A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Téma összefoglaló
Idra olyan bunker rush-t kapott, hogy azt hittem be se írja a gg-t 
üdv, föccer
_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____

mikromanus
(PH! addikt)
Első meccsen még nyugis mindig. Érti a viccet de nem szereti 
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288
Nem hittem, hogy Stephano ezt hozni tudja, de úgy néz ki 15 brood lord és 20 corruptor maxra fejlesztve elég jól működik a deathball ellen ![;]](/dl/s/v1.gif)
Mondjuk az hozzá tartozik, hogy kevés volt a stalker, és a gateway is.
//Alg.504//Alg#2951// ---- Live for the SWARM! ---- DIGITAL PRIDE - J3 + PL50
A 15 BL már olyan rettenetesen sok broodlinget letermelt, hogy földről nem lehet megfogni. Erre jött volna a mass VR, de a Z late game-ben gyakorlatilag bármihez pillanatok alatt tud alkalmazkodni, főleg úgy, hogy a supply limit miatt be volt bankolva 2500 mineral meg majd ugyan annyi gáz. Amint felszabadult a supply be is figyelt a 22 corruptor. A MS 2 lövés volt 
üdv, föccer
_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____
Jé, MC tolmács nélkül beszél a nyilvánosság előtt...
Más: White-Ra csapatot váltott? Most látom, hogy tt.esport csapatban van? :S
üdv, föccer

olta
(fanatikus tag)
Az meresz kijelentes hogy "beszel", inkabb csak nyogdecsel, de semmi osszefugges nincs a mondanivalojaban, incontrol szivatta is rendesen 
nem eloszor
tobb versenyen lehetett mar tolmacs nelkul hallani, volt, ahol kommentatorkodott is
es igen, whitera csapatot valtott: ugy fel eve a thermaltake szponzoralja
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
Lehet hogy LURKER? 
Szerk: bár a feje egyértelműen roach, szóval inkább valami tier3 roach mutation lehet...
Szerk2: jobban megnézve talán mégsem 
[ Szerkesztve ]

JNashville
(fanatikus tag)
Valaki flying unitot írt ott fórumban, hát ilyen elbaszott szárnnyal nem hiszem, hogy bármi repülni tudna.
/// iPhone 4 8GB iOS 6.0 /// Kultblog.hu - Kulturális gondolatébresztés, független vélemények. ///

berker
(kvázi-tag)
Az overlordnak sincsenek szárnyai. Tényleg, az mitől repül? Héliummal van töltve, vagy mi?
metannal
rosszat evett szegeny, es fel van puffadva
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

JNashville
(fanatikus tag)
"Overlords fly using helium-filled gas sacs combined with a weak telekinetic psi-ability for lift and motive power." Forrás.
/// iPhone 4 8GB iOS 6.0 /// Kultblog.hu - Kulturális gondolatébresztés, független vélemények. ///
Hamán lufi ![;]](/dl/s/v1.gif)
A tegnapi versenyt ki nyerte végül? Sajna valahol a nézői kérdések körül kidőltem 
üdv, föccer

olta
(fanatikus tag)
Stephano alazott, 4-0 sima win
Nem is olyan reg mondtam, hogy lehet lesz belole valaki 
Én az első elődöntőig néztem, mikor bemondták, hogy 1 órán belül lesz azon a színpadon a LoL döntő, na akkor úgy gondoltam alvás, pedig délután 4kor keltem

Ami meccset láttam tőle az meggyőző volt. Szerintem megérdemelten nyert. 
üdv, föccer

olta
(fanatikus tag)
Egyertelmuen megerdemelte, Lucky teljesen tanacstalan volt. Azt azert hozza kell tenni, hogy nagyon jol idozitett mindig Stephano, de hat ugye ez a profi ismerve, hogy mindig tudja mit es mikor 
Hogyan rontsuk el a Z elleni 1 bas VR rust-t...
Epic felismerés és rage exit. 
üdv, föccer

killerjohn
(PH! addikt)

SC2: KillerJohn#634, D3: KJohn#2437, D3 HUD erős idegzetűeknek: http://bit.ly/Yh3qAP
PvZ, csakazértse adtam fel. Megérte végigjátszani az 50 percet. Ahhoz képest hogy nem is olyan nagy pálya elég sokáig tartott. Broodlordokkal jött elég sokat, nydus droppal fűszerezve, közben ling harassal. De elég sokat ezt játszotta. Jóóó volt. Tudom, sok pénzem volt néha, nem baj, a vége felé jól jött. Még jó hogy megindultam (bár későn, de jobb később mint soha)
[KLIKK]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

Eyesis
(senior tag)
Na fene, akkor úgy néz ki silver maradtam a 3. szezonban is 
Eyesis
Nincs is annál jobb. A legjobbakat a silveresek ellen szoktam játszani. 
üdv, föccer

Eyesis
(senior tag)
Persze én azzal nyugtatom magam, hogy ha többet laddereznék, akkor jobb ligában lennék 
Eyesis

princeps27
(kvázi-tag)
lassan itt a 4. szezon is 
SC2: princeps.582

killerjohn
(PH! addikt)
pics hogy lesz ebböl master? 
SC2: KillerJohn#634, D3: KJohn#2437, D3 HUD erős idegzetűeknek: http://bit.ly/Yh3qAP
Én, én én én.
Verjünk le mindenkit:

