A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Téma összefoglaló
http://www.leekspin.com/
Egy útburkolós meghívót én is cserélnék beta kulcsra 
"Ezt a zoomtartományt nem tudom értelmezni. Minek? Hova? Kimaga? Hungyüttbe?" by pilóta

cettlee
(senior tag)
énis szivesen tolnám béta keyyel, már unoma gépet
amugy van valahol eredeti sc-om csak nemtalálom
2001-12-23 22:29, azaz 3556 napja

-Zeratul-
(őstag)
azzal semmire se mész
csak az kap kulcsot aki poénból regel egy bnet accountot wow trial-lal, vagy nem is érdekli a játék...
akinek vannak eredeti blizz játékai és évek óta játszik, annak nem adnak, mert arra számítanak, hogy úgyis megveszi majd ha megjelenik
(igen, baromira frusztrál hogy nem kaptam kulcsot, de amúgy nem kell ám komolyan venni, amit írtam
)

kovsol
(PH! félisten)
pedig a balancot csak tapasztalt játékosok segítségével lehet belőni és ez az egyik lényege a multis betanok 
A kiválasztás teljesen random.
Van, aki mázlista és van, aki kevésbé, ennyi az egész.
"I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

-Zeratul-
(őstag)
"de amúgy nem kell ám komolyan venni, amit írtam
"
én elhiszem meg elfogadom, hogy random, csak hát na... 
rossz látni, hogy a régi sc1-es "ismerősök" közül már kis (nagy
) túlzással mindenki játszik meg tolja fel a replayeket, már pénzdíjas tourney-k vannak, nw-k + válogatók (na nem mintha lenne hajszálnyi esélyem is, nagyon messze vagyok én attól), azaz zajlik az élet, én meg kimaradok belőle 
szerk:
nem szóltam, megtörtént a csoda 
![]()
e-mail nem jött róla, csak gondoltam ránézek most is
[ Szerkesztve ]

thomboy
(tag)
Előbb bejelentekeztem, erre nem az én profilom jelent meg előttem, senki a barátlistába, stb...
Aztán megjavult másodjára, de azért nyomtam egy printscreen-t 
Látszik még csak béta ![;]](/dl/s/v1.gif)
| Trance 4ever |

cettlee
(senior tag)
csináltam acc-ot de kell hozzá egy eredeti game h jelentkezhessek bétára.

kovsol
(PH! félisten)
wow trial elég

Djuree
(PH! nagyúr)
bassza meg a blizz. írtam a supportnak hogy feltörték a battle.net accomat és csináljanak valamit. erre jön egy mail hogy mennyire voltam megelégedve a supportal?
mondom qrvára semennyire bazzeg
most írok nekik megint, addig írok amíg nem b@sznak az accomnak valamit...
lehet valaki már az én SC2 beta kódommal nyomja 
[ Szerkesztve ]
▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ Ki-Ken-Tai-Ichi 気剣体一
Sziasztok
Hogyan lehet béta kulcsot szerezni, kapni ?
Hol kell a játékot letölteni ?
Nekem megvan eredetibe a SC1, + Brood War, meg a Diablo 2 + Kieg.
Válaszokat előre is köszönöm
All Hope Is Gone

asound
(PH! addikt)
Sziasztok!
Aki tolja bneten innen az SC2-t tudna adni bnet elérhetőséget - itt vagy inkább PM-ben?
Jobb lenne nem vadidegenekkel tolni a játékot, meg általában úgyis elkalapálnak ha random kapok ellenfelet. 
Én kutga néven vok fent.
Az élet négy magnál kezdődik. Magánoktatás Budapesten http://href.hu/x/ixly
Már nem.
cettlee, a Starcraft eredetiben 2k. Ha ennyit nem tudsz kifizetni érte... 
#1862: regisztrálj az eu.battle.net-en, add hozzá az accountodhoz a megvett Blizzardos játékaidat, és jelöld be, melyik univerzum bétatesztje érdekel. Ekkor le kell töltened majd egy kis programot, ami a hardvered adatait feltölti a Blizzardhoz, és utána reménykedhetsz...
szerk: Djuree, itt írtál a Blizzardnak?
Ha igen, akkor arra válaszolniuk kellett; názd meg, nem került-e ez véletlenül a spam mappádba. (illetve nem tudom, milyen mailt használsz a Battle.neten... de a Citromail és a Freemail rendszeresen nem kapja meg onnan a leveleket)
[ Szerkesztve ]
"I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
Az identifier is kell a barát felvételéhez
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

