2013. május 23., csütörtök

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  StarCraft 2 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

• Utoljára frissítve: 2013-02-08 11:43:51

IT café

A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.

Összefoglaló kinyitása ▼

(#25051) rt06 válasza mohoyoyo (#25050) üzenetére

rt06
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

azert a tegnapi elso drg vs trickster meccs is erdekes volt
shakuras, toss expand utan a zerg dupla expot hozott, s amint ezt a toss meglatta, ledobott ket stargate-et, majd mass void
az elso 3 void-dal mar be is csengetett, bar sokmindent nem ert el vele (ha meg egy picit var, 4-5 lehetett volna, es sokkal gyorsabb a meccs), melle pedig rengeteg charge zealot, 1-2 archon es par sentry
a void-okkal (osszesen ugy 8-9 darabot hozott le trickster, bar egyszerre nem volt neki 6-nal tobb, ha jol emlekszem) a main-t piszkalta, szedegette a gazt, a pool-t, a drone-okat, meg kerulgette a queen-eket es spore colony-kat, a gyalogsaggal meg gyonyoruen fogta a zergling/hydra ellentamadast

Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

(#25052) mohoyoyo válasza rt06 (#25051) üzenetére

mohoyoyo
(fanatikus tag)

Én a szimpla, túl gyors Z expet is megszoktam büntetni. ;]
Múltkor hasonlóképp jártam el ladderen. Pont elkaptam a kis mohó zerget scoutolás közben.
Jött a jó kis 6 rax marine+SCV all is. Nem is kaptam a noob, meg hasonló beszolású rage-et a végén, csak egy sima GG-t :)

SCII ID: ĐoZer #668

(#25053) killerjohn válasza princeps27 (#25049) üzenetére

killerjohn
(PH! addikt)

stargatses? csak viccelsz ugye? T ellen :-)

SC2: KillerJohn#634, D3: KJohn#2437, D3 HUD erős idegzetűeknek: http://bit.ly/Yh3qAP

(#25054) rt06 válasza killerjohn (#25053) üzenetére

rt06
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

szerintem nem viccel, a void ray reneszanszat eli

Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

(#25055) rt06

rt06
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem tudja valaki veletlen, hogy mi ez a zene, amit mlg stream-en rendszeresen benyomnak (pl a "you ask, mlg responds") clip-ek alatt? probaltam keresni, de csak az mlg theme song-t talalom

(#25056) adrian360 válasza rt06 (#25054) üzenetére

adrian360
(fanatikus tag)

terran ellen csak addig jó a void, amíg nem tud levegőbe lőni. az összes olyan egység ami lő a levegőbe countereli a voidot. a 3 stim marin leszedi , viking outrangeli, thor meg nevetve leszed mindent a levegőből. szóval csak ha nagyot hibázik a terran, akkor lehet eredményes a void build

(#25057) rt06 válasza adrian360 (#25056) üzenetére

rt06
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

altalaban nem onmagukban mennek a void-ok, inkabb olyasmirol szokott szo lenni, hogy egy - esetlegesen proxy - stargate-bol jon par void, es melle jon a foldi tamogatas

megfelelo mikroval peldaul xelnaga-n gyonyoruen lehet bontani a terran falat a rampa tetejen (foleg, hogy messzebb lo, mint a marine)

persze nem azt mondom, hogy ez valami ultimate strategia lenne, de nem olyan ritka a void ray, mint volt a nerf utan

(#25058) föccer válasza rt06 (#25057) üzenetére

föccer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

1 base 2 VR+zea+2 stalker rush-t már láttam, ami elég kemény volt T ellen, de ilyen BO-val nem tudom, hogy a midgame-be állná-e a sarat a P, ha bukta a rusht.

üdv, föccer

_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____

(#25059) mohoyoyo

mohoyoyo
(fanatikus tag)

Kora délutáni mókázás Hero-tól és persze készül a mothership :D

(#25060) rt06 válasza mohoyoyo (#25059) üzenetére

rt06
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

itt irni akart valamit, vagy csak szimplan koreai nagy falat epitett?

(#25061) mohoyoyo válasza rt06 (#25060) üzenetére

mohoyoyo
(fanatikus tag)

Ez már öröm foci volt, bohóckodott, de szerintem erre akart asszociálni.

