2013. május 21., kedd

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  StarCraft 2 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

• Utoljára frissítve: 2013-02-08 11:43:51

IT café

A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.

Összefoglaló kinyitása ▼

(#7101) nb18

nb18
(kvázi-tag)

Sziasztok.Végre én is hozzájutottam a napokban az SC2-höz, beléptem, de champignben a 7.-ik mission után élvezhetetlenül belassul a játék. Fps 12-15között szaggat az egész. Csináltam egy printscreent játék közben, hátha valami kevés a játéknak. Felbontás : 1680x1050 ultrán, lowon, mediumon mindenen ezt csinálja. A kép ultra alatt készült. Szerintetek mi lehet a gond? a vga egyszer sem megy ki 100% ig.

Printscreen

[ Szerkesztve ]

(#7102) sith7 válasza Angelo69 (#7093) üzenetére

sith7
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Semmi gond, nem rosszból mondtam :N

All Hope Is Gone

(#7103) Alg válasza nb18 (#7101) üzenetére

Alg
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Memóriagyanús...(kevés -> swappol)

//Alg.504//Alg#2951// ---- Live for the SWARM! ---- DIGITAL PRIDE - J3 + PL50

(#7104) EyEsOnU válasza Angelo69 (#7097) üzenetére

EyEsOnU
(tag)

hotcdkey.com -on 10500ft kb.

(#7105) Thome válasza Alg (#7103) üzenetére

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem csak memóriagyanús, hanem ez memórialimit, bővíteni kell a memóriát, mert ez kevés neki!

szájkaratéjos tanfolyamhoz keresek magam mellé jelentkezőt!

(#7106) Zolás válasza nb18 (#7101) üzenetére

Zolás
(őstag)
LOGOUT blog

Nálam 100% a vga de csak az elején lassú ahogy betöltötte a dolgait a játék 45fps és vigan szaladgál.
Mondjuk ezt a vga100%ot nem értem mert a cpu meg 45% minden magon :F Mi a fenének pörgeti a vga-t?

Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve http://db.tt/VAEJ3ka

(#7107) nb18 válasza Zolás (#7106) üzenetére

nb18
(kvázi-tag)

Pont az a baj, hogy nem pörgeti 60% fölé. Grid, NFS Crysis meg 99%on járatja, igaz ott van fps is.Az sc2 nem hajlandó meghajtani a vga-t.. :F

(#7108) kabalthenbk

kabalthenbk
(őstag)
LOGOUT blog

Ma megvettem az SC2-t. Barátságos multikban, főleg co-opban szívesen benne vagyok, inkább esténként.

név: Skizzo
kód: 425

Steam: Ski22o // SC2HotS: nofi#204

(#7109) FefeeX

FefeeX
(PH! kedvence)

Már megint elment a save... És az achievement számolás... :( Pont most hozok össze egy nehezet, erre előtte 10mp-vel benyögi...

SC2 profile: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/359830/1/FefeeX/; XBL profile:FefeeX

(#7110) sith7

sith7
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ti be tudtok lépni ???? :W

All Hope Is Gone

(#7111) föccer válasza FefeeX (#7109) üzenetére

föccer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én is elkezdtem tolni az archivmenteket. A Tel'dazin-os pályán az uc archivment elsőre kifogott rajtam. Azért nagy szemétség, hogy colossusokkal jön ellenem, amikor nekem még éppencsak hogy maraduerjeim vannak.. Pesze messze nem megfelflő számban :(

No asszem nekifekszem megint. :)

üdv, föccer

mod: RE: (#7110) sith7:

A jelszó beírása után, amikor rápöttyintek az Enterre, igencsak lehal a dolog :( Asszem ma mégsem lesz tobb játék :O

üdv, föccer

[ Szerkesztve ]

_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____

(#7112) edward2 válasza LucifeI2 (#7047) üzenetére

edward2
(őstag)
LOGOUT blog

Nemtom mennyi ramod van de az erősen befolyásolhatja ezt a kérdést...

