Mi az a Steam?
A Steam egy digitális tartalomközlő szolgáltatás, amelyet a Valve Coporation (a Half-Life és Counter-Strike sorozatok, valamint sok más videojáték készítői) fejleszt.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
PC játékok
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Téma tudnivalók
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
Hirdetés
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2013-03-21 22:11:56

IT café
Jó kis játék. Ahogy nézem, a normál árát vitték lejjebb, így valószínűleg még olcsóbb lesz Karácsonykor.
Go for the eyes, Boo, go for the eyes!
Anyám ez úgy hadar, hogy a felét se értem... 
{Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}_@_{}
Ahhahaha imádom a fazont, már évek óta nézem a sorozatát 
"Press X to make the world safe for Democracy"
[ Szerkesztve ]
Eredeti Steam, Origin és egyéb játékok olcsón! <-> http://goo.gl/5FTqt <--> Ékezetekkel írok - PC-ről | Ekezetek nelkul - mobilrol. Elnezest! |

Niczo
(senior tag)
Arra gondoltam hogy a jelenlegi freemail-es címemet a gmail-esre cserélném a steamen (gondolom a legtöbben egyetértetek az elgondolással). A freemailemen van viszont egy csomó steames vásárlási nyugta, amiket szintén a gmail-en szeretnék tárolni. Az összeset tovább kell küldenem a gmail-re vagy van ennél egyszerűbb megoldás is?
Tiszteljük felebarátaink agybaját. (Rejtő Jenő)
Valóban helyes döntés. De nem értem, mi lenne ennél egyszerűbb?
DELL U2713H - 27" / 2560x1440p / 3 év garancia - 126k - az Aprón legolcsóbban! http://goo.gl/EaV3W

Niczo
(senior tag)
Pl. a gmail létrehozásakor úgy emlékszem kérdezett olyat hogy a többi email címemen lévő leveleket is tudjam gmailről megnyitni. De lehet átmásolni nem engedné, és helyileg a régi címen tárolná őket.
[ Szerkesztve ]
Hát nekem pl Gmailbe vannak importálva a Freemail leveleim, de ez közel sem ide tartozik. Fáradj át a Gmailes topikba.
DELL U2713H - 27" / 2560x1440p / 3 év garancia - 126k - az Aprón legolcsóbban! http://goo.gl/EaV3W
Napi ajánlat: King Bounty: Armored Princess Őrület a hét közepén: The Witcher 2: Assassins of Kings Digital Premium Edition
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs

SityiSXT
(fanatikus tag)
Érdekességképp: Witcher 2 a GOG.com-on
Szerk.: Serpiko megelőzött. 
Akkor viszont: új humblibundli
[ Szerkesztve ]
Ludo ergo sum - www.playdome.hu
Bundliiii 
Eredeti Steam, Origin és egyéb játékok olcsón! <-> http://goo.gl/5FTqt <--> Ékezetekkel írok - PC-ről | Ekezetek nelkul - mobilrol. Elnezest! |

JSaN
(őstag)
Az uj humble meg veve 6 dolcsiert, mar csak az egyik bonus game miatt megerte nekem enyiert, amugy az egyik bonus game steamen 20 euro. 
A kings bounty-bol pedig a platinum editont javaslom, mert abban bent van mind 3 jatek. En is megvetem a platinumot tavaly 5.99 euroert.
Life goes on...

JSaN
(őstag)
Am erdekesegekeppen ha steamen veszed meg a 6 jatekot az 80 euro lenne. 
Life goes on...
Én idén karácsonykor összesen 3 játékra pályázom, ez az egyik. De 40% az kevés. Ha legalább 66% lesz rajta, megveszem. (A másik 2: Portal 2, Trine 2, ennyi.)
[ Szerkesztve ]
Azért tegyük hozzá, ha ezeket a játékokat is teljes áron úgy vennék, ahogy a CoD MW3-at veszik épp most 60 euróért, akkor ezek se kerültek volna bele egy 3 eurós átlagú humblibundliba. 
Az meg a másik, hogy a Gratuitous Space Battles laza 32 eurónyi(laza 10000 forint!
- ráadásul jövőre jön még újabb!) DLC-vel rendelkezik, ennyi erővel akár ingyen is osztogathatnák az alapjátékot.. 
[ Szerkesztve ]
GamersGate vásárlásnál tudok segíteni kuponnal! "Liberals think the war against terror was bad, just wait for the war on heresy."

AxBattler
(PH! addikt)
Sziasztok!
Venném a bundlit, de nem tudom, hogy steam-en hogyan kell aktiválni! 
[ Szerkesztve ]
Steam / Battle.net - AxBattler[HUN]

Debilon
(őstag)
games menüpont - activate a product on steam
TDU2: Debilon || life is shit || steam: Debilon || http://www.policesecurityforum.hu/

KubanitoS
(őstag)
Megveszed, kapsz egy kódot és azt kell megetetni a Steammel.
Hello, ladies! Ivan Panced here - but you won't hear ME complain!

JSaN
(őstag)
torolve
[ Szerkesztve ]
Life goes on...

AxBattler
(PH! addikt)
Kösz, srácok!

AxBattler
(PH! addikt)
Hm. A PayPal nem akarja elfogadni a mobilszámomat. Nem így kell?
+36-30-1234567

JSaN
(őstag)
kotojeleket hagyd ki.
Life goes on...

