A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Téma összefoglaló
Annak mi lehet az oka, hogy a single player-es misszióknál nem kapom meg az achievment pontokat? 
A feltételek teljesülnek, a pálya végén mégis mindegyik szürke.
Csak magáért a pálya megcsinálásáért kapok pontot.
Köszi! 
Lehet valami mégsem teljesült
Az első pályán pl direkt elbújtattak egy objektívát, amit meg kell semmisíteni+ ott figyel mellette 2 ellenfél is. És az adott pályán pont azokért ját az elismerés, hogy kinyúvvasztod az össze ellent, meg az össze oljjektívát megse4mmisíted... 
Nekem még nem volt ilyen bajom...
ps:
Nem tudja valaki, hogy lehet-e segíteni azon, hogy ha visszatöltök egy chekpont-os autosave-t, akkor ne essen le a fps kb 1-re? Szeretem a diavetítéseket, de így nem az igazi a játékélmény...
Eddig standart megoldás, az, ha kilépek a játékból, de nem igazán szeretnék a brutál pályákon ezzel vesződni.
köszi,
üdv, föccer
_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____

vante
(senior tag)
Géped elég hozzá? Mármint a gépednek megfelelő grafikai beállításokkal nyomod?
Vagy magán a Starcraft 2 hivatalos honlapon (ha valaki nem akar a... hmmm... fordítással bajlódni).
"I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

-Zeratul-
(őstag)
na előbb lettem lecheaterezve a már korábban is linkelt dota mapon, mikor kb. negyedszerre játszottam rajta 

LucifeI2
(őstag)
Az egyik pályán olyan taktikát alkalmaztam, hogy saját magamon röhögtem. 
A Supernovás pályáról van szó. Elrepítettem az összes épületet a sarokba, vittem 8 darab Banshee-t meg 6 darab Vikinget és ezekkel szétlőttem az Artifactet hátulról. 
Amikor nem kell visszatöltenem, akkor nincs semmi ilyen problémám...
Egy kevés spoiler várható.
Felmerült viszont egy másik kérdésem is. Végig értem a kampányban, ami szép és jó. Az archivmentből megcsináltam azokat a mecseket, akiket a választások miatt ki kellett hagyni. A teljes lemez elvileg 29 küldetésből áll. Viszont az archivmenteknél nekem azt írja, hogy 25/26 küldi van meg. A sluszpoén az egészben, hogy ha összeadogatom a küldetések listájában, akkor ott meg 28 teljesített küldetés van. Árulja már nekem el valaki, hogy akkor most hol találom meg az utolsó küldetést, és mi a fenének 25/26-ot ír nekem az archivement..
Köszi,
üdv, föccer
_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____
+1, nálam szintén ez van... 
u mad ?
Spoilerre válasz:
Van a játékban 2x választási lehetőség, hogy kinek az oldalán állunk... Ariel vs. protossok, ill. Nova vs. Tosh. Nem lehet, hogy ezek közül valamelyiket nem csináltad meg? [Nekem tört(
) verzióval ugyanúgy 25/26, és Tosh küldetését nem csináltam meg, úgy tudom.] Egy ötlet. 
Másik spoiler!
Amúgy meg a kövi rész (Hearts of the Swarm) elvileg Infested Kerrigan-ről fog szólni...
Tehát lehet mégiscsak igaz, ez a párhuzamos időben játszódás... Nem jó. Így, hogy lelőtték a poént a végére, ez nem volna túl jó húzás.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
ja ennek én sem örülök annyira 
gondolom sg.hu-n olvastad a hírt
ráadásul minimum másfél évet kell rá várni 
legalább az ára nem 13k lesz... 
[ Szerkesztve ]
u mad ?
[Sok mindenre rá lehet jönni, ha okos vagy (spoiler) szal ne olvasd, ha nem akarod!]
Nem ott olvastam, már korábban is olvastam angol nyelvű oldalakon ezt a párhuzamos időt, az Infested-es dolgot meg SC2 wiki-ről néztem, meg hát miután vége SC2WoL kampánynak, írja, hogy mi, illetve ki lesz a folytatás középpontjában: Kerrigan. És mivel Heart of the Swarm, mit keresne ott Kerrigan, ha nem a WoL vége előtti eseményekről szólna? Szerintem elég nyilvánvaló. Tehát nem örülök. És akkor majd a protoss kampány is ugyanúgy a WoL végéhez fog kilyukadni? Nehogymááár... Így túl rövid, én folytatást akarok. 
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)

-Zeratul-
(őstag)
én ugyan még nem próbáltam ki, de többen is ezt írták:
Media Blitz nevű pályán (Odin, 3 Tv-torony) jobb alul van a pályán egy Science Facility, azt el kell pusztítani (nem védi semmi - azért tudom mert ezt viszont megtaláltam elsőre is, csak nem tudtam mit kell csinálni vele és békén hagytam), és akkor beadja a titkos küldetést is és az elérhető lesz a hídról
utólag ha már végigvitted a kampányt, ha az archívumból visszamész megcsinálni azt a pályát mégegyszer, akkor nem történik semmi, szóval érdemes a korábbi mentést betölteni amikor még elsőre csináltad a pályát

front3r
(őstag)

