2013. május 25., szombat

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  StarCraft 2 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

• Utoljára frissítve: 2013-02-08 11:43:51

IT café

A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.

Összefoglaló kinyitása ▼

(#151) alien_

alien_
(őstag)
LOGOUT blog

Még több kép =)
[link]

Swarm is coming.

(#152) alien_

alien_
(őstag)
LOGOUT blog

ÉÉs a videó :C :C
[link]

Swarm is coming.

(#153) alien_

alien_
(őstag)
LOGOUT blog

Screenshotok!
[link]

i'm so happy :D

Swarm is coming.

(#154) bobace

bobace
(őstag)
LOGOUT blog

jövök már én is örvendezni hogy ne légy egyedül :D

Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.

(#155) alien_ válasza bobace (#154) üzenetére

alien_
(őstag)
LOGOUT blog

Nagyon helyes :R
Ennek örömére egy (rossz minőségű) gameplay video:
[link]
:C

Blizzard oldala még mindig nem frissült, ha végre leközölnek egy hi-res SC2 logo-t, repül is háttérnek=)

[Szerkesztve]

Swarm is coming.

(#156) alien_

alien_
(őstag)
LOGOUT blog

[link]

Hivatalos oldal fellőve! Itt van minden, ami kell!

Swarm is coming.

(#157) Winner_hun

Winner_hun
(Webcaritas)
LOGOUT blog

Na megvan, hogy mi miatt fogog DX10-es videókártyát venni:D

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#158) alien_ válasza Winner_hun (#157) üzenetére

alien_
(őstag)
LOGOUT blog

szintén=)
bár lassan már amúgy is ideje lenne lecserélni a kis 9800se -met .. :))
Ez lesz az a játék, amihez irdatlan mennyiságű vram kell majd..Amikor belendül 150 hydra, hogy legyaluljon mindent ami él és mozog :U

Swarm is coming.

(#159) arpi6k

arpi6k
(PH! addikt)

Jajjjj ne... Megint vehetek PC-t...:)

Intel & ATI

(#160) //AdMiRaL//

//AdMiRaL//
(újonc)

Bejelentve! Itt van!áhh há há hááá!!! Heuréka :D :D Van Isten! Mégse olyan sz*r ez a világ!! :D
El se tudom hinni...Ekkora monumentális játék mint a StarCraft még azt is megengedheti magának,hogy a folytatás 10 évvel az eredeti játék után jöjjön ki...Lenyűgöző...

Istenem,hamarosan újra CMC páncélba burkolva kaszálhatjuk a férgeket a végtelen frontokon! :R

A BLACKStone Interactive alapító tagja:) Konfigja:MOST NINCS!

(#161) LucifeI2

LucifeI2
(őstag)

Végre talán lesz egy játszható RTS annyi idő után, War3 TFT-n kívül.

(#162) Djuree

Djuree
(PH! nagyúr)

jaj de várom már!

fél életem erre ment el, a másik fele meg a Diablo-ra.

Hail Blizz!

A képeket nézegetve elég ''szögletes'' warcraftosra vették az egészet :(
az előző rajzolt feeling nekem jobban tetszett.

de azért ezt is tolom majd pár évig ;]

[Szerkesztve]

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ Ki-Ken-Tai-Ichi 気剣体一

(#163) Djuree válasza LucifeI2 (#161) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

a cnc3 is nagyon jó, próbáld ki!

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ Ki-Ken-Tai-Ichi 気剣体一

(#164) Djuree válasza Winner_hun (#157) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

ehhez nem kell dx10... :U
azért a grafot ne hasonlítsuk a crysishoz...

(#165) Apophis válasza Djuree (#164) üzenetére

Apophis
(őstag)

Ez szvsz messze van a végleges kinézettől, de a Blizzard soha nem a legújabb grafikai megoldások használatáról volt híres. A SC és Diablo sima rajzolt izometrikus, a TfT és a WoW baltával faragott, de mind hihetetlenül illik a világhoz. Több nem is kell. Bár vannak üdítő kivételek pl DoW, korában 10/10-es grafikával, mellé tökéletes multi; más példát nem tudok, a többi csicsa RTS ezek szintjét meg se közelíti. Személyes vélemény, de a SC-hoz nem illik a rajzos kinézet 3D-ben, inkább valósághűre kéne venni. Az animált unitpanelek az első részben élethűek voltak, míg a TfT-ben ugyanolyan rajzosak, mint ingame. Nekem valahogy nem jönnek be ezek a csillogó modellek, elég távol állnak a SC fakó látványától.

(#166) Eagl3

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát, nem vagyok hanyattesve ettől a grafikától...

(#167) LucifeI2 válasza Eagl3 (#166) üzenetére

LucifeI2
(őstag)

Blizzard játékai sosem a grafikáról szóltak, mégis azokat játszák a legtöbben, ha csillivilli RTS kell van belőle egy pár, válaszd azokat de a játékélmény azokba 0.

(#168) Eagl3 válasza LucifeI2 (#167) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem azt mondtam, hogy rosz a grafikája... csak nem tetszik ez a meseszerű valami.
C&C3-al játszom, szerintem szép a grafika és egész jó a multis játékélmlny. Csak jönne már az 1.05-ös patch.

(#169) LucifeI2 válasza Eagl3 (#168) üzenetére

LucifeI2
(őstag)

Embere válogatja, nekem bejön, épp ezért szeretem a warcraft/starcraftot.

(#170) Apophis válasza Eagl3 (#168) üzenetére

Apophis
(őstag)

CnC3 ilyen szempontból indifferens, max grafon az effektparádétól alig látni, közepesen ronda, de mindegy, mert az összetettsége nulla. Az egyetlen ok, amiért úgy-ahogy talpon maradt, a hype-ba beleölt irgalmatlan pénz, reklám, pénzelt magazinok a 90%-os értékeléseikkel, mindemögött pedig a játékpiac - és gagyi license-játékok - istene: az EA. Olyan játékot összehasonlítani a SC-al, ahol 13-14 éves arcok vezetik a laddet egyetlen BO-t alkalmazva... Más komoly játékokban is vannak hasonlók (TfT Philbot, vagy a SC betiltott lingrush-a), de ott az ilyen abuse jellegű hibákat azonnal javítják. Sok komoly játékos keményen ráállt a CnC-re, de nagyon gyorsan iszkoltak vissza az előző fő RTS-ükhöz, nem véletlenül.

(#171) Apophis válasza LucifeI2 (#169) üzenetére

Apophis
(őstag)

Nono, a SC nem meseszerű. Természetesen a kor limitálta a megjelenést, ezért rajzos. A mostani screenshootokról visszaköszönő, csillogó, bloomos unitok viszont távol állnak az elődtől, engem egy TfT-WoW hibridre emlékeztetnek. A pályák maguk azért eléggé el vannak találva.

(#172) Djuree válasza Apophis (#170) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

a cnc sorozata az ea-nek legalább annyira jó minden szempontból mint a blizzard warcraftja meg starcraftja :(((
persze a cnc1-et semmi folytatás nem tudta (és nem is fogja soha) felülmúlni, ezt nem szabad várni.
ugyanúgy ahogy a starcraft1-et és a warcraft1-et meg a diablo1-et sem fogja egyik folytatás sem felülmúlni.
aki játszott az összessel ezekben a sorozatokban az tudja miről beszélek.

(#173) LucifeI2 válasza Apophis (#171) üzenetére

LucifeI2
(őstag)

Nem meseszerű, de nem is annyira élethű mint a többi játék grafika hogy az embereknek még a fülszőre is látszik.

(#174) LucifeI2 válasza Djuree (#172) üzenetére

LucifeI2
(őstag)

warcraft 3 eléggé felülmúlja warcraft 1-et, főleg a TFT.

[Szerkesztve]

(#175) Djuree válasza LucifeI2 (#174) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

jó persze grafikára igen.
de játékélményben seholsincs ahhoz képest.
persze lehet azért mondom mert gyerekkorom egyik meghatározó játéka volt, és a gyerekkorában történt dolgokra mindig szívesebben emléxik az ember.

[Szerkesztve]

(#176) Carpio válasza LucifeI2 (#167) üzenetére

Carpio
(tag)

Teljes mértékben egyet tudok érteni veled.
Blizzard sosem a grafikára ment, hanem a játékélményre.
Kár azért, hogy nem a Dio3 jött, majd 3-5 év múlva
;]

A legnagyobb télben tanultam meg, hogy legyőzhetetlen nyár lakozik bennem.

