2013. május 21., kedd

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Steam (Trade a másik topicban!) (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

• Utoljára frissítve: 2013-03-21 22:11:56

IT café

Mi az a Steam?
A Steam egy digitális tartalomközlő szolgáltatás, amelyet a Valve Coporation (a Half-Life és Counter-Strike sorozatok, valamint sok más videojáték készítői) fejleszt.

Összefoglaló kinyitása ▼

(#10001) zseko válasza daa-raa (#9999) üzenetére

zseko
(őstag)

Nekem megszűnt már régóta, az volt a legelső email címem, csak akkor még (~1999) nem sűrűn tudtam netet használni és 90 nap inaktivitás miatt törölték :((( de újra létrehozni nem lehetett, "létező felhasználó" miatt.

Én gmailt használok steamhez, a telefonom is 'guglis' így rögtön jön mindenről minden.

(#10002) SQX_Barto válasza zseko (#9973) üzenetére

SQX_Barto
(senior tag)
LOGOUT blog

Szia, 2008 előtti játékokat az Origin már nem enged regisztrálni, ha jól olvastam Origin topikban, néha kivétel erősítheti a szabályt...

You know: fish, chips, cup 'o tea, bad food, worse weather, Mary fucking Poppins... LONDON!

(#10003) ollie válasza KubanitoS (#10000) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

A Sanctum jó (FPS + tower defense keveréke), a többit nem ismerem. Csak a Sanctum simán megér pár dolcsit.

Go for the eyes, Boo, go for the eyes!

(#10004) daa-raa válasza ollie (#10003) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Ahogy nézem indie vonalon most az lett a divat, hogy mindenbe rakunk egy kis tower defence-t. Nem azt mondom, mert egy stratégiában a bázisvédelem ígyis-úgyis az (C&C TS Component Tower rulez), de fps-ben, rpg-ben valahogy nem gyere be.

Sianis megtömött egy pónit!

(#10005) Kephamos válasza daa-raa (#10004) üzenetére

Kephamos
(PH! addikt)

A Sanctum konkrétan egy tower defense játék, szokatlan interface-szel. :)

(#10006) BigBlue69 válasza ollie (#10003) üzenetére

BigBlue69
(őstag)
LOGOUT blog

Én pedig a Nimbust ajánlóm :)

(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2

(#10007) BigBlue69 válasza BigBlue69 (#10006) üzenetére

BigBlue69
(őstag)
LOGOUT blog

Depths of Peril -75% 3,25€

(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2

(#10008) olly válasza BigBlue69 (#10007) üzenetére

olly
(fanatikus tag)

már 6órátol kint van :D az óra átállítás miatt mostmár nem 19kor hanem 18kor van a napi deal

(#10009) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

valaki rajtam kívül megvette a Flatout UC-t? :F :U

| Cicu & Cica | IT/műszaki állást keresek Bp-n, és környékén | „diófa & kötél - bussiness solutions” | elado aprosagok: http://goo.gl/W1uUq

(#10010) BioNiCMaN válasza Mr.Csizmás (#10009) üzenetére

BioNiCMaN
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Még régebben. :U

Szeretem azt játszani, hogy a többi ember NPC.

(#10011) Youri válasza Mr.Csizmás (#10009) üzenetére

Youri
(PH! kedvence)

Szerintem várjál kariig vele :)

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐

(#10012) Mr.Csizmás válasza Youri (#10011) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

:F 6.45 volt, most járt le az akció este.

| Cicu & Cica | IT/műszaki állást keresek Bp-n, és környékén | „diófa & kötél - bussiness solutions” | elado aprosagok: http://goo.gl/W1uUq

(#10013) Youri válasza Mr.Csizmás (#10012) üzenetére

Youri
(PH! kedvence)

[link]

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐

(#10014) Mr.Csizmás válasza Youri (#10013) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

fak, mostmár mindegy :N

(#10015) Dodder válasza ProEvoFan (#9948) üzenetére

Dodder
(tag)
LOGOUT blog

Én is akkor vettem meg.Nagyon jo akciók voltak tavaly karácsonykor,be is vásároltam még pár játékot akkor. Remélem most is előállnak majd valami jó kis akciókkal.

Én bízom az emberekben,csak a bennük rejtőző ördögben nem.

(#10016) maross válasza Dodder (#10015) üzenetére

maross
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

remelem. stalker-t direkt nem vettem meg, hatha lesz clear sky-al egyutt 5euros bundle-ben. viszont overlord megtort igy a vegen :).

senki se mondta, hogy könnyű lesz!

(#10017) Amantius válasza maross (#10016) üzenetére

Amantius
(fanatikus tag)

Én azt hiszem nem volt és nem is lesz olyan, hogy együtt a három. Valami kiadói kavarás miatt, vagy rosszul emlékszem?

