A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
PC játékok
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Adok-veszek témák
Téma összefoglaló
Veszek egy go7300-al szerelt notit ha nem fog elfutni rajta akkor nagyon mérges leszek....

csaabz
(őstag)
Várjuk már-várjuk már....
Én asszem megint terránokkal leszek!
You get what you deserve.

ruan
(tag)
Sajnos még várhatjuk egy darabig, remélem idén kijön, mondjuk 08 Karácsonyára.
Kíváncsiam várom mikor lesznek online a rusnyaságok
.
SC1 be protosokat szerttem a legjobb, 12 carrier... 
-= StarIICraft =- Hell, it's about time! SSD it's about time, too ^^
...arra 36 muta és pááá 
nagyon várom már őket én is de jó lenne ebben az évben már játszani vele 
" If we can't protect the earth, you can be damned sure we'll avenge it. " D3 Battletag: Cortez#2227

ruan
(tag)
Olvastam a 2007-es legjobb játékai cikket itt, és megfogott a "portal"
Nagyon tetszik a játék, gondoltam ezzel is elütöm az időt az SC2 ig
Nem sikerült, rég volt már ilyen hogy leültem és 4 óra elröppent, végigtoltam...
[ Szerkesztve ]
eddig szerintem ez a legbénább egység, de a concept grafika nagyon jól néz ki
...
Gondolom a design-re érted ezt.. Eredetileg nekem sem tetszett, de már kezdem megszokni. A tűzereje majd úgyis kárpótol a kinézetéért =)
Swarm is coming.
aha, arra. a harcképességével szerintem sem lesz gond 
...
Ezt a Siege tankot nagyon elrontották
Szvsz! Ahogy kidobja a 4 "lábát", ahogy lő, és ahogy necsapódik
Eredeti sokkal jobb volt. Egyben reménykedem még, valaki a sc2-be beleviszi a teljes sc1 unitokat, mind full úgy ahogy 1-ben volt.
jobb ha maradsz az 1. résznél akkor ha az annyira bejött, mert hogy ez nem lesz fullra tökugyanolyan mint az az tuti, de hát azért is 2. rész, hogy változtassanak fejlesszenek, csiszoljanak rajta, beb@szna, ha minden játék folytatását az első kinézetével dobnának ki, a kutya se játszana vele akkor manapság 
Minden más tetszik csak az az egy unit nem. Amit eddig kiadtak azok közül persze.
És szerintem lesz olyan csapat, aki megfogja csinálni, eddig is nemegy játékba belerakták.
olyan pókszerű lesz a végén, nekem bejön, elképzelem amikor lerakunk majd vagy huszat vagy többet egy sorba milyen tűzereje lesz 
" If we can't protect the earth, you can be damned sure we'll avenge it. " D3 Battletag: Cortez#2227

Sheltem77
(fanatikus tag)
18000Huf idehaza... Nem az az olcsófajta.
sajnos. még a haza irreális árú társasjátékokhoz viszonyítva is drága 
...

Sheltem77
(fanatikus tag)
Megvan az oka sajnos. Mivel mai világban már szinte senki nem vesz társasjátékot ezért ilyen borsos az ára. Ez van.
mi (család, ismerősök) szoktunk venni és összeülünk egy-egy játékra. mondjuk egy normális üveg borral
csak az a baj, h a legtöbb társasjáték full a szerencsén (dobókocka) alapszik és ha peched van esélyed sincs nyerni egy 'hülyével' szemben sem. bár az sem lenne jó, ha mindig az okosabb nyerne
szóval szerintem azért drága, mert nincs sok warez társasjáték, tehát ha kell, akkor megveszed akármennyiért is. sajnos 
...

Sheltem77
(fanatikus tag)
Mi asszony tesójáékkal monopolyzni szoktunk otthon unokaöcsémmel nagyon ritkán Gazdálkodj okosan. Ahogy elnézegettem a képeket frankó társasjáték lehet ezis. 190 féle műanyagbábu(vagy mittomén milyen anyag) kártyajátékon alapuló fejlődéses harc etc. Igényes. Nade 18k ért? Álljon már meg a menet.

