Mi az a Steam?
A Steam egy digitális tartalomközlő szolgáltatás, amelyet a Valve Coporation (a Half-Life és Counter-Strike sorozatok, valamint sok más videojáték készítői) fejleszt.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
PC játékok
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Adok-veszek témák
Téma tudnivalók
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
Hirdetés
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2013-03-21 22:11:56

IT café
P00By
(PH! nagyúr)
Múltkor lemaradtam, de most megvettem a döluxot. Hátha sikerül vmikor elkezdeni... 
Hol a rákba találom azt az adventi naptárat? Senki nem tudja megmondani? Elolvasnám, hogy mi a lényege, de nem találom még a hírek között sem. 
[ Szerkesztve ]

olly
(fanatikus tag)
akinek van steam gifts-e
[link]
Dungeon Defenders Warping Core Challenge Mission Pack
én csináltam! 

olly
(fanatikus tag)
[link]
Left 4 Dead Zombie Holiday Sale!
L4D - L4D2 - -75% 3,49€
A steamgifts mire jó pontosan? 
Két féle ember van! Az egyiknek most települ a COD5! A másik meg rovarölővel szaladgál a birtokon! No te vagy a második! - by Bordoi R.I.P.

Doki16
(őstag)
Lehet nyerni vele játékokat ha elég szerencsés vagy. Minden nap kapsz pontokat amit "elkölthetsz" ajándékra való jelentkezésre.
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke. I'm M@Sh*
A L4D nagyon coop-ra meg multira van kihegyezve, vagy magadban is élvezhető? Csak azért kérdem, mert nem sűrűn vagyok mostanában gép előtt, és egyikre se lenne nagyon időm, viszont azért a game érdekel.
{Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}_@_{}
Ezt kicsit kifejtenéd?
Beregisztráltam, de ettől még gondolom nem lehet nyerni, mit kell hozzá csinálni?
Neked sikerült már?
[ Szerkesztve ]
Eladó Audio Technica ATH-M50S: http://t7.hu/0ewi

m1sk4r
(fanatikus tag)
Nem régóta játszom vele, szerintem élvezhető egyedül is. Ugyebár ekkor "gépi" csapattársaid vannak, akik teszik a dolgukat. Te vagy a csapat vezéralakja, a társaid többnyire a közeledben maradnak. Ha adott egy feladat (pl. indíts be egy generátort ...stb), akkor azt neked kell végrehajtanod.
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas

Doki16
(őstag)
Jelentkezni kell arra a Giveaway-re amelyik megtetszik és akkor belekerülsz egy kalapba amiből majd kikerül a győztes is. Minden nap kapsz X mennyiségű pontot (pontosan nem tudom hogy mennyi az annyi) és akkor azokból tudsz gazdálkodni. Még nem nyertem semmit, de csak pár napja kezdtem az egészet.
Jah így már értem.
És mennyire biztonságos ez. Biztos, hogy erről a STEAM is tud és nem egy acclopó oldal?
Továbbá cseles, mert killing floor free weekend van és arra nem enged emiatt licitálni, mert úgy látja, mintha már meglenne.
Eladó Audio Technica ATH-M50S: http://t7.hu/0ewi

Doki16
(őstag)
Teljesen legális a dolog nyugodtan használhatod.
Nagyon jó játék, de egyedül szerintem uncsi..., 4-en viszont nagyon jó. 1 óra alatt kb. 3000 zombit simán ki lehet nyírni. 
Szeretem azt játszani, hogy a többi ember NPC.

KubanitoS
(őstag)
Gépi társakkal játszani nem annyira jó, de élvezhető, viszont ha haverokkal tolod, akkor a hangulat fenomenális.
Hello, ladies! Ivan Panced here - but you won't hear ME complain!
Yepp, egyedül olyan, mintha a fallal fociznál, el lehet vele lenni egy ideig, de nem az igazi. Csak akkor ajánlott, ha van multi lehetőség, a legjobb, ha ismikkel.
Eredeti Steam, Origin és egyéb játékok olcsón! <-> http://goo.gl/5FTqt <--> Ékezetekkel írok - PC-ről | Ekezetek nelkul - mobilrol. Elnezest! |

