2013. június 20., csütörtök

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  StarCraft 2 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

• Utoljára frissítve: 2013-02-08 11:43:51

IT café

A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.

Összefoglaló kinyitása ▼

(#6851) LucifeI2

LucifeI2
(őstag)

Single playerbe mi az utolsó pályának a neve?

(#6852) Thome válasza LucifeI2 (#6851) üzenetére

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

All in.

szájkaratéjos tanfolyamhoz keresek magam mellé jelentkezőt!

(#6853) Djuree válasza Thome (#6852) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

és korda györgy meg blázs klári adja az egységek hangját :DDD :C

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ Ki-Ken-Tai-Ichi 気剣体一

(#6854) K!LLeR

K!LLeR
(őstag)
LOGOUT blog

srácok
ez a gém mihez hasonlít legjobban ? c&c ?
mert nekem az nagyon bejövös :D igaz mindig is szeretem a Sci-Fi RTS-eket :U
lehet kellene ennek adni, egy esélyt, ha már ekkora nagy híííre van és a Razer is gyártott hozzá 3 idióta cuccot ? :))

minden elérhetőségem az adatlapomon. origin, xfire, msn, skype.

(#6855) romero28

romero28
(senior tag)

SPOILER

erről tudtatok ? : secret mission

(#6856) sith7

sith7
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezt be tudom tenni fixen aláírásba valahogy, hogy mindig látszódjon ... ? :F
Mint más fórumokon ... :U

[link]

All Hope Is Gone

(#6857) akom válasza K!LLeR (#6854) üzenetére

akom
(senior tag)

Ez kedves K!LLeR a StarCraft 1 hez hasonlít leginkább ! :DDD :DDD :DDD

(#6858) Djuree válasza K!LLeR (#6854) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

hát annyiban hasonlít a cnc-re hogy ez is rts. de ha az tetszett ez is fog :K ezt garantálom :D

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ Ki-Ken-Tai-Ichi 気剣体一

(#6859) K!LLeR válasza Djuree (#6858) üzenetére

K!LLeR
(őstag)
LOGOUT blog

hát bízok szavaidban és ha nem tetszik...akkor...AKKOR... jah... :D
na egyre kíváncsibb vagyok erre a gémre, de baszok róla vidit nézni, mert nem akarom lelőni a poénokat( tom kicsit idiótaság, de hát ez van :D)

akom hú bázé ezzel sokat mondtál, (igaz nem mondtam, hogy azzal nem játszottam ;] végül is nem is)

minden elérhetőségem az adatlapomon. origin, xfire, msn, skype.

(#6860) LucifeI2 válasza sith7 (#6856) üzenetére

LucifeI2
(őstag)

Nem.

(#6861) v2izzy válasza Djuree (#6853) üzenetére

v2izzy
(fanatikus tag)

Ha ez nem drop, legyen a nevem Korda....Benő! :DDD :DDD :DDD

http://flic.kr/ps/MuuJU | @gerhard_berger | https://github.com/gerhardberger

(#6862) Thome válasza sith7 (#6856) üzenetére

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A fórum nem engedélyezi (támogatja?) a képek beszúrását aláírásba. Na meg akkor az egész prohardver képtengerben úszna. Mondjuk már én is hiányoltam, mert vannak fain userbarok is.

Hirtelen csak ezt találtam... :D

(#6863) front3r válasza Thome (#6862) üzenetére

front3r
(őstag)

Ha meg minden hozzászólásodba beszúrod, akkor azt a modik nem fogják szeretni ugye?

Nexus 7/ Xperia S

(#6864) Djuree válasza sith7 (#6856) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

nem tudod. de jobb is, nagyon átláthatatlan lenne a fórum, mint más fórumok :DDD

(#6865) kabalthenbk

kabalthenbk
(őstag)
LOGOUT blog

Na megvolt az első battle.net-es sc2 játékom és egyben vereségem is ;]

Steam: Ski22o // SC2HotS: nofi#204

(#6866) Thome válasza front3r (#6863) üzenetére

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát nem nagyon, szerintem! :D

(#6867) föccer válasza romero28 (#6855) üzenetére

föccer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:K

üdv, föccer

_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____

(#6868) adrian360

adrian360
(fanatikus tag)

Kellene egy kis help, van benne Spoiler úgy olvassátok

sikerült végigvinni az egészet csak egy küldetés maradt ki a közben, mikor Zerathul-ol küldetések vannak a protossal. Az a pálya hiányzik amikor védeni kell a protos bázist a folyamatos zerg támadástól, egyszer nekifutottam, de nem jött össze :) így átléptem, viszont így hogy vége van az egésznek nem látom valamiért a missionok között. az elötte lévő protos küldetések benne vannak, de ez nincs. hogy tudnám ezt elővarázsolni ?

