2013. május 19., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Steam (Trade a másik topicban!) (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

• Utoljára frissítve: 2013-03-21 22:11:56

IT café

Mi az a Steam?
A Steam egy digitális tartalomközlő szolgáltatás, amelyet a Valve Coporation (a Half-Life és Counter-Strike sorozatok, valamint sok más videojáték készítői) fejleszt.

Összefoglaló kinyitása ▼

(#6901) elithun

elithun
(őstag)
LOGOUT blog

Humble Indie Bundle 3. :)

„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.” Eladó HP ProBook 4320s! http://bit.ly/YSNJQV

(#6902) whatever

whatever
(fanatikus tag)

crysis 2 után a dragon age 2 is eltűnt a steamről a Legacy DLC megjelenésének apropójából, hiszen az EA ezt már nem akarta a valve-n át árulni.
ea el fog tűnni innen szép lassan :(

bul07: konzolon fut annyival, pc-n ha lesz is korlátozva akkor feljebb lesz mert 60 játszhatatlan q3 motorral egérrel.

[ Szerkesztve ]

(#6903) zseko

zseko
(őstag)

A profilotokban nektek is ott vannnak még a legutóbbi akciónál megszerezhető achievementek?

(#6904) polonic válasza zseko (#6903) üzenetére

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Igen, még ott vannak.

(#6902) whatever

Csodálkozom, hogy közben pedig az Alice-t akkor miért jelentették meg steamen.
Vajon arra is rájönnek EA-nél, ha konkurencia akar lenni az origin, akkor nem csak a saját játékukat kell árulni. . .
Egyébként addig nem zavar engem, hogy origin-t kell használni az EA játékoknál, amíg a kliens nélkül is futnak az onnan letöltött játékok.

[ Szerkesztve ]

(#6905) olly válasza elithun (#6901) üzenetére

olly
(fanatikus tag)

valaki nemtudná nekem meg venni 1$-ért? kifizetném,c sak nincs bankkártyám :S
amugy itt 1 vagy több játékot adnak? (ugyértem ha most veszel akkor 1et kapsz, vagy több félét?)

(#6906) bul07 válasza whatever (#6902) üzenetére

bul07
(őstag)

Legyen igazad hogy PC-n nem 60FPS-re korlátoznak hanem többre
De én host rendszer miatt erősen ara hajlok hogy nem veszem meg, egy két videót ha majd jönnek megnézek és akkor döntök a sorsáról

De a BF3-at már elő is rendeltem mert azt mindenképp megveszem(persze BETA teszt még hátra van)
Tényleg a BF3 dobozos verzióját be lehet majd regisztrálni a Steam-be

( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)

(#6907) olly válasza olly (#6905) üzenetére

olly
(fanatikus tag)

köszönöm szépen :) sikerült megoldani :) a PH-s nevedet nemtudom, ki írjam vagy ne? :)

(#6908) Wolverine válasza olly (#6905) üzenetére

Wolverine
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A Humble Indie Bundle mindig több játékot jelent. A mostani verzió konkrétan ötöt.

"I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#6909) zseko válasza bul07 (#6906) üzenetére

zseko
(őstag)

Mivel eddig úgy tűnik nem lesz steamen, nagy valószínűséggel nem.

(#6910) polonic

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Egy újabb steam frissítés érkezett. Most viszonylag elég hamar.

Changelog:

-Fixed downloading Sniper Elite (Error was: missing decryption key)
-Fixed Steam hanging while creating new account
-Reduces errors uploading screenshots on slow connections
-Fixed steam://openurl and steam://openurl_external links opening black pages in the existing window in the in-client browser at times (really!)
-Fixed Cloud sync errors that could occur when games were first installed on a new machine
-Fixed checking Windows Media player version when starting trailer with external player

(#6906) bul07

Miért lehetne beregisztrálni? Csak azokat a játékokat lehet, amik steam aktivációt igényelnek.
Pár hsz-szel ezelőtt beszéltünk az origin-ről. Majd oda lehet beregisztrálni.

[ Szerkesztve ]

(#6911) JSaN válasza Wolverine (#6908) üzenetére

JSaN
(őstag)

Az elozo 2 akcioban is 5 game volt. :K

Life goes on...

(#6912) polonic

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Arra nincs lehetőség, hogy csak külön a cryon physics-et vegyem meg? Nekem nem kell a többi játék.

