2013. május 24., péntek

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  StarCraft 2 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

• Utoljára frissítve: 2013-02-08 11:43:51

IT café

A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.

Összefoglaló kinyitása ▼

(#6651) ImI87

ImI87
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hello!

Annak mi lehet az oka, hogy a single player-es misszióknál nem kapom meg az achievment pontokat? :F
A feltételek teljesülnek, a pálya végén mégis mindegyik szürke. :((( Csak magáért a pálya megcsinálásáért kapok pontot.

Köszi! :R

(#6652) föccer válasza ImI87 (#6651) üzenetére

föccer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Lehet valami mégsem teljesült :) Az első pályán pl direkt elbújtattak egy objektívát, amit meg kell semmisíteni+ ott figyel mellette 2 ellenfél is. És az adott pályán pont azokért ját az elismerés, hogy kinyúvvasztod az össze ellent, meg az össze oljjektívát megse4mmisíted... :U

Nekem még nem volt ilyen bajom...

ps:

Nem tudja valaki, hogy lehet-e segíteni azon, hogy ha visszatöltök egy chekpont-os autosave-t, akkor ne essen le a fps kb 1-re? Szeretem a diavetítéseket, de így nem az igazi a játékélmény... :) Eddig standart megoldás, az, ha kilépek a játékból, de nem igazán szeretnék a brutál pályákon ezzel vesződni.

köszi,

üdv, föccer

_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____

(#6653) vante válasza föccer (#6652) üzenetére

vante
(senior tag)

Géped elég hozzá? Mármint a gépednek megfelelő grafikai beállításokkal nyomod?

(#6654) Wolverine válasza whitezo88 (#6650) üzenetére

Wolverine
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Vagy magán a Starcraft 2 hivatalos honlapon (ha valaki nem akar a... hmmm... fordítással bajlódni).

"I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#6655) -Zeratul-

-Zeratul-
(őstag)

na előbb lettem lecheaterezve a már korábban is linkelt dota mapon, mikor kb. negyedszerre játszottam rajta :D

(#6656) LucifeI2

LucifeI2
(őstag)

Az egyik pályán olyan taktikát alkalmaztam, hogy saját magamon röhögtem. :DDD

A Supernovás pályáról van szó. Elrepítettem az összes épületet a sarokba, vittem 8 darab Banshee-t meg 6 darab Vikinget és ezekkel szétlőttem az Artifactet hátulról. :DDD

(#6657) föccer válasza vante (#6653) üzenetére

föccer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Amikor nem kell visszatöltenem, akkor nincs semmi ilyen problémám...

Egy kevés spoiler várható.

Felmerült viszont egy másik kérdésem is. Végig értem a kampányban, ami szép és jó. Az archivmentből megcsináltam azokat a mecseket, akiket a választások miatt ki kellett hagyni. A teljes lemez elvileg 29 küldetésből áll. Viszont az archivmenteknél nekem azt írja, hogy 25/26 küldi van meg. A sluszpoén az egészben, hogy ha összeadogatom a küldetések listájában, akkor ott meg 28 teljesített küldetés van. Árulja már nekem el valaki, hogy akkor most hol találom meg az utolsó küldetést, és mi a fenének 25/26-ot ír nekem az archivement..

Köszi,

üdv, föccer

_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____

(#6658) h.adam.92 válasza föccer (#6657) üzenetére

h.adam.92
(őstag)
LOGOUT blog

+1, nálam szintén ez van... :U

u mad ?

(#6659) Archanon válasza föccer (#6657) üzenetére

Archanon
(őstag)
LOGOUT blog

Spoilerre válasz:

Van a játékban 2x választási lehetőség, hogy kinek az oldalán állunk... Ariel vs. protossok, ill. Nova vs. Tosh. Nem lehet, hogy ezek közül valamelyiket nem csináltad meg? [Nekem tört(:B) verzióval ugyanúgy 25/26, és Tosh küldetését nem csináltam meg, úgy tudom.] Egy ötlet. :)

Másik spoiler!

Amúgy meg a kövi rész (Hearts of the Swarm) elvileg Infested Kerrigan-ről fog szólni... :( Tehát lehet mégiscsak igaz, ez a párhuzamos időben játszódás... Nem jó. Így, hogy lelőtték a poént a végére, ez nem volna túl jó húzás.

Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)

(#6660) h.adam.92 válasza Archanon (#6659) üzenetére

h.adam.92
(őstag)
LOGOUT blog

ja ennek én sem örülök annyira :(
gondolom sg.hu-n olvastad a hírt
ráadásul minimum másfél évet kell rá várni :Y
legalább az ára nem 13k lesz... :D

[ Szerkesztve ]

u mad ?