(#6869) Thome válasza adrian360 (#6868) üzenetére

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

SPOILER!

Nem vártad meg teljesen végig? Mert ott az lesz a vége, hogy nem sikerül megvédeni.

(#6870) sith7 válasza Thome (#6862) üzenetére

sith7
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

De durva !!!
Protoss !!!!! :C

All Hope Is Gone

(#6871) Djuree válasza kabalthenbk (#6865) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

lesz az még több is ;] :DD

(#6872) kabalthenbk válasza Djuree (#6871) üzenetére

kabalthenbk
(őstag)
LOGOUT blog

Az biztos... Lassú vagyok és még mindig idétlenül mosolygok a nosztalgikus animációkon miközben már battlecruiserekkel haladnak felém :DDD

Steam: Ski22o // SC2HotS: nofi#204

(#6873) pr0bi

pr0bi
(fanatikus tag)

Sziasztok, kellene nekem egy kis beállítási segédlet mert sehogy nem boldogulok a játékkal. Minden az intróval kezdődött első indításkor, ahol szabályosan beakadt és beszaggatott a film, a hang is elcsúszott. A grafikai beállítások alapból ultrára kerültek de mivel tisztán látszott hogy nem bírja annyira a gép, visszaraktam high-ra. Sajnos ugyan úgy akadozott a játék. Mediumra áttéve is hasonló a tapasztalat, nem játszhatatlanul de érezhetően alacsony az fps szám. Bárhogy állítom a részleteket mindig ugyan azt az eredményt érem el. Nem folyamatos sajnos.

VGA, DirectX , Realtek hangdriver újra téve a legfrissebb de semmi javulás. A single kampány legelején amikor már már több ellenség jön meg is áll egy pillanatra a játékmenet, de akkor is nagyon akadozik amikor a mission választó holopanelen mutatják a feladatot. Mi lehet a probléma?

Konfig: C2D 2,6 , 4850 (512) radeon, 2g ram, W7

(#6874) aDM|RaL^

aDM|RaL^
(őstag)

Kora délután óta multizom.

Nem bírom abbahagyni!

http://www.flickr.com/photos/dmrl - http://dmrl.hu - Spectrum ZX 48k

(#6875) zolo96 válasza pr0bi (#6873) üzenetére

zolo96
(tag)

Hali.
Elméletileg simán elmenne a konfigodon. A procit húzd fel egy 3GHz-re az lehet hogy segít. Ebben a topicban segítenek ha nem boldogulsz vele.

(#6876) LucifeI2

LucifeI2
(őstag)

Végig vittem én is. Ment az utolsó pálya is brutalon. :K

(#6877) Djuree válasza LucifeI2 (#6876) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

végigtoltad brutalon? :Y

(#6878) LucifeI2 válasza Djuree (#6877) üzenetére

LucifeI2
(őstag)

Jah, egy pályát véletlen casualon toltam le. Fura is volt, hogy nagyon könnyű, de most visszamegyek és megcsinálom. :DDD

(#6879) föccer válasza LucifeI2 (#6876) üzenetére

föccer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát, ezt azért szivesen megnézném replay-be. Kár, hogy a szinglit nem lehet visszanézni :( Én a hardon is igen keményen megküzdöttem.