(#7113) Konflikt válasza sith7 (#7110) üzenetére

Konflikt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem, szinten ugyanaz ami par oraja volt. bentvoltam, de 0 achi-m volt. kileptem, utana pedig mar nem enged vissza :(

Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! Samsung 305T Plus (2560x1600@30") hibatlan, elado -> http://goo.gl/b51iP

(#7114) sith7 válasza Konflikt (#7113) üzenetére

sith7
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

fa..za :W
Egész nap erre vártam, 10 órát dolgoztam, majdnem megőrültem, erre tessék ... :((( :((

All Hope Is Gone

(#7115) FefeeX válasza föccer (#7111) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

Én mindig hordok 4-5 medicet :) Szóval nekem az meglett elsőre :)
Most megkajálok, remélem mire végzek, megoldják, mert elég mérges kezdek lenni...

SC2 profile: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/359830/1/FefeeX/; XBL profile:FefeeX

(#7116) Alg

Alg
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Úgy látszik kapja a terhelést a rendszer rendesen... legalább mire én oda érek, hogy játszani is tudok, már minden működni fog :P :U

//Alg.504//Alg#2951// ---- Live for the SWARM! ---- DIGITAL PRIDE - J3 + PL50

(#7117) kovsol válasza sith7 (#7114) üzenetére

kovsol
(PH! félisten)

én most logoltam be és ki és beta p2 ben hozzá voltál adva accountomhoz és most is látlak és írja hogy 8 perce vagy offline

(#7118) Scholes9

Scholes9
(PH! addikt)

Sry, h nem olvasok vissza, de megjelent már a Cata hotfix a játékhoz? Guglin nem találom :B :R

Battletag: Scholes#2294 <---> www.clubkorona.hu <---> Nokia Lumia 710

(#7119) Angelo69 válasza Scholes9 (#7118) üzenetére

Angelo69
(senior tag)

ATI Catalyst™ 10.7a Beta Driver

"Én ilyen egyszerű gyerek vagyok, oxigént alakítok széndioxiddá... semmi váratlan fordulat."

(#7120) föccer

föccer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

No, javítson ki valaki, mert remélem tévedek.

Nálam erősen resetelve lett az összes eddig elért archivmentem... Remélem naggyon vissza lesz állítva, mert már 50%-om megvolt a kampányból... Ha nem tudják visszahozni, akkor nagggggyon durci leszek, és lehet, hogy Thome nyomdokaiba fogok lépni.... :((( :(((

üdv, föccer

_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____

(#7121) Scholes9 válasza Angelo69 (#7119) üzenetére

Scholes9
(PH! addikt)

Köszi, ezt mondjuk megtaláltam, de mivel béta, gondoltam megvárom, h kijön a nem béta, de olyan lesz egyáltalán?

Battletag: Scholes#2294 <---> www.clubkorona.hu <---> Nokia Lumia 710

(#7122) v2izzy válasza Konflikt (#7113) üzenetére

v2izzy
(fanatikus tag)

Ez most mi???
Én be tudok lépni eddig 3szor megpróbáltam mindig beengedett, de 0 achi meg multit se tudok vagyis nem talál ellenfelet...
Meg az adatlapomat se tudja betölteni, viszont az pl hogy hány missiont teljesítettem meg hogy milyen szinten arra emlékszik...
Hihetetlen, tegnap is már alig talált ellenfelet. Érdekes százszor elhalasztották a megjelenést mert hogy készül a bnet de úgy látszik még most se hibátlan. A terhelésre meg felkészülhettek volna... :(

http://flic.kr/ps/MuuJU | @gerhard_berger | https://github.com/gerhardberger

(#7123) whitezo88 válasza föccer (#7120) üzenetére

whitezo88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

szerintem csak simán szarakszik a bnet. tudod xy temp. unavaleible, try again later...

iPhone 4S

(#7124) JSaN

JSaN
(őstag)

Szerintem mivel altalaban szerdan van szerver karbantartas (wow), ezert a sc2 szerverek is rakoncatlankodnak.

