A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
PC játékok
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Téma összefoglaló
... múltkor próbáltam BF3 - zni, erre bejött a Levi, és ráfeküdt a jobb kezemre, hogy mennyire szeret .... egérmozgás, célzás onnantól kezdve nuku 
All Hope Is Gone

DarthPeeter
(fanatikus tag)
Este 7-fél8 körül lenne még pár vállalkozó szellemű kolega? 

ZvT-m még mindig sz@r, eljutok lategame-ig, és utána nem tudok mit kezdeni, szétszed a T dropokkal, mindenfelé rohangáló marine csapatokkal...
Mondjuk most megint nem fogok játszani vagy 2-3 hétig szerintem 
ZvP még szinte diamond szinten is van, ZvZ-t meg nem is játszottam mostanában, talán egyet...
[ Szerkesztve ]
//Alg.504//Alg#2951// ---- Live for the SWARM! ---- DIGITAL PRIDE - J3 + PL50
ling, roach / hydra , brood lord ? 
All Hope Is Gone
Jé, nyertem ez zvz-t. Igaz a gyereknek az első zvz-je volt és összesen 3 nyert meccse, de legalább nyertem 
üdv, föccer
_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____
Biztos maphack - eltél 
All Hope Is Gone
Vakok között félszemű a király?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

mcwolf79
(őstag)
Valaki tudna linkelni valami frissebb Protoss replay pack-ot? Nem találok, csak régebbit. A francnak van kedve folyton ki-be lépkedni a BN-re.
[ Szerkesztve ]
i5-2500K CPU H2O + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + Gigabyte GTX 680 2GB VGA H2O + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
Ne csalj! Ne lopj! Ne hazudj! - A Kormány nem szereti a konkurenciát
P ellen?
Roach, hydra den mert kellhet, corruptor, brood lord.
//Alg.504//Alg#2951// ---- Live for the SWARM! ---- DIGITAL PRIDE - J3 + PL50

mcwolf79
(őstag)
Very THX

i5-2500K CPU H2O + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + Gigabyte GTX 680 2GB VGA H2O + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
Akár ...
All Hope Is Gone

DarthPeeter
(fanatikus tag)
Na majd holnap keményebbre veszem a figurát arrgghhh
Nem gondoltam, hogy ennyi ling-blinget hozol, levegőre álltam rá jobban. Na meg elkövettem a legnagyobb hibát, hagytam a zerget expelni mindenfelé ( én meg 1 expel sz@rakodtam...) ... sááájsze 
A legnagyobb hibád az volt, hogy amikor elbukott a második ling/bling rohamom, akkor percekig nem hoztál scv-t, miközben én feldronoztam magamat. Utána ~2x akkor income-val a+klikkel játszottam.
üdv, föccer
_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____

DarthPeeter
(fanatikus tag)
Igen, ez még az amire figyelnem kell, sokszor elkövetem ezt a hibát, nem figyelem az SCV-k számát, aztán meg csodálkozok hogy nincs money 
Mikor 1v1-ezünk?
Az a baj, hogy neked nem kihívás legyőznöd engemet. Péternek (bocsesz), de talán igen.
Én meg egyébként sem szeretek úgy játszani, hogy kaparnom kelljen, hogy élvezetes játékot játsszak. Így adja magát, hogy azok ellen játszanék, akik ellen laza, poénra vett játékkal is van esélyem nyerni, ami a te esetedben nem lenne igaz. Ellened még a régi, top arany szintemen sem biztos, hogy tudnék nyerni. 
De ha élvezed azt, hogy az első támadásod után lenullázol és kilépek, akkor játszhatunk 1-et. De szerintem hagyjuk. 
üdv, föccer

DarthPeeter
(fanatikus tag)
Na akkor még1?
Igen, nekem gyengém a zerg, legalábbis a bling, megszoktam, hogy a z mutával, blordal zaklat, ez a rengeteg ling-bling más taktikát kíván.

JSaN
(őstag)
Egyszer-ketszer en is elvertelek,
de azota messze fenyevekkel elobbre jarsz tolem is. 
Life goes on...
1v1-ben? Nem vagyok benne biztos. 
üdv, föccer
Azt hittem tudod hogy tudom hogy ezzel kapcsolatban mi az álláspontod és smiley nélkül se fogod komolyan venni.
Tévedtem

Eyesis
(senior tag)
Néztétek a Mondoconos versenyt?
Eyesis
én nem tudtam nézni 
All Hope Is Gone
ZvZ végét láttam csak.