üdv, föccer

_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____

(#6880) Djuree válasza LucifeI2 (#6878) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

hát ha tényleg brutalon toltad akkor grat, szép teljesítmény :K :C

én most toltam végig a new folsom-ot, na ilyen pálya kéne sok :)

(#6881) sith7 válasza aDM|RaL^ (#6874) üzenetére

sith7
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Megértelek :C :C :K ;)

All Hope Is Gone

(#6882) LucifeI2 válasza föccer (#6879) üzenetére

LucifeI2
(őstag)

Utolsó pálya taktika spoiler (brutalon) :DDD

Semmi mást nem gyártottam, csak Siege Tankot és Bansheet az utolsó pályán. Azt választottam előtte, hogy ne jöjjenek légi egységek, így könnyű volt bevédeni. Amikor jöttek azok a hernyók a földből, akkor Bansheeket gyorsan cloakoltam és szétlőttem a hernyókat. Kb. ennyi volt a taktikám, így másodjára sikerült is megcsinálnom. Elsőre Karrigen megszopatot. Volt még pár Battle Cruiser-em is, azokat többnyire Karrigenre használtam, yamato gun szépen koptatta. Zerg research-be pedig kifejlesztettem azt a tornyot, ami lassít és tettem párat a tankok köré. Nem sok zerg jutott át. :DDD

(#6883) aDM|RaL^

aDM|RaL^
(őstag)

Én most azon haldoklom a röhögéstől hogy:

Nyomtam egy 2v2-t.
Összeosztott egy zerg gyerekkel...

elkezdett zerglingeket, én meg marineokat gyártani gyártósoron, hogy olyan rusht lenyomtunk, 80 marine kb 10 battlecruiser ellen. : D Nagyon durva ami itt battle.net-en folyik...

(#6884) kopaszqtya válasza aDM|RaL^ (#6883) üzenetére

kopaszqtya
(tag)

nem 80 zerglint akartál írni?:)

Starcarft 2 Digit,code:908 Diablo 3 Digit#1102

(#6885) aDM|RaL^ válasza kopaszqtya (#6884) üzenetére

aDM|RaL^
(őstag)

Én 80 marine-t gyártottam.

Azok után kezdtem el csinálni, hogy velem is eljátszották.

2v2, srác akivel hoztam meg hozott egy halom zerglinget, és elég rendesen szétcsaptuk a másik 2 playert.: D

(#6886) Darth_Revan válasza romero28 (#6855) üzenetére

Darth_Revan
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Javaslom, hogy aki nem csinálta meg, az tegye meg, ezért is jár achievement+a küldetés maga se nem rövid és se nem unalmas :K
Nem is értem, hogy miért rejtett bonus küldetés, hisz story-hoz is köze van :F (Főleg, ha valaki letolja előtte legalább az első 2 Prophecy küldetést)

[ Szerkesztve ]

(#6887) aDM|RaL^

aDM|RaL^
(őstag)

ÁÁÁÁ!!!

Nagyon beteg ez a 2v2... : D
Megint egy zerg sráccal voltam.... Legyártottam 98 marine-t... : D
Erre, ő fogott 8 ilyen zerg repülő franctudjamit, a 2 bázis mögé ment, és elterelte a figyelmüket... Ezek után és bepusztítottam őket simán 96 marine-al...
Annyira kész, esküszöm nem élveztem játékot ennyire évek óta.
: D
Mintha egy méhraj menne a térképen... : D

(#6888) LucifeI2 válasza Darth_Revan (#6886) üzenetére

LucifeI2
(őstag)

Áh basszus, ha már kijártad nem lehet megcsinálni. :( Újat kell kezdeni.

(#6889) Darth_Revan válasza LucifeI2 (#6888) üzenetére

Darth_Revan
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem is értem, hogy Blizz miért rejtette el és pont egy olyan pályára, ahol sietni kell és nincs idő felfedezni :(

(#6890) LucifeI2 válasza Darth_Revan (#6889) üzenetére

LucifeI2
(őstag)

Betöltöttem a régi mentést és így megbírtam csinálni. :C Viszont, most ha Single Playerbe arra nyomom, hogy folytatás, akkor onnan folytatom. :( Utolsó pályán meg nincs mentésem csak a pálya fele körül. Picsába is, most csinálhatom meg megint. :(((

(#6891) Djuree

Djuree
(PH! nagyúr)

mi ez a secret mission? hogy lehet elérni?