csaba951
(őstag)
>A L4D nagyon coop-ra meg multira van kihegyezve
Hát, pedig pont erre optimalizálták (coop multira). A botokkal szerintem nem lehet befejezni minden küldetés utolsó pályáját. Muszáj ismerősökkel játszani, mert a netes játékosok sokszor ostobák, nem segítenek a védekezésben, nem gyógyítanak.
>mit kell hozzá csinálni?
Regisztráció után kapsz 25 pontot (1 pont = 1 USD = 1 EUR). Ezt kell "elvásárolni" úgy, hogy jelentkezel valamelyik akcióra. Egy akcióban csak 1 nyertes van. Az akció lezárta előtt vissza tudod venni a pontjaid, utána nem! Csak olyanra tudsz jelentkezni, ami még nincs benne a játék listádban. Ha nem jelentkezel semmire, max. 300 pontig halmozódik. Bővebben itt.
>Minden nap kapsz X mennyiségű pontot
Pedig egyszerű a számítás alapja. Minden új felajánlott játék után az összes regisztrált tag megkapja a játék árának 5%-át. Tehát minél több felajánlás van, annál több pontot kapnak az emberek.
>Még nem nyertem semmit, de csak pár napja kezdtem az egészet.
Arra azért készülj fel, hogy átlagosan kb. 0,31% esélyed van nyerni. Sok jelentkező estén (Skyrim, MW3) ennek a töredéke (kb. 0,02%). Teljesen természetes, hogy 500 jelentkezésből egyszer sem nyersz.
[ Szerkesztve ]

m1sk4r
(fanatikus tag)
Hát igen, The Sacrifice nevű kampányt botokkal 8-10 próbálkozásból talán 2-3 alkalommal sikerült befejeznem úgy, hogy én otthagytam a fogam.
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
Hát akkor elnapolom...a haverok közül egyedül én vagyok steam-es.

AxBattler
(PH! addikt)
Ki lehet fogni jó csapatokat véletlenül is. Egyedüli játékra meg úgy jó, ha 1x végigtolod, kiismered az összes pályát.
Szerintem ezen az áron most nagyon jó vétel.
Steam / Battle.net - AxBattler[HUN]

kmisi99
(őstag)
steamnél megvett cucc egyszerre hány gépen futtatható?

Debilon
(őstag)
akármennyin, de egyszerre csak egy helyen lehet bejelentkezve az adott acc
TDU2: Debilon || life is shit || steam: Debilon || http://www.policesecurityforum.hu/

kmisi99
(őstag)
rendben kösz!

csaba951
(őstag)
Igaz. Viszont vannak ettől eltérő esetek is. Az adott játék Steam Store lapján jelzik ezeket (általában a DRM részletezésénél).
Ha valaki még nem ismeri:
The Big List of 3rd Party DRM on Steam
Konkrét példa:
Batman: Arkham Asylum GOTY Edition
3rd-party DRM: SecuROM™
4 machine activation limit
[ Szerkesztve ]

Debilon
(őstag)
igen, igaz...
pl. asszem a securomos vackok, amik másik gépen is lenyúlnak egy aktiválást a fennállókból
TDU2: Debilon || life is shit || steam: Debilon || http://www.policesecurityforum.hu/
Ha nem multis a játék, akkor általában lehet offline futtatni, így bármennyi gépen futhat egyszerre. Ha online a játék, akkor viszont csak 1 gépen.
Go for the eyes, Boo, go for the eyes!
Napi Deal: COD:MW2 - 50% 12,49€
Nekem még drága, főleg, hogy csak a single érdekel.
[ Szerkesztve ]

JSaN
(őstag)
Nekem mar meg van 2 eve, amugy a single tenyleg negyon jo benne.
Life goes on...
Pedig jó a multija is. 
Szeretem azt játszani, hogy a többi ember NPC.

NFL#13
(kvázi-tag)
Ha 90% OFF lenne ,akkor talán azt mondom ,hogy valódi áránál van.
Egyébként az MW3-nál meg 99% OFF-nál sem lenne reális, főleg ,hogy az egy mw2 DLC 

m1sk4r
(fanatikus tag)
Volt ez már ennél jobban leakciózva?
Aurea mediocritas

kovsol
(PH! félisten)
DLC nél több, mert van bent single is, ez már kiegészítőnek is elmenne 
Nekem az MW2 Xboxra van meg, az MW1 meg PC -re, igazából jól elvagyok velük, de nem látok értelmét bármelyik platformon is beruházni egy újabb részre.