(#6661) Archanon válasza h.adam.92 (#6660) üzenetére

Archanon
(őstag)
LOGOUT blog

[Sok mindenre rá lehet jönni, ha okos vagy (spoiler) szal ne olvasd, ha nem akarod!]

Nem ott olvastam, már korábban is olvastam angol nyelvű oldalakon ezt a párhuzamos időt, az Infested-es dolgot meg SC2 wiki-ről néztem, meg hát miután vége SC2WoL kampánynak, írja, hogy mi, illetve ki lesz a folytatás középpontjában: Kerrigan. És mivel Heart of the Swarm, mit keresne ott Kerrigan, ha nem a WoL vége előtti eseményekről szólna? Szerintem elég nyilvánvaló. Tehát nem örülök. És akkor majd a protoss kampány is ugyanúgy a WoL végéhez fog kilyukadni? Nehogymááár... Így túl rövid, én folytatást akarok. :F

Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)

(#6662) -Zeratul- válasza föccer (#6657) üzenetére

-Zeratul-
(őstag)

én ugyan még nem próbáltam ki, de többen is ezt írták:

Media Blitz nevű pályán (Odin, 3 Tv-torony) jobb alul van a pályán egy Science Facility, azt el kell pusztítani (nem védi semmi - azért tudom mert ezt viszont megtaláltam elsőre is, csak nem tudtam mit kell csinálni vele és békén hagytam), és akkor beadja a titkos küldetést is és az elérhető lesz a hídról
utólag ha már végigvitted a kampányt, ha az archívumból visszamész megcsinálni azt a pályát mégegyszer, akkor nem történik semmi, szóval érdemes a korábbi mentést betölteni amikor még elsőre csináltad a pályát

(#6663) front3r

front3r
(őstag)

ATI Starcraft 2 driver

Most már lehet élsimítást tenni a játékra.

Xperia S - Jelly Bean-re várva...

(#6664) -Zeratul-

-Zeratul-
(őstag)

na új patch, 1.01

"Bug Fixes

* Campaign saves have been optimized.

* Fixed an issue with sound not playing on some 7.1 systems."

előre látom már a szakértőket, akik fennhangon hangoztatják, hogy milyen szar játék, mert már a 4. napon patchelni kell ;]

(#6665) Arhquis válasza ForRedGlory (#6634) üzenetére

Arhquis
(senior tag)

Én akkor is gyanakodom, hogy valami nem smakkol. Biztos ami biztos azért nézd át a dolgokat. Drivert mindenképpen frissíts, meg a beállításokat is nyálazd át. Azért ez komoly kari komoly hűtéssel. Bírnia kéne. Meg ha jól tudom, ati kártya le is butítja, meg kapcsolja magát, ha túlmelegedést észlel.

A darabokra szedés mit jelent? A hűtőt is leszedted? Ha igen, akkor kend meg rendesen (ez nem azt jelenti, hogy csorogjon kifelé :D).

Esetleg kapcsold ki a Catalyst AI-t.

(#6666) Gyuri27 válasza -Zeratul- (#6664) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Nem azért van ez. Hanem, hogy az első tört verziókat sz.passák. Más játékoknál is így megy.

Elindult!!! http://www.diablohungary.hu

(#6667) föccer válasza -Zeratul- (#6662) üzenetére

föccer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:R

Köcc az infókat, arről valahogy lemaradtam. Még jó, hogy csinálja az autosave-ket :)

üdv, föccer

(#6668) DerStauner

DerStauner
(senior tag)

már eljutottam odáig, hogy csinálhatom a protos küldetéseket. lesznek majd zerg kampányok is?

(#6669) kopaszqtya

kopaszqtya
(tag)

Hali srácok.
Valaki rendelte innen? mennyire megbízható? és milyen gyorsan szállították ki a gamet?

Starcarft 2 Digit,code:908 Diablo 3 Digit#1102

(#6670) kopaszqtya válasza DerStauner (#6668) üzenetére

kopaszqtya
(tag)

nem ebben a részben nem.Majd a következőben 1 másfél év múlva.

(#6671) sith7 válasza -Zeratul- (#6664) üzenetére

sith7
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ne foglalkozz velük,savanyú a szőlő, azért mondják, hogy szar :))

All Hope Is Gone

(#6672) instant_h2o

instant_h2o
(lelkes újonc)

Igen, megvettem a játékot.
Amúgy meg attól, hogy valaki warezról szedte le még lehet véleménye.
A grafika szerintem - minőségre- rendben van. Nem hinném, hogy multiban azt nézné bárki, hogy az akármelyik robbanás milyen anyámtyúkja effekthalmazt vág a képébe.
Teljesen értelmetlennek találom a ráközelítés lehetőségét. Minek az? Ki játszik úgy, hogy tökig ráközelít? Hisz azzal csak áttekinthetetlenné válik.

