A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
PC játékok
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Téma összefoglaló

//Alg.504//Alg#2951// ---- Live for the SWARM! ---- DIGITAL PRIDE - J3 + PL50
Persze, tudom, de azért meglepő..
1v1-ben elvérzek, ez nem kétséges, de azt nem is erőltetem, mert túl sok lenne a Loss arányom... 
Egy kérdés a nagyérdeműhöz (mindenkihez):
MMM ellen mi a leghatásosabb dolog? Nem feltétlen 1 dologra kell gondolni, hanem több minden kombinációjára.
[ Szerkesztve ]
szájkaratéjos tanfolyamhoz keresek magam mellé jelentkezőt!

kovsol
(PH! félisten)
szerintem pár immortal és colosus szépen meg tudja őket ritkítani
immortal és colo szerintem is, esetleg sok zealot+charge... meg persze storm, de az dráááágaaa...
Szerk: kress 
[ Szerkesztve ]
Valakinek nem lenne kedve kimondottan ezeket a dolgokat próbálgatni? Nem, nem az egymás minél előbbi kigyakására gondolok, hanem melyik mass ellen mi a hatásos "ellenszer".
Megvolt életem első 2 vs 2 mérkőzése, innen, egy meghívást követően; és szuper volt .... 
Legalábbis Winnerhun - nak meg nekem ... ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
All Hope Is Gone
Ma már 2 ladder meccset vesztettem crash miatt :S 
Reméljük július végére megoldják ezt is ...
All Hope Is Gone
Valami memóriahiba, és csak gép restart segít rajta
Az nem jó ... 
[ Szerkesztve ]
All Hope Is Gone

JSaN
(őstag)
Ma este megint toltunk egy csomo PH-al, es SG-el.
Nagyon jo volt, lehetne holnap is.
Amugy a Phoenix nagyon durva hogy mozgas kozben lo.
[ Szerkesztve ]
Life goes on...
jah, zsir volt.
ha minden jolmegy, akkor holnap is nyomhatjuk, este fele
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! Samsung 305T Plus (2560x1600@30") hibatlan, elado -> http://goo.gl/1SvLN

sviba
(tag)
Én legalább tizet. Ugyan nem biztos hogy győzelmet vesztettem el, de legalább 10szer crashelt be játék közben. Valahogy az internetkapcsolat-megszakadásra allergiás.
A nyuszika megy az erdőbe, és egyszer csak leesik...
Valami buff kellett már neki, mert már midgame-ben is használhatatlan volt.
ConCorde 6025CID telefon fekete/ezüst telefonok olcsón eladók. Írj privátot, vagy keresd a hirdetést.

asound
(PH! addikt)
Sziasztok!
576.hu-n előrendelhető a játék, elvileg kulcsot is adnak a bétához.
Reggel regisztráltam, kíváncsian várom kapok-e kulcsot (cdgalaxis.hu-n már elfogyott úgy tudom).
Az élet négy magnál kezdődik. Magánoktatás Budapesten http://href.hu/x/ixly
Nemcsak elvileg, gyakorlatilag is ... kapni fogsz kulcsot 
Ha máshonnan nem , itt már rengeteg kulcs lelt gazdára
[ Szerkesztve ]
All Hope Is Gone

asound
(PH! addikt)
Üdv!
Én még anno a Blizztől kaptam kulcsot, nemrég kaptam hozzá egy másikat, hogy hívjak meg egy barátot.
Előrendeltem a cdgalaxisnál, az már három, ezzel együtt négy. 
Az elején fukarkodtak, most már dobálják a bétakulcsokat.
[ Szerkesztve ]
Az élet négy magnál kezdődik. Magánoktatás Budapesten http://href.hu/x/ixly
Ezt mondom én is 
All Hope Is Gone
Még mindig nincs patch a kilépéskori fagyásra? Ma reggel máshogy indult el az SC2 (kisebb betöltőképernyővel indult, mint szokott, de nem szedett le semmit)... Vagy csak nekem nem tölti le...

cettlee
(senior tag)
fönix muták ellen jo, viking ellen nemér semmit a mozgás közbeni lövés a viking lötávja miatt
2001-12-23 22:29, azaz 3556 napja
Alátámasztom, 50v50-ben a Viking győz, és kb 20-25 Viking marad... 

Bibby
(PH! addikt)
Valaki játszik most? Nyomnék valamit ph-sokkal már. 
Ελευθερια η θανατος
Én játszanék, szóval... 

