesz válasza róland (#2227) üzenetére

a_tesz
(KORREKTOR)
LOGOUT blog

hát, valóban, ott nincsen letakargatva a fél minden, de egyébként a két kocsi ugyanaz:)

スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison

(#2229) ett válasza a_tesz (#2228) üzenetére

ett
(fanatikus tag)

Mert ilyen lesz a tényleges verda is. Mivel már van, csak Fiat emblémával. Igaz abbol sincs még sok. Csak pár darabot gyártottak le.

Here's a little song I wrote, I hope you learn it note for note. Don't worry, be happy.

(#2230) oceanearth válasza róland (#2225) üzenetére

oceanearth
(őstag)

nem szeretnék kötözködni, de sztem ugyanilyen lesz. de ezen fölöslegesen kattogni, majd meglátjuk

(#2231) SzalaiG

SzalaiG
(PH! addikt)

A Mi autónk Amerikában: [link] :Y

(#2232) RAM válasza SzalaiG (#2231) üzenetére

RAM
(PH! addikt)

MINI-jellegű kis zsebrakéta :DD

Csak tisztán

(#2233) divot válasza SzalaiG (#2231) üzenetére

divot
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Azért arra kíváncsi lennék, hogy egy amerikai vásárló mit szólna az általam tapasztalt szériahibákhoz...

(#2234) sasa311 válasza SzalaiG (#2231) üzenetére

sasa311
(PH! kedvence)

Azt megnézem, mikor amerikai ilyet vesz! :P Esetleg azok a magyarok, akik csak pénztkeresni mentek ki :DDD

Az 1,3-as motort egyáltalán ismerik az amerikaiak? :F Mármint nem Harley-ban hanem autóban...

Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?

(#2235) oceanearth válasza divot (#2233) üzenetére

oceanearth
(őstag)

a másik meg, hogy hogyan nézne ki egy swiftben egy automata váltó??? ;]

(#2236) oceanearth válasza sasa311 (#2234) üzenetére

oceanearth
(őstag)

az 1,3as még a hrleyban sem számít nagynak :D :D

(#2237) divot válasza oceanearth (#2235) üzenetére

divot
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az 1,5-öshöz adott ótómatáról kifejezetten pozitív teszteket olvastam.

(#2238) a_tesz válasza SzalaiG (#2231) üzenetére

a_tesz
(KORREKTOR)
LOGOUT blog

hm, ha ez igaz, lehetséges, hogy mégis lesz kupé-kabrió a swiftből is. ugyanis ha emlékeztek rá, egy cc tanulmánnyal mutatták be anno a jelenlegi swift formáját, és mondták is sokáig, hogy meg is fogják szériában is csinálni, csak aztán pár hónapja bejelentették, hogy az amerikai forgalmazás elmaradása miatt nem térülne meg a cc kifejlesztése, és így nem lesz. ha most mégis odamennek (gondolom a benzinárak is közrejátszanak ebben), akkor talán van esély mégis a kis kupé-kabrióra (már ha ez érdekel valakit egyáltalán:D)

(#2239) RAM válasza a_tesz (#2238) üzenetére

RAM
(PH! addikt)

A cc jól néz(ett) ki, van is egy kép róla az ajtómon. :C

Csak tisztán

(#2240) SzalaiG válasza divot (#2233) üzenetére

SzalaiG
(PH! addikt)

Milyen széria hibák???????????????? :Y :Y :Y :Y

(#2241) divot válasza SzalaiG (#2240) üzenetére

divot
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A miénk még az első napokban gördült le a szerelősorrol, így volt egy-két érdekesség. Ahogy az minden autónál lenni szokott: a nulladik szériát megbámulják az utcán, de ezért meg kell fizetni az árat. :DDD Aki most vesz, annak már nem lesz ilyen tapasztalata, hiszen a mi jelzéseink alapján javították a gyárban.

(#2242) oceanearth válasza divot (#2241) üzenetére

oceanearth
(őstag)

nem is tudtam, hogy egy 5 millás fullos swiftnek is vannak szériahibái?? :DD ;]

(#2243) a_tesz válasza divot (#2241) üzenetére

a_tesz
(KORREKTOR)
LOGOUT blog

ezt gyermekbetegségnek hívják ;) a szériahibáról sokkal rosszabra gondolnak az emberek

(#2244) divot válasza a_tesz (#2243) üzenetére

divot
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szériagyermekbetegségek, na. :)

(#2245) a_tesz válasza divot (#2244) üzenetére

a_tesz
(KORREKTOR)
LOGOUT blog

jól van hát na, nem kötekedésképpen, csak hát érted, na :)

(#2246) SzalaiG válasza divot (#2244) üzenetére

SzalaiG
(PH! addikt)

Mik voltak ezek?

(#2247) fokukac válasza divot (#2244) üzenetére

fokukac
(PH! nagyúr)

ne kímélj minket, íd meg, mik voltak azok! :U

(#2248) divot válasza SzalaiG (#2246) üzenetére

divot
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Elcseszték a kuplung konstrukcióját, valami a munkahenger környékén nem lett jól kitalálva, ezért sokaknak nyikorgott a kuplung (nekünk is), és ilyenkor mintha bereagadt volna, nehezebb volt nyomkodni. Nálunk ez néhány száz km után magától megszűnt, valami összekopott, vagy szét. A bruátlisabb változatban a kuplung időnként behullott a padlólemezig, vagy pedig érintésre is már fogott, szóval kiszámíthatatlanul és szélsőségesen üzemelt: akinek ezt csinálta, az rendszeresen lefulladt, akár menet közben is. El lehet képzelni, hogy milyen jól tud jönni egy ilyen kis móka mondjuk előzés közben... Azóta már orovosolták a problémát.

Aztán olyan hangja volt az AC pumpának, mint ha egy akváriumban ülnél. Konstrukciós gebasz volt ez is, mindenkinek gariban cserélték, és az új sorozatnál már javították a problémát.

Aztán reggelente úgy nyikorognak a fékek, mint ha egy harmincéves Ikarusszal indulna ez ember. Négy-öt fékezés után megszűnik a zaj.

Aztán az anyósülés hajlamos a nyikorgásra, 70kg fölött személynél olyan hangja van, mintha a nagypapa karosszékébe ülne az ember. Azóta beszállítót cseréltek.

A műanyagok hajlamosak a zörgésre, de ez minden olcsó autónál igy van.

(#2249) fokukac válasza divot (#2248) üzenetére

fokukac
(PH! nagyúr)

csak, hogy megnyugtassalak, ebben a hidegben a BMW fékje is nyikorog az első 2 percben.

a pözsó 206-os fékje pedig mindig nyikorgott bármilyen évszakban, napszakban, 1 hónapos korától kezdve.

(#2250) oceanearth válasza divot (#2248) üzenetére

oceanearth
(őstag)

9 hónapos Meriva, nyikorog a 4 trácsa mint az állat az első pár percben

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.