Föccer Thome nyomdokaiba lepsz? Veszel ikszbokszot? :DDD

Life goes on...

(#7125) sith7 válasza kovsol (#7117) üzenetére

sith7
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Érdekes .. engem nem enged be :(
Na, mindegy ... talán majd holnap

Mondjuk a battlenetes oldal se megy...

All Hope Is Gone

(#7126) kabalthenbk

kabalthenbk
(őstag)
LOGOUT blog

Upgrade-eltem a guest passomat és behalt a battle.net. ;] - nem lepődnék meg!

Egyébként nekem kidob egy kis ablakot, hogy a következő figyelmeztetésig nincsenek achievementek

[ Szerkesztve ]

(#7127) Konflikt válasza sith7 (#7125) üzenetére

Konflikt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

az hagyjam, de nekem meg mindig ezt irja ki: No StarCraft II
license found
, kozben du aktivaltam:D

Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! Samsung 305T Plus (2560x1600@30") hibatlan, elado -> http://goo.gl/b51iP

(#7128) sviba

sviba
(tag)

Azért hozzá kell tenni hogy egy szerverparkról futnak a Bnet (sc2), és a wow szerverek. (jól tudom, wolverine?) A wow szervereken meg minden szerdán karbantartás van, szóval ez is lehet hogy gubancot okoz itt-ott.

A nyuszika megy az erdőbe, és egyszer csak leesik...

(#7129) BalaNce87 válasza Thome (#7087) üzenetére

BalaNce87
(PH! addikt)

És így végig lehet vinni a kampányt?
Amúgy ha esetleg van valakinek kódja megköszönném, ha pedig nincs hát nincs.:)

(#7130) kopaszqtya válasza kabalthenbk (#7126) üzenetére

kopaszqtya
(tag)

nálam is ugyan ez érdekes nem dob ki játék közben mert én most léptem ki.

Starcarft 2 Digit,code:908 Diablo 3 Digit#1102

(#7131) kovsol válasza BalaNce87 (#7129) üzenetére

kovsol
(PH! félisten)

végig, annyi a bibi, achivmenteket nem írja jóvá ha később megveszed a játékot

úgy döntöttem frissítem a 9.10 -es ATI driveremet nem kapkodtam el úgy hiszem :DDD

[ Szerkesztve ]

(#7132) föccer válasza JSaN (#7124) üzenetére

föccer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem, hanem kijelentem, hogy az SC2 egy **** játék ;]

Na jó, nem a játék a ****. hanem a Franciák nem értenek az informatikai rendszerekhez :)

üdv, föccer

(#7133) FefeeX válasza kopaszqtya (#7130) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

Nem dob ki, folytathatod, csak acsit nem kapsz meg központilag nem menti, ha kilépsz akkor viszont nem tudsz visszalépni... :)

(#7134) kopaszqtya válasza FefeeX (#7133) üzenetére

kopaszqtya
(tag)

a savegameket nem menti vagy az öcsiket?

(#7135) Ad-m

Ad-m
(senior tag)

biztosan 20an beírták már, de azért én is megteszem.
csak a media blitz-en lehet titkos pályát találni?
amikor először vittem végig, akkor vettem észre a statisztikánál, h sercret:no, egyből resiztem a pályát. aztán amikor másodszor vittem végig(2 alkalommal 2 választási lehetőség van, ezért mind2 verziót megnéztem), a végén ugyanúgy 23 pályát vittem végig a 26ból, mint előtte. ha beleszámít a 2 választós pálya, még akkor is kell lennie egynek. azt hol találom?