"Just put a gun in your hand and let you ride with the man cause I'm a muther fucking hero" :)

[ Szerkesztve ]

(#25062) princeps27 válasza adrian360 (#25056) üzenetére

princeps27
(kvázi-tag)

Jó de nem bronz szintre gondoltam, diában, mesterben azért tudják hatásosan használni. (GSL-en is láttam hasonlót, bár ott pont nem sikerült a Pnek)

SC2: princeps.582

(#25063) oxox

oxox
(őstag)

Ave

Nem tudjátok, hogy mi lehet az oka, hogy nem mennek a gyorsbillentyüim?

vicces, mert kitudok jelölni csapatot (akár egység, akár épület), de a nullán, és a hetesen kívül egyikre sem tudok "ugorni", pedig jelzi is lent a "fülel", hogy mi hol van.... :F :F

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3: oxox#1525

(#25064) Winner_hun válasza oxox (#25063) üzenetére

Winner_hun
(Webcaritas)
LOGOUT blog

Missclick?:P:D

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#25065) oxox válasza Winner_hun (#25064) üzenetére

oxox
(őstag)

ez nem klikk, hanem push :DDD

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3: oxox#1525

(#25066) mohoyoyo

mohoyoyo
(fanatikus tag)

Valaki találkozott már olyannal, hogy rep. elindítása után SCII kurzor, viszont full blackscreen a háttér és nem csinál semmit? :F :F

(#25067) Winner_hun

Winner_hun
(Webcaritas)
LOGOUT blog

Ha nem lépsz le.... simán visszük.

(#25068) föccer válasza Winner_hun (#25067) üzenetére

föccer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jóvanna :P

Mondjuk azt nem tudtam, hogy akkor készülsz lehozni fél tonnányi dt-t. Én csak azt vettem észre, hogy eltűnt mindkettőnk serege és az ellenfélnek meg ott van vagy 70 supplynyi marint tank thore, amivel éppen rommá verték a maint. Nekem lárvám semmi, bankolt zseton sem volt túl sok, így gg és kiléptem.

No mindegy, azért köszi a meccset, remélem legközelebb nem 2 hét múlva jutok sc2 elé, mert ez így nem az igazi :(

üdv, föccer

_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____

(#25069) Winner_hun válasza föccer (#25068) üzenetére

Winner_hun
(Webcaritas)
LOGOUT blog

De a platina liga azért csak meglett:D

(#25070) kovsol válasza Winner_hun (#25069) üzenetére

kovsol
(PH! félisten)

örülök neki, hogy van aki még a kicsinek is örül ;] ;]

(#25071) föccer válasza kovsol (#25070) üzenetére

föccer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sőt! Amikor megkaptuk mondtam is Winnernek, hogy nem játszom vele többet. :)

üdv, föccer

(#25072) rt06

rt06
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

most kezdodik red stream-en a Bomber vs DongRaeGu osszecsapas

(#25073) olta válasza rt06 (#25072) üzenetére

olta
(fanatikus tag)

Laggparti inkabb, es mindket csatornan :D El fog fogyni a 3/3 pause lehetoseg a jatekosok reszerol lassan...

szerk.: es Red streamen ujra is kezdtek :U

[ Szerkesztve ]

(#25074) föccer válasza rt06 (#25072) üzenetére

föccer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jól látom, hogy a kéken [day9]-nak egy team liquid-es kitűzője van?

üdv, föccer

(#25075) rt06 válasza föccer (#25074) üzenetére

rt06
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nagyon ugy tunik

(#25076) v2izzy

v2izzy
(fanatikus tag)

Most a blue-n a huk vs noblesse megy közvetítés nélkül távolról, vagy csak practice game??

http://flic.kr/ps/MuuJU | @gerhard_berger | https://github.com/gerhardberger

(#25077) rt06 válasza v2izzy (#25076) üzenetére

rt06
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem hinnem, hogy gyakorlomeccs, idejuk sincs ra nagyon

(#25078) v2izzy válasza rt06 (#25077) üzenetére

v2izzy
(fanatikus tag)

Ja, már észrevettem twitter alapján hogy ez rendes, de igazán közvetíthetnék akkor rendesen, ha már nem adnak mást...

http://flic.kr/ps/MuuJU | @gerhard_berger | https://github.com/gerhardberger

(#25079) rt06 válasza v2izzy (#25078) üzenetére

rt06
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

szerintem fontosabbnak tartjak, hogy tartsak az utemtervet es azokat a merkozeseket kozvetitsek, amiket kiirtak, mert meg kozel sincs vege a mai napnak

meg van 9 osszecsapas, csak azokhoz pl a huk vs noblsess, nada vs select, kiwikaki vs hero gyoztese is kell - valoszinuleg e masik kettot sem fogjuk latni, mitobb, gondolom azok is epp futnak (sot, a hero vs kiwikaki epp 1:0-ra all)

no meg lehet, mar megkezdtek, mire az elozonek vege lett, es arrol se feledkezzunk meg, a kozvetitoknek lelegeznie is kell neha ^^

[ Szerkesztve ]

