2013. május 23., csütörtök

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  StarCraft 2 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

• Utoljára frissítve: 2013-02-08 11:43:51

IT café

A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.

Összefoglaló kinyitása ▼

(#19251) kovsol válasza rt06 (#19249) üzenetére

kovsol
(PH! félisten)

egyszerűen azért, mert placment után bekerültem silverbe, és itt diamondig 70% fölötti win ratet tudtam csinálni és az tetszett :DDD mert ugye ott nem csak a társam volt béna, hanem az ellenfél is, és valahogy nem tudták feldolgozni mikor bementem mutákkal harassolni ;]
de feljutottam diamondba és valahogy a béna társak maradtak, csak itt már az ellenfél nem béna :B

(#19252) killerjohn válasza kovsol (#19251) üzenetére

killerjohn
(őstag)

+1

SC2: KillerJohn#634, D3: KJohn#2437, D3 HUD erős idegzetűeknek: http://bit.ly/Yh3qAP

(#19253) föccer

föccer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Úgy látom, hogy erősen bugos a meccsek pontozása...

:(

üdv, föccer

_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____

(#19254) kovsol

kovsol
(PH! félisten)

toltunk rt 4v4 -t úgy hogy hárman együtt voltunk 4 win behúzva :B

(#19255) killerjohn válasza kovsol (#19254) üzenetére

killerjohn
(őstag)

kösz mégegyszer a meccseket, neked is, Föccer-nek is :)
hozzáteszem, hogy az utolsó kivételével az ellenek sem voltak gyengék...

[ Szerkesztve ]

SC2: KillerJohn#634, D3: KJohn#2437, D3 HUD erős idegzetűeknek: http://bit.ly/Yh3qAP

(#19256) föccer válasza killerjohn (#19255) üzenetére

föccer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sőt! A második meccs kifejezetten húzós volt. Bár nem tudtak minket nagyon beütni, de nagyon hosszúra elhúzódott a meccs. Már a 3x expet kellett raknom, hogy maradjon valami income. 50-essével hoztam a 3/3 cracklingeket, meg 15-ével a mutákat :D Vissza is nézem ;]

üdv, föccer

_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____

(#19257) killerjohn válasza föccer (#19256) üzenetére

killerjohn
(őstag)

yeah, visszanéztem én is. 19:30 körül nagyon elszúrtam, majdnem a játékba került, hogy bebuktam az összes colossust (volt vagy 8). Sajnos pusoltam, de nem volt elég stalker (meat shield) előttük, így bedarálták őket 1 pillanat alatt :(

mod: ja igen, itt volt, hogy a sárga terran társunk az idegeimre ment...

[ Szerkesztve ]

(#19258) iSonic

iSonic
(őstag)
LOGOUT blog

MLG kezdődik néhány percen belül :)

(#19259) föccer válasza iSonic (#19258) üzenetére

föccer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:O

Reggel menni kellene melózni :(

üdv, föccer

mod:

Itt a link, hogy ne kelljen keresnie senkinek :)

üdv, föccer

[ Szerkesztve ]

(#19260) sith7 válasza föccer (#19256) üzenetére

sith7
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

rep - et :C

All Hope Is Gone

(#19261) föccer válasza föccer (#19259) üzenetére

föccer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Most olvasom, hogy csak 1/2 1 kor kezdődik. Addig nem maradok fent :(

Sittes: Ha nem felejtem el, akkor holnap feltöltöm. Ma már fáradt vagyok kikeresni, hogy pontosan melyik meccs volt az.

üdv, föccer

(#19262) iSonic válasza föccer (#19261) üzenetére

iSonic
(őstag)
LOGOUT blog

szerverekkel volt nagy gubanc állítólag :(

(#19263) _OldBoy_ válasza iSonic (#19262) üzenetére

_OldBoy_
(tag)

Nekem egyelőre nem meg a stream, van valami hír hogy mi a helyzet?

Addig is egy kis néznivaló, igen durva terran mikro protoss ellen.