A multi okés - bár a chat hiánya elég komoly érvágás. Számomra hihetetlen, hogy ennyi idő múltán még ez sem fért bele az új Bnet élménybe...

(#6673) Scholes9 válasza -Zeratul- (#6664) üzenetére

Scholes9
(PH! addikt)

Biztos lesznek olyanok, viszont én úgy gondolom, h attól, mert 4 napon belül patch jött hozzá, még nem szar egy játék.

Battletag: Scholes#2294 <---> www.clubkorona.hu <---> Nokia Lumia 710

(#6674) Ant@

Ant@
(fanatikus tag)

Üdv!

A multiban vannak új egységek a bétához képest?

(#6675) Blade_W válasza DerStauner (#6668) üzenetére

Blade_W
(tag)

(#6676) GoTReX

GoTReX
(tag)

Hello!

Lehet furcsa kérdés,de az SC2 kikerült a tesco polcaira is,vagy csak cd gal. 576 stb?Megtudnék spórolni vele csomó rohangálást,időt ha nem kellene pestre felmennem érte :U :)

http://eu.battle.net/wow/en/character/skullcrusher/Onyxes/simple

(#6677) Scholes9 válasza GoTReX (#6676) üzenetére

Scholes9
(PH! addikt)

Minek mennél fel érte Pestre, amikor a futár kihozza :F ;)

(#6678) -Zeratul- válasza Ant@ (#6674) üzenetére

-Zeratul-
(őstag)

nincsenek
single-ben vannak sc1-es terran egységek (medic, firebat, vulture, goliath, wraith, science vessel), mint a már elavult technológia maradványai :) (valamint protoss részről még scout is volt)

(#6679) GoTReX válasza Scholes9 (#6677) üzenetére

GoTReX
(tag)

Mert ha most megrendelném akkor sem lenne belőle hétvégén már semmi :(

http://eu.battle.net/wow/en/character/skullcrusher/Onyxes/simple

(#6680) kopaszqtya válasza GoTReX (#6679) üzenetére

kopaszqtya
(tag)

Csak munkanapokon szállítanak ki csomagot.ÉN viszont innen rendelem.

(#6681) Scholes9 válasza GoTReX (#6679) üzenetére

Scholes9
(PH! addikt)

Igen igaz, legkorábban keddre jönne meg.

(#6682) kabalthenbk

kabalthenbk
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Van mód a Starcraft 2 kipróbálására? Valami trial verzió, ilyesmi mint anno a WoW-nál is volt. Gondolkodom a megvételén mert max eladom a kampány után (rts multiban sosem voltam jó), de azért megnézném

Steam: Ski22o // SC2HotS: nofi#204

(#6683) Ant@ válasza kabalthenbk (#6682) üzenetére

Ant@
(fanatikus tag)

Minden dobozban van 2 vendég kód amivel használhatód a teljesértékű játékok (single multi egyaránt) 7 órán keresztül maximum 14 napig. Csak a 12 Gb-os klienst kell lekapni a battle.netről. Kérdezősködj hátha találsz még akinek van, nekem elfogyott.

(#6684) Alg válasza kabalthenbk (#6682) üzenetére

Alg
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A kliens 7GB :)

Eladni szerintem csak Bnet Accounttal együtt lehet, mivel oda köti a CD-kulcs

//Alg.504//Alg#2951// ---- Live for the SWARM! ---- DIGITAL PRIDE - J3 + PL50

(#6685) kabalthenbk válasza Alg (#6684) üzenetére

kabalthenbk
(őstag)
LOGOUT blog

Hm... a WoW-nál anno átirányítottam egy másik mailre és eladtam. Gondolom azért itt is lehet ilyesmit

Köszi a válaszokat! Estére sztem már lesz is próba kulcsom, de addig le szeretném tölteni. Honnan lehet leszedni a klienst? Csak megvétellel együtt láttam

(#6686) Wolverine válasza kabalthenbk (#6685) üzenetére

Wolverine
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Azóta a Blizzard módosított a rendszeren - a játékot egy Battle.net-accountra kell regisztrálni, amit az email-címed azonosít.

"I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#6687) Thome

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Van egy Guest kódom, ki akar néhány kört velem tolni? Custom modokat is akár. Pl Tank Defense, Djuree?!

Na most egy kérdés. Az a 7 óra már fogy mikor belépek a játékba, vagy pedig csak ha játszom?

kabalthenbk: Ha eladod, jóárasítva átvenném! :DDD

[ Szerkesztve ]

szájkaratéjos tanfolyamhoz keresek magam mellé jelentkezőt!

