A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
PC játékok
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Téma összefoglaló
nb18
(kvázi-tag)
Sziasztok.Végre én is hozzájutottam a napokban az SC2-höz, beléptem, de champignben a 7.-ik mission után élvezhetetlenül belassul a játék. Fps 12-15között szaggat az egész. Csináltam egy printscreent játék közben, hátha valami kevés a játéknak. Felbontás : 1680x1050 ultrán, lowon, mediumon mindenen ezt csinálja. A kép ultra alatt készült. Szerintetek mi lehet a gond? a vga egyszer sem megy ki 100% ig.
[ Szerkesztve ]
Semmi gond, nem rosszból mondtam 
All Hope Is Gone
Memóriagyanús...(kevés -> swappol)
//Alg.504//Alg#2951// ---- Live for the SWARM! ---- DIGITAL PRIDE - J3 + PL50

EyEsOnU
(tag)
hotcdkey.com -on 10500ft kb.
Nem csak memóriagyanús, hanem ez memórialimit, bővíteni kell a memóriát, mert ez kevés neki!
szájkaratéjos tanfolyamhoz keresek magam mellé jelentkezőt!
Nálam 100% a vga de csak az elején lassú ahogy betöltötte a dolgait a játék 45fps és vigan szaladgál.
Mondjuk ezt a vga100%ot nem értem mert a cpu meg 45% minden magon
Mi a fenének pörgeti a vga-t?
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve http://db.tt/VAEJ3ka

nb18
(kvázi-tag)
Pont az a baj, hogy nem pörgeti 60% fölé. Grid, NFS Crysis meg 99%on járatja, igaz ott van fps is.Az sc2 nem hajlandó meghajtani a vga-t.. 
Ma megvettem az SC2-t. Barátságos multikban, főleg co-opban szívesen benne vagyok, inkább esténként.
név: Skizzo
kód: 425
Steam: Ski22o // SC2HotS: nofi#204

FefeeX
(PH! kedvence)
Már megint elment a save... És az achievement számolás...
Pont most hozok össze egy nehezet, erre előtte 10mp-vel benyögi...
SC2 profile: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/359830/1/FefeeX/; XBL profile:FefeeX
Ti be tudtok lépni ???? 
All Hope Is Gone
Én is elkezdtem tolni az archivmenteket. A Tel'dazin-os pályán az uc archivment elsőre kifogott rajtam. Azért nagy szemétség, hogy colossusokkal jön ellenem, amikor nekem még éppencsak hogy maraduerjeim vannak.. Pesze messze nem megfelflő számban 
No asszem nekifekszem megint. 
üdv, föccer
mod: RE: (#7110) sith7:
A jelszó beírása után, amikor rápöttyintek az Enterre, igencsak lehal a dolog
Asszem ma mégsem lesz tobb játék 
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____
Nemtom mennyi ramod van de az erősen befolyásolhatja ezt a kérdést...
nem, szinten ugyanaz ami par oraja volt. bentvoltam, de 0 achi-m volt. kileptem, utana pedig mar nem enged vissza 
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! Samsung 305T Plus (2560x1600@30") hibatlan, elado -> http://goo.gl/b51iP
fa..za 
Egész nap erre vártam, 10 órát dolgoztam, majdnem megőrültem, erre tessék ...

All Hope Is Gone

FefeeX
(PH! kedvence)
Én mindig hordok 4-5 medicet
Szóval nekem az meglett elsőre 
Most megkajálok, remélem mire végzek, megoldják, mert elég mérges kezdek lenni...
SC2 profile: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/359830/1/FefeeX/; XBL profile:FefeeX
Úgy látszik kapja a terhelést a rendszer rendesen... legalább mire én oda érek, hogy játszani is tudok, már minden működni fog

//Alg.504//Alg#2951// ---- Live for the SWARM! ---- DIGITAL PRIDE - J3 + PL50

kovsol
(PH! félisten)
én most logoltam be és ki és beta p2 ben hozzá voltál adva accountomhoz és most is látlak és írja hogy 8 perce vagy offline