Nagy gáz, kis szerencse! STEAM ID: http://steamcommunity.com/id/20050128 *Morgo.hu*

(#10018) zseko

zseko
(őstag)

Tavaly október 29 óta használom a steamet, tehát szinte pontosan egy éve, azóta 136,52 eurót költöttem el rajta. Előre félek a karácsonytól, hogy mi lesz :DDD

(#10017) Amantius én is úgy tudom, nem lesz együtt a három, én sem láttam még sosem egybetéve őket. A clear sky-t külön vettem meg 2,49€-ért.

[ Szerkesztve ]

(#10019) maross válasza zseko (#10018) üzenetére

maross
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

en par hete, es 25 korul, ha nem szamitjuk a 4bundle-oket :). Clear sky most 9.99 ha jol emlekszem, megvarom mig mindharom akcioban lesz. Most vettem epp eleget, 3 honap keves lenne a kijatszasukra.

senki se mondta, hogy könnyű lesz!

(#10020) chungee

chungee
(őstag)

Nem lesz abból próbléma, hogyha USA-ból kapok GIFT-et:F Szankciók, BANN stb...:F

(#10021) zseko válasza chungee (#10020) üzenetére

zseko
(őstag)

Úgy tudom ha nem fordul elő túl sűrűn akkor nem.

(#10022) chungee válasza zseko (#10021) üzenetére

chungee
(őstag)

Értem. Köszi.

(#10023) Doki16 válasza chungee (#10020) üzenetére

Doki16
(őstag)

Mivel bevezették a játékok tradelését is a steambe ezért biztosan semmi következménye nem lesz akárhonnan kapsz játékot. Én már vagy 20 játékot kaptam a világ minden tájáról, de semmi probléma nem volt vele.

A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke. I'm M@Sh*

(#10024) JSaN válasza maross (#10016) üzenetére

JSaN
(őstag)

Hat a stalker ahogy figyletem az elmult 2 evben, sose volt eggyut a 3. Mindig valamelyik 2 kombinacioja volt. az alapot vettem meg 2 eve, majd kesobb a tobbit. Persze mind ilyen 1-2 euros aron.

Life goes on...

(#10025) Niczo

Niczo
(senior tag)

Az indieroyal bundle-ba már elérhető az A.R.E.S. Extinction Agenda Berserker Suit DLC-je, steam kulcs az alapjátéké alatt található.

Tiszteljük felebarátaink agybaját. (Rejtő Jenő)

(#10026) Hooper

Hooper
(senior tag)

Hello!
win reinstall volt, a steam mappám a rendszertől független partíción volt.
most mi a teendő hogy a már letöltött játékaim meglegyenek és ne kelljen újra letölteni? másoljam ki a steamapps mappát majd töröljem le a steam mappát, rakjam fel újra és másoljam vissza, vagy csak simán telepítsem ugyan oda még egyszer -bár gondolom ilyenkor felülírja és bukom az apps mappát.

(#10027) KubanitoS válasza Hooper (#10026) üzenetére

KubanitoS
(őstag)

Jól gondolod, a steamapps mappát kell kimenteni, majd utólag bemásolni az újonnan feltelepített Steambe.

[ Szerkesztve ]

Hello, ladies! Ivan Panced here - but you won't hear ME complain!

(#10028) Hooper válasza KubanitoS (#10027) üzenetére

Hooper
(senior tag)

Köszönöm! :R
(gondolom akkor semmi mást, a többi mehet a kukába)

(#10029) JSaN válasza Niczo (#10025) üzenetére

JSaN
(őstag)

Kosz, aktivalava. Sot asszem a sanctumnal is van egy 3ik dlc, bar lehet csak en nem vettem eszre multkor.

Life goes on...

(#10030) zseko válasza KubanitoS (#10027) üzenetére

zseko
(őstag)

És ha csak simán elindítja, mi lesz?

(#10031) KubanitoS válasza zseko (#10030) üzenetére

KubanitoS
(őstag)

Mit?

(#10032) zseko válasza KubanitoS (#10031) üzenetére

zseko
(őstag)

A steam.exe-t, mindenfajta törölgetés, telepítgetés nélkül.

(#10033) KubanitoS válasza zseko (#10032) üzenetére

KubanitoS
(őstag)

A Steam egy program, amelyet telepíteni kell ahhoz, hogy rendesen működjön, nem?

(#10034) Amantius válasza zseko (#10032) üzenetére

Amantius
(fanatikus tag)

Én sosem telepítem. Új rendszerkor a helyére teszem a STEAM mappát (ha nincs ott) és indítom a steam.exe-t. Kicsit szöszöl elsőre, utána megy rendesen. Ha mégsem (olyan még nem volt), akkor lehet törölgetni, telepítgetni.

Nagy gáz, kis szerencse! STEAM ID: http://steamcommunity.com/id/20050128 *Morgo.hu*

(#10035) daa-raa válasza KubanitoS (#10033) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Nem szükséges. A Steam minden indtáskor ellenőrzi a kulcsait a registry-ben, ha valami hiányzik, akkor pótolja. Ahogy Vista/W7 alatt első indításkor telepíti a Steam Service-t is. Felesleges újrarakni.

