2013. május 24., péntek

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Steam (Trade a másik topicban!) (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

• Utoljára frissítve: 2013-03-21 22:11:56

IT café

Mi az a Steam?
A Steam egy digitális tartalomközlő szolgáltatás, amelyet a Valve Coporation (a Half-Life és Counter-Strike sorozatok, valamint sok más videojáték készítői) fejleszt.

Összefoglaló kinyitása ▼

(#6801) JSaN válasza ollie (#6800) üzenetére

JSaN
(őstag)

En 1 eve vettem 4.99 euroert, szinten 50% kedvezmennyel. :)
Ennyiert mint ami most van abszolut megeri, jo kis single horror fps. vegyetek.

Life goes on...

(#6802) Kareszovics válasza JSaN (#6801) üzenetére

Kareszovics
(őstag)
LOGOUT blog

2 éve meg 1.69 volt, na az volt az igazi akció! :D

(#6803) JSaN válasza Kareszovics (#6802) üzenetére

JSaN
(őstag)

Akkor valamirol lemaradtam. :DDD

Life goes on...

(#6804) ollie válasza Kareszovics (#6802) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Jaja, én is akkor vettem, de azóta el sem indítottam (soha). Most viszont kedvet kaptam hozzá...

Go for the eyes, Boo, go for the eyes!

(#6805) lordjancso válasza ollie (#6804) üzenetére

lordjancso
(senior tag)

Én is megvettem.
Nekem nagyon bejön a játék. :)

Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.

(#6806) AMD_ok válasza ollie (#6804) üzenetére

AMD_ok
(őstag)
LOGOUT blog

én is abszolváltam, akkor régen nem nagyon tetszett, most már jónak tűnik :)

Core i5-750@3,6 GHz, Zalman CNPS 10X Flex, Gigabyte P55M-UD2, Sap.Radeon HD7870 2 GB GHz Edition, 4x2 Gb DDR3 1600, Intel X25-M G2 80 Gb, Logitech G27, Logitech G5 Laser, LG 32'' TV, Chieftec ház

(#6807) bul07

bul07
(őstag)

Másnál sincs Mai ajánlat

( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)

(#6808) ittakary válasza bul07 (#6807) üzenetére

ittakary
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tényleg :Y

DELL U2713H - 27" / 2560x1440p / 3 év garancia - 126k - az Aprón legolcsóbban! http://goo.gl/EaV3W

(#6809) SenorGrande válasza bul07 (#6807) üzenetére

SenorGrande
(senior tag)

De van, csak valamiért nincs kint a főoldalon:

Mr. Robot -66% 3,40€

Gondolom majd javítják.
A játékot nem ismerem.

Szerk.: Már kint is van.

(#6810) bul07
:DDD

[ Szerkesztve ]

✂– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)

(#6810) bul07 válasza SenorGrande (#6809) üzenetére

bul07
(őstag)

Hát részemről, ahogy nézem ezt a játékot, akár ne is lett volna

( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)

(#6811) ittakary válasza bul07 (#6810) üzenetére

ittakary
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ez rettenetes :DDD :DDD

DELL U2713H - 27" / 2560x1440p / 3 év garancia - 126k - az Aprón legolcsóbban! http://goo.gl/EaV3W

(#6812) ProEvoFan

ProEvoFan
(PH! addikt)
LOGOUT blog

uh. már elvonási tüneteim vannak... :DDD lassan 1 hete nem voltam Steamen, de remélem jövő héten már meglesz a gépem :O

Honlapon láttam h meglehet venni a Dead Islandot 50 euróért :o ...inkább CDGalaxis, 8K.A bónuszok is megegyeznek!

http://www.youtube.com/watch?v=IVfnzi20GFY ::: Hazánk legjobb filmkritikusa:)

(#6813) jozsi252

jozsi252
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Dead Island

"Fontos tudni: A játékot tudomásunk szerint használatba vétel előtt a Steam-en aktiválni kell majd."

legalább a steambe benne lesz nemkell külön lemezről installálni

[ Szerkesztve ]

(#6814) Serpiko válasza SenorGrande (#6809) üzenetére

Serpiko
(őstag)
LOGOUT blog

Mr. Robot brrr. Ez nagyon gagyi szégyelljék magukat. :DDD :K

A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs

(#6815) Wolverine válasza Serpiko (#6814) üzenetére

Wolverine
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Miért is? Ez egy régimódi fejtörőkre épülő játék, ami kisebbeknek is tökéletes.

