2013. június 20., csütörtök

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  StarCraft 2 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

• Utoljára frissítve: 2013-02-08 11:43:51

IT café

A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.

Összefoglaló kinyitása ▼

(#1351) KrenAtesz

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Azért a nagy terran földi egység (nem jut eszembe, mi a neve, factory-ban lehet gyártani, és mint egy kétlábon járó transformers robot úgy néz ki) írtókomoly, megfelelő segítséggel előtte egész komoly golgokat lehet művelni vele :D