Mi az a Steam?
A Steam egy digitális tartalomközlő szolgáltatás, amelyet a Valve Coporation (a Half-Life és Counter-Strike sorozatok, valamint sok más videojáték készítői) fejleszt.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
PC játékok
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Téma tudnivalók
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
Hirdetés
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2013-03-21 22:11:56

IT café
"Nálam még mindig a Grid és a Dirt 2 az etalon, de hát igaz ami igaz még mindig Codemastersék tudnak autósjátékot gyártani..."
De jó, hogy nem csak én gondolom így. 
Annyival kiegészítve, hogy DiRT 1 és 3 is az nekem és az F1 2010 is, na meg a 2011 még jobb lesz.
(#8300) Scholes9
Na igen. . . 
Elfelejtették a napi ajánlatot? Mi van itt? 
Live with Xperia ;)

Scholes9
(PH! addikt)
Valóban, mi az?
Serpiko: aha 
[ Szerkesztve ]
Battletag: Scholes#2294 <---> www.clubkorona.hu <---> Nokia Lumia 710
Ne is beszéljük róla. Itt részleteztem teljesen kész vagyok.
[link]
[ Szerkesztve ]
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
Nagyon beteeg

Live with Xperia ;)

Scholes9
(PH! addikt)
Valóban nem semmi, azért csak kiheveri 
[ Szerkesztve ]
Battletag: Scholes#2294 <---> www.clubkorona.hu <---> Nokia Lumia 710
Melyik gáz lett a végén? 
[ Szerkesztve ]
Eredeti Steam, Origin és egyéb játékok olcsón! <-> http://goo.gl/5FTqt <--> Ékezetekkel írok - PC-ről | Ekezetek nelkul - mobilrol. Elnezest! |
Csak a végén el ne menjen tényleg a Valve-hez 
Amúgy a steam facebookján is írnak rendesen hogy követelik a daily deal-t
Live with Xperia ;)
Kéj gáz lett belőle. De akkor sem értem mi történt? Lehet valami nagy dobásra készülnek és ezért marad el.
(#8305) gtamate2: Persze, hogy beteg hiszen steam függő vagyok.

(#8310) Youri: Erről szó sem lehet nem fog megtörténni ez tuti. Direkt idegesítesz így is kivagyok készülve. 
[ Szerkesztve ]
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs

Youri
(PH! kedvence)
Lehet valami nagy dobásra készülnek és ezért marad el
Lehúzzák a rolót 
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐
Call of Juarez Bound in Blood a napi cucc, 5 ojróért
Megéri,srácok?
[ Szerkesztve ]
Core i5-750@3,6 GHz, Zalman CNPS 10X Flex, Gigabyte P55M-UD2, Sap.Radeon HD7870 2 GB GHz Edition, 4x2 Gb DDR3 1600, Intel X25-M G2 80 Gb, Logitech G27, Logitech G5 Laser, LG 32'' TV, Chieftec ház
Talán ennyit megér ha szereted a westernt és/vagy az fps-eket...
Eredeti Steam, Origin és egyéb játékok olcsón! <-> http://goo.gl/5FTqt <--> Ékezetekkel írok - PC-ről | Ekezetek nelkul - mobilrol. Elnezest! |
Bizony megéri. Fantasztikus játék!
Az első része meg még a fantasztikusnál is jobb!

Winne
(PH! nagyúr)
Ezeket én is ugyanígy szeretem, de ezt a kettőt emelem ki közülük. Az F1-nek csak annyi baja van nálam, hogy nem köt le sokáig. Dirt3 sztem nem előnyére fejlődött.
Eladó cuccaim: http://href.hu/x/ff07 Folyamatosan Frissítve! ; )
No nekem épp az valahogy nem jött be
,de lehet ezzel teszek egy próbát.
A Vista only marhaság biztos? Nekem Wi7 64 bit van....elfut azon is?
[ Szerkesztve ]
Core i5-750@3,6 GHz, Zalman CNPS 10X Flex, Gigabyte P55M-UD2, Sap.Radeon HD7870 2 GB GHz Edition, 4x2 Gb DDR3 1600, Intel X25-M G2 80 Gb, Logitech G27, Logitech G5 Laser, LG 32'' TV, Chieftec ház

zseko
(őstag)
Anno kijátszottam, nekem akkor tetszett, szépen is néz ki, el is gondolkodom most a megvételén.
[ Szerkesztve ]
Pedig egy igazán egyedi játék. Nem volt akkoriban olyan, mint az. Sőt, most sincs.
És mi van a Win7-el?megy rajta?
Azt nem tudom.
Csak megy szerintem.

woland_y2k
(PH! félisten)
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
Korrekt. köszi a linket 
polonic: privát
[ Szerkesztve ]

FZoleee
(kvázi-tag)
Valaki tapasztalatból nem tudja, hogy megy-e? (volt olyan, hogy itt azt írta, hogy valami fut win7-en, de mégsem ment)
Megy, tapasztalat
(win7 64bit).
{Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}_@_{}

FZoleee
(kvázi-tag)
nekem 32bit-es van, az kimaradt? azzal megy?