-Zeratul-
(őstag)
na új patch, 1.01
"Bug Fixes
* Campaign saves have been optimized.
* Fixed an issue with sound not playing on some 7.1 systems."
előre látom már a szakértőket, akik fennhangon hangoztatják, hogy milyen szar játék, mert már a 4. napon patchelni kell ![;]](/dl/s/v1.gif)

Arhquis
(senior tag)
Én akkor is gyanakodom, hogy valami nem smakkol. Biztos ami biztos azért nézd át a dolgokat. Drivert mindenképpen frissíts, meg a beállításokat is nyálazd át. Azért ez komoly kari komoly hűtéssel. Bírnia kéne. Meg ha jól tudom, ati kártya le is butítja, meg kapcsolja magát, ha túlmelegedést észlel.
A darabokra szedés mit jelent? A hűtőt is leszedted? Ha igen, akkor kend meg rendesen (ez nem azt jelenti, hogy csorogjon kifelé
).
Esetleg kapcsold ki a Catalyst AI-t.

Gyuri27
(PH! nagyúr)
Nem azért van ez. Hanem, hogy az első tört verziókat sz.passák. Más játékoknál is így megy.
Elindult!!! http://www.diablohungary.hu

Köcc az infókat, arről valahogy lemaradtam. Még jó, hogy csinálja az autosave-ket 
üdv, föccer

DerStauner
(senior tag)
már eljutottam odáig, hogy csinálhatom a protos küldetéseket. lesznek majd zerg kampányok is?

kopaszqtya
(tag)
Hali srácok.
Valaki rendelte innen? mennyire megbízható? és milyen gyorsan szállították ki a gamet?
Starcarft 2 Digit,code:908 Diablo 3 Digit#1102
(#6670) kopaszqtya válasza DerStauner (#6668) üzenetére

kopaszqtya
(tag)
nem ebben a részben nem.Majd a következőben 1 másfél év múlva.
ne foglalkozz velük,savanyú a szőlő, azért mondják, hogy szar 
All Hope Is Gone

instant_h2o
(lelkes újonc)
Igen, megvettem a játékot.
Amúgy meg attól, hogy valaki warezról szedte le még lehet véleménye.
A grafika szerintem - minőségre- rendben van. Nem hinném, hogy multiban azt nézné bárki, hogy az akármelyik robbanás milyen anyámtyúkja effekthalmazt vág a képébe.
Teljesen értelmetlennek találom a ráközelítés lehetőségét. Minek az? Ki játszik úgy, hogy tökig ráközelít? Hisz azzal csak áttekinthetetlenné válik.
A multi okés - bár a chat hiánya elég komoly érvágás. Számomra hihetetlen, hogy ennyi idő múltán még ez sem fért bele az új Bnet élménybe...

Scholes9
(PH! addikt)
Biztos lesznek olyanok, viszont én úgy gondolom, h attól, mert 4 napon belül patch jött hozzá, még nem szar egy játék.
Battletag: Scholes#2294 <---> www.clubkorona.hu <---> Nokia Lumia 710

Ant@
(fanatikus tag)
Üdv!
A multiban vannak új egységek a bétához képest?

GoTReX
(tag)
Hello!
Lehet furcsa kérdés,de az SC2 kikerült a tesco polcaira is,vagy csak cd gal. 576 stb?Megtudnék spórolni vele csomó rohangálást,időt ha nem kellene pestre felmennem érte

http://eu.battle.net/wow/en/character/skullcrusher/Onyxes/simple

Scholes9
(PH! addikt)
Minek mennél fel érte Pestre, amikor a futár kihozza

-Zeratul-
(őstag)
nincsenek
single-ben vannak sc1-es terran egységek (medic, firebat, vulture, goliath, wraith, science vessel), mint a már elavult technológia maradványai
(valamint protoss részről még scout is volt)

GoTReX
(tag)
Mert ha most megrendelném akkor sem lenne belőle hétvégén már semmi 
http://eu.battle.net/wow/en/character/skullcrusher/Onyxes/simple

kopaszqtya
(tag)
Csak munkanapokon szállítanak ki csomagot.ÉN viszont innen rendelem.