Gh0sT
(PH! addikt)
Az összeg így egyben tényleg riasztó lehet, de szerintem egy ilyen játék túlmutat a klasszikus értelemben vett társasájátékokon. Akik gyűjtögetős kártyajátékokat játszanak, ennél jóval nagyobb összegeket invesztálnak hobbijukba. Tudom, nem egy kategória, de inkább érzem közelebbinek a Starcraftot egy Magichez, mint egy Gazdálkodj okosanhoz. 
Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna. *** Android fejlesztőt keresünk: http://tinyurl.com/9pjhpyd
tényleg sok. mondjuk ennek ellenére elgondolkodnék rajta, ha a társasjátékos környezetemben fogná rajtam kívül valaki, h mi a sc univerzum
tesómnak említettem (Ő a fő beszerző - a jövedelme miatt), megnézte a videót, aztán annyit mondott, h nem kell még egy rizikó, meg egyébként is utálja a bogarakat* 
*gondolom a zergekre gondolt
...

ruan
(tag)
Sztem nem sok 18k-ért
Gondolj bele 4-en játszhattok, a ping-etek 0, és nem fagy le soha 

Sheltem77
(fanatikus tag)
Igen és ezenkívül sosincs tele a szerver valamint nem csítereznek le(max pofánvered rögtön aki melletted ül) 

ruan
(tag)
nagy a pangás...
mi lesz már kedves Blizzard, mikor lesznek online a Terranok?

Sheltem77
(fanatikus tag)
Szerintem Zergekre gondoltál.
hát nem sietik el az biztos
örülhetünk ha jövőre megkapjuk 

ruan
(tag)
Ott a pont 

fassasin
(újonc)
már én is nagyon várom
és szeretném megkérdezni hogy szerintetek milyenek lesznek a rendszerkövetelmények? 
A Blizzard általában nem szokott erőművet kérni a játékaihoz...
"I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

ruan
(tag)
Szerencsére, nem követik a trendet
Bár sztem a mostani gépeink lehet kevesek lesznek, mert mire kijön a játék sok bit lefolyik a torrenten.

Sheltem77
(fanatikus tag)
A starcraft2t elsősorban a Koreai versenyekre szánják, és a Koreaiaknak nem igazán vannak erős gépük. Ezért egyik Blizzard rtshez sem kell erőmű(warcraft3 pl már gyenge gépeken is elfut)

munky
(őstag)
Én is egy optimalizált játékot várok. 
Koreaiaknak nem igazán vannak erős gépük.
Ahan... A világ leggazdagabb és legfejletebb országai között van D-Korea!
É-Koreában meg éheznek az emberek
Nem kell erős gép a játékhoz, már a blizzard is bejelntette!
[ Szerkesztve ]
Ez jó nagyon!
[ Szerkesztve ]
Minden popzene a szexről szól. A rock arról, hogy akarod, a jazz arról, hogy csinálod, és a country vagy a western pedig arról, hogy bűnösnek érzed magad utána. -Robert Waldo Brunelle Jr. --- WoT/WoWp/War Thunder acc : Zolika_tm

ruan
(tag)
Külön tv csatorna van ahol Craftot néznek a népek
[ Szerkesztve ]
itt van egy rövid összefoglaló az életemről. mondjuk a valóságban fiatalabb vagyok, még lazább és egy nőmnek sem volt/lesz csápja 
...

kuszal
(tag)
Mikor? Mikor? Mikor? Mikor?
Meddig kell még várni????
Asztali: AMD X2 3600+, Galaxy GeForce 7300 GT, Abit KN9-Ultra, 2 x 1 + 2 x 512 Mb Gb 800 MHz Kingmax Mars, 160 Gb SATAII Samsung, VW-192S 19'' WIDE ASUS TFT Mobil: ASUS EEEPC 1000H
Őszig legalább. 
Egyszerűen nem hiszem el, h még mindig nincs semmi hivatalos a megjelenésről! 
Miért lenne? A Blizzard ráér
Ha elkészült, kiadják. (és itt az "elkészült" nem egy félkész bughalmazt fog jelenteni valószínűleg
)
"I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

wandR
(lelkes újonc)
csaó!
[link]
Elképzelésem sincs,h mennyire hivatalos de legalább valami 
Release Date: 2008-12-03
[ Szerkesztve ]
Semennyire. Hamarosan lesz egy Blizzes rendezvény, ott massízv bejelentések lesznek Sc2, WoW: WotLK és egy nextgen MMO terén.

wandR
(lelkes újonc)
Ebben bíztam!
Akkor várjuk a Blizzes konferenciát és a (konkrét?)dátumot...
Egy boltban 12/3/08-at írtak, ez valszleg idén decembert akar jelenteni (és nem március 12t
)
"A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."
Amíg a Blizzard nem mond dátumot, addig minden csak találgatás. A december is.
Amíg a Blizzard nem mond dátumot, addig minden csak találgatás
meg ahogy ismerjük őket sajnos azután is

...

szajoho
(tag)
Tiszteletem Mindenkinek!
Szintén nagyon várom már a Starcraft 2-t, az eddig látott képek és olvasott cikkek alapján nagyon bejön!!
Bizzunk benne, hogy legkésőbb 2008. decemberében megjelenik, de addig is legyen már végre legalább játszható demó!!!!
CRT monitorom és golyós egerem van,BKV-val járok,barátnőmmel élek!..Még mondjátok,hogy nem vagyok kemény!!..Íízí,íízí drájver öcsém!!:-))