Scholes9
(PH! addikt)
Sry, h nem olvasok vissza, de megjelent már a Cata hotfix a játékhoz? Guglin nem találom

Battletag: Scholes#2294 <---> www.clubkorona.hu <---> Nokia Lumia 710

Angelo69
(senior tag)
ATI Catalyst™ 10.7a Beta Driver
"Én ilyen egyszerű gyerek vagyok, oxigént alakítok széndioxiddá... semmi váratlan fordulat."
No, javítson ki valaki, mert remélem tévedek.
Nálam erősen resetelve lett az összes eddig elért archivmentem... Remélem naggyon vissza lesz állítva, mert már 50%-om megvolt a kampányból... Ha nem tudják visszahozni, akkor nagggggyon durci leszek, és lehet, hogy Thome nyomdokaiba fogok lépni....

üdv, föccer
_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____

Scholes9
(PH! addikt)
Köszi, ezt mondjuk megtaláltam, de mivel béta, gondoltam megvárom, h kijön a nem béta, de olyan lesz egyáltalán?
Battletag: Scholes#2294 <---> www.clubkorona.hu <---> Nokia Lumia 710

v2izzy
(fanatikus tag)
Ez most mi???
Én be tudok lépni eddig 3szor megpróbáltam mindig beengedett, de 0 achi meg multit se tudok vagyis nem talál ellenfelet...
Meg az adatlapomat se tudja betölteni, viszont az pl hogy hány missiont teljesítettem meg hogy milyen szinten arra emlékszik...
Hihetetlen, tegnap is már alig talált ellenfelet. Érdekes százszor elhalasztották a megjelenést mert hogy készül a bnet de úgy látszik még most se hibátlan. A terhelésre meg felkészülhettek volna... 
http://flic.kr/ps/MuuJU | @gerhard_berger | https://github.com/gerhardberger
szerintem csak simán szarakszik a bnet. tudod xy temp. unavaleible, try again later...
iPhone 4S

JSaN
(őstag)
Szerintem mivel altalaban szerdan van szerver karbantartas (wow), ezert a sc2 szerverek is rakoncatlankodnak.
Föccer Thome nyomdokaiba lepsz? Veszel ikszbokszot? 
Life goes on...
Upgrade-eltem a guest passomat és behalt a battle.net.
- nem lepődnék meg!
Egyébként nekem kidob egy kis ablakot, hogy a következő figyelmeztetésig nincsenek achievementek
[ Szerkesztve ]
az hagyjam, de nekem meg mindig ezt irja ki: No StarCraft II
license found, kozben du aktivaltam
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! Samsung 305T Plus (2560x1600@30") hibatlan, elado -> http://goo.gl/b51iP

sviba
(tag)
Azért hozzá kell tenni hogy egy szerverparkról futnak a Bnet (sc2), és a wow szerverek. (jól tudom, wolverine?) A wow szervereken meg minden szerdán karbantartás van, szóval ez is lehet hogy gubancot okoz itt-ott.
A nyuszika megy az erdőbe, és egyszer csak leesik...

BalaNce87
(PH! addikt)
És így végig lehet vinni a kampányt?
Amúgy ha esetleg van valakinek kódja megköszönném, ha pedig nincs hát nincs.
(#7130) kopaszqtya válasza kabalthenbk (#7126) üzenetére

kopaszqtya
(tag)
nálam is ugyan ez érdekes nem dob ki játék közben mert én most léptem ki.
Starcarft 2 Digit,code:908 Diablo 3 Digit#1102

kovsol
(PH! félisten)
végig, annyi a bibi, achivmenteket nem írja jóvá ha később megveszed a játékot
úgy döntöttem frissítem a 9.10 -es ATI driveremet nem kapkodtam el úgy hiszem 
[ Szerkesztve ]
Nem, hanem kijelentem, hogy az SC2 egy **** játék ![;]](/dl/s/v1.gif)
Na jó, nem a játék a ****. hanem a Franciák nem értenek az informatikai rendszerekhez 
üdv, föccer

FefeeX
(PH! kedvence)
Nem dob ki, folytathatod, csak acsit nem kapsz meg központilag nem menti, ha kilépsz akkor viszont nem tudsz visszalépni... 

kopaszqtya
(tag)
a savegameket nem menti vagy az öcsiket?