(#6913) JSaN válasza polonic (#6912) üzenetére

JSaN
(őstag)

Nincs lehetoseg kulon, de miert zavar? Nagyon jo pl COGS is.
Ha nem regeled be kulon instalert is kapsz ahoz az egy gamehez.

Life goes on...

(#6914) whatever válasza polonic (#6912) üzenetére

whatever
(fanatikus tag)

mivel te határozod meg az árat, és azt töltesz le amit akarsz, elég rugalmasak a választási lehetőségek.

(#6915) Ndruu válasza polonic (#6912) üzenetére

Ndruu
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Csak együtt lehet őket megvenni. A Crayon egyébként 18€ Steamen, tehát pár dollárt megér, még ha a többit nem is használod. A Cogs egyébként jópofa, éppen most játszottam vele. A többiről még nem tudok nyilatkozni, mert még nem indítottam el őket.
Steam-en aktiválható egyébként az egész pakk.

Harrrr! Here's your kitten flavor lollipop.

(#6916) polonic

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Köszönöm a válaszokat.
Megvettem és beregeltem steamre, végülis elfér a többi játék az accounton. Csak amiket nem használom, azok zavarnak. Emlékeztek? Írtam a múltkor.
Egyébként nem semmi, van aki 4000 $-t fizetett a pakkért.

[ Szerkesztve ]

(#6917) Wolverine válasza polonic (#6916) üzenetére

Wolverine
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ez egyrészt presztízs ("én fizettem a legtöbbet!"), másrészt neki ennyit ért meg a fejlesztők munkája, és nem egyetlen dollárt :P

"I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#6918) elithun válasza polonic (#6916) üzenetére

elithun
(őstag)
LOGOUT blog

Garry Newman (Garry's Mod) és Markus "Notch" Persson (Minecraft) versenyeztek az előzőnél is, hogy ki fizeti a legtöbbet a Bundle-ért. Talán most is fognak.
Már akkor is elég vicces volt mikor tizeddollárokkal fizettek többet egymásnál. :DDD

[ Szerkesztve ]

„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.” Eladó HP ProBook 4320s! http://bit.ly/YSNJQV

(#6919) JSaN válasza elithun (#6918) üzenetére

JSaN
(őstag)

Amugy most is Notch vezet, vegulis 6 milliard forintbol tellik ra.

Life goes on...

(#6920) elithun válasza JSaN (#6919) üzenetére

elithun
(őstag)
LOGOUT blog

Hát igen, viccesek ezek a milliomosok, de az ő vagyonukhoz szívesen járultam hozzá. :)

(#6921) csongi

csongi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Az alábbi problémám lenne.
Van steam accontom a codMW2-re. Most jutottam egy cod b-opshoz. de ennek is van egy accontja. a jelszó és felhasználó név meg a cd kulcs is a birtokomban van. Csak sajnos nem tudom telepíteni a játékot, mert mert ugye a kulcs aktiválva a másik acconton. Na ha kijelentkezek a steamról ( a sajátom) akkor nem tudok bejelentkezni, a BO-s acconntel mert küldi az igazoló emailt. De ahhoz nem férek hozzá. Hogyan lehetne egy accontra összehoznia két játékot? Már ha van erre lehetőség. Vagy mit tehetek ebben az esetben?

(#6922) whisperity válasza csongi (#6921) üzenetére

whisperity
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

A Steam supportnál kéred a BO-s felhasználód e-mail címének átiratását, így megfogod kapni a Steam Guard e-mailjét (azt az 5 karaktert, ami egy gépen az első belépéskor kell). Fontos, hogy legyen nálad vásárlási bizonylat, ha kisker. BO-d van, akkor a DVD tokban lévő CD-kulcsos lap kielégítő.

Játékokat és fiókokat összefűzni nem lehet.

(#6923) Doki16 válasza csongi (#6921) üzenetére

Doki16
(őstag)

Nem lehetséges kettő vagy több accountot összevonni. Valahogy hozzá kell férned az email fokodhoz, hogy kiolvasd a kódot.

A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke. I'm M@Sh*

(#6924) elithun válasza csongi (#6921) üzenetére

elithun
(őstag)
LOGOUT blog

A két játékot egy accountra már sehogy nem tudod hozni, ha két külön accounton vannak aktiválva.
A vett accounthoz tartozó e-mailt pedig a vételnél kérned kellett volna, hogy változtassák meg. Így még simán jelszót is változtathat az e-mail tulajdonosa.

(#6925) csongi válasza elithun (#6924) üzenetére

csongi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen erre jutottam én is. De az értesítési e-mail címet és a jelszót is lehet módosítani ha sikerül belépnem, onnan meg már minden ok. Legfeljebb ki be lépkedek a két acconntal attól függően mivel szeretnék játszani.

Mindenkinek köszi a segítséget :R

[ Szerkesztve ]

(#6926) danih

danih
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hamarosan itt a Dead Island, és társakat keresek egy 4-packre.
Akit érdekel, jöjjön a játék topikjába!

Eredeti Steam, Origin és egyéb játékok olcsón! <-> http://goo.gl/5FTqt <--> Ékezetekkel írok - PC-ről | Ekezetek nelkul - mobilrol. Elnezest! |

(#6927) Jaka válasza danih (#6926) üzenetére

Jaka
(senior tag)

Kiszámoltam, a dobozos verzió még így is 2000 Ft-tal olcsóbb, fejenként. Biztos megéri?

(#6928) BioNiCMaN

BioNiCMaN
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha érdekel valakit:

50%-os akció a The Kings' Crusade-re a Steam-en.

[ Szerkesztve ]

Szeretem azt játszani, hogy a többi ember NPC.

(#6929) HS 2142

HS 2142
(őstag)

Egy problémában kérném a segítségeteket:
Az automatikus bejelentkezést választottam , így eddig, amikor indult a gép a steambe is egyből belépett. Ezért lepődtem meg, hogy néhány napja ezzel a hibaüzenettel szembesültem, ahelyett, hogy belépett volna, ráadásul ez nem csak egyszer fordult elő:
"This account has never been accessed on this machine before and connection to steam servers cannot be made. Some services will not be avaible. Steam will continue to attempt the connection and services will be available upon success."
Gondolom a steam guard kavart be csak azt nem értem, hogy ezzel az accounttal a saját gépemen kívül még máshonnan egyáltalán nem jelentkeztem be, nemhogy mostanában. Most írjak a supportnak vagy valamit lehet állítani steamen belül, esetleg egy illetéktelen személy próbálkozott meg belépni és azért az üzenet?

[ Szerkesztve ]

I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.

(#6930) danih válasza Jaka (#6927) üzenetére

danih
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem néztem még dobozosat, bevallom :B
Akkor játszik igazán, ha aktiválható steam alatt...

Eredeti Steam, Origin és egyéb játékok olcsón! <-> http://goo.gl/5FTqt <--> Ékezetekkel írok - PC-ről | Ekezetek nelkul - mobilrol. Elnezest! |

(#6931) BioNiCMaN válasza danih (#6930) üzenetére

BioNiCMaN
(PH! addikt)
LOGOUT blog

(#6932) danih válasza BioNiCMaN (#6931) üzenetére

danih
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Bitchin'! Előrendelve!

(#6933) Jaka válasza danih (#6932) üzenetére

Jaka
(senior tag)

Jobban járnál vele, ha innen rendelnéd, mert jóval komolyabb DLC-t adnak a játékhoz.

(#6934) danih válasza Jaka (#6933) üzenetére

danih
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egy és ugyanaz :)
Csak rosszul írták le a CDG-nél.

[ Szerkesztve ]

(#6935) cskamacska

cskamacska
(őstag)
LOGOUT blog

Bitchin. Ehe. ;]
Igaz kicsit off topic de túl sok általános hardkórgémer topik nincs a PéHá!-n így engedelmetekkel itt kérdezem :B :

Miért lett divat mostanság az előrendelgetés? :F

Mert hogy a kiadónak miért üzlet az ember jó előre bepalizása az tiszta sor ;] , de az emberek miért adnak ki mostanság akár több mint 10000 forintot egy olyan játékért cserébe amiről igazából még nem is lehet tudni hogy milyen lesz, hisz demó nincs(ha lesz is csak kiadás után, de úgy se lesz :( ) képek/videók direkt a marketing osztályról kerülnek ki, az esetleges előzetes beszámolók pedig jó esetben kiadói sugallatúak.
Mi az a fene nagy bizalomhullám a kiadók felé mostanában, ami vakon vásárolgatásra készteti az embereket, hiszen leginkább csak üveggyöngyöket kapnak cserébe :F