[ Szerkesztve ]

---> http://silver2master.com/ <--- OldBoy #863

(#19264) sith7 válasza föccer (#19261) üzenetére

sith7
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ok :R

All Hope Is Gone

(#19265) iSonic válasza _OldBoy_ (#19263) üzenetére

iSonic
(őstag)
LOGOUT blog

mindent finomítanak jelenleg ezt írták ki és hogy pár perc türelem..

(#19266) LinogeOW

LinogeOW
(fanatikus tag)

Na végre megy az MLG.

(#19267) _OldBoy_ válasza iSonic (#19265) üzenetére

_OldBoy_
(tag)

No végre kezdődik :C

(#19268) iSonic válasza _OldBoy_ (#19267) üzenetére

iSonic
(őstag)
LOGOUT blog

jaja másfél órás csúszással :C

[ Szerkesztve ]

(#19269) rt06

rt06
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nekem tovabbra sem akar mukodni a stream...

Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

(#19270) LinogeOW

LinogeOW
(fanatikus tag)

gg!

(#19271) _OldBoy_ válasza rt06 (#19269) üzenetére

_OldBoy_
(tag)

Én itt nézem egyelőre stabilnak tűnik.

(#19272) rt06 válasza _OldBoy_ (#19271) üzenetére

rt06
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ugyanott nezem en is, viszont eddig egy reklamon kivul csak a drpepper-es mlg logot lattam

szerk.: na, ahogy ezt leirtam, meg is indult

[ Szerkesztve ]

Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

(#19273) LinogeOW

LinogeOW
(fanatikus tag)

TvT? Eh.. jó8. :K

(#19274) kovsol válasza killerjohn (#19257) üzenetére

kovsol
(PH! félisten)

én azon a mérkőzésen kifejezetten szar voltam a végére, mert leesett az fps nálam nagyon, de amíg ment a muta haras föccerrel cooperálva az durva volt, ezért kell a TS, írkálás sose lesz olyan jó :(((

(#19275) iSonic

iSonic
(őstag)
LOGOUT blog

Tyler vs Machine megy :)

(#19276) sith7 válasza rt06 (#19272) üzenetére

sith7
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tessék itt vannak a lurkerek ... :K
[link]

All Hope Is Gone

(#19277) kovsol válasza sith7 (#19276) üzenetére

kovsol
(PH! félisten)

ki kell próbálnom azt hiszem, goncom a cg listában ott van

(#19278) hajsza

hajsza
(fanatikus tag)

No, meglett a noti, bár drágábban, mint eredetileg terveztem (ez lett az)
Amiért még megemlítem: adtak hozzá egy SC2 guest pass-t. Ha valakinek még kell egy ilyen, akkor jelentkezzen. Az első jelentkezőnek elküldöm.

Szerk.: pontosítok. Ez valami NVidia promició, amihez a www.geforce.com/TryStarcraft2 címen kell a kódot megadni és csak a készlet erejéig érvényes ajánlat. Arról viszont fogalmam nincs, hogy meddig tart ki a készlet.

[ Szerkesztve ]

(#19279) föccer válasza kovsol (#19274) üzenetére

föccer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jaja, amikor ketten összeraktuk a ~40 mutát, akkor azzal szépen tudtunk takarítani :) Amikor megtámadtuk a Z főbázisát, oneshoot a spore colonykra, kinyíruk a queen-t. Amir odaértek a matiskák az ajtóból, addigra már a lair-t is félig leszedtők :) Az egész nem volt 10 sec. Vagy amikor ugyanott a tankot kaptuk le, meg az overlordot. Veszteség nélkül :) Imádom a mutákat. A kedvenc egységem. Az egy kicsit kudorcba fulladt, amikor a mapkontrol alatt (értsd: kószáltunk a mutákka a térképen össze vissza) találkoztunk 5-6 db colóval ;] Sajnos a közelben volt az ellennek néhány BC-je (ami a sebesség buff miatt egész használható lett), meg néhány corruptor, de azért elbántuk velük. Igaz én elvesztettem az összes mutát, de legalább kovi vissza tudott vonulni :)