üdv, föccer
(#25877) Winner_hun válasza killerjohn (#25875) üzenetére
Asztalon háttérképként
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

killerjohn
(PH! addikt)
múltkor kérdeztem, jön-e vki masterbe, nem jelentkeztél
szerk: de még nekieshetünk :-)
[ Szerkesztve ]

üdv, föccer
mod: Akár 3v3?
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]

killerjohn
(PH! addikt)
felérünk simán, csak összhang kell :-)
3v3-ban szvsz elég nehéz ez az összhang dolog...
mikor szokott időd lenni? skypeon ha felvesszük egymást, tudunk "namostjáccunkkettőt" alapon haladni :-)
család hogy van?
Köszönjük szépen megvagyunk. Így este nyügösebben, de alapvetően jól. Ha rám írsz itt fórumon, akkor hamar megtalálsz, általában fent vagyok.
Skypon ritkán vagyok fent.
Üdv, föccer

killerjohn
(PH! addikt)
nagyon örülök 
LOL most néztem, 2v2-ben mi ketten platinában vagyunk már. Hüpp. Így nem tudunk egyenesen masterbe placement-elni
^^

Eyesis
(senior tag)
Rá kéne szokni az 1v1 ladderezésre
Ti, hogy csináljátok, hogy nem sok vs sokaztok mindig? 
Eyesis

mikromanus
(PH! addikt)
Talán úgy, hogyvan önbecsülésünk? 
Bár lehet az is segít ha visszanézed a vesztett meccseket és látod milyen irdatlan APM-ek és BO-k repkednek. Volt olyan meccs ahol 2v2-ben nekem egyedül volt annyi APM-em mint a másik 3 játékosnak összesen pedig nem vagyok egy kapkodó idegbeteg. A másik kedvencem meg az, amelyik 5-10 percig csak építkezik aztán massol egy nagyot. Ha előbb benyomjuk akkor noob a szövitársa. Esetleg kezdőként bekapsz 2 masterest ellennek. Az is nagyon ösztönző tud lenni. Olyan jó ilyen "komoly" ellenfelek ellen nyomulni.
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288
De a legjobb ZZ felállással TT ellen 2v2-zni ![;]](/dl/s/v1.gif)
(#25886) killerjohn válasza mikromanus (#25884) üzenetére

killerjohn
(PH! addikt)
igen, a 2v2 gyönyöre ott kezdődik, hogy stabil diamond rank 1-2 vagyok, miközben tegnap éjjel az erősen master öcsémmel platina 2v2 ranking mellett (igen, anno elkúrtuk a placement meccseinket) 5-ből 4 meccsett buktunk proxy rax, canon rush, és egyéb baromságok ellen. DIamondban ilyen nem nagyon van, platina meg tele a cheeselő barmokkal.
platina meg tele a cheeselő barmokkal
Társam nevében szólva is, kikérem magunknak !

All Hope Is Gone

killerjohn
(PH! addikt)
én kérek elnézést ![;]](/dl/s/v1.gif)
Én nem szoktam LAN miatt sírni, de most éppen IEM-en látni:
Show start is delayed
Venue is facing bandwith problems

berker
(kvázi-tag)
Ugyan ez volt múlthéten az IPL3-nál is. Egyik nap le volt tiltva az egész épület a battle.net-ről, másik nap pedig elvágták az internet kábelt, úgyhogy sok-sok óra késés volt.
Elnézve

All Hope Is Gone
Ez a Rotterdam engem marhára idegesít, hadar, monoton és alig lehet érteni... még jó hogy Bitter is ott van

LinogeOW
(fanatikus tag)
+1

killerjohn
(PH! addikt)
vazz, annyira jó a Rage hogy elfelejtettem Sc2zni :-)

whatever
(fanatikus tag)
http://pro.majorleaguegaming.com/live/starcraft_2/quad_view
4 stream egyszerre MLG-ről
13 koreai
jó kis hétvége lesz 
Mi ez a nagy pangás, mindenki kirándul, vagy csak beütött az őszi játékmegjelenés-szezon?
Játszottam 3 meccset egy hónap kihagyás után első egy borzasztó gyenge ZvP, ellen 7gate-re ment, gyakorlatilag az egyetlen olyan build ami ellen jó volt az enyém, ráadásul mikor az első push-t visszavertem, egyszerre lerakott 2 robo-t, egy templar archives-t és egy robo bay-t... természetesen a hydra-roach ellentámadást már nem tudta fogni.
Kövi ZvZ, fast eyp speedling, leszedtem az expjét meg egy csomó drone-t a mainene, mire banelingre váltott már roach-om volt, gg.
Harmadik ZvP, macro-fest, első nagy csatát nyertem, de nem bírtam tartani a lépést, hiányzott a harass, még 10-15 percig húztam, aztán gg.
Gyere vissza, toljunk pár 2v2-t 
üdv, föccer
Már ágyból nézem az MLG-t 
Hosszú volt a hét, de már csak 1-2 hét van a nagy hajtásból, utána kicsit lazább lesz...