A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
PC játékok
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Adok-veszek témák
Téma összefoglaló
Bár mostanában sokan (köztük én is) csak heti 4-5 meccs erejéig érnek rá...
//Alg.504//Alg#2951// ---- Live for the SWARM! ---- DIGITAL PRIDE - J3 + PL50
Vegyél fel b.net-en. Kívánságod számomra parancs 
Föccer#611
üdv, föccer
_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____
Mennék nézni, csak kell egy restart...
Részemről ok, bár most Winner írta, hogy 2v2-zni kellene. Ha bejelentkezik killerjoni, akkor majd kitaláljuk, hogy hogy legyen
De tőlem ne várjál sokat ^.^
üdv, föccer
_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____
buuuu, imba terran, buuuu
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
azaz
imba T 
Gratz te easyracer

köszönöm OP infestor pajtás... 
ez már nem menő, következő cél a grandmaster 
grat 
u mad ?
köszönöm, hát a grandmasterhez kell sok gyakorlás...
Á, hagyd. Én azt hallottam, hogy a szőkéket nem veszik fel grandmasterbe ![;]](/dl/s/v1.gif)
isonic: Grat még egyszer.
üdv, föccer

LinogeOW
(fanatikus tag)
nerf t nerf t
grat
köccönöm mindkettőtöknek 
Great, grat !

All Hope Is Gone
engem meg vissza diamondba:
Most megint nem játszok 1 hónapig hogy megint ledobhasson platinába 

SzlobiG
(PH! félisten)
Remélem, de még singlével jól elvagyok hardon haladok vele, bár néha nem könnyű...
<---Train With Max--->
WTF... kikaptam és a 409 helyett lett 423 pontom, 18. helyett 9. helyezett vagyok

tudja, hogy direkt veszitettel, mert vissza akarsz esni platinaba
jah, amugy a besorolasnal is valtozott valami, mert regebben arrol volt szo, hogy diamondba nem lehet felkerulni besorolassal, tegnap pedig sikerult egy 4:1-es eredmennyel
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
Érdekel valakit 4gate defense Scrap station-ön?
A koreai, teljesen all-in fajtából, mikor kijöttek a hydrák ki is lépett...
Kicsit bénáztam, lingek rohantak mindenfelé, pár transfusion kimaradt, meg jópár lárvaköpés is...
[ Szerkesztve ]

LinogeOW
(fanatikus tag)
Azért mert van master liga, már kapásból be lehet kerülni diamondba.
rep - et 
All Hope Is Gone
Mellesleg érdekes statisztika, az utóbbi 50 meccsemből
ZvT: 6 db, 3W3L
ZvZ: 20 db 12W8L
ZvP 24 db, 13W11L
[ Szerkesztve ]

Üdv, föccer

killerjohn
(PH! addikt)
már hetek óta fel vagy véve
me: killerjohn//248
SC2: KillerJohn#634, D3: KJohn#2437, D3 HUD erős idegzetűeknek: http://bit.ly/Yh3qAP
nyomassad kollega
hajrá hajrá..
Nehogy már 2 ligával alattad legyek 
1et még rá lehet fogni a fajra

amint lesz időm , megnézem 
All Hope Is Gone

Killercsákó:
Ok, akkor felveszlek én is. Ha most fent vagy, akkor lehet jönne alg is obs-nak.
üdv, föccer
Megnéztem ... most miért is lépett ki ? 
All Hope Is Gone
látom ez az eleje tájékán spashwa build, de nem only drone van 44 supply-ig, hanem több linget hozol, és nem dobsz le egyből 4 gázt és 2 evo-t. mindenesetre P ellen elég jónak tűnik, hogy egyből hydrát hozol...
u mad ?
Gondolom a 4gate-nél megállt a tudománya ![;]](/dl/s/v1.gif)
Egyébként meg nem volt expje, main kezdett kifogyni, és a következő ling-hydra pusht nem valószínű hogy túlélte volna...
h.adam: Próbálgattam az Ice Fishert, de néhány térképen bele kell nyúljak, mert nagyon passzívnak/veszélyesnek érzem... itt pl. legutóbb blink stalkerrel szivattak meg mikor az eredeti csak drone 44ig buildet csináltam...
Általában csak akkor megyek egyből hydrára, ha 4gate all-in vagy stargate kezdés van, különben inkább baneling.
[ Szerkesztve ]
én most még medium ellen gyakorlom, itt bejön 
nemsokára megnézem emberek ellen is CG-ben aztán lehet ránézek a ladderre...
u mad ?
Ez ok, de még volt pénze, végülis patthelyzet volt ... azért még küzdhetett volna ... időközben egy robo vagy valamit, ha lerak ... meg , nem tudom, javíts ki, ha nem így van, de a stalkernek nem pont a ling a countere ?
Csak stalkert hozott szinte ... 
All Hope Is Gone
majd leszel
![;]](/dl/s/v1.gif)
Ha elkezd valamit techelni közben, akkor hamarabb visszaverem a támadást, feldronozok, vége...
Én is néztem, de hát mondom, ennyi volt a tudása hogy 4gate 4ever, aztán gondolkodni meg luxus... (Zealot ellen azért a spine+queen+ling elég jól működik)
Sky: persze, ha majd kijön a Diablo, és nem játszok megint 2 hónapig 
[ Szerkesztve ]