Scholes9
(PH! addikt)
Igen igaz, legkorábban keddre jönne meg.
Sziasztok!
Van mód a Starcraft 2 kipróbálására? Valami trial verzió, ilyesmi mint anno a WoW-nál is volt. Gondolkodom a megvételén mert max eladom a kampány után (rts multiban sosem voltam jó), de azért megnézném
Steam: Ski22o // SC2HotS: nofi#204

Ant@
(fanatikus tag)
Minden dobozban van 2 vendég kód amivel használhatód a teljesértékű játékok (single multi egyaránt) 7 órán keresztül maximum 14 napig. Csak a 12 Gb-os klienst kell lekapni a battle.netről. Kérdezősködj hátha találsz még akinek van, nekem elfogyott.
A kliens 7GB 
Eladni szerintem csak Bnet Accounttal együtt lehet, mivel oda köti a CD-kulcs
//Alg.504//Alg#2951// ---- Live for the SWARM! ---- DIGITAL PRIDE - J3 + PL50
Hm... a WoW-nál anno átirányítottam egy másik mailre és eladtam. Gondolom azért itt is lehet ilyesmit
Köszi a válaszokat! Estére sztem már lesz is próba kulcsom, de addig le szeretném tölteni. Honnan lehet leszedni a klienst? Csak megvétellel együtt láttam
Azóta a Blizzard módosított a rendszeren - a játékot egy Battle.net-accountra kell regisztrálni, amit az email-címed azonosít.
"I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
Van egy Guest kódom, ki akar néhány kört velem tolni? Custom modokat is akár. Pl Tank Defense, Djuree?!
Na most egy kérdés. Az a 7 óra már fogy mikor belépek a játékba, vagy pedig csak ha játszom?
kabalthenbk: Ha eladod, jóárasítva átvenném! 
[ Szerkesztve ]
szájkaratéjos tanfolyamhoz keresek magam mellé jelentkezőt!

BoGyesz_24
(senior tag)
A jatek kozbeni hatterkepeket le lehet tolteni valahonnan? Volt par eleg jo, de nem talalom a hivatalos honlapon.
Diablo 3 - BoGyesz#1484 | www.izoominphotography.com
Ha 7 órád van csak a trialból akkor rám azért ne várj
Ha visszahozza a sc hangulatot a próbaverzió és megveszem sztem nekem a kampányolás is hetekig tart. Nagyon ritkán játszom egyhuzamban 1 óránál többet
Nem várok, elhasználom majd, aztán előbb-utóbb lesz jóárasítva használtan, netán újonnan is SC2. 
szájkaratéjos tanfolyamhoz keresek magam mellé jelentkezőt!
elkezdtem a kampanyt hard-on. par palyat atvittem, de mar csak 4-5 oram van a guestbol
a heten elmegyek megvenni sztem.
amugy Konflikt 779 vagyok.
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! Samsung 305T Plus (2560x1600@30") hibatlan, elado -> http://goo.gl/b51iP

kopaszqtya
(tag)
sikeresen megrendeltem az én példányom is.Jövőhéttől ha lehet és beférek akkor én is szívesen részt vennék a multi mókában bár még zöldfülű vagyok

JSaN
(őstag)
A 7 ora onnantol fogy, amint be loginolsz a jatekba.
De ha a loginal offlinet valasztod akkor nem szamolja, igaz akkor multi sincs csak single.
Life goes on...

aDM|RaL^
(őstag)
Srácok, gondolom már ezerszer volt, de most jutottam el odáig, h van egy játék amivel kedvem lenne játszani.
Szóval kerítenem kellene egy gépet hozzá.
Szerintetek mi az a minimum, amivel mondjuk medium-high-on eltudnék vele játszani?
Csak ram-vga-proci-alaplap páros kellene, többi mindenem van.
üdv
http://www.flickr.com/photos/dmrl - http://dmrl.hu - Spectrum ZX 48k
Ezt nem értem. Mi az hogy nem számolja? Gondolom a single kampányt azért nem lehet végigtolni időlimit nélkül offlineban 
üdv
nekem anno egy GF7900GS 512mb-os karival és egy E6320-as procival ami 2.9GHZ-en kihajtotta a karit, mindent vitt ultrán, kivéve a shadert, ami low-on volt és így megvolt a map kezdésnél 130fps a játékok végére olyan 60ra csökkent.(custom mapokon)
u mad ?

JSaN
(őstag)
Hat nekem mar szerda delutan elfogyott a 7 ora jatek ido. Azota pedig offline modban lepek be, most is ep bent vagyok. Mivel zavvi-rol meg mindig nem jott meg a jatek, addig igy tolom.
Ami offlineban van:
- single
- chalange
- versus A.L.
nincs:
- archivement
- multi
Life goes on...

DerStauner
(senior tag)
ugyanezt a képek meg én küldöm neked, amikor arról van szó, hogy az illetéktörvénynek mik a legújabb módosításai.
nem követem az eseményeket a játékkal kapcsolatban, mert nem érdekelnek a stratégiai játékok. ezt csak azért játszom, mert akkora nagy feneket kerítettek neki, és megnéztem magamnak én is.
[ Szerkesztve ]
Wow erre nem gondoltam volna...