asound
(PH! addikt)
Az lenne a bnet account? Vagy tartozik hozzá egy külön kódsor?
Az élet négy magnál kezdődik. Magánoktatás Budapesten http://href.hu/x/ixly
2 részből áll a neved, a nicknév meg az identifier. Az előbbi a beregisztrálásnál a pont előtt, utóbbi pedig a pont után lett beírva.

Djuree
(PH! nagyúr)
jah itt írtam
spam-ban nincs, vipmail-es vagyok, ide meg szokott minden jönni, freemail az nagyon szar azt tudom. megpróbálok írni mégegyszer, egyszer csak válaszolnak 
▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ Ki-Ken-Tai-Ichi 気剣体一
Nagyon köszönöm a részletes választ 
[ Szerkesztve ]
All Hope Is Gone
Scarborn.ptech az ID, ha valaki akar játszani egyet, abszolút casual szinten 
ConCorde 6025CID telefon fekete/ezüst telefonok olcsón eladók. Írj privátot, vagy keresd a hirdetést.

cettlee
(senior tag)
???????? már irtam h van eredeti star-om csak elhagytam valahol. nem kioktatás kértem.
mégegyszer nem fogom megvenni 500 forintér se csak azért hogy sc2 bétára legyen esélyem játszani. sc2-t majd megveszem ha kijön. ennyi. vki meghiv?
XD
a) keresd meg
b) vegyél egy Diablo 2-t vagy egy Warcraft 3-at, vagy mégis még egy Starcraftot...
Ez így működik.
Megcsináltam amit írtál, honnan tudom meg ha kapok kulcsot ?
All Hope Is Gone
Kapsz róla egy emailt, és a játék megjelenik aktívként a Battle.net-accountodon. (persze a dzsunka mailek, mint a freemail vagy a citromail épp ezért nem ajánlottak - ezekre a Blizzard levelei valahogy sosem érkeznek meg)
Úgy nézem lassacskán lehetne PH-s 2v2-t csinálni
köszi
Hotmail ? 
All Hope Is Gone
Azzal nincs gond.
Akkor jó
Várom a pozitív elbírálást 
Ez időben kb. ? Vagy teljesen véletlenszerű ?
All Hope Is Gone
Igen, véletlen. Elképzelhető, hogy egyáltalán nem kapsz majd kulcsot.
Ezt meg sem hallottam ![;]](/dl/s/v1.gif)
Azért örülnék neki
Mióta tart ez a béta dolog ?
Gondolom csak a megjelenésig lesz, ami kb. nyár ?
All Hope Is Gone
A béta nagyjából a megjelenésig tart majd, és kb. két hónapja kezdődött.
Értem, köszönöm
All Hope Is Gone
Akik nem jutottak be a hivatalos bétára, azoknak üzenem ezt a kis szöveget:
"Gameplay Video is ready. We played a 15 minute game Zerg vs Terran and when you see it, you will understand why "partial" release would be a disaster. So be patient and it will come. Good Night."
Ez egy emulált szerver által lejátszott játék volt, talán felvételt is kapunk róla, és majd linkelem, ha érdekel valakit.. Nem kell csüggedni, 1-2-3-4 héten belül már mi is toljuk neki... 
szájkaratéjos tanfolyamhoz keresek magam mellé jelentkezőt!
Az igen most játszottam egy elég jó kis meccset zerg vs protoss akit érdekel felraktam ide. Én voltam a zerg. Egy óráig gyűrtük egymást, visszanézve volt benne pár hiba részéről is meg enyémről is, de igen élvezetes volt
.
Miről van szó?
ConCorde 6025CID telefon fekete/ezüst telefonok olcsón eladók. Írj privátot, vagy keresd a hirdetést.
Sziasztok!
Egy ismerősöm nagy örömmel kapott meghivást SC2 re hmm Yee ez rendben is lenne de a következő kedves üzenet fogadta amikor kezdte volna a procedurát 
[link]
Oops 
Szegény
Isten nem ver bottal csak blizzard-al 
Egyébként nekem tök véletlenül megvolt még a W3 + kieg, meg egy M M ben vásárolt SC1 + Kieg. Diablo2 csak azért nem mert eladtam
Akinek sok játéka van esélyesebb? Szerintem nem, lutri az egész.
Minden esetre SC2-höz GRAT BLIZZARD 
RACE 07 SERIES PH! WTCC - FIA World Touring Car Championship! https://www.facebook.com/Race07Series
Én nem tudom valahogy a wow soha nem izgatta a kocka fantáziám és ahogy képeket néztem róla akkor sem győzött meg igazán ezért ki sem próbáltam soha.
Mi akkor a nagy poén ebben a játékban? Aki jártas ebben elmesélhetné 
[ Szerkesztve ]
RACE 07 SERIES PH! WTCC - FIA World Touring Car Championship! https://www.facebook.com/Race07Series

