A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Téma összefoglaló
kovsol
(PH! félisten)
egyszerűen azért, mert placment után bekerültem silverbe, és itt diamondig 70% fölötti win ratet tudtam csinálni és az tetszett
mert ugye ott nem csak a társam volt béna, hanem az ellenfél is, és valahogy nem tudták feldolgozni mikor bementem mutákkal harassolni ![;]](/dl/s/v1.gif)
de feljutottam diamondba és valahogy a béna társak maradtak, csak itt már az ellenfél nem béna 

killerjohn
(őstag)
+1
SC2: KillerJohn#634, D3: KJohn#2437, D3 HUD erős idegzetűeknek: http://bit.ly/Yh3qAP
Úgy látom, hogy erősen bugos a meccsek pontozása...

üdv, föccer
_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____

kovsol
(PH! félisten)
toltunk rt 4v4 -t úgy hogy hárman együtt voltunk 4 win behúzva 

killerjohn
(őstag)
kösz mégegyszer a meccseket, neked is, Föccer-nek is 
hozzáteszem, hogy az utolsó kivételével az ellenek sem voltak gyengék...
[ Szerkesztve ]
SC2: KillerJohn#634, D3: KJohn#2437, D3 HUD erős idegzetűeknek: http://bit.ly/Yh3qAP
Sőt! A második meccs kifejezetten húzós volt. Bár nem tudtak minket nagyon beütni, de nagyon hosszúra elhúzódott a meccs. Már a 3x expet kellett raknom, hogy maradjon valami income. 50-essével hoztam a 3/3 cracklingeket, meg 15-ével a mutákat
Vissza is nézem ![;]](/dl/s/v1.gif)
üdv, föccer
_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____

killerjohn
(őstag)
yeah, visszanéztem én is. 19:30 körül nagyon elszúrtam, majdnem a játékba került, hogy bebuktam az összes colossust (volt vagy 8). Sajnos pusoltam, de nem volt elég stalker (meat shield) előttük, így bedarálták őket 1 pillanat alatt 
mod: ja igen, itt volt, hogy a sárga terran társunk az idegeimre ment...
[ Szerkesztve ]
MLG kezdődik néhány percen belül 

Reggel menni kellene melózni 
üdv, föccer
mod:
Itt a link, hogy ne kelljen keresnie senkinek 
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
rep - et 
All Hope Is Gone
Most olvasom, hogy csak 1/2 1 kor kezdődik. Addig nem maradok fent 
Sittes: Ha nem felejtem el, akkor holnap feltöltöm. Ma már fáradt vagyok kikeresni, hogy pontosan melyik meccs volt az.
üdv, föccer
szerverekkel volt nagy gubanc állítólag 

_OldBoy_
(tag)
Nekem egyelőre nem meg a stream, van valami hír hogy mi a helyzet?
Addig is egy kis néznivaló, igen durva terran mikro protoss ellen.
[ Szerkesztve ]
---> http://silver2master.com/ <--- OldBoy #863
ok 
All Hope Is Gone
mindent finomítanak jelenleg ezt írták ki és hogy pár perc türelem..

_OldBoy_
(tag)
No végre kezdődik 
jaja másfél órás csúszással 
[ Szerkesztve ]
nekem tovabbra sem akar mukodni a stream...
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

_OldBoy_
(tag)
Én itt nézem egyelőre stabilnak tűnik.
ugyanott nezem en is, viszont eddig egy reklamon kivul csak a drpepper-es mlg logot lattam
szerk.: na, ahogy ezt leirtam, meg is indult
[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

kovsol
(PH! félisten)
én azon a mérkőzésen kifejezetten szar voltam a végére, mert leesett az fps nálam nagyon, de amíg ment a muta haras föccerrel cooperálva az durva volt, ezért kell a TS, írkálás sose lesz olyan jó 
Tessék itt vannak a lurkerek ... 
[link]
All Hope Is Gone

