Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Téma tudnivalók
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Ha van valami a Steam Inventory-dban (Tároló), amire nincs szükséged, itt felajánlhatod cserére.
Kötött árfolyamok nincsenek, mindenki annyit ajánl fel, amennyit jónak lát. A másik fél vagy elfogadja vagy nem. Mindennek annyi az ára, amennyiért el lehet adni.
A Steam topic tehermentesítése céljából hoztuk létre ezt a témakört, így kérünk titetket, itt bonyolítsátok le ügyes-bajos üzleteiteket. Ezzel egyetemben a főtopicban minden ilyen jellegű hozzászólást törölni, notórius visszaesők esetén pedig szankcionálni fogunk.
Hirdetés
Téma összefoglaló
JSaN
(őstag)
Ezt nyilvan tudjak ott is, a dolog hatranya (reszunkrol) csak annyi hogy ezt 1x teheted meg.
Life goes on...
Accountot nem tudsz törölni, legfeljebb az előfizetést.
Go for the eyes, Boo, go for the eyes!
Adtál meg fizetési adatokat, vagy paypalt? Illetve feliratkoztál az 1 hetes Prime trial-ra?
.o0 My band: fb.me/newgatti 0o.

kulerr
(őstag)
értem...és azt hogyan?
Zamery:
Paypal-t adtam meg ...de a kártyát letiltottam a pay pal-on amíg ezt nem tudom rendezni.
a a 7 napost regiztem, de 7 nap után fizetnem kell ha jól értem nemde?
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
Ha ezt az oldalt megnyitod akkor be tudsz lépni: [link]?

kulerr
(őstag)
be persze katt a game-ra majd get free game és mindig a linkelt oldalra dob vissza .
[ Szerkesztve ]

Chucky9317
(lelkes újonc)
Van nekem is két darab Super MNC-m, ha valaki igényt tart rá jelezzen.. 
Steam profil: http://steamcommunity.com/profiles/76561198019224935
Akkor nem vágom mi lehet. Rochard se megy? De ha a leiratkozást akarod megnézni akkor ha legördíted az oldalt, amit az előbb linkeltem, ott a jobb sarokban van egy ilyen: Billing Info. És alatta: Manage Account. Ott kell! Ha ezt látod akkor OK: [link].
[ Szerkesztve ]
Nekem sincs bankkártyám sajna.De ha úgyis teljesen ingyenes és biztonságos, valaki nem tudna segíteni?
igen szerény véleményem szerint DIKK MÁ // Nokia Asha 302
Majd akkor lesz ingyenes, ha ingyen osztogatják a dombornyomott bankkártyákat.
[ Szerkesztve ]

JSaN
(őstag)
Ezt a kerdest en nem ertem?
Life goes on...

salieven
(kvázi-tag)
arra kíváncsi hogy bankkártya nélkül is működik a cucc és kaphat e így játékot ő is
amit én is szerettem volna csak ugye nincs kártyám nekem se így bukta 
[ZTE SKATE - CM7-ICE ARMOR III]

kulerr
(őstag)
hát nekem nem az van teljesen... 
Your Subscriptions
You are currently subscribed to the following service(s):
Prime - 7 Day Trial
Current Term Ends: 02/11/2012 RENEW NOW!
Next Billing Event: None
Auto-Renew: Off
Payment Method: PayPal
Ezzel is le van mondva nem?
[ Szerkesztve ]
kezdodnek a bajok.. 
unsurpassed. unprecedented. unrivaled. - az alvas fiata1337
MINDMEGHALUNK!!!44!4

Üzletszabályzatom: http://logout.hu/bejegyzes/defranco/uzletszabalyzatom/friss.html

Niczo
(senior tag)
Igy van, elvileg ezzel le van mondva (Auto-Renew: Off).
Tiszteljük felebarátaink agybaját. (Rejtő Jenő)
Nekem is ez van. Szerintem ez jó lesz így. Egyébként mivel a Paypal-nál törölted a kártyaadatokat nem is tudnak hozzáférni. Én 3 játékot szereztem már ezzel a módszerrel, plusz Sanctum DLC-ket, és nem volt gond!
Most jut eszembe, nem is vagyok én annyira csóró.
Van egy Origin accountom, amin be van regisztrálva egy Burnout: Paradise city the ultimate box.
Nem tudom valakit érdekel-e, az egyetlen egy dolog, amiért adnám az egy orange box (attól tf2 ben prémi lennék), de lehet amazonos tf2 is (9 dollár/euró, nem emlékszem).
Account adás-vétel tilos...
[ Szerkesztve ]
Itt is csak azt tudjuk mondani, mint az Origin topicban, accounttal nem lehet kereskedni.
"in god we trust, all others will be monitored..."
Erről eddig nem is tudtam, akkor most már tényleg annyi a prémiumságomnak...
Itt árulnak Orange Box-ot...
[ Szerkesztve ]

-=Vacsek=-
(fanatikus tag)
Ezeket cserélném:
Dead Space™ 2
Super MNC
World of Goo
Holiday Sale 2011 Gift: Half-Life 2
Guest Pass: Red Orchestra: Ostfront 41-45
Eladó Játékok: hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=-=Vacsek=-
Elajándékoztam mindkét SMNC-t!
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
Azért nézd meg, hogy meddig él még az a guest pass, mert általában pár hét alatt megszűnik.