Djuree
(PH! nagyúr)
nincs benne sztem semmi különös, én nyomtam egy darabig, de dögunalom volt egy idő után, mint az összes többi mmo amit próbáltam. aki fogékony rá, vagy a való életben nem kap meg valamit, gondolom azok soha nem unják meg, nemtom...van olyan haverom aki megjelenés óta nyomja és nem unja, habár nem is csinál soha semmit csak wow-ozik, mindig szivatjuk ezzel, de amúgy nincs vele semmi baj, csak mást nem szeret csinálni 
Ebben a topikban ez nam javasolt; van WoW-topic.
Emulált Sc2 szerver, amely által megoldható hogy játszatok egymás ellen, béta kulcs nélkül. Tulajdonképp felfogható egy "lan" megoldásnak. De még sok minden nem működik benne.
Na lett videó róla, majd feltöltöm jútúbra, és belinkelem.
Na, ezt az üzenetet még a videó megnézése előtt írtam. Fake az egész, szóval mostanában nem lesz itt semmi, úgy nézem... 
A CD Galaxis oldalán ez van írva:
Starcraft 2 Collectors - Várható: kb. július

Go for the eyes, Boo, go for the eyes!
A simára is. 2010.július. Nem hiszek én nekik... 
meglátjuk...
azért jó lenne ... 
All Hope Is Gone

Djuree
(PH! nagyúr)
az még hama van, főleg a blizz-nél, sztem lesz abból karácsony is...amúgy is akkor jönnek a nagy címek, ami akkor jelenik meg azt veszik mint a cukrot, ugye a jézuska nem tagadhat meg semmit 
Blizzardot nem nagyon szokta érdekelni egyébként, így sem szar eladásaik vannak. Legalább lehet tudni, hogy kap valamit az ember a pénzéért és nem csak a nagy hype megy az egész körül.

-Zeratul-
(őstag)
pl. zavvi.com-on meg már hetek óta június 25-re van kiírva 30 fontért 
Ne csigázzzzzzzzzzzzzzzz

Akkor adnak még egyáltalán ki béta kulcsot, ilyen "közel" a megjelenéshez ? 
All Hope Is Gone

Djuree
(PH! nagyúr)
nincs az olyan közel. egy ilyen kaliberű multis játékot nem 2 hónapig szoktak bétáztatni...