kovsol
(PH! félisten)
ki kell próbálnom azt hiszem, goncom a cg listában ott van

hajsza
(fanatikus tag)
No, meglett a noti, bár drágábban, mint eredetileg terveztem (ez lett az)
Amiért még megemlítem: adtak hozzá egy SC2 guest pass-t. Ha valakinek még kell egy ilyen, akkor jelentkezzen. Az első jelentkezőnek elküldöm.
Szerk.: pontosítok. Ez valami NVidia promició, amihez a www.geforce.com/TryStarcraft2 címen kell a kódot megadni és csak a készlet erejéig érvényes ajánlat. Arról viszont fogalmam nincs, hogy meddig tart ki a készlet.
[ Szerkesztve ]
Jaja, amikor ketten összeraktuk a ~40 mutát, akkor azzal szépen tudtunk takarítani
Amikor megtámadtuk a Z főbázisát, oneshoot a spore colonykra, kinyíruk a queen-t. Amir odaértek a matiskák az ajtóból, addigra már a lair-t is félig leszedtők
Az egész nem volt 10 sec. Vagy amikor ugyanott a tankot kaptuk le, meg az overlordot. Veszteség nélkül
Imádom a mutákat. A kedvenc egységem. Az egy kicsit kudorcba fulladt, amikor a mapkontrol alatt (értsd: kószáltunk a mutákka a térképen össze vissza) találkoztunk 5-6 db colóval
Sajnos a közelben volt az ellennek néhány BC-je (ami a sebesség buff miatt egész használható lett), meg néhány corruptor, de azért elbántuk velük. Igaz én elvesztettem az összes mutát, de legalább kovi vissza tudott vonulni 
A végére már eléggé el voltam fáradva. Kb annyira telt tőlem, hogy massoltam némi unitot, de nem igazán tudtunk figyelni az összhangra. Még szerencse, hogy az uccsó meccsen a 4 ellenfélből 3 papír ligás játékos volt 
Az egyik T proxy 2 barackot épített. Ami alapvetően még rendben is lett volna, ha 1: nem 11 foodblock-nál indul el az scv-vel a proxyra az első supplyt megépíteni. 2: ha nem az overlordok vonulási utvonalába pakolja le őket, 3 időben felfogja, hogy nem jött össze. Kovival egymás mellett voltunk. Ő korai expre ment, én előbb lehoztam a queent, meg benyomtat a lingboostot, és utánna expeltem. Ez is kb a 2-3 perc körül van. Nekem már volt 4 lingem, amikor az ellennek lejött az első 2 marinja...
Miután felszámoltuk a proxy-t, mondtam kovinak, hogy próbáljuk már be ezt a terran bázist, hátha.. Akkor volt nekem 12-15 lingem, kovinak valamivel kevesebb. Bementünk, levertük azt az 5-6 marint, ki ott volt az ajtóba, és szétszettük mind a 2 terrran bázisát
Lol. Kb mirózás nélkül. Ezután 2 v 4-ben nem igazán volt túl nagy probléma. Igaz a 3- terran ellen az egész jól nyomta, de nem igazán volt esélye megnyerni....
No, most bent vagyok melóban, de ha hazaérek, akkor erről is tolok egy rep-et. 
üdv, föccer
lejátszottam az első besoroló meccsem 1v1-be, fel is dobott egyből daimondba... vicces. Egész eddig cseszett feldobni platina 1-2 ről játszhattam akármennyit.
A tegnapi 4v4-ben engemet is aranyba sorolt. S1-ben ezüstbe rakott.
üdv, föccer

kovsol
(PH! félisten)
jó hogy te aranyban vagy, mert így az ellenfél közt is lesz egy gyengébb és így hogy összedolgozunk jól látszik, hogy te is simán hozod a platina, diamond szintet, szóval nevetséges ez a gold nálad is, de majd ha jól játszunk fel fog rakni úgyis téged is, bár nem tudom te mennyire szoktál ilyesmivel foglalkozni, gondolom ha lenne olyan acsi, hogy juss fel bronzból diamondig akkor más lenne a dörgés ![;]](/dl/s/v1.gif)
most értem haza én, jó kis szőlő metszés volt a mai program fel is égtem kicsit 
[ Szerkesztve ]
tegye azt, kedves Uram 
All Hope Is Gone
No, azért az elég nagy füllentés, hogy én hozom a platina diamond szintet. Részemről még az aranyati is konak tartom. Max, ha kipihent vgyok, jó a hangulatom, és bemelegedtem a játékba. Akkor elhiszem magamról, hogy tudok gold szinten játszani. Sajnos ez az összeállítás mostanában ritkán jön össze
Bár volt tegnap is olyan játék, hogy kettőnknek volt 38-39 dronja (fejenként), míg az ellenfél csapatának összesen alig volt több. 
Kb az összes meccset 3-an nyertük meg, mert a társ s3em volt minidg a helyzet magaslatán. Lásd a rusholni akaró P-t, akinek kb semmilye nem volt az egész játék folyamán...
Este folytathatnánk. 
üdv, föccer
MLG második napja elindult 
[link]

kovsol
(PH! félisten)
Grubbyra kíváncsi vagyok 
Én csak feketeséget látok... 
szerk: IE-vel megy, FF nem szereti... 
[ Szerkesztve ]
//Alg.504//Alg#2951// ---- Live for the SWARM! ---- DIGITAL PRIDE - J3 + PL50
probald meg frissiteni, esetleg masik bongeszovel
nekem pl opera-val nem jelenik meg a lejatszo, de tegnap massal is problemazott: vagy csak egy reklamot mutatott, vagy azt sem, csak feketeseget
Chrome-al, FF-el, IE-vel megy
sőt Operával is ^^.

kovsol
(PH! félisten)
nekem Opera 11.01 megy a videó, de én ahányszor rányomok mindig a két faszi dumál 
mert maintance probléma van
O
AdBlock fogta meg FF-on ^^
//Alg.504//Alg#2951// ---- Live for the SWARM! ---- DIGITAL PRIDE - J3 + PL50
na jólvan... erre nem mondok semmit...
[ Szerkesztve ]
Eléggé gyenge ez a közvetítés. Szutyok felbontás, és ez is folyamatosan laggol.

Inkább toljunk valami 4v4-et 
üdv, föccer

_OldBoy_
(tag)
Eddig az egész MLG egy vicc, a nyitómeccs óta ahányszor ránézek folyamatosan technikai hibáik vannak. A TL vagy a Reddit megszervez 30-50 ezer nézőt vonzó tornákat szinte hibátlanul, a legnagyobb amerikai torna pedig ennyire amatőr. 
IdrA interjú, vicces hogy a hangszigetelés se jó.
[ Szerkesztve ]

killerjohn
(őstag)
beszarás 

kovsol
(PH! félisten)
nevetséges az egész ahogy mondod...
(#19294) föccer én elmentem aludni korán, mert 8 kor indulok az erdőre fát vágni, kellett a pihenés
[ Szerkesztve ]

_OldBoy_
(tag)
IdrA a TSL-es teljesitmenyt is meg tudta fejelni, EPIC poen HuK ellen - 9 perctol plusz a harmadik meccs eleje
Azért az mókás, hogy egy bukott RT 2v2 után diamondba sorolt be
Mondjuk S1 végén nagyon jól ment a 2v2. Igaz cylával, meg alyarchonnal toltam végig és nem RT volt, de akkor is mókás. Úgy néz ki, hogy S1-ben összeszedtem elég mmr-t, a diamondhoz, csak valamiért nem akart felrakni. Most meg újrasorolt, és ide pakolt be 
üdv, föccer
Halkan megjegyzem, hogy párban játszó diamondosok ellen kaptunk ki. Mondjuk nekem nem túl sok közöm volt a játékhoz. 
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]