"I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#6816) KubanitoS válasza Serpiko (#6814) üzenetére

KubanitoS
(őstag)

Nekem megvan már egy pár éve. Szégyellem is magam. ;]

Hello, ladies! Ivan Panced here - but you won't hear ME complain!

(#6817) Serpiko válasza Wolverine (#6815) üzenetére

Serpiko
(őstag)
LOGOUT blog

Lefelejtettem oda írni, hogy nekem nem tetszik ez lemaradt szégyellem magam. :((( Természetesen ettől még lehet jó és másnak lehet bejön ezzel nincs is baj. :R

(#6816) KubanitoS :C

[ Szerkesztve ]

A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs

(#6818) ollie válasza Wolverine (#6815) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ráadásul 80% feletti értékeléseket kapott.

Go for the eyes, Boo, go for the eyes!

(#6819) bazsi83vp

bazsi83vp
(tag)

A dead islandot lehet four packban előrendelni - úgy csak 37,5 euro/fő. Most én is inkább a dobozosra szavazok. De ha valakiket érdekel.

Legfélelmetesebb ellenségünk (...) a saját idegrendszerünk. A bennünk lévő feszültség bármelyik pillanatban kész átalakulni valamilyen látható tünetté. (George Orwell)

(#6820) pethYeti

pethYeti
(őstag)

Valaki próbálta már a Dungeons of Dredmor-t?

ANYTHING you can do, I can do better (no you can't)...

(#6821) Jaka válasza bazsi83vp (#6819) üzenetére

Jaka
(senior tag)

Akinek van itt esze, az a dobozosra szavaz :)

(#6822) bazsi83vp válasza Jaka (#6821) üzenetére

bazsi83vp
(tag)

Ahogy mondod: akinek van :DDD

de valaki írta felettünk: legalább a steambe benne lesz nemkell külön lemezről installálni

bizti nagyon lassú a dvd olvasója. :D

Legfélelmetesebb ellenségünk (...) a saját idegrendszerünk. A bennünk lévő feszültség bármelyik pillanatban kész átalakulni valamilyen látható tünetté. (George Orwell)

(#6823) Wolverine válasza bazsi83vp (#6822) üzenetére

Wolverine
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Vagy attól tart, hogy a lemez idővel így is, úgy is meghal, a Steamről viszont elérhető marad a játék.

"I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#6824) jozsi252

jozsi252
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nemrég írtam be hogy

"Fontos tudni: A játékot tudomásunk szerint használatba vétel előtt a Steam-en aktiválni kell majd."

Szóval itt nemkell félni attól hogy a lemez lerohad : D bennelesz a steambe :D

jólesz nagyon ez a dead island, de steamen nagyon drága. De ha télleg lehet aktiválni steamen a dobozost akkor az nagyon jólesz

[ Szerkesztve ]

(#6825) jer1cho válasza jozsi252 (#6824) üzenetére

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Egy előnye van, hogy előbb utóbb a dobozosnak majd jól lemászik az ára, amikor STEAM-en még 30€ lesz, a dobozos meg 1.500 Ft. Elmész, megveszed a "budget" kiadást, a dobozt kidobod a rákba, aztán jól van.

[ Szerkesztve ]

(#6826) intercooler

intercooler
(őstag)
LOGOUT blog

Jónak néz ki ez a Dead Island :C lehet be is rendelem de a dobozost :DDD

Rage-t várom az ütős lesz :))

intercooler felhasználónak 48 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!

(#6827) Serpiko válasza jer1cho (#6825) üzenetére

Serpiko
(őstag)
LOGOUT blog

Ez tetszik kidobod a rákba. :DD Igazad van na. :K

(#6828) bazsi83vp

bazsi83vp
(tag)

Iróniának szántam - amúgy még egy gyári lemezem nem halt le (írott az más kérdés, más technológia)

(#6829) polonic

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ennyire jó lenne a Dead Island?

A rage-et én is várom, bár nem annyira. . . Remélhetőleg az is steam-es lesz és akkor dobozosan jó megvenni.

(#6830) Serpiko

Serpiko
(őstag)
LOGOUT blog

Napi ajánlat: Shattered Horizon -75% % 5 euro :C

(#6831) jozsi252 válasza jer1cho (#6825) üzenetére

jozsi252
(PH! addikt)
LOGOUT blog

7990-es áron cdg-be nagyon jó áron van a dead island. Steamen meg kicsivel több mint 13k ugyanmár, hogy lehetnek ennyire elárazva játékok steamen, nemis értem. De igazad van, aki steamworks-os gamet vesz az a lemezt úgyse rakja be a dvd olvasoba, hanem csak addig van nyitva a doboz amíg a keyt beírja steambe és aktiválja.

(#6832) intercooler válasza polonic (#6829) üzenetére

intercooler
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem igen l4d re hasonlít akinek az bejött ez is befog szer.

A rage-nél meg szintén, tiszta borderlands copy pár extrával :DD :DD

[ Szerkesztve ]

(#6833) Jaka

Jaka
(senior tag)

Amúgy a Dead Island-et a GameStartól érdemes előrendelni, mert ott jóval komolyabb DLC-t adnak hozzá, és nem csak egy fegyvert.

intercooler:
A Dead island-et egy Left 4 Dead + Borderlands keveréknek foghatjuk fel.

[ Szerkesztve ]

(#6834) polonic válasza jozsi252 (#6831) üzenetére

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem a ft-ba átszámolt árból kell kiindulni. 50 € az semmi pénz azokban az országokban, ahol az a fizetőeszköz.
A Magyarországon kapható dobozos játékok meg azért "olcsók", mert a forgalmazó berendel belőle sokat, ezért tudja ilyen áron adni. De még így is sok haszna lehet rajta.

(#6835) intercooler válasza Jaka (#6833) üzenetére

intercooler
(őstag)
LOGOUT blog

Az már igen :C :C

(#6836) jozsi252 válasza polonic (#6834) üzenetére

jozsi252
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Persze igazad van, de sajnos most ittvagyunk mo-n. És úgyvélem itt 1 játékért sok az 50 euro. De a 7990 már jól hangzik egy jó játékért, ami remélem méltó ellenfele lesz a l4d2-nek.

Télleg abból lesz szerintetek 3.ik rész vagy valaki olvasott valami hírt ezzel kapcsolatban

(#6837) Serpiko válasza polonic (#6834) üzenetére

Serpiko
(őstag)
LOGOUT blog

Meg külföldön jobban is keresnek és nekik nem megterhelő megvenni egy játékot 50 euroért. Ez van így jártunk. :K :B

(#6838) intercooler válasza jozsi252 (#6836) üzenetére

intercooler
(őstag)
LOGOUT blog

Hát remélem hogy lesz :K

(#6839) Wolverine válasza jozsi252 (#6831) üzenetére

Wolverine
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A Steam egységes európai árszabást használ; neked sok, de a legtöbb célországban nem az.

(#6840) jozsi252

jozsi252
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ITT egy gameplay videó dead islandról ha valaki még nem látta volna.

Wolverine:

Igen tudom hogy egységes áron van, attól függ persze hol vagy, dollárba gondolom olcsóbb lenne a game. Ezt hogy nekem drága arra értettem hogy máshol ahol euro van az átlagkereset nem ilyen csekély mint itt, és ott könnyedén megtudják venni annyiért amennyiért steamen van.