[ Szerkesztve ]

mielőtt üzletelnél valakivel: www.phmegbizhatosag.atw.hu

(#7136) kabalthenbk válasza kopaszqtya (#7134) üzenetére

kabalthenbk
(őstag)
LOGOUT blog

Én még benne voltam a "7 órában" és minden marad a profilomon. Ha már az offline 14 napba sétálsz át ott elképzelhető, hogy nem menti az acsit, mert az központi szerverről aktiválódik (ezért is parázik most sok ember a karbantartás miatt). A mentés szerintem megmarad.

(#7137) whitezo88 válasza Ad-m (#7135) üzenetére

whitezo88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

[link]

iPhone 4S

(#7138) Ad-m válasza whitezo88 (#7137) üzenetére

Ad-m
(senior tag)

biztos rosszul fogalmaztam, ezt youtube meg fórum nélkül is megtaláltam.
akkor még1x:
adott 26 pálya, a játék végén azt írta, h 23at vittem végig (ebben a secret is benne van), ha hozzáadom az a +2 pályát, amikor választani kell, 1 még mindig maradt.

mielőtt üzletelnél valakivel: www.phmegbizhatosag.atw.hu

(#7139) Djuree válasza sviba (#7128) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

nem hinném hogy unagyazokról a szerverekről menne mind2 játék. elég nagy kájosz lenne ott :U

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ Ki-Ken-Tai-Ichi 気剣体一

(#7140) kopaszqtya

kopaszqtya
(tag)

ejj még mindig nem megy csinálják már meg......

(#7141) Djuree válasza kopaszqtya (#7140) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

hálistennek, így legalább alszok, mert játszani nem tudok :C :DDD

[ Szerkesztve ]

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ Ki-Ken-Tai-Ichi 気剣体一

(#7142) Hell válasza Hell (#7003) üzenetére

Hell
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Ha valakinek van egy fölös kódja, azt megköszönném.

Üdv, Hell.....................................................BC2, BF3 nick: WarthogHell

(#7143) aDM|RaL^

aDM|RaL^
(őstag)

Multi addikt lettem. Ennyi.

Chau Mar Sara Bronz League rank 8.

Láma vagyok, de büszkén.

http://www.flickr.com/photos/dmrl - http://dmrl.hu - Spectrum ZX 48k

(#7144) föccer válasza Ad-m (#7138) üzenetére

föccer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

3x lehet választani, és nem 2x. Dokinő vs.Protoszok, Nova vs. Thos, Typhus vs. Genetális. Megvan mind a 29 pálya. Én legalábbis megkaptam érte az arcképemet :)

Üdv, föccer

ps: jah, egyébként mellékesen megy rendesen a game. Az archivmenteket is rendesen számolja, illetve a régiek sem vesztek el :)

üdv, föccer

(#7145) Thome válasza föccer (#7120) üzenetére

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerk: Már látom... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#7146) Thome válasza BalaNce87 (#7129) üzenetére

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Végiglehet, igen! De működik a play versus AI illetve a Challenge-k is, tehát amíg meg nem vennéd (már ha megakarod), addig nem kell lelőni a kampányt, hogy aztán egyszerre megtudd szerezni az achikat, ne kelljen még egy kört futnod.

(#7147) sith7 válasza aDM|RaL^ (#7143) üzenetére

sith7
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nyugi, lesz ez még jobb is :K

Konflikt: "ugye a bácsi csak viccel ... :DDD "

[ Szerkesztve ]

All Hope Is Gone

(#7148) uszkart

uszkart
(kvázi-tag)

hogy kell ai ellen játszani?

"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától." Dr. Johnson

(#7149) Thome válasza uszkart (#7148) üzenetére

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ahogy normál játékos ellen is, azzal a különbséggel, hogy itt gép ellen mész.

(#7150) kabalthenbk válasza uszkart (#7148) üzenetére

kabalthenbk
(őstag)
LOGOUT blog

single playernál jobb oldalt "play versus ai"

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  StarCraft 2 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.