Eyesis
(senior tag)
Meglepő fordulatokkal teli verseny volt, bár sajnos a stream nem az volt, ami a kivetítőn ment, de állítólag az is jó volt 
Eyesis

LinogeOW
(fanatikus tag)
breach rage 
kár h nem láttam...
u mad ?
lol 
All Hope Is Gone

kovsol
(PH! félisten)
ha valaki vevő délelőtti kockulásra az írjon rám 
(#29868) föccer ezt most úgy állítottad be mintha Winner valami iszonyat pró lenne
(bocsi winer)
Mi láma szintünkön még bárki hibázhat, így van esélye bárkinek mondjuk ő tényleg több 1v1 -t tolt.
[ Szerkesztve ]
Nem akarom Winner micsodáját micsodázni, de pl. nálam jobban tolja az 7szentség 
All Hope Is Gone

kovsol
(PH! félisten)
Azt elismerem, hogy 1vs1 ben messze tapasztaltabb mint mi ketten együtt
Hosszútávon tuti kiszivatna minket, de azért azt kétlem, hogy mindjárt az első támadását is képtelenség lenne kivédeni. 
Én a sima 4 gate-t sem tudom védeni, szóval engemet kb bármivel meg lehet szivítni 
üdv, föccer

Eyesis
(senior tag)
azért ennek annyira nem kell örülni
Mindenki tudja milyen stresszes ez a játék. Most képzeljétek el milyen stresszes annak, aki magyarország legsikeresebb játékosa. 4szeres GM.
Eyesis

Eyesis
(senior tag)
csak azért mert op protoss

Eyesis
Így van
Ki kell próbálni ... 
All Hope Is Gone
Szerintetek kinézetre melyik a legegyszerűbb / legbonyolultabb egység / épület?
Fajonként.
[ Szerkesztve ]
Ha a kinézetre gondolsz, akkor szerintem a legegyszerűbb épület talán a Pylon, vagy a supply depo vagy a creep tumor, legbonyolultabb talán a Hive. Egységek közül a legbonyolultabb talán a BC vagy a Carrier, míg legezyszerűbb talán a marin.
vagy a drone.
üdv, föccer
Új egyéni arckép lesz ? 
mod.:
Most már nem csak a mama kedvence vagyok ...

[ Szerkesztve ]
All Hope Is Gone

oxox
(őstag)
tegnap volt egy iszonyat jo 2v2 randomom...mar kilepesen gondolkoztam, de sikerult visszahozni...a unitom a vegere tobb mint 3x annyi lett mint az economy pontom. PZ Vs PZ ...masodik scout mutatta, hogy mass zea+ling varhato...kozben mar a tarsam ki is expelt...meg is erkezett az 5zea, meg a rakas ling az exp leszedese utan, nalam ket stalker+1zea volt...zeam a falban, hogy csak egy tudja utni....kozben a tars probalta a lingjeit atkuzdeni....fogtuk oket, ill. kb fogtam egyedul...jott a szokasos ling-rol, ling muta kombo plussz atallt stalkerre a toss...nalam gyors expeles, majd mikrozas ezerrel....adok-kapok, volt, hogy a seregem majdnem zerora eltunt....a protoss nem expelt idoben, majd mikor kiment sikerult leszednem (mar kimentem aranyra is, ami ling+muta aldozat lett hamarosan)...gyemant ligasok voltak
tarsam probalt ling -hydrara menni, de tobbnyire csak lingje volt...
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3: oxox#1525

kovsol
(PH! félisten)
kinek lesz új ? 
DarthPeeterrel közben toljuk a 2v2 -t, sikerült is már két gyémántost elverni
azt hiszem hamarosan következik a mélyrepülés.
[ Szerkesztve ]

DarthPeeter
(fanatikus tag)
Héé, álljunk pozitívan a dolgokhoz 
Talán Winner - nek ?
All Hope Is Gone

kovsol
(PH! félisten)
igen mikor egymás után 6-7 favored diamond eleji csapatot ad be legyek pozitív ... jó nagyon a kereső rendszer, 5 vereség után is még adja a favored ellenfelet.
[ Szerkesztve ]

DarthPeeter
(fanatikus tag)
A végére már én sem voltam az........ 

oxox
(őstag)
milyen ligaba vagytok?
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3: oxox#1525
Bronz 80.
![;]](/dl/s/v1.gif)
All Hope Is Gone

kovsol
(PH! félisten)
nem tőled kérdezte 
(#29897) oxox platina, nyertünk kettőt azok is diamondosok voltak, majd ilyen master, diamond keverék embereket adott és 6 vereség egyhuzamban
Még szerencse, hogy a rendszer törekszik az 50% statra azért ad a 4.-5. vereség után is favored ellent.
[ Szerkesztve ]

DarthPeeter
(fanatikus tag)
Platina 30 körül. Hallod, sorozatban gyémánt top ellent adott a gép, és mire verik magukat? 5-6. percben push push push. Így nem nehéz felkerülni, mi is csinálhatnánk, de akkor játékélmény=0, csak ott díszelegne a kis gyémántocska....