(#177) Djuree válasza Carpio (#176) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

jön az hamarabb.
a blizzardnak 3 bejelentetlen projektje van (volt): egyik mint kiderült sc2, a másik nagy valószínűséggel wow kieg, a harmadik na micsoda??? na vajon mi???

(#178) Carpio válasza Djuree (#177) üzenetére

Carpio
(tag)

de szép lenne

A legnagyobb télben tanultam meg, hogy legyőzhetetlen nyár lakozik bennem.

(#179) Komplikato

Komplikato
(PH! addikt)

''Ekkora monumentális játék mint a StarCraft még azt is megengedheti magának,hogy a folytatás 10 évvel az eredeti játék után jöjjön ki...Lenyűgöző...''
Az egy dolog, de pár napja, egy hete jött ki hozzá PATCH! Egy kilenc éves játékhoz!
(Diablo 2-höz meg ősszel.)

Na ezt nevezem supportnak! :DDD

Diablo3-ot én speciel NEM várom, tekintve, hogy aki maradt az eredeti bandából az most HELGGATE-et csinálja.

C&C3-at kipróbáltam és mint C&C1 rajongó ... nem jött be nekem. :(

ÁLLÁST KERESEK! Bármilyen állást. "Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)

(#180) Djuree válasza Komplikato (#179) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

igen hellgate-t csinálják, mint flagship studios.
de attól függetlenül még lehet, sőt lesz is olyan jó, mint a többi.
a blizz csak minőségi munkát ad ki a kezéből, ezt már megszokhattuk

(#181) Apophis válasza Djuree (#172) üzenetére

Apophis
(őstag)

Ha e CC3 nem jelenik meg, osztom a véleményed. De megjelent.

(#182) Eagl3

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igazából nemtudom mi a bajotok a C&C3-al :F

(#183) Gtxtt

Gtxtt
(tag)

Végre!
A Diablo III-at jobban várom de a StarCraft II is fasza lesz!

''Nem az a szabadság,hogy megteheted amit akarsz,hanem az,hogy nem kell megtenned amit nem akarsz.''

(#184) concret_hp

concret_hp
(őstag)
LOGOUT blog

remélem a gef2 + pentium-d elég lesz hozzá. nem fogok videokártyát venni :U de a képeket elnézve lehet h nem lesz elég :(

mit miótaaa???

(#185) Gergello

Gergello
(őstag)
LOGOUT blog

Kiadhatnának ebből is rögtön egy magyar verziót, mint a C&C3-ból, vagy ha nem, akkor fanatikusok biztos megcsinálják. Huncraft rulz^^ :R

(#186) Djuree válasza concret_hp (#184) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

gef 2 biztos nem lesz elég

(#187) alien_ válasza Gergello (#185) üzenetére

alien_
(őstag)
LOGOUT blog

HunCraft is pár hónapja éledt fel, szóval jó eséllyel hallhatjuk újra a megszokott ''Nincs elég ásványod''-at =)
De szerintem az eredeti blizzard hangokat bűn magyarosítani, max szöveges magyarosítás..

Swarm is coming.

(#188) westlake

westlake
(PH! nagyúr)

artwork trailer [link]
cinematic trailer [link]

I'm out.

(#189) alien_

alien_
(őstag)
LOGOUT blog

Ha valaki nem nézné a Logout-os fórumot, két ingame, jó minőségű videó is letölthető már:
[link]
[link]

Kösz KrenAtesz =)

[Szerkesztve]

Swarm is coming.

(#190) ROBERTOH válasza alien_ (#189) üzenetére

ROBERTOH
(őstag)

F*szán néz ki! :) Már csak az a kérdés, hogy mikor fog megjelenni...

ez a kedvenc aláírásom

(#191) Apophis

Apophis
(őstag)

A zergek jól néznek ki, t elmegy, de a protoss elég érdekes... Érdemes megfigyelni az útvonalkeresést, ami az RTS fejlesztés egyik fő problémája, itt viszont nagyon simának tűnik; na nem mintha a SC1-ben gondok lettek volna vele. Ami engem zavar, hogy az eddigi anyag alapján (nem mellékesen a honlapon is nyíltan kijelentik) pár kósza újításon és természetesen az enginecserén kívül egy az egyben a SC1-et kapjuk, aminek szvsz nincs sok értelme. Hovatovább, objektívan nézve egy expansion is ennyiből áll.