(#25080) föccer válasza rt06 (#25079) üzenetére

föccer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem azrt vannak ketten, hogy amíg az egyik beszél, a másik addig vesz levegő? :D

Egyébként én a kéket nézem, és hát azt kell mondja hihetetlen profin tolja a közvetítést a Husky+day9 páros. Szerintem kilómétereket vernek a másik párosra :) Palik Lacikának lenne mit tanulni :K

Üdv, föccer

(#25081) rt06 válasza föccer (#25080) üzenetére

rt06
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ez izles kerdese, de nekem a casting archon jobban bejon, valahogy nagyon tudjak, mikor ki beszeljen, meg bevallom oszinten, nekem tetszik a kretenkedesuk, mikor epp semmi nem tortenik (tipikusan a meccsek elso par perce)

abban viszont igazad van, hogy rengeted sportkommentator tanulhatna ezektol a parosoktol es en meg ide sorolnam jp-t es djwheat-et is, ok is nagyon jol dolgoznak parban, az imenti nevek kozul barkivel (bar erdekes, a plott fiverek nem szeretnek egyutt kozvetiteni)

[ Szerkesztve ]

(#25082) föccer válasza rt06 (#25081) üzenetére

föccer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát, azért az sem volt gyenge, amit ezek ketten lenyomtak most. Volt egy 10-15 perces pause, és közben folymatosan tolták a szöveget. Sajnos angolul még mindig nem tudok annyira, hogy rendesen értsem, de a közönségnek tetszett :))

üdv, föccer

(#25083) olta

olta
(fanatikus tag)

Nada - Puma : az elso TvT meccs, amit nem untam meg :D

(#25084) rt06 válasza föccer (#25082) üzenetére

rt06
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

mar csak az ilyen hulyek miatt is erdemes megtanulni, helyenkent hangosan rohogtem azokon, amiket mondtak

kezdve azzal, hogy day9 ugy mutatkozott be, hogy i'm tastele...(szunet), majd elkezdtek magyarazni, hogy a fulkek nem csak hangszigeteltek, de a jatekosok a fulhalgatora kapnak egy fejhalgato szeru hangtompitot, s emellett statikus zaj is van a fulkeben, hogy az elnyomja az esetleges bejovo hangokat, es a castinhg archon eppen amiatt nem erheto el, hogy ezt a statikus zajt szolgaltatjak (aztan day9 hosszabban belefujt a mukrofonba, hogy ennek mikentjet szemleltesse is)

ilyen, es ehhez hasonlo faszsagokkal ugy toltottek ki a 15 perces kenyszerszunetet, hogy az szinte fel sem tunt

olta: jah, mondtak is, hogy mig pvp-nel ritka az olyan meccs, ami hosszabb, mint 10 perc, tvt-ben ritka az olyan, ami rovidebb, mint 45... (bar en szeretem az ujabban sokszor lathato lategame mass reaven jatekokat is)

[ Szerkesztve ]

(#25085) föccer válasza rt06 (#25084) üzenetére

föccer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Pont erről beszéltem. :D

Úgy néz ki, hogy az utolsó meccs, az tank viking lesz :(

Bár ha megdöglik az adás, akkor ki tudja... :S

üdv, föccer

mod: RE (#25086) rt06:

Sajnos ez a papírforma :(

[ Szerkesztve ]

(#25086) rt06

rt06
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

azt amugy neztetek, hogy a legjobb 6 kozott megin csak koeraiak vannak?
sot, a legjobb 8-ban is csak masfel foreigner volt (huk-ot csak felnek szamolom, eleg reg ota koreaban gyakorol)

(#25087) Alg

Alg
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na megint lemaradtam egy MLG-ről (első napot áthorgásztam, másodikat átaludtam :DDD ) mi tortént?

cyla :R

[ Szerkesztve ]

//Alg.504//Alg#2951// ---- Live for the SWARM! ---- DIGITAL PRIDE - J3 + PL50

(#25088) rt06

rt06
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

bakker, a hero vs drg meccset sem mutatjak, pedig arra nagyon vartam - most nezem, hogy elvileg 3:3 az allas (extended series, vagyis 4-ig megy)