(#6688) BoGyesz_24

BoGyesz_24
(senior tag)

A jatek kozbeni hatterkepeket le lehet tolteni valahonnan? Volt par eleg jo, de nem talalom a hivatalos honlapon.

Diablo 3 - BoGyesz#1484 | www.izoominphotography.com

(#6689) kabalthenbk válasza Thome (#6687) üzenetére

kabalthenbk
(őstag)
LOGOUT blog

Ha 7 órád van csak a trialból akkor rám azért ne várj :DDD Ha visszahozza a sc hangulatot a próbaverzió és megveszem sztem nekem a kampányolás is hetekig tart. Nagyon ritkán játszom egyhuzamban 1 óránál többet

(#6690) Thome válasza kabalthenbk (#6689) üzenetére

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem várok, elhasználom majd, aztán előbb-utóbb lesz jóárasítva használtan, netán újonnan is SC2. :K

szájkaratéjos tanfolyamhoz keresek magam mellé jelentkezőt!

(#6691) Darth_Revan

Darth_Revan
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azt a rohadt, ma nem kicsit megszenvedtem a "The Dig" nevű fúrós küldetéssel, de a végén csak meglett Hard-on, minden achival és a "idő" lejárta előtt jó pár perccel már be is fejezte a játék a pályát, mert nem maradt több protoss egység aki megállítson :DDD

[ Szerkesztve ]

(#6692) Konflikt

Konflikt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

elkezdtem a kampanyt hard-on. par palyat atvittem, de mar csak 4-5 oram van a guestbol:( a heten elmegyek megvenni sztem.
amugy Konflikt 779 vagyok.

Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! Samsung 305T Plus (2560x1600@30") hibatlan, elado -> http://goo.gl/b51iP

(#6693) kopaszqtya

kopaszqtya
(tag)

sikeresen megrendeltem az én példányom is.Jövőhéttől ha lehet és beférek akkor én is szívesen részt vennék a multi mókában bár még zöldfülű vagyok:)

(#6694) JSaN válasza Thome (#6687) üzenetére

JSaN
(őstag)

A 7 ora onnantol fogy, amint be loginolsz a jatekba.
De ha a loginal offlinet valasztod akkor nem szamolja, igaz akkor multi sincs csak single.

Life goes on...

(#6695) aDM|RaL^

aDM|RaL^
(őstag)

Srácok, gondolom már ezerszer volt, de most jutottam el odáig, h van egy játék amivel kedvem lenne játszani.

Szóval kerítenem kellene egy gépet hozzá.

Szerintetek mi az a minimum, amivel mondjuk medium-high-on eltudnék vele játszani?

Csak ram-vga-proci-alaplap páros kellene, többi mindenem van.

üdv

http://www.flickr.com/photos/dmrl - http://dmrl.hu - Spectrum ZX 48k

(#6696) kabalthenbk válasza JSaN (#6694) üzenetére

kabalthenbk
(őstag)
LOGOUT blog

Ezt nem értem. Mi az hogy nem számolja? Gondolom a single kampányt azért nem lehet végigtolni időlimit nélkül offlineban :))

(#6697) h.adam.92 válasza aDM|RaL^ (#6695) üzenetére

h.adam.92
(őstag)
LOGOUT blog

üdv

nekem anno egy GF7900GS 512mb-os karival és egy E6320-as procival ami 2.9GHZ-en kihajtotta a karit, mindent vitt ultrán, kivéve a shadert, ami low-on volt és így megvolt a map kezdésnél 130fps a játékok végére olyan 60ra csökkent.(custom mapokon)

u mad ?

(#6698) JSaN válasza kabalthenbk (#6696) üzenetére

JSaN
(őstag)

Hat nekem mar szerda delutan elfogyott a 7 ora jatek ido. Azota pedig offline modban lepek be, most is ep bent vagyok. Mivel zavvi-rol meg mindig nem jott meg a jatek, addig igy tolom.
Ami offlineban van:
- single
- chalange
- versus A.L.

nincs:
- archivement
- multi

Life goes on...

(#6699) DerStauner válasza Blade_W (#6675) üzenetére

DerStauner
(senior tag)

ugyanezt a képek meg én küldöm neked, amikor arról van szó, hogy az illetéktörvénynek mik a legújabb módosításai.

nem követem az eseményeket a játékkal kapcsolatban, mert nem érdekelnek a stratégiai játékok. ezt csak azért játszom, mert akkora nagy feneket kerítettek neki, és megnéztem magamnak én is.

[ Szerkesztve ]

(#6700) kabalthenbk válasza JSaN (#6698) üzenetére

kabalthenbk
(őstag)
LOGOUT blog

Wow erre nem gondoltam volna...

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  StarCraft 2 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.