-=Vacsek=-
(fanatikus tag)
azt hol látom?
Cserealap:
Evil Genius
Flatout
Hydrophobia
Trine
Half-Life
Half-Life 2 ep 2
Akinek van ertuk valamije, dobjon egy privit. Esetleg egy combosabb jatek is johet tobbert, vagy eladoak par szaz forintert.
senki se mondta, hogy könnyű lesz!
Torchlight még mindig cserélhető 
Privi akart lenni bocs.
[ Szerkesztve ]
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve http://db.tt/VAEJ3ka
Azért ez nem olyan vicces ám, remélhetőleg ez még nem esgés warez fórum, hogy ilyenek után jól elpoénkodunk egymással.
Itt tilos a fiókok cserélgetése(eladásról nem is beszélve
), mert akkor kéred vissza Steamtől, amikor jónak látod, a partnered meg csak leshet utánad.
GamersGate vásárlásnál tudok segíteni kuponnal! "Liberals think the war against terror was bad, just wait for the war on heresy."
Ez miért nem működik nekem?
http://steampowered.com/nvidia/#

JSaN
(őstag)
Decemberben lekapcsoltak a karacsonyi farmolast megelozendoen, azota nem kapcsoltak vissza. Lehet mar nem is fogjak.
Life goes on...
Az accountok cseréje és átruházása szigorúan tilos!

phenomHUN
(kvázi-tag)
THQ kuponja van valakinek?
Warhammer 40k: DoW Platinumot szeretném megvenni 

csaba951
(őstag)
Milyen kis vicces emberek vannak! 
Steam-en megkeresett KevTASTIC!, hogy cserealapnak lenne egy Nvidia Batman: Arkham City kuponja. Mondom legyen, de előtte küldjön át egy képet a kupon mindkét oldaláról. Át is küldte.
A probléma az, hogy a Nvidia Batman: Arkham City előlapjához, egy Saints Row: The Third hátlapot küldött. A hátsó lap alján világosan ott van a Saints Row emblémája. Meg fölötte a szövegben több helyen van utalás a THQ-ra, ők adják ki a SR-t. A Batman: AC kiadója meg a Warner Bros. Interactive Entertainment.
Egyébként az eredeti kupon valahogy így nézz ki, és az Nvidia oldalán Steam kulcsot lehet érte kapni.
[ Szerkesztve ]
Meg szerencse hogy a kod teljesen jol olvashato.

csaba951
(őstag)
Azzal semmi gond, én kértem, hogy takarja / törölje ki, azért ilyen. Ez még a kereskedés megkezdése előtti állapot. Ezek után természetesen nem mentem bele a cserébe. Azért írtam meg ide, hogy vigyázzatok, mert vannak ilyen kuponos csalók is. Én most találkoztam ilyennel először, de nem dőltem be neki.
Ja, most jöttem rá, hogy az előlap a Batman dobozos verziójának Robin Bundle DLC kuponja van. 
[ Szerkesztve ]
De en meg azt mondtam, hogy teljesen jol olvashato, nem azt, hogy nem, es nem is szarkasztikusan mondtam. Vagy te nem tudod elolvasni, segitek szivesen
.
ha veszek gtx560at vagy ennél nagyobb vgat akkor kapok mellé egy kupont amivel a továbbiakban az általad linkelt oldalon tudok steam kódot igényelni?
[ Szerkesztve ]
"..az emberiség úgy ér majd véget, hogy belefullad a fénybe mert nem ismerte a féket!" Day

kiszi07
(tag)
sziasztok, van 50% dirt3 és 50% f12011 akár eladó, cserélhető játékra
[ Szerkesztve ]
Matricák eladók (Intel, Amd, Dolby, Saphhire,Gigabyte) apro/matricak_eladok_proci_lap/hsz_1-200.html

-=Vacsek=-
(fanatikus tag)
Ilyen steam mobile access h lehet szerezni?
Elvileg béta van, nem kell már a klienshez. Ha viszont a gyakorlat ellentmond az elméletnek akkor:
-mobilról megpróbálsz bejelentkezni
-miután nem sikerült (ha nincs accessed), írja, hogy tárolták "jelentkezésed"
-24-48-órán belül kb. fogsz kapni egy accesst (ha szerencséd van, de én 1 napra rá kaptam pl.)

csaba951
(őstag)
Nagyjából ennyi. Két dologra azért nem árt odafigyelni.
1.
Nem mindegyik kártyához jár automatikusan a kupon. Viszont a VGA dobozán fel van tüntetve, ha tartalmazza.
2.
Ez egy képeslap méretű kartonpapír. A Deus Ex: HR esetén a néhány magyarországi kereskedő fénymásolt kupont adott a kártyák mellé. Na, ezt tutira nem fogja vita esetén a Suppont (pl. Dirt3 beváltása esetén képet kellett róla küldeni).
+1.
Bal oldalon a "PC játékok" játékokban néha felbukkan néhány példány. Ezekben az esetekben mindig kérjük el (ha másként nem megy postán) az eredeti kupont. Ezen példányok ára jelenleg úgy 5000 Ft körül van.

shrd
(újonc)
Sziasztok!
Van egy Super MNC-m,amit felajánlanék valakinek. Viszont csak az jelentkezzen akinek kellene saját felhasználásra,mivel nem tradelhető és csak gift-ként tudom küldeni.
Aki szeretné PM!
STEAM: http://href.hu/x/io0n