Bibby
(PH! addikt)
sektor.hun
Vegyél fel, annyira nem vágom ezt a barátrendszert ott.
[ Szerkesztve ]
Ελευθερια η θανατος
Még nincs. Nem tudom miért nem tudják megcsinálni, a zerges bugot hipp-hopp javították..
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
jah, ez nalam is megvan..
plusz egyszer elment a hang teljesen es vissza se jot, csak ujrainditaskor.
amugy ez a kilepeskor kifagyas bug a 0.11.0.xxxxx-essel jott, elotte nemvolt. legalabbis nalam
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! Samsung 305T Plus (2560x1600@30") hibatlan, elado -> http://goo.gl/1SvLN

Ghoosty
(senior tag)
Neked is jár a gratuláció, együtt csináltuk.
5 placement meccsből 4-et nyertünk, de az utolsót nagyon csúnyán elbuktuk. Remélem tudjuk majd tartani a lépést a gold ligában.
Más:
Hétvégén nagyon nem ment az 1v1, 10 ből 2 nyertem.
Az egyik játszmában annyira gyorsan jött az ellenfél zerggel, hogy még a barakkom se készült el és már ott volt 4 ling. Fingom sincs hogy tudtam volna megállítani. maximum 5-10 másodpercet tudnék gyorsítani magamon, de akkorra se lenne kész elég marine, hogy megállítsam. Valakinek van ötlete? Ki kellene hagyni néhány munkást és előbb a barakk?
Úgy csinálom, hogy gyártok annyi munkást, hogy 9/11 legyen, tehát a 9. munkás megy supply-t csinálni. Mikorra legyártódik a 11. scv addigra kb kész a supply és pár másodperc múlva kezdődhet is a barakk gyártás.
Mindig barikádozok az elején.
[ Szerkesztve ]
SC2: Ghoosty:247

-Zeratul-
(őstag)
gyorsan ki kell egészíteni a falat soron kívül (+1 depot vagy barrack), hogy ne tudjon bejönni, ha meg megérkezett és elkezdte ütni, javítod scv-vel amíg elkészül a marine
[ Szerkesztve ]

Djuree
(PH! nagyúr)
ling-ek ellen nehéz, ha nagyon ügyes a zerg mindennél hamarabb rushol. ne gyárts annyi paréjt (parasztot
). húzz barackot és 2 mariskát gyorsba + bunker az elején verhetetlen 
igaz így lassabban jön a nyersi, de legalább túléled az elejét 
firebat-ek itt is vannak? gondolom igen, az elején jobbak mint a mariskák, főleg zerg ellen. persze nem gyárthatóak olyan hamar...
[ Szerkesztve ]
▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ Ki-Ken-Tai-Ichi 気剣体一

-Zeratul-
(őstag)
nincs firebat
de különben is, mire megjön a 6pool ling a bejárathoz, még az első barrack sincs kész (hacsak nem vmi reaper rush bo-t tol), nem hogy bunker 
bunker is csak fallal ér valamit, egyébként csak beszalad mellette

Djuree
(PH! nagyúr)
háát igaz, a bunkit ki lehet kerülni. de akkor hogy lehet kivédeni a lingeket
csak mariska van mint alternatíva....ráadásul én mint prot, nekem drágább a zilatos, mire kész az első zilatos-om már bent lehet 6 ling bőven...
[ Szerkesztve ]
▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ Ki-Ken-Tai-Ichi 気剣体一
Nem tudom hogy mi az igaz, de 1v1-ben sikerült egy Protosst verni Zerggel.. Kész vicc volt az egész, de összejött. Nem rusholtam, nem tudtam mer bejött az elején a feljárómhoz, és körbepakolta Cannonnal. Nembaj, 1db Hive-m már kinn volt, kivülre gyártottam a Hydrákat, majd pásztáztam egyet, és ott volt egy rakás Gateway, gyorsba leszabtam a pylonokat, majd bementem a bázisom elé, és kívülről felaprítottam a Cannonokat (vagyis először a pylonokat), eközben ő jött néhány Voiddal, azokat leszedtem a bázisomon levő Hydrákkal, (ja igen, volt egy rakás spine crawlerem is, azért nem tudott szemből bejönni), ezek után elindultam, az első exp-be belebotlottam, egyszer csak ott termett egy Mothersip, azt kb 3mp alatt kivégeztem, szétlőttem a Nexus-t, még jött 5-10db Zea + 5db Stalker, azt az én 10db Hydrám leszabta, majd ki is lépett...
Jó ez a zerg, csak máshogy kell csinálnom, mert így nagyon megszorított... 
Talán az lehetett a gond, hogy a Protoss rusholta le a Zerget, pedig fordítva kellett volna lennie... 
Valaki jöhetne 2v2-re idegenek ellen, aztán fejlesztgetném ezt a taktikát, mert bizony jónak tűnik, csak még igazítani kell a frizurán.. 
[ Szerkesztve ]