A végére már eléggé el voltam fáradva. Kb annyira telt tőlem, hogy massoltam némi unitot, de nem igazán tudtunk figyelni az összhangra. Még szerencse, hogy az uccsó meccsen a 4 ellenfélből 3 papír ligás játékos volt :D

Az egyik T proxy 2 barackot épített. Ami alapvetően még rendben is lett volna, ha 1: nem 11 foodblock-nál indul el az scv-vel a proxyra az első supplyt megépíteni. 2: ha nem az overlordok vonulási utvonalába pakolja le őket, 3 időben felfogja, hogy nem jött össze. Kovival egymás mellett voltunk. Ő korai expre ment, én előbb lehoztam a queent, meg benyomtat a lingboostot, és utánna expeltem. Ez is kb a 2-3 perc körül van. Nekem már volt 4 lingem, amikor az ellennek lejött az első 2 marinja... ;] Miután felszámoltuk a proxy-t, mondtam kovinak, hogy próbáljuk már be ezt a terran bázist, hátha.. Akkor volt nekem 12-15 lingem, kovinak valamivel kevesebb. Bementünk, levertük azt az 5-6 marint, ki ott volt az ajtóba, és szétszettük mind a 2 terrran bázisát :DDD Lol. Kb mirózás nélkül. Ezután 2 v 4-ben nem igazán volt túl nagy probléma. Igaz a 3- terran ellen az egész jól nyomta, de nem igazán volt esélye megnyerni....

No, most bent vagyok melóban, de ha hazaérek, akkor erről is tolok egy rep-et. :K

üdv, föccer

(#19280) Eagl3

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

lejátszottam az első besoroló meccsem 1v1-be, fel is dobott egyből daimondba... vicces. Egész eddig cseszett feldobni platina 1-2 ről játszhattam akármennyit.

(#19281) föccer válasza Eagl3 (#19280) üzenetére

föccer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A tegnapi 4v4-ben engemet is aranyba sorolt. S1-ben ezüstbe rakott.

üdv, föccer

(#19282) kovsol válasza föccer (#19281) üzenetére

kovsol
(PH! félisten)

jó hogy te aranyban vagy, mert így az ellenfél közt is lesz egy gyengébb és így hogy összedolgozunk jól látszik, hogy te is simán hozod a platina, diamond szintet, szóval nevetséges ez a gold nálad is, de majd ha jól játszunk fel fog rakni úgyis téged is, bár nem tudom te mennyire szoktál ilyesmivel foglalkozni, gondolom ha lenne olyan acsi, hogy juss fel bronzból diamondig akkor más lenne a dörgés ;]
most értem haza én, jó kis szőlő metszés volt a mai program fel is égtem kicsit :B

[ Szerkesztve ]

(#19283) sith7 válasza kovsol (#19277) üzenetére

sith7
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

tegye azt, kedves Uram :))

All Hope Is Gone

(#19284) föccer válasza kovsol (#19282) üzenetére

föccer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

No, azért az elég nagy füllentés, hogy én hozom a platina diamond szintet. Részemről még az aranyati is konak tartom. Max, ha kipihent vgyok, jó a hangulatom, és bemelegedtem a játékba. Akkor elhiszem magamról, hogy tudok gold szinten játszani. Sajnos ez az összeállítás mostanában ritkán jön össze :( Bár volt tegnap is olyan játék, hogy kettőnknek volt 38-39 dronja (fejenként), míg az ellenfél csapatának összesen alig volt több. :D

Kb az összes meccset 3-an nyertük meg, mert a társ s3em volt minidg a helyzet magaslatán. Lásd a rusholni akaró P-t, akinek kb semmilye nem volt az egész játék folyamán...

Este folytathatnánk. :K

üdv, föccer

(#19285) iSonic

iSonic
(őstag)
LOGOUT blog

MLG második napja elindult :)
[link]

(#19286) kovsol válasza iSonic (#19285) üzenetére

kovsol
(PH! félisten)

Grubbyra kíváncsi vagyok :K

(#19287) Alg válasza iSonic (#19285) üzenetére

Alg
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én csak feketeséget látok... :(

szerk: IE-vel megy, FF nem szereti... :U

[ Szerkesztve ]

//Alg.504//Alg#2951// ---- Live for the SWARM! ---- DIGITAL PRIDE - J3 + PL50

(#19288) rt06 válasza Alg (#19287) üzenetére

rt06
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

probald meg frissiteni, esetleg masik bongeszovel
nekem pl opera-val nem jelenik meg a lejatszo, de tegnap massal is problemazott: vagy csak egy reklamot mutatott, vagy azt sem, csak feketeseget

(#19289) iSonic válasza Alg (#19287) üzenetére

iSonic
(őstag)
LOGOUT blog

Chrome-al, FF-el, IE-vel megy :) sőt Operával is ^^.

(#19290) kovsol válasza iSonic (#19289) üzenetére

kovsol
(PH! félisten)

nekem Opera 11.01 megy a videó, de én ahányszor rányomok mindig a két faszi dumál :U

(#19291) iSonic válasza kovsol (#19290) üzenetére

iSonic
(őstag)
LOGOUT blog

mert maintance probléma van :OO

(#19292) Alg válasza iSonic (#19289) üzenetére

Alg
(PH! addikt)
LOGOUT blog

AdBlock fogta meg FF-on ^^

//Alg.504//Alg#2951// ---- Live for the SWARM! ---- DIGITAL PRIDE - J3 + PL50

(#19293) iSonic válasza Alg (#19292) üzenetére

iSonic
(őstag)
LOGOUT blog

na jólvan... erre nem mondok semmit...

[ Szerkesztve ]

(#19294) föccer válasza iSonic (#19285) üzenetére

föccer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Eléggé gyenge ez a közvetítés. Szutyok felbontás, és ez is folyamatosan laggol.

:(

Inkább toljunk valami 4v4-et :)

üdv, föccer

(#19295) _OldBoy_ válasza föccer (#19294) üzenetére

_OldBoy_
(tag)

Eddig az egész MLG egy vicc, a nyitómeccs óta ahányszor ránézek folyamatosan technikai hibáik vannak. A TL vagy a Reddit megszervez 30-50 ezer nézőt vonzó tornákat szinte hibátlanul, a legnagyobb amerikai torna pedig ennyire amatőr. :W

IdrA interjú, vicces hogy a hangszigetelés se jó.

[ Szerkesztve ]

(#19296) killerjohn válasza _OldBoy_ (#19295) üzenetére

killerjohn
(őstag)

beszarás :D

(#19297) kovsol válasza _OldBoy_ (#19295) üzenetére

kovsol
(PH! félisten)

nevetséges az egész ahogy mondod...

(#19294) föccer én elmentem aludni korán, mert 8 kor indulok az erdőre fát vágni, kellett a pihenés

[ Szerkesztve ]

(#19298) _OldBoy_

_OldBoy_
(tag)

IdrA a TSL-es teljesitmenyt is meg tudta fejelni, EPIC poen HuK ellen - 9 perctol plusz a harmadik meccs eleje

(#19299) föccer

föccer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azért az mókás, hogy egy bukott RT 2v2 után diamondba sorolt be :) Mondjuk S1 végén nagyon jól ment a 2v2. Igaz cylával, meg alyarchonnal toltam végig és nem RT volt, de akkor is mókás. Úgy néz ki, hogy S1-ben összeszedtem elég mmr-t, a diamondhoz, csak valamiért nem akart felrakni. Most meg újrasorolt, és ide pakolt be :F

üdv, föccer

Halkan megjegyzem, hogy párban játszó diamondosok ellen kaptunk ki. Mondjuk nekem nem túl sok közöm volt a játékhoz. :(

üdv, föccer

[ Szerkesztve ]

(#19300) sith7 válasza föccer (#19299) üzenetére

sith7
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az szép :K

All Hope Is Gone

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  StarCraft 2 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.