Sianis megtömött egy pónit!

(#10036) Youri

Youri
(PH! kedvence)

Hát senki sem törődik már a napi ajánlattal?

(#10037) horvathd

horvathd
(fanatikus tag)

Új Humble "Bundle" most (még) csak egy (fejlesztés alatt lévő) játékkal: [link]

Allons-y!

(#10038) zseko válasza KubanitoS (#10033) üzenetére

zseko
(őstag)

Nem minden esetben kell telepíteni valamit hogy működjön (pl. a portable verziók pendrive-ra, vagy a zip-ben leszedhető különböző programok), én sem telepítek mindent újra, csak amit tényleg kell.

(#10036) Youri Hol van Serpiko? Jah, elnyerték az accountját :DDD :DDD

[ Szerkesztve ]

(#10039) JSaN válasza zseko (#10038) üzenetére

JSaN
(őstag)

Ja tenyleg, seripko eltunt.

Csak nem valaki elvitte az accjat, ot meg szanatoriumban kezelik. :)) :D

Life goes on...

(#10040) JSaN válasza horvathd (#10037) üzenetére

JSaN
(őstag)

Meg veve, van egy tippem hogy ezt ugy is bovitik majd mas jatekokkal stb.
Igy reszemrol jobb elore letudni.

Life goes on...

(#10041) ollie válasza Amantius (#10017) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Jól emlékszel, más a kiadója a harmadik résznek, így soha nincs egy bundle-ben a három rész.

Go for the eyes, Boo, go for the eyes!

(#10042) BigBlue69

BigBlue69
(őstag)
LOGOUT blog

HELP!

Nem enged be aaz accomba.. elöször cska online nem tudtam lenni.. aztán megprobáltam ezt a blob törlést azota egyáltalán nem enged be.. Kitöröltem mindent Le uninstaláltam steamet.. csak azt irj h Probléma a steam szerverrel.. Másik accrol megy.. Firefoxba betudok jelentkezni steambe bár akkor sem vagyok online..
Probáltam jelszóemlékeztetőt kérni erre pedig az a válasza h nincs ilyen felhasználó??
Hova lehet menni asztalt boritani?

(#10043) Serpiko válasza JSaN (#10039) üzenetére

Serpiko
(őstag)
LOGOUT blog

Eltűntem sajna családi program most hoztak ki a szanatóriumból ezért nem értem rá napi akciózni időben, de ma itt leszek este időben. :DDD Vajon mi lesz már várom nagyon. :B

(#10042) BigBlue69: Tudom ezzel most nem mondok túl sokat, de nekem is volt már ilyen idegesített is nagyon. Vártam másnap megpróbáltam és gond nélkül ment. Na jönnek majd az okosabbak nálam és megmondják a tutit. Addig is szu-szá. ;)

[ Szerkesztve ]

A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs

(#10044) BigBlue69 válasza Serpiko (#10043) üzenetére

BigBlue69
(őstag)
LOGOUT blog

Nehezen megy de hiszek neked:D Csak szar érzés h ottvan nem tom mennyi játék és kb .. na szoval tudod mit érek vele.. azért irtam a magyar supportnak az angolnak és még a németnek is.XD

(#10045) Youri válasza BigBlue69 (#10044) üzenetére

Youri
(PH! kedvence)

Aztán majd mind mutogat a másikra, hogy majd ő úgyis kezeli :D

(#10046) Serpiko válasza BigBlue69 (#10044) üzenetére

Serpiko
(őstag)
LOGOUT blog

Ne is mond mikor nálam is ez volt szétb@szott az ideg. Akkor még nem voltam ezen a forumon így haverokat hívogattam ezzel a próblémával. Megfog ez oldodni előbb vagy utobb nem kell félni jó könnyen beszélek nálam minden ok most. :B

A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs

(#10047) BigBlue69 válasza Serpiko (#10046) üzenetére

BigBlue69
(őstag)
LOGOUT blog

És pont halloweenkor.. Mondjuk csak tf2 miatt sajnálom.. rá álltam nagyon:D

(#10048) BigBlue69 válasza BigBlue69 (#10047) üzenetére

BigBlue69
(őstag)
LOGOUT blog

Megoldva!:D Köszönöm h tartottátok bennem a lelket:D :C :R

(#10049) Serpiko válasza BigBlue69 (#10048) üzenetére

Serpiko
(őstag)
LOGOUT blog

Ez csak természetes ilyen a mi kis steam PH közösségünk. :B :K

(#10050) m1sk4r

m1sk4r
(fanatikus tag)

Egy Steam verziós játékhoz szabad külső magyarítást telepíteni?

Aurea mediocritas

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Steam (Trade a másik topicban!) (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.