Ad-m
(senior tag)
biztosan 20an beírták már, de azért én is megteszem.
csak a media blitz-en lehet titkos pályát találni?
amikor először vittem végig, akkor vettem észre a statisztikánál, h sercret:no, egyből resiztem a pályát. aztán amikor másodszor vittem végig(2 alkalommal 2 választási lehetőség van, ezért mind2 verziót megnéztem), a végén ugyanúgy 23 pályát vittem végig a 26ból, mint előtte. ha beleszámít a 2 választós pálya, még akkor is kell lennie egynek. azt hol találom?
[ Szerkesztve ]
mielőtt üzletelnél valakivel: www.phmegbizhatosag.atw.hu
(#7136) kabalthenbk válasza kopaszqtya (#7134) üzenetére
Én még benne voltam a "7 órában" és minden marad a profilomon. Ha már az offline 14 napba sétálsz át ott elképzelhető, hogy nem menti az acsit, mert az központi szerverről aktiválódik (ezért is parázik most sok ember a karbantartás miatt). A mentés szerintem megmarad.
iPhone 4S

Ad-m
(senior tag)
biztos rosszul fogalmaztam, ezt youtube meg fórum nélkül is megtaláltam.
akkor még1x:
adott 26 pálya, a játék végén azt írta, h 23at vittem végig (ebben a secret is benne van), ha hozzáadom az a +2 pályát, amikor választani kell, 1 még mindig maradt.
mielőtt üzletelnél valakivel: www.phmegbizhatosag.atw.hu

Djuree
(PH! nagyúr)
nem hinném hogy unagyazokról a szerverekről menne mind2 játék. elég nagy kájosz lenne ott 
▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ Ki-Ken-Tai-Ichi 気剣体一

kopaszqtya
(tag)
ejj még mindig nem megy csinálják már meg......

Djuree
(PH! nagyúr)
hálistennek, így legalább alszok, mert játszani nem tudok

[ Szerkesztve ]
▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ Ki-Ken-Tai-Ichi 気剣体一

Hell
(kvázi-tag)
Sziasztok!
Ha valakinek van egy fölös kódja, azt megköszönném.
Üdv, Hell.....................................................BC2, BF3 nick: WarthogHell

aDM|RaL^
(őstag)
Multi addikt lettem. Ennyi.
Chau Mar Sara Bronz League rank 8.
Láma vagyok, de büszkén.
http://www.flickr.com/photos/dmrl - http://dmrl.hu - Spectrum ZX 48k
3x lehet választani, és nem 2x. Dokinő vs.Protoszok, Nova vs. Thos, Typhus vs. Genetális. Megvan mind a 29 pálya. Én legalábbis megkaptam érte az arcképemet 
Üdv, föccer
ps: jah, egyébként mellékesen megy rendesen a game. Az archivmenteket is rendesen számolja, illetve a régiek sem vesztek el 
üdv, föccer
Szerk: Már látom... 
[ Szerkesztve ]
Végiglehet, igen! De működik a play versus AI illetve a Challenge-k is, tehát amíg meg nem vennéd (már ha megakarod), addig nem kell lelőni a kampányt, hogy aztán egyszerre megtudd szerezni az achikat, ne kelljen még egy kört futnod.
nyugi, lesz ez még jobb is 
Konflikt: "ugye a bácsi csak viccel ...
"
[ Szerkesztve ]
All Hope Is Gone

uszkart
(kvázi-tag)
hogy kell ai ellen játszani?
"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától." Dr. Johnson
Ahogy normál játékos ellen is, azzal a különbséggel, hogy itt gép ellen mész.
single playernál jobb oldalt "play versus ai"