Youri
(PH! kedvence)
Igen.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐
Ami xp-n,vista-n megy az megy win7-en is 
Live with Xperia ;)
Nem biztos.
"I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

Youri
(PH! kedvence)
És ami 64 biten, az 32-n is (kivétel erősíti a szabályt, persze ez nem a játékok esetén jellemző)

AtHoS
(PH! kedvence)
Dirt3 vga promós kulcsos téma normalizálódott már?
Lassan be kellene szerezni a telepítő kódot zafíréktól, de míg le nem cseng a kulcslopós téma, addig nem kívánok vele magamnak problémát okozni 
Vistaboy: "Nem kell, ugyanis nem lesz DNF-em. A demó alapján felejtős" válasz rá KKaresz45-től: "Ez van, ha gyorsan összecsapnak valamit"
Napi ajánlat: Dangerous High School Girls in Trouble!™ -50% 4,99 euro
Midweek Madness: Magic: The Gathering - Duels of the Planeswalkers 2012 -50 % 4,49 euro illetve DLC 0,49 euroért. 
[ Szerkesztve ]
Nem tudni, hogy mi van/mi lesz ezután.
Egyelőre nem megy a promós oldal.
A vegyes színűek közül az Ancient Depths (zöld, kék), az egyszínűek közül pedig a Blood Hunger (fekete [vámpír]) és Wielding Steel (fehér [angyal]) elég jó paklik. Természetesen mindegyik pakli feloldható a játék során is, de aki gyorsabban szeretne haladni, az megveheti őket DLC-ként is.
A játékhoz ma megint jött egy frissítés, remélhetőleg javították az eddigi problémákat (online játék során sokszor "elakad" a játék és onnantól kezdve csak meccs újraindításával lehet működésre bírni.
Harrrr! Here's your kitten flavor lollipop.
Haveromnak megvan a gém teljesen rá van kattanva. Mindig ezzel kockul amikor csak teheti. 
Élőben jobb, barátokkal szoktuk néha játszani, nagy Magic partikat csapunk, ha mindenki ráér. 
Gépen sem rossz, de nem variálhatóak annyira a paklik, mint élőben.
Harrrr! Here's your kitten flavor lollipop.
Gépen sem rossz, de nem variálhatóak annyira a paklik, mint élőben.
Ha ez megoldható lenne - akár mikrotranzakciós modellel is - már rég megvetettem volna, egy perc gondolkodás nélkül, akár teli áron. Engem csak ez tart vissza...
[ Szerkesztve ]
Bakker, erről lemaradtam.
Kellett nekem nyaralni... 
Szeretem azt játszani, hogy a többi ember NPC.
Haverom is pont ezt mondta m a délelőtt.

Bocs, de most olvastam.
Tehát a DLC-knek semmi értelme lényegében? Tehát, ha sokat játszol, akkor minden DLC-t fel lehet oldani, nem is kell megvenni a paklikat?
[ Szerkesztve ]
2 fajta DLC van:
1. pakli (ez mind feloldható játék közben)
2. foil conversion (ez nem oldható fel, de csak annyit csinál, hogy fényesek lesznek a kártyáid, és ez halál komoly)
Tehát a második fajtára nincs szükséged.
Aztán van még az expansion is, abból most jön az első, és a complete verzió azt is tartalmazza, külön még nem lehet megvenni (az expansion valszeg új NPC-ket és paklikat fog tartalmazni, mint a Magic 2011-ben).
Go for the eyes, Boo, go for the eyes!
Aha.
2-es ponthoz: minden kártya, vagy csak egynémelyik? Mert tudom, hogy vannak a valóságban is ilyen "fényes kártyák".
Értem, tehát lényegében a paklikat nem éri meg megvenni, pedig azt hittem, hogy meg kell, ha kellenek a lapok/paklik. Így még szimpatikusabb...de azért várok még vele. 
[ Szerkesztve ]
Van ilyen, jártam már én is így testvér 

SityiSXT
(fanatikus tag)
Amennyire én tudom, csak a ritka kártyák kapnak csillogó felületet.
Ludo ergo sum - www.playdome.hu
Nem ismerem annyira a játékot, de úgy tudom, hogy a "csillogós" kártyák jobbak is, nem? (Mint a BattleForge-ban a promo)
[ Szerkesztve ]
Itt nem jobbak. Tök ugyanolyanok, csak csillognak.
Go for the eyes, Boo, go for the eyes!
Köszi.
Este szerintem letöltöm a Demo-t, aztán ha bejön, mégis megveszem...4,49€ még talán belefér.
[ Szerkesztve ]
Napi ajánlat: Restaurant Empire II -66% 6,80 euro Hm rajta vagyok a témán.