(#6892) föccer válasza Djuree (#6891) üzenetére

föccer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

[link]

(#6893) romero28 válasza Djuree (#6891) üzenetére

romero28
(senior tag)

secret mission , megelőztek :D :DD

[ Szerkesztve ]

(#6894) emmm

emmm
(senior tag)

Francba már, alig várom, hogy otthon üljek és starcraftozhassak. :D Ma megyek megvenni, aztán lehet tolni végre! ;]

(#6895) emmm válasza pr0bi (#6873) üzenetére

emmm
(senior tag)

Kevés lesz az a 2 GB memória szerintem, nekem a konfigommal simán megeszi (feladatkezelőből nézve) a 2 GB (1,8 körül Windows 7-tel) memóriát a játék. Most már kell a 4 GB. A proci, videókártya rendben van, látszik is a gond, hiába vetted lejjebb a felbontást, ugyanúgy akadozott. Egyébként könnyen kiderítheted, ha ez a gond: elvileg ilyenkor azért szakadozik, mert a vinyóról tölt. Nézd meg, hogy villog-e a merevlemez LED-je, ha sűrűn, és olyankor akad, akkor tuti a memória kevés.

(#6896) pr0bi válasza emmm (#6895) üzenetére

pr0bi
(fanatikus tag)

Azt mondod memória lenne a gond? Másnak 2g-vel gond nélkül megy mediumon, nálam sajnos még ott sem tökéletes. zolo94 azt írta húzzam fel a cpu-t 3ghz-re , amúgy ugyan ez a 6750 van nekem is mint neked. Hát villog rendesen hdd led :)
Arra is gondoltam, hogy valami a rendszerrel lehet de más meg tökéletesen megy így elbizonytalanodtam.

(#6897) romero28 válasza pr0bi (#6896) üzenetére

romero28
(senior tag)

nem mindegy milyen oprendszeren megy másnál 2gb-al , és hogy milyen háttéralkalmazások futnak , és azok mennyi ramot zabálnak . egy régebbi norton pl zabálja a ramot . pattints a gépbe még 1gb ramot és csodát látsz ;) :D

(#6898) kovsol válasza pr0bi (#6896) üzenetére

kovsol
(PH! félisten)

nekem win7 64 bit van és 4GB ram 1280-as felbontás mediumon játszok így 1,6GB -t eszik meg nálam csak az SC szóval ha tegyük fel másnál is megeszik ennyit vagy többet, akkor ott már kerreghet a vinyó 2GB rammal, de szerintem ha egyszer kitakarította a fölös cuccot memoriából már azért elviselhető a dolog

[ Szerkesztve ]

"A sok tudás nem tanít meg a helyes gondolkodásra." (Sapphire 7870XT és AC3 kupon eladó)

(#6899) emmm válasza pr0bi (#6896) üzenetére

emmm
(senior tag)

Attól függ, mekkora felbontással tolod. Nekem fullHD-ben megy csőmaxon, Ultra beállításokkal, és egyetlen akadást sem láttam. A proci ugyan fel van húzva 3,2-re, de ilyen felbontásnál nem hinném, hogy proclimit lenne vele 2,66-on (alapnál).
Ha meg villog a LED, akkor az memória lesz. Lehet, hogy fut a háttérben egy csomó plusz dolog, nézd át a feladatkezelőt játék közben, szerintem nagyon a határon mozogsz. Egyébként talán a Gothic 3-on kívül ez volt a második olyan progi, ami ennyi memóriát zabált. Bár nekem a memóriám is elég gyors, meg fel van húzva 1000 MHz-re (Black Dragon Quadkit).

Egy próbát azért megér, ha felhúzod 3 GHz-re, milyen hatása lesz a játékra...

Szerk.: lehet, hogy akinek jól ment 2 GB-tal, XP volt a gépén és nem Windows 7. Az utóbbinak azért kell a plusz memória.

(#6898) kovsol :
1280-ban is ennyire sokat zabál a memóriából? :Y Akkor tök mindegy szinte, milyen felbontásban tolod...

[ Szerkesztve ]

(#6900) pr0bi

pr0bi
(fanatikus tag)

1680x1050-be megy a fent leírt beállításokkal. Igazából más azon kívül nem is fut a háttérben "csak" nod32, ati ccc és az alap win7 dolgok. Egy 2g-s 800-as modul van a gépben amúgy. Aero és egyéb népbutító hülyeségek természetesen kikapcsolva.

[ Szerkesztve ]

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  StarCraft 2 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.