Nyilván előny hogy elsőként játszhatsz vele, de ehhez az is kell hogy időd legyen pont megjelenéskor, simán összejöhet hogy pár nap késéssel tudsz csak neki kezdeni, de ekkor már megjelennek az első kritikák, a fórumokon a felhasználói vélemények egy megfontoltabb döntéshez, multi játék esetén a túl korai belecsöppenés nem is feltétlen jó a még nem túl combos felhasználói létszám miatt, ill a 0day patch-ek korában még néhány korai bug is kiverheti az ember szemét.
Előrendelői árleszállítás külföldön divat, így nálunk leginkább az egyébként is túlárazott(remember kids $=€ :K ) DD oldalakon szokás, de a 10% mínusz egyébként sem az a pénz amiért az ember őrjönve magáévá tesz valamit.
A már régebben megjelent és bizonyított(általában előzmény) játékok hozzápakolása a friss husihoz az márt komolyabb érv, hisz ez már önmagában csökkenti a kockázatot, de ritkán szokták alkalmazni, és főleg ott ahol a kiadó sem biztos a sikerben, esetleg pont ezzel akarja biztosítani, de lényeg hogy ritka új játékoknál.
Ingyen DLC a leggykoribb, bár ez már egyeseknek önmagában egy nagy negatívum, márpedig hogy a játék egy része várhatóan kis DLC falatkákban lesz feltálalva, de túl lépve ezen nagyon fini parasztvakítás is, hisz előre nem lehet megitélni hogy az előrendelői tartalomnak milyen szerepe lesz(pl 3 plusz fegyver egy Diablo szerű játékban, ahol folymatos a fegyverek minőségi cseréje.. háát, az vagy szemfényvesztés, vagy beépített cheat mód), nem beszélve arról, hogy ha a játék maga rossz lesz, akkor erősen tökmindegy milyen plusz tartalmakat adnak hozzá.. ;]

Összességében kezd itt egy trend kibontakozni, amihez nem csak a "több pénze mint esze" féle külföldiek, de random nem túl gazdag magyarok is vígan csatlakoznak, és sajnos nem értem hogy miért. :(

GamersGate vásárlásnál tudok segíteni kuponnal! "Liberals think the war against terror was bad, just wait for the war on heresy."

(#6936) ollie válasza cskamacska (#6935) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Az előrendelt játékokhoz manapság olyan extrákat szoktak adni, melyekhez máshogy nem tudsz hozzájutni.

Go for the eyes, Boo, go for the eyes!

(#6937) bul07 válasza ollie (#6936) üzenetére

bul07
(őstag)

És van hogy súlyos ezresekkel kevesebbért meg lehet venni mint megjelenés után, sőt egyes helyeken még a szállítás is ingyenes előrendelés esetén (1000Ft az is)
Pont így jártam tavaly a Cod BO esetén, elővételbe nem vettem meg majd megjelenés után egy héttel 2000Ft drágában jutottam hozzá
Arról nem is beszélve hogy az előrendelést ha úgy alakul le is lehet mondani

[ Szerkesztve ]

( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)

(#6938) danih válasza cskamacska (#6935) üzenetére

danih
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha nem akarod előrendelni, ne tedd - ne húzd fel magad a dolgon :)

(#6939) Lorenzo9

Lorenzo9
(PH! addikt)

Az előrendelgetősdinek van egy másik vonzata is:sokkal pontosabban fel tudják mérni,hová mennyi játékot kell szállítani,így nincs az,hogy valahol elfogy,és vennének még 100-at,de nincs,máshol meg kupacban áll.
Így a kiskerek leadják szépen mondjuk az előrendelésnyi db-ot+mondjuk 10-15db az esetleges betérőknek,és az tutira el is megy.
Főleg olyan gémnél jön ez jól,ahol kérdéses,hogy pl.1-2 hónap múlva megy-e még teljes áron.
A másik pedig az,hogy így a megjelenés napján megveszik sokan,lásd mint az új Duke,mert félnek,hogy az alapkészletet elkapkodják,és akár 1-2 hétig is hiány lesz,előrendelik,de így ugye,mint a fentebbinél,a végleges tesztje előtt kimegy ugye sok példány,vissza meg nem viheted,ha nem tetszik...A Duke vásárlóinak szerintem kábé 70%-a nem vette volna meg,ha nincs ez az előrendelősdi...
Jó játéknál előny,hogy tuti kapsz a megjelenés napján,sz*r játéknál meg a kiadónak előny,mert elmegy sok így az első napon,aztán meg kit érdekel a kritika...
A plusz DLC,meg ilyen-olyan limited variációk meg kitolás...sok esetben.
Pl.a Dead Islandnál is fura lesz ez,hogy az arénaharcot ehhez a DLC-hez kötik...igaz a játék ugye jobbára coop jellegű lesz,de egy normál multinál az ilyen plusz xp-k,fegyverek,stb eléggé rontják a dolgot.

egyébként az előrendelésben annyi jó van,hogy tuti lesz játékod,de amúgy általában a megjelenés előtti napon felhívnak egyeztetni,ha meggondolod magad,lemondhatod gond nélkül/sok webshopban eleve beloginolás után a hívás előtt is törölhető a dolog.Szóval nem kell fixálni előre,hogy tényleg kell-e.

[ Szerkesztve ]

★★★Steam,CoD4,WaW,MW3,BO,F3AR+szinte minden:LorenzoHUN ★★★★ ★★★Borderlands,BF:BC2,MoH,Crysis2,Origin,Battlelog(BF3):LorenzoHUN★★ ★★★http://steamcommunity.com/id/lorenzohun ★E-Cigi:http://e-c.hu/node/120

(#6940) Nordic

Nordic
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mai ajánlat: Runaway, A Road Adventure

Asszem ezt is kihagyom...

{Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}_@_{}

(#6941) Serpiko

Serpiko
(őstag)
LOGOUT blog

Napi ajánlat: Runaway, A Road Adventure -66% 3,40 Euro

A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs

(#6942) chatran

chatran
(senior tag)

Van arra lehetőség, hogy a DIRT3-at Steam nélkül elindítsam? Ha már Live-os a játék, fölösleges erőforráspazarlás mellé a Steam.

Mintha késekne szurkodna. Na gátá!

(#6943) Serpiko válasza chatran (#6942) üzenetére

Serpiko
(őstag)
LOGOUT blog

Dobozosat veszel azt nem kell steamen regisztrálni ennyi az egész. :K

A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs

(#6944) kovsol válasza chatran (#6942) üzenetére

kovsol
(PH! félisten)

keresd meg a steam könyvtárában és az ottani .exe ről tegyél ki egy parancsikont, szerintem el fog indulni így, a cod4 is megy nekem is, meg a GTA játékok

(#6945) olly válasza kovsol (#6944) üzenetére

olly
(fanatikus tag)

érdekes, nekem egyszer volt olyan a GTA 4el, hogy
ki tettem parancsikonba, majd onnan indítotam el (eredeti steam-es) és el kezdett a kamera inbolyogni, mint a nem eredeti verzióknál, pedig eredeti steam-es volt, úgy látszik a steam GTA IV is crackelt :D

[ Szerkesztve ]

(#6946) kovsol válasza olly (#6945) üzenetére

kovsol
(PH! félisten)

gta4 nincs meg, csak a többi :B

(#6947) JSaN válasza Nordic (#6940) üzenetére

JSaN
(őstag)

Ezt en is kihagyom, de csak azert mert mar pcguru melekletkent meg van.
Amugy szerintem nem rossz egy jatek, meg en is kijatszottam. Es nagyon tetszett, pedig nem vagyok kalad jatekos fajta.

Life goes on...

(#6948) Nordic válasza JSaN (#6947) üzenetére

Nordic
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem ez az egyetlen stílus amit nincs az az isten, hogy játszak. Próbáltam nem egyet, de nem jöttek be, egyszerűen nem kötnek le.

{Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}_@_{}

(#6949) bul07

bul07
(őstag)

Dino D-Day -50% (9,99€) 4,99€ (FREE WEEKEND! Play the full game for free until Sunday!)
Kipróbálom és majd akkor döntök ha megtetszik Four Pack benne lenék

(#6950) danih válasza bul07 (#6949) üzenetére

danih
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Metascore: 53/100... Jujj :DDD
Azért persze kipróbálom, de szerintem olyan is lesz, mint ahogy kinéz :)

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Steam (Trade a másik topicban!) (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.