[ Szerkesztve ]

(#6841) Serpiko válasza jozsi252 (#6840) üzenetére

Serpiko
(őstag)
LOGOUT blog

A dodora még jön valami VAT ami olyasmi mint nálunk az ÁFA vagy mi a szősz. :K

(#6842) Lorenzo9 válasza intercooler (#6832) üzenetére

Lorenzo9
(PH! addikt)

a Rage csak pont abban lesz más,amit a Borderben szeretni lehet....nem lesz coop,pár féle fegyó pár lőszerrel,ami kicsit dob,"folyosós" és kevés helyszín,lineáris játékmenet.
Mnden más jó lesz benne...szóval akinek elég 1 végigjátszás vagy 2 vegye,aki inkább a Borderból a jáékmenetet szeretné,az meg Dead Island.Ez utóbbira elő is rendelek,a BF3-at meg mondtam is vissza a p...ba,egy vacak BC2-CoD keverék lesz,de a BC2 része jól lebutítva,még árkádosabban,megbolondítva egy kis MoH-feelinggel,ami önmagában is egy vacak klóngém lett...

★★★Steam,CoD4,WaW,MW3,BO,F3AR+szinte minden:LorenzoHUN ★★★★ ★★★Borderlands,BF:BC2,MoH,Crysis2,Origin,Battlelog(BF3):LorenzoHUN★★ ★★★http://steamcommunity.com/id/lorenzohun ★E-Cigi:http://e-c.hu/node/120

(#6843) Wolverine válasza Serpiko (#6841) üzenetére

Wolverine
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A VAT egészen pontosan azonos a mi áfánkkal.

(#6844) Serpiko válasza Wolverine (#6843) üzenetére

Serpiko
(őstag)
LOGOUT blog

Akkor 50 dodo+VAT mennyi is forintban az ő izé… 50 euro az 14 ezer körüli van. Lehet nincs is olyan sok különbség? :U :F

(#6845) intercooler válasza Lorenzo9 (#6842) üzenetére

intercooler
(őstag)
LOGOUT blog

Nem lesz co-op? :O akkor b@xák meg :((( De valami multi lesz bent nem vagy semmi?

(#6846) whisperity válasza jozsi252 (#6831) üzenetére

whisperity
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nincsenek elárazva, csak magyarországon kicsi a fizetés a többi országhoz képest. Egyébként tényleg drága, bár a Call of Duty-k lassan beérik Steames árukat. Az MW2 10k volt 576-ban, a Black Ops már 11. Ha így haladunk, és minden évben 60 € lesz egy játék, 3-4 év múlva beérik az árukat.

A Portal 2-t én Steamen vettem meg (még elővételben). Szerettem volna dobozosan, de két okból döntöttem a Steam mellett. Az első ok az volt, hogy a Steames Portal 2 az 576/CDGalaxis árhoz képest majdnem 1.000 forinttal olcsóbb volt, a másik pedig, hogy a Portal 2 dobozos kiadása számomra agyrém a két gyökér robottal. Nem igaz, hogy nem tudtak egy dobozos GLaDOS-os kiadást készíteni. Bezzeg a HL2-ből háromfajta borító (Gordon, Alyx, GMan) is készült.

A VAT az kb. ugyanaz, mint az ÁFA, bár az ár már tartalmazza. Vásárláskor is ki van írva, hogy az ár tartalmazza az ÁFA-t (VAT-ot), ha szükséges.

[ Szerkesztve ]

(#6847) intercooler válasza Lorenzo9 (#6842) üzenetére

intercooler
(őstag)
LOGOUT blog

Ezszerint lesz de 2 fő :W

Akkor inkább a borderhez még dlc-ket de ne 2-3 órásakat

[ Szerkesztve ]

(#6848) HS 2142 válasza whisperity (#6846) üzenetére

HS 2142
(őstag)

Ha GLaDOS szerepel rajta, akkor az lehet, hogy spoiler lett volna. :DDD

I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.

(#6849) Lorenzo9 válasza intercooler (#6847) üzenetére

Lorenzo9
(PH! addikt)

Én azt olvastam a játékról,hogy a single-hez kapcsolódó multi a hagyományos formában nem lesz,hanem lesz valami külső terület,ahol lesz lehetőség coopban irtani+az autós részből lesz valami versenyzős-arénás kivitel,mert nem akarják elrontani a "single" élményt... :W
A Bordert pont azért szeretem,mert ugyanoda mész coopozni is,ugyanazt a kalandozást csinálhatod végig,mint a szingli,még átvezetők,stb. is ugyanúgy mennek,főellenségek,stb...pont az a lényeg,hogy ha azt szereted/segítség kell,akkor csinálhatjátok többen.
De ha akar a brigád,lemegy egy arénába és nyomja egymás ellen,avagy ott van a bármikori egymás elleni párbaj lehetősége,vagy ott a direkt coop arénaharc kiegészítő,a Mad Moxxi,avagy a kalandokban-dlc-kben is van több ilyen arénaszerű kihívássorozat,ami remek coopban,de akár csak cuccot szerezni is el lehet őgyelegni csoportosan.
Ehhez hasonlónak van leírva a Dead Island,ahol szintén menni fog ez a menetközben ki-belépés másokhoz,de lesz arénaharc,avagy ahogy írták,lesz a CoD zombi részéhez hasonlóan hullámokban jövő zombik elleni harc is...
És itt lesz barkácsolgatás is,a videókban is látszik,hogy kismillió mindenféle kacatot jelez felszedhetőnek,innentől már egy jó kombinációs rendszer,és nyert ügy.Talán gond lehet,ha jól láttam,hogy lesz a fegyvereknek amortizációja,de mivel elsősorban közelharcra gyúrnak,bár lesz lőfegyver is,végülis legalább a lőszer nem lesz annyira gond,ha ugye fel lehet markolni szinte mindent,ami útbaesik.
Erre jön a szintlépés,zombik által dobált cuccok-gyógyszerek,és ha jól lövik be az extra képességfát,avagy hogy mit befolyásol a szint,stb,a nyílt tereppel kombinálva itt is jó lesz csak úgymond céltalanul elmarhulni is az embereknek többedmagukban.Mindenesetre van jópár ingame videó,ami alapján jó kis valami.
Nem olyan szép persze,mint a Rage talán(bár az is becsapós...sokminden csak háttér a videókon,nagyon folyosós a pálya,hiába szép,ha nem mászkálhatsz szabadon...),de a zombis játékok Crysise azért lehet,elég szép ez is.
Ha lesz sokféle zombi és érdekes sztori,sok mellékküldivel,kihívásokkal,jó extrákkal,nagy meglepi lehet.
Mint a Border,amit az év coop játékának választottak sok helyen ilyennel szemben,mint az utána jövő Left 4Dead 2.... :U

★★★Steam,CoD4,WaW,MW3,BO,F3AR+szinte minden:LorenzoHUN ★★★★ ★★★Borderlands,BF:BC2,MoH,Crysis2,Origin,Battlelog(BF3):LorenzoHUN★★ ★★★http://steamcommunity.com/id/lorenzohun ★E-Cigi:http://e-c.hu/node/120

(#6850) gyenge47

gyenge47
(tag)

Hali

Nem tudom, hogy mennyire w4rez, de megpróbálom az ilyen irányultságát redukálni, hogy a modiknak is megfeleljen.
Rám írt egy srác aki szerette volna megvenni az accomat. Rövid beszélgetés után kibökte, hogy azért kell neki, merthogy régi: egészen konkrétan 2003 szept 12-i. Eléggé próbált ragaszkodni a vásárláshoz, de nyilván eszem ágában sincs eladni.. mert minek.
A kérdésem a következő: ez valami új dolog, hogy a régi acc az többet ér?
Nyilván nem adásvételi szempontból érdekel, csak a kíváncsiság hajt.

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Steam (Trade a másik topicban!) (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.