Alg: itt minden eddigi eredmenyt megtalalsz (open bracket also es felso ag, pool play es championship bracket)

amugy jo latni, ahogy az mlg folyamatosan fejlodik, en legalabbis egyre kevesebb bakit velek felfedezni naluk

szerk.:
illetve elvileg jovoheten debutal az mlg uj vod rendszere, ahol minden dijtalanul visszanezheto lesz majd, kivancsi vagyok, mit hoznak ossze - mind a jatekokra, mert van par, amirol en is lemaradtam, mind pedig a technikai megvalositasra

magam is szorakozgattam flash kliens ala tartalomszolgaltatassal, s bar csak nagyon alap szinten, de arra elegendo, hogy tudjam, miket lehet megvalositani, s eddig csak a blizzcon-on lathato szolgaltatasra tudtam azt mondani, hogy tenyleg profi megvalositas

most viszont elkezdett felzarkozni mellejuk az mlg is, ok is behoztak a dvr funkciot a lejatszoikba, aminek koszonhetoen az elo adas barmikor megallithato, ha ki kell szaladni wc-re, vagy sorert, s nem maradunk le semmirol

mind a piros, mind a kek stream-en vissza lehet tekerni, s a mai nap teljes videoanyaganak barmely pillanatat ujranezhetjuk

[ Szerkesztve ]

(#25089) rt06 válasza rt06 (#25088) üzenetére

rt06
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ha jol latom, hero kiesett es drg jut tovabb nada ellen a vesztes ag "elodontojebe", vagyis nem maradt egyetlen toss sem, es biztosan lesz meg ket tvz-nk

[ Szerkesztve ]

(#25090) Ptech válasza rt06 (#25089) üzenetére

Ptech
(őstag)
LOGOUT blog

Nem értem miért nincs valami visszaszámláló, hogy mondjuk 20 perc múlva kezdődik a következő meccs, meg kapcsolgatni sincs értelme a red/blue között, ha sehol nem megy semmi.
Belőhetnének egy replayt mondjuk legalább, ami kitölti az időt, egy visszaszámlálóval, hogy mennyi van vissza a live cast-ig.

ConCorde 6025CID telefon fekete/ezüst telefonok olcsón eladók. Írj privátot, vagy keresd a hirdetést.

(#25091) rt06 válasza Ptech (#25090) üzenetére

rt06
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

itt kint van egy utemterv, bar az igazat megvallva nem figyeltem, mennyire kovetik

en mondjuk ugy oldottam meg, hogy megy a gepen a stream, en csinalom kozben a dolgomat, aztan ha hallom, hogy kezdenek, akkor ha tudom, nezem

illetve, mint irtam, vissza tudod tekerni a stream-et, igy ha utkozes miatt lemaradtal egy meccsrol, az ilyen uresjaratokban visszanezheted

[ Szerkesztve ]

(#25092) föccer

föccer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

DRG = idra? :F Csak fél füllel hallgatom, mert altatom a kislányt...

üdv, föccer

Elég jól tolj a ling bling mutát :C

üdv, föccer

[ Szerkesztve ]

(#25093) h.adam.92 válasza föccer (#25092) üzenetére

h.adam.92
(őstag)
LOGOUT blog

nem

u mad ?

(#25094) rt06 válasza föccer (#25092) üzenetére

rt06
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem, nagyon nem, idra kozeleben nincs DongRaeGue-nak (pl ezen a legutobbi meccsen idra ugy a 3. percnel kilepett volna, aztan nezd meg, drg hogy lehozta a vegere)

(#25095) föccer válasza rt06 (#25094) üzenetére

föccer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem tudom, hogy honnan vettem. Csodálkoztam is, mert idra nem nagyon szokott ling bling muta játékot jásztani. Day9-ék beszéltek valamit idráról, lehet az kavart meg. Most csak fll szemmel nézem az adást és a füles sincs a fejemen és alig hallom.

üdv, föccer

(#25096) iSonic válasza föccer (#25092) üzenetére

iSonic
(őstag)
LOGOUT blog

na ezen sírtam :D idra=DRG :D hát egy picit átalakult, mint egy digimon.. szélesebb lett a szeme és lett szemüvege is... :D

föccer mindig megnevettetsz.... <3

gyerköc hogyan van??

[ Szerkesztve ]

(#25097) föccer válasza iSonic (#25096) üzenetére

föccer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egész hétvégén nyügi :( Sok-sok sírás, kevés alvás.

üdv, föccer

mod: RE: #25098:

Nem mondtam én, hogy rossz lenne, csak egy picit fárasztóbb, mint az átlag. :))

üdv, föccer

[ Szerkesztve ]

(#25098) iSonic válasza föccer (#25097) üzenetére

iSonic
(őstag)
LOGOUT blog

hát sajnos ez a természetes.. de hát legalább így érezteti, hogy a család tagja :D

(#25099) olta

olta
(fanatikus tag)

Eljen, pont az osszecsapasnal meghalt a stream :D Meg visszanezni sem lehet :O

(#25100) rt06 válasza olta (#25099) üzenetére

rt06
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

drg szetfungal-ozott mindent, erre bomber lodobott neki egy mule-t, majd gg es kilepett

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  StarCraft 2 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.