- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Crypto Trade
- OpenWRT topic
- Windows 10
- Az USA el akarja adatni a Chrome-ot a Google-lel
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Hálózatokról alaposan
- Videó stream letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maksifül
senior tag
Ez érdekelne...
Luxusparfümök kis kiszerelésben. 1 vagy 2ml-es minták és 5, 10, 20ml-es fújósok. Az aktuális listáért látogass el az alábbi oldalra: https://goo.gl/B09F5U
-
SzlobiG
félisten
Nem, Bugosak kifagynak stb..
-
Flashy
veterán
úgy működik hogy emulál egy super nintendot.
-
Pineapple
csendes tag
www.snesheaven.com
Itt mindent megtalálsz rólaVajon van élet a halál elött?
-
twollah
nagyúr
Bővebben: link
Szerintem az egyik legjobb Snes emulator. -
twollah
nagyúr
Bővebben: link
A legujabb ZSnes ami van. -
Maksifül
senior tag
-
KERO_SAN
aktív tag
Az emulator ugy mukodik hogy berakod a kazettat ( be loadolod a ROM-ot ( ami a kazettanak felel meg ) ) aztan onnantol olyan mintha nintendon nyomnad :]
Egyebkent a supernintendos jatekok tobbsege megjelent emulatoros formaban, csak keresni kell.the troopa of tomorrow _ maydayzor FUTURE WALKS
-
Allien
veterán
Háá vazze, itt nem PS 2-ről beszélnek!
SNES Emu nekem működött Xp alatt is, bár már kb. másfél éve nem nyúltam hozzá. Megszereztem a számomra legjobb játékoktat, meg azokat is, melyek nem annyira érdekeltek. Ha az emlékeim nem csalnak, az FX csipes játékokkal asszem voltak gondok, állitólag, de nekem ment az egyik, csak nem tudom már a nevét. Egy ürhajó szerüséget kellett irányitani gyűrükön keresztül, meg persze néha lövöldözni is.
Én speciel a Donkey Kong sorozatot gyűrtem, meg volt egy Zombis is, meg a Zelda is oersze, és még sokan mások. Vagy 50 rom-t sikerült összegyűjteni.Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
TitiRii
senior tag
Én mondgyuk segas voltam sonic srác jobban bejött(na meg oclsobbak voltak a cumok hozzá)
ehez van is emulátorom meg pár game
söt nekem anno még c64 re is volt snes és sega game is átirva
igaz vagy 5 flopy volt és 3-4 pályánként kellet cserélgetni öket és hosszu perceket várni
de hirtelen felindulásbol engem is érdekel hogy honann lehet manapság mind 2 konzolhoz emut és gamekat beszerezniAkinek kell valami, vagy akar valamit munka időben keressen az itt megadott telefonszámon! Köszönöm.
-
twollah
nagyúr
Ok akkor step by step leiras a v0.00001beta1 abuser reszere.
Leszed Znes a megadott linkrol.
Leszed SNes ROM valahonnet.
Keres egy tetszoleges konyvtar a HDDn.
Kicsomiz ZSnes + a SNes Rom a konyvtarba.
Elindit zsnesw.exe.
Megnyom ''Z'' gomb az elso inditasnal.
Megkeres ''Game'' menupont a felso lenian, es rakattint bal gombbal.
A megjeleno menuben rakattint ''Load'' gombra.
Megjelenik ''Load game'' ablak.
Bal feloli reszen ''Filename'' itt vannak felsorolva azok a SNes Romok amik a konyvtarban vannak.
Jobb feloli reszen ''Directory'' a konyvtarat tudod kivalasztani ahol a SNes Romjaid vannak.
A ''Filename'' reszben ketszer rakattint a tetszoleges SNes Romra, es orul, mert mar megy is a jatek.
HA EZEK UTAN SEM MEGY, AKKOR JOBB HA ELGONDOLKOZOL AZON, HOGY VESZEL MAGADNAK EGY TEGLAT, ES AZZAL JATSZOL. -
NwL
tag
Hali! Lehet hogy nem ide passzol, de azért megkérdezem!
Ismeri valaki ezt a játékot:
Goal3
Ha tudja valaki pcre honnan lehet ezt megszerezni légyszi szóljon!
Ezer köszönet
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest