Mi az a Steam?
A Steam egy digitális tartalomközlő szolgáltatás, amelyet a Valve Coporation (a Half-Life és Counter-Strike sorozatok, valamint sok más videojáték készítői) fejleszt.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Téma tudnivalók
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
Hirdetés
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2013-03-21 22:11:56

IT café
ooloo
(fanatikus tag)
Rendben ... további jó szórakozást . 
" értem én , hogy gőzgép , de mi hajtja ?

lotek
(újonc)
Play Call of Duty: Black Ops Multiplayer for free until Sunday! 
“A feleségem azzal vádol, hogy sose figyelek rá. Vagy valami ilyesmivel.”
naja. Belerondít a játéklistámba 
DELL U2713H - 27" / 2560x1440p / 3 év garancia - 126k - az Aprón legolcsóbban! http://goo.gl/EaV3W
Trollszag.

Rent
(senior tag)
cod1 biztos nem drágább, mint a cod4.
war chest drágább, mint a cod4, de az a cod1+united of. kieg + cod2.

KING1000
(tag)
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy amit ATI kártyák mellé adnak DiRT 3 kupon kódot, azt fel tudnám-e használni az OnLive rendszerén belül? Vagy csak Steam-en belüli használatra jogosít fel?
Csak Steam-en.
Go for the eyes, Boo, go for the eyes!
Csak Steamen működik, az aktiváló kód direkt ahhoz generálódik. Az OnLive rendszere valószínűleg teljesen más kulcsokkal dolgozik.
Activate your game with Steam® by September 30th, 2011*., ezt írta az e-mailben, amikor az AMD oldalán aktiváltam.
[ Szerkesztve ]
Harrrr! Here's your kitten flavor lollipop.

bnorbert989
(kvázi-tag)
Ez most mit jelent?Értem a szöveget,de olyan mint a TF2,hogy lehet ingyen veretni?
JW-IG31-MKII|NVIDIA HD QUAD GAMER Intel Core Quad Q8400 4X2.6 GHZ|Nvidia Gforce 9800GT 1Gb HD|2X2Gb Kingstone 800MHZ|500GB SataII Western Digital|..|||||GRID:Mophisto||||
(#8112) intercooler válasza bnorbert989 (#8111) üzenetére
Igen
és ha minden igaz vasárnap estig
intercooler felhasználónak 48 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!

Youri
(PH! kedvence)
Az akció lejártáig ingyen multizhatsz a Black Ops-szal
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐

bnorbert989
(kvázi-tag)
Köszi a választ.Nem akartam eddig pénzt áldozni rá,nem is fogok más féle játékok érdekelnek,de kipróbálom ha már így van rá leehtőség 

JW-IG31-MKII|NVIDIA HD QUAD GAMER Intel Core Quad Q8400 4X2.6 GHZ|Nvidia Gforce 9800GT 1Gb HD|2X2Gb Kingstone 800MHZ|500GB SataII Western Digital|..|||||GRID:Mophisto||||
Napi akció: Delve Deeper -50 %
Függő kolléga biztos csajozik. 
[ Szerkesztve ]
De jó neki 
Core i5-750@3,6 GHz, Zalman CNPS 10X Flex, Gigabyte P55M-UD2, Sap.Radeon HD7870 2 GB GHz Edition, 4x2 Gb DDR3 1600, Intel X25-M G2 80 Gb, Logitech G27, Logitech G5 Laser, LG 32'' TV, Chieftec ház

Amantius
(fanatikus tag)
Egy kicsit hosszúcska ez a napi ajánlat. Mintha akció kezdődne, de annak is igen hosszú az egy év.
Nagy gáz, kis szerencse! STEAM ID: http://steamcommunity.com/id/20050128 *Morgo.hu*
Jézus Mária Atyaúristen Mi ez

(#8120) cskamacska válasza intercooler (#8117) üzenetére
Ezt most úgy mondod, mintha nem futhatott volna össze Steam-en egy másik multiplayer partnerrel egy kis koca lanpartyra.
Tudod, van aki több fiókot is használ egyszerre.. 
[ Szerkesztve ]
GamersGate vásárlásnál tudok segíteni kuponnal! "Liberals think the war against terror was bad, just wait for the war on heresy."
(#8121) intercooler válasza cskamacska (#8120) üzenetére
Ez jó

Körökre osztott, stratégiai játék. Miért, mi baj van vele?
Go for the eyes, Boo, go for the eyes!
Hát ilyet ég nem láttam 
Végül is semmi ha kb 8 éves lennék. Ez számomra már a nagyon "gagyi" kategória
[ Szerkesztve ]

olly
(fanatikus tag)
ha nem lennének ilyne akciók a kutya se figyelne rá
pl én még nem is láttam soha ezt a jáétkot, de így ezek nem igen nagy nevű játékok is kapnak egy kis figyelmet, még ha a vétel kevés is lesz belőle, de 24órán át rajtuk van a figyelem

K_mester
(őstag)
The Chronicles of Riddick™ Assault on Dark Athena, ez mi a rák akar lenni:
After activating the game for a third time TAGES will start a 30-day timer. After 30 days you will get that activation back up to 3 total activations?
Na ez kemény: workshop.chromeexperiments.com/stars/
A harmadik aktiválás után elindul egy 30 napos számláló. A 30 nap letelte után visszakapod a 3 aktiválási lehetőséget.

daa-raa
(MODERÁTOR)
Néha meglepődnél, hogy az ilyen "gagyi" játékok mennyire megdolgoztatják még a komoly embereket is, hogy célhoz érjenek.
Sianis megtömött egy pónit!

K_mester
(őstag)
És ennek mi értelme?
Amúgy a játék nem rossz, aki szereti a lopakodós hangulatot nem jár rosszul.
Off: Battlefield 3 miatt nem tudom megéri-e még megvenni, október 25 és a felhalmozott szabiknak vége
Na ez kemény: workshop.chromeexperiments.com/stars/
Pl Limbo nevű játék
YT walkthrough videók nélkül esélyem nem lett volna...
DELL U2713H - 27" / 2560x1440p / 3 év garancia - 126k - az Aprón legolcsóbban! http://goo.gl/EaV3W

chatran
(senior tag)
Na sikerült végigjátszani, nagy sokára. Az utolsó fejezetnek azt a címet is adhatnánk, hogy Eszelős szivatás, de ez már egy Chevy Chase film címe. 
Ja és a befejezésnél csak néztem mint egy Dave Lynch film végén.
Mintha késekne szurkodna. Na gátá!
Napi ajánlat Velvet Assassin -50% 2,49 euro.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
Valaki tudna segíteni hogy trackmania szerón vannak zenék, és azokat hogy tudom lejátszani mert nem engedi az oldal, techmini szeró-ról lenne szó pingking.cc asszem az oldaluk és azon van 100+ zene, viszont rámegyek és nemtörténik semmi, írtam a szerón de basztak segíteni.
ti nemtudnátok megmondani hogy hogyan lehetséges a lejátszás?
[ Szerkesztve ]

Lorenzo9
(PH! addikt)
Szerintem ezt ott kérdezd meg,ahol tudják is,mi ez,ez a Steam topik... 
★★★Steam,CoD4,WaW,MW3,BO,F3AR+szinte minden:LorenzoHUN ★★★★ ★★★Borderlands,BF:BC2,MoH,Crysis2,Origin,Battlelog(BF3):LorenzoHUN★★ ★★★http://steamcommunity.com/id/lorenzohun ★E-Cigi:http://e-c.hu/node/120
A Velvet Assassin jó játék, bujkálós-osonós-náczigyilkolós, némi Hitman-es öltözködéssel, és művészfilmes kinézettel-történettel. Az külön extra, hogy egy adag kábítószer után a főhősnővel meztelenül lehet szaladgálni.. 
Kis angol bemutató róla
: Zero Punctuation: Velvet Assassin
Nem mellesleg azon kevés játékok egyike, ami nálunk olcsóbb, mint az usákoknál, vagy a bretonoknál. 
[ Szerkesztve ]
GamersGate vásárlásnál tudok segíteni kuponnal! "Liberals think the war against terror was bad, just wait for the war on heresy."
Napi ajánlat Hamilton's Great Adventure -50% 4,99 euro
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
Az nem egy rossz játék, próbáltam már.
Egyébként mikor lesz már Borderlands este nálad? 
Core i5-750@3,6 GHz, Zalman CNPS 10X Flex, Gigabyte P55M-UD2, Sap.Radeon HD7870 2 GB GHz Edition, 4x2 Gb DDR3 1600, Intel X25-M G2 80 Gb, Logitech G27, Logitech G5 Laser, LG 32'' TV, Chieftec ház
Borderlands este? Ne b@ssz már az király 
Me wants
[ Szerkesztve ]
Eredeti Steam, Origin és egyéb játékok olcsón! <-> http://goo.gl/5FTqt <--> Ékezetekkel írok - PC-ről | Ekezetek nelkul - mobilrol. Elnezest! |
Volt szó a kategóriákról és az azokba helyezett játékokról, hogy más gépre való steam telepítéskor ott is megmaradnak-e.
Jelentem, igen!
Amint leveszik a gipszet a bal kezemről. 
mi a túró történt, tesó?
Igen, közben én is rájöttem...
Csak nem szóltam, mivel válasz nem jött, gondoltam senkit nem érdekel/mindenki tudja.
[ Szerkesztve ]
Ráesett a steam a kezemre.
Na jó viccet félre téve sport baleset. 
sport baleset
E-sport? Túl gyorsan rángattad az egeret? 
[ Szerkesztve ]

Amantius
(fanatikus tag)
A Borderlands már sport?
Erről a Hamiltonról nem sok írást találtam (Tudom F1-es versenyző), mármint, amit meg is értek. Mesélne róla valaki?
Nagy gáz, kis szerencse! STEAM ID: http://steamcommunity.com/id/20050128 *Morgo.hu*
Ez jó
E-Sport. 
vagy mást 
Ez gonosz volt
...
Más: Ki milyen vírusírtót használ?Én eddig akárhányat teszteltem, egyik sem szerette a Steamemet. Kezdtem a BitDefenderrel, ami nem hagyta elindítani a TF2-t. Ezután áttértem a Kaperskyre, ami meg hagyott multizni, viszont fogta a gépemet, meg dög lassú volt. Most Norton-t hazsnáltam, de ezzel meg hiába indul akár a TF2 akár a CS:S, nem találok szervert, lévén nem látja egyik sem, hogy futna a Steam...Kezd eldurranni az agyam. Hozzáteszem, csak teljes próbaverziós progikat teszteltem(értem ez alatt, hogy vírusírtó+tűzfal+spyware egyben).
[ Módosította: 7 ]
{Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}_@_{}
Eset Smart Security, tűzfalát nagyon jól testrelehet szabni.

Youri
(PH! kedvence)
Eset Smart Security. Sose volt baja a Steammel
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐
AVG Anti-Virus Free Editon 2012 használok nekem semmi problémám nincs a steam működik rendesen vele sőt minden.