AlyArkhon
(őstag)
Gratula érte

Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!
köszi 
Alg: na igen azt én is megszeretném venni
szóval azzal is majd játszunk 

kovsol
(PH! félisten)
látszik esik már az EU ladder színvonala is
![;]](/dl/s/v1.gif)
akkor mehetnél te is játszani 

kovsol
(PH! félisten)
azért is esik mert én nem játszok

amúgy ezer éve nem logoltam be, de talán egy copper liga szintet még meghaladok 
Age of Empires Online bétát tolom, meg a battleforgot amúgy
(és csütörtöktől eper szezon beindul így a program az lesz délután szedés, majd másnap délelőtt árulás)
[ Szerkesztve ]
na akkor majd kipróbálom veled az AoE Online-t...
értem, ok
All Hope Is Gone
2 meccs, 2 ZvP, egyik stargate 2 void ray 2 főnix ->4gate, másik 2gate a világ legnagyobb pályáján, proxy nélkül...
+2 win ![;]](/dl/s/v1.gif)

EyEsOnU
(tag)
Sziasztok, kaptam egy 4%-os kupont starcraft 2-höz. Hotcdkey.com-on használható fel, többször is akár. Én is innen vettem a játékot még megjelenéskor, akkor itt volt a legolcsóbb.
code: HC1098411
halkan örülök
... az jó ? 
All Hope Is Gone

_OldBoy_
(tag)
Patch 1.3.3 PTR
PROTOSS
Archons are now a massive unit.
Pylon power radius has been decreased from 7.5 to 6.5.
Cybernetics Core
Research Warp Gate time increased from 140 to 180.
Gateway
Sentry train time decreased from 42 to 37.
Stalker train time decreased from 42 to 37.
Zealot train time decreased from 38 to 33.
Warp Gate unit train times remain unchanged.
TERRAN
Ghost
Cost changed from 150/150 to 200/100.
Salvage resource return reduced from 100% to 75%.
ZERG
Spore Crawler
Root time decreased from 12 to 6.
Bug Fixes
Fixed a bug where Ghosts could not quickly EMP the same location.
Fixed a bug where players were still able to stack flying units on top of each other.
http://us.battle.net/sc2/en/forum/topic/1213111662
szerk, TL-röl:
Patch 16: Zealot build time increased from 33 to 38.
Patch 17: Zealot build time decreased from 38 to 33.
Patch 1.1.0: Zealot build time increased from 33 to 38.
Patch 1.3.3: Zealot train time decreased from 38 to 33.
[ Szerkesztve ]
---> http://silver2master.com/ <--- OldBoy #863

Ghoosty
(senior tag)
Nice Job!
Már kevesebb, mint egy hónapom van hátra a wow előfizetésemből, ha lejár, akkor gyorsan kitúrlak onnan. 
Patchhez:
Ez vicces, hogy ezzel a zaelot gyártással nem tudnak mit kezdeni. 
[ Szerkesztve ]
SC2: Ghoosty:247

oxox
(őstag)
néha elég nehéz elkepzelni, hogy nem csak nehany tizen/szaz ember van bnet-en.
Az egyik taggal 3x sorsolt ossze a jatek ma (es ebbol egyszer csak egymas utan), egy masik taggal meg ketszer.....de azt inkabb ne tette volna...a gyereknek arrol szolt a jatek, hogy a sajat bazisat leszedte az scv-kel, aztan a mi bazisunkat tamadta....az ilyen gyoker minek jon fel jatszani???? elsoben kileptunk de
A masodik meccs vegul izgi lett (happyend nelkul) ZPT Vs ZPT persze...
tehat a csavo megint magat nyirta ki, majd raugrott a zerg tarsra...az szepen drone-okkal kinyirta.. kozben az overlordnal lattuk, hogy bezarnak minket cannonal
....
szep kis hordat osszeszedtem zea stalker colobol (de a masik zerg corruptorra ment ezert atalltam imora)...a kitoresunk olyan jol sikerult, hogy gyakorlatilag az expelt bazisukat romma vertuk...mineralom mar ures volt, kertem a zergtol mineralt, es gyorsba kiexpeltem ket helyre (a cannon rusher protoss pont voidra akart volna menni a bazisunk elotti exp helyeken....
)
tehat 3v2 ben amolyan Zrinyisen kitortunk (a hosi halalt leszamitva)...kb 10 letalpalt tank volt a 15-20 cannon mogott...mienk lett a mapcontrol, es mondtam a gyereknek, hogy corruptorra menjen a foldit majd kiirtom en....erre disconnect!!!!! ...nem volt nagy szam a tars, es feltem, hogy egyedul nem birja (pedig mar egyszeru lett volna)....ekkor nem nagyon szerettem a bnetet...kovetkezo meccsben egy tarsam az elso percben nem csinalt semmit.......nemtudom, hogy a hulyekre miert nem csinalnak egy szurot.....
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3: oxox#1525