AxBattler
(PH! addikt)
Most meg ezt írja:
Your credit or debit card has been declined for this transaction; PayPal could not validate the card. Please verify that the information you entered is correct, or try a different credit or debit card.
WTF?
Szerk.:
Bevette! Megyek is regizni! Köszi még 1x!
[ Szerkesztve ]
milyen kartyad van?
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

JSaN
(őstag)
Most regisztralsz paypalra?
Minden adatot pontosan kitoltottel? Nezd at oket megegyszer, amugy a telefonszambol a + jelet is hagyd ki.
Life goes on...
Oszt most me' dragabb mint tavaly? 
senki se mondta, hogy könnyű lesz!

AxBattler
(PH! addikt)
Ide is begyütt' a váá'sáág! 
[ Szerkesztve ]

JSaN
(őstag)

Niczo
(senior tag)
Türelem karácsonyi akciót terem 
Annyi baj legyen, pár euron nem múlik, ha egyszer jó a játék 
[ Szerkesztve ]
Ah, elszakadt a cerna, behuztam 

AxBattler
(PH! addikt)
Egyébként Kings Bounty megéri a 7,5 ójrót?
Szemezek vele egy ideje, a régi Heroes részeket csipáztam, de ezt még nem próbáltam.

JSaN
(őstag)
Valaki szerkessze at linkre, nehogy mast meg tevesszen. 
Alapból nem kellene ekkora képet közvetlenül beilleszteni.
[ Módosította: daa-raa ]
Life goes on...

KubanitoS
(őstag)
Inkább vedd meg Gog.com-ról a Heroes Collectiont, jobban jársz szerintem.
Na ide is írom már. Nem akar indulni az APB Reloaded, a launcher helyett egy fehér kb 400*400-as ablakot tesz ki bal felülre, amivel semmit nem lehet kezdeni.Megpróbáltam belépni a steam mappábájból is, úgy bejött de valami patch hibát ír. Másnak nincs ilyen gondja? Valami ötlet? 
Live with Xperia ;)
Verify game cache-t tolj
patch hiba vagy path hiba?
[ Szerkesztve ]

KubanitoS
(őstag)
Próbálkozz a verify integrity of game cache funkcióval.
Inkabb ezt vedd meg. A heroes 3 ota imho ez a legjobb.
Próbáltam mindkettőt, de nem sikerült 
Live with Xperia ;)

GeneraL_XTX
(PH! addikt)
srácok ez a King's Bounty miféle játék? Érdemes beruházni rá?
[ Szerkesztve ]
''Nagyon el vagy tájolva emberke!Ha értenél hozzá, tudnád hogy a 7900GT már támogatja a DirectX10-et!Ugyanis ezt úgy gyártották!!Csak majd a Vista driverben aktiválódik!''--By:Gefororce_9
Nekem az egyik kedvenc jatekom. Ha bejon a heroes/disciples vonal, akkor ne hagyd ki. Ha nem, hat nem.

GeneraL_XTX
(PH! addikt)
Végülis szerettem őket, de kicsit régi már a szentem (2008-as)
''Nagyon el vagy tájolva emberke!Ha értenél hozzá, tudnád hogy a 7900GT már támogatja a DirectX10-et!Ugyanis ezt úgy gyártották!!Csak majd a Vista driverben aktiválódik!''--By:Gefororce_9

JSaN
(őstag)
Áááá az ebben a jatekban semmit nem jelent, grafikaja igy is nagyon jo. Ha elkezded es ra erzel, akkor ilyen kerdesek soha nem fognak felmerulni. 
Ha meg veszed a platinumot, akkor a legends-t kezd el, es majd a crossworlds-al folytasd. Az armored princest nyugodtan hagyd ki, ugyanis a crossworlds az armored bovitett valtozata.
Life goes on...

Ilsyde
(őstag)
Olyan mint a Heroes csak itt nem tudsz várakat építeni/fejleszteni. Tobb az RPG elem, meg bugyutább úgy az egész (párbeszédek, fordulatok). Mondjuk nekem a Trine-al is ez a bajom, sikítok ha meghallom a narrátor/karakterek szovegelését. Ha te nem ezen a véleményen vagy akkor ignoráld az utolsó negatív pontot.
Az a baj hogy nem nagyon van helyette semmi. Talán a Fantasy Wars ami nagyon bejovos még. Szóval ha kell valami ilyesmi (TBS, RPG elemekkel) akkor érdemes megvenni.
Régi? És az mióta határozza meg, hogy jó-e egy játék?
Amúgy meg egyáltalán nem régi, a régi olyan 2000 körül kezdődik visszafele.
Go for the eyes, Boo, go for the eyes!

AxBattler
(PH! addikt)
+KubanitoS
Köszi, a H3collectors már megvan, ezen meg még gondolkodom.

daa-raa
(MODERÁTOR)
A Red Alert 2/3 az tényleg bugyuta. A KB-k nem. Csak nincsenek olyan komolyra hangolva, mint a Heroes-ok, és elég fontos részük a humor. És itt biztosan nem fogod hallani a karakterek hangját. A zene viszont zseniális, nagyon sokat hozzá tesz a hangulathoz.
Egyébként a KB-k nem TBS-ek! Csak a harc körökre osztott, egyébként realtime az egész. Szóval ebből a szempontból olyan, mint a két KotOR.
Sianis megtömött egy pónit!
Szerintem nagyon jó, én tavaly karácsonykor vettem meg a Platinumot, 70 órát van benne és minden percét imádtam.

AxBattler
(PH! addikt)
Érdekes, ezt nem is tudtam a Bounty-ról!