Gabás
(őstag)
minél előbb gateway, lehet blokkolni/szűkíteni is a feljáratot, így akár egy zealot is tartani tudja, amíg a másik elkészül
[ Szerkesztve ]

Begi
(senior tag)
Én azért ezzel vitatkoznék. Lásd az első 2v2-t.
Ha ügyes az ellen a phoenix-xel, akkor esélye sincs a vikingeknek...
Csak körözgetni kell közel a vikingekhez...
Samsung Galaxy S (@ JB )
Persze, de 20Phoenix vs 10 Viking azért teljesen más, mint mondjuk ha 1:1 arányban vannak.

Begi
(senior tag)
Ez igaz, de ott 25 viking volt kb. 20 ha nem kevesebb phoenix ellen...
Samsung Galaxy S (@ JB )
Akkor megkellene kérdezni, hogy volt e fejlesztés, vagy mi volt ott, mert Akkoris lazán verniük kellett volna a Vikingeknek, ugyanis azoknak nagyobb a lőtávjuk, és hiába keringőznek, azokat lelövik a vikingek.

Begi
(senior tag)
Mit ér a lőtáv ha a phoenix a seggében van?
Samsung Galaxy S (@ JB )
Tulajdonképp semmit, talán csak azt, hogy a kezd lövést a Vikingek adják le, ezzel is elpusztítva néhány kolibrit... de a seggébe nem lehet, ugyanis ráfordul ugyanúgy a Viking... Nem? 
[ Szerkesztve ]
De ... te kis magyarszakos 
All Hope Is Gone
Hádemostmér? Igazam van, vagy igazam van? 
Tudod mit ... igazad van ![;]](/dl/s/v1.gif)
All Hope Is Gone

-Zeratul-
(őstag)
protoss kicsit nehezebb ebben a helyzetben
ha véletlenül úgy falazol, hogy egyikőtök sem tud átmenni a falon, akkor egyszeűen csak lebontja, mert belülről nem tudod megölni a zealottal
(de ha ezt a falat egy forge egészíti ki, akkor talán kész lehet 1 cannon)
vagy pedig olyan falat építesz, hogy egyszerre csak 1 unit fér át a résen, és akkor chrono boost-tal elvileg pont időben kijön az első zealot, azzal meg el lehet állni az utat, de ez is nagyon ki van számolva

cettlee
(senior tag)
nemtom, ezta fönix vikinget még kéne probálgatni, tapasztalatom szerint nemér semmit ha körberepkedem a vikingeket lötáv miatt. mutákat azér lehet olyan jol irtani mer kissebb a lötávjuk mint a fönixnek.
2001-12-23 22:29, azaz 3556 napja
Főnixel az a gáz, hogy ha rászáll a szedőkre, felkapkodja akkor nem tudod elzavarni, mert ha menekül és utána mész, szétszed mozgás közben...
Hogy tudok egy játékhoz úgy csatlakozni, mint Observer? Megnézném ki hogyan építi a dolgokat, replayeket nem szeretek (és nem is fogok sűrűn) nézni.

Djuree
(PH! nagyúr)
ez engem is érdekel. replay-eket én sem szeretem, ahogy felvételről nézni a foci meccseket sem
egy fokkal jobb ha nem tudom ki a győztes, de így sem az igazi 
[ Szerkesztve ]
Behívással. Meghívnak mint egy játékost csak megfigyelőnek kerülsz be

-Zeratul-
(őstag)
és az miben más ha "élőben" nézed, mintha a replayt néznéd végig normál sebességen? 
observerként még chatelni sem tudsz a játékosokkal, mert nem látjátok egymás írását
egyébként meg: [link]
ide elég sok sc2 meccs kerül fel újabban (sc1 ligákban nincs túl sok meccs mostanában)
[ Szerkesztve ]
Ha úgy van beállítva akkor tud írni a játékosoknak.