(#192) SLYM válasza westlake (#188) üzenetére

SLYM
(PH! kedvence)

a cinematic trailer szvsz a valahavolt eddigi legjobb trailel!!! ez már kegyetlen. ej de jó lenne ha egyszer egy így kinéző játékokkal tudnék jáccani :U

(#193) marcias válasza Apophis (#191) üzenetére

marcias
(őstag)
LOGOUT blog

Nagyon is gond lenne ha nem az SC1 jönne le, hiszen mint a blizzard, mind a progamerek és szerintem a legtöbb játékos is egy olyan SC2-t akar, amelyik hozza az 1 fílingjét és játékélményét, csak 10 évvel jobb grafikával.
Egyelőre úgy fest, ez menni is fog. :)

Steam: marcias88

(#194) ROBERTOH válasza marcias (#193) üzenetére

ROBERTOH
(őstag)

Azért remélem fejlesztések (új egységek, ''varázslatok'' stb) is lesznek, mert az új grafika még nem elég! :)

ez a kedvenc aláírásom

(#195) marcias válasza ROBERTOH (#194) üzenetére

marcias
(őstag)
LOGOUT blog

Hogy lesznek-e fejlesztések? :DD
Szirtekről leugráló, lépegető stb. már az in-game trailereken is látszik, pedig egyelőre csak a protoss egységek egy része ismert, és úgy tűnik, mindössze egy (!) marad a régiek közül.
Arra pedig, hogy mikor fog megjelenni, a legvalószínűbb a jövő év első harmada, ugyanis a Blizzard még sosem adott ki félkész munkát, és egy ilyen elvárásokkal várt játéknál főleg nem fogja megtenni. (egyedül a Warcraft 3-on éreztem hogy kicsit dolgozhattak volna még rajta)

Steam: marcias88

(#196) Apophis válasza marcias (#193) üzenetére

Apophis
(őstag)

Ha SC1-ezni akarok, azzal fogok játszani. Tökéletes, bármin elfut, kiforrott. Főleg ha azt nézzük, miért lett olyan sikeres a game: a gyenge netcafé gépeken is ment, ez meg nagyon nem fog. Ismét nézzük objektívan: a screeneken tisztán látszik, hogy a rendszer egy az egyben megegyezik. Rebalanceolt sebzés és armor, új egységek, mapek. Egy kieg vagy mod alkotórészei. Szvsz tartogat még valamit a Blizz.

(#197) Djuree válasza marcias (#193) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

teljesen igazad van.
a diablóval is így kéne. semmi újítás csak jobb graf, ennyi a siker kulcsa. ha változtatnak könnyen áteshetnek ama bizonyos ló túlsó felére. láttunk már ilyet nem egy játéknál (heroes5). ami sikeres azon minek változtatni?

(#198) Djuree válasza ROBERTOH (#194) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

ahogy a videjókból kivettem, szinte minden egység új lesz, vagy legalábbis új nevet kap, és új varázslatok is lesznek.

(#199) Apophis válasza Djuree (#198) üzenetére

Apophis
(őstag)

Tossnál jelenleg a zeán kívül minden új, és minden robotikus. Azért remélem, lesznek még DT-k és archonok :) Goont is rühellem, amikor csak tehettem, egy darabot nem gyártottam belőle, de ez az Immortal még nála is randább :DDD
Ha már redesign, mit szóltok a paladin-style marinehez a bitang pajzsával, és a pufók siege tankhoz? :))

[Szerkesztve]

(#200) Djuree válasza Apophis (#199) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

nekem a protossal mindent ütő taktikám a dark volt. remélem nem veszik ki a darkost. dragont én sem használtam, csak nagyon a parti elején mozgó légvédelemnek.

a marine nem rossz, de sztem az eredeti volt a király.
siege-et még nem láttam

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  StarCraft 2 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.