Niczo
(senior tag)
Hamarosan itt lesz a karácsonyi akció, hátha befigyel rá 75% OFF is (ha eddig nemvettem meg ezt 2 hetet már kibírom). Ha nem is lesz rá nagyobb kedvezmény, ugyanennyi szinte biztosan lesz.
Tiszteljük felebarátaink agybaját. (Rejtő Jenő)

AxBattler
(PH! addikt)
Hát 75%-os akcióban még nekem is kéne, pedig inkább a BF tetszik.
[ Szerkesztve ]
Steam / Battle.net - AxBattler[HUN]
Valóban, 5-6 eurót én is adnék érte.
Eredeti Steam, Origin és egyéb játékok olcsón! <-> http://goo.gl/5FTqt <--> Ékezetekkel írok - PC-ről | Ekezetek nelkul - mobilrol. Elnezest! |

JSaN
(őstag)
Hat 100% hogy tobb nem lesz ra.
Life goes on...

m1sk4r
(fanatikus tag)
Csak a single miatt megérné ennyiért megvenni? Esetleg kevés multi, de arra nincs igazán időm.
Aurea mediocritas

daa-raa
(MODERÁTOR)
CoD-ot single miatt megvenni? Ez már a humor kategória. Az első rész óta ötlettelen hulladék bennük a single.
Sianis megtömött egy pónit!

m1sk4r
(fanatikus tag)
Akkor megy a kukába.
Aurea mediocritas
Kuka mi, hogy ráragadt mindenkire ez a kukázás Cool. 
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs

Franklin
(senior tag)
Azért a COD1 single része nem volt olyan rossz. Omaha Beach azért adta rendesen, főleg ha előtte megnézte az ember a Ryan közlegény megmentését :-)

Youri
(PH! kedvence)
az a MoH:AA volt ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐

daa-raa
(MODERÁTOR)
Bizony. A CoD első részének single-jéből annyi maradt meg, hogy Veteran-on 4,5h alatt végigvittem. Pedig nézelődős típus vagyok, nem mindenen átrohanós. Az UO nevű kiegészítő meg gyakorlatilag ugyan az volt, szóval nulla játékélmény.

JSaN
(őstag)
Azert az MW sorozat singleje nem kuka kategoria. En elveztem, es a multijukba is bele toltam 3-400 orat.
Life goes on...

daa-raa
(MODERÁTOR)
Azért mondjuk egy DX 30-50 órájához képest gyíkfing. De még a már említett MoH:AA singleje is ~4-5-e időben a CoD-okénak. Ott egy küldetés annyi, mint az egész CoD single.

Franklin
(senior tag)
És tényleg! Pedig meg mertem volna esküdni, hogy a COD-ban volt :-)

JSaN
(őstag)
Nyilvan ahoz keves, az eleve arra is epul multi sincs benne.
Amugy az MW2 melle meg a coop-t hoznam fel ervenek, nagyon-nagyon jo a coop resze neki. Es egyedul is lehete (2 map kivetelevel) tolni az egeszet. Nekem pl csak a coop-ban van 60 oram kb.
Life goes on...
Én is vicces vagyok. MInd2t azért vettem meg. A CoD 4-é kimondottan jó volt. Nagyon hangulatos katonai FPS volt, mindenféle helyszínen. Nekem nagyon tetszett. A MW2 már annyira nem jött át, de az is jó móka volt.
Aki meg abban reménykedik, hogy 75% lesz rajta, az a vicces. Sajnos. Ez pl.: még ennyi sem volt soha, nem, hogy 75%. Szerintem 50 fölött nem is ismerik a számokat, max, ha €-ról van szó.
[ Szerkesztve ]

Youri
(PH! kedvence)
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐
A MoHAA fejlesztői készítették a Call of Dutyt, ezért a hasonlóság.
"I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

NFL#13
(kvázi-tag)
Az MW2 5-6 eurót meg is ér.De ha a tényeknél maradunk ,akkor lássuk be ,hogy az MW3 csak 1-2 eurót ér. MW2 új mapokkal, egy-két fegyverrel, megvariált multival. Nem tudom,de szerintem nem volt egy nagy munka ezt végrehajtani.
Valahogy nálam ez a vicc kategória már. a megcélzott korosztály 8-12 évesek hada, meg aki ilyen szinten van még mindig. Ár/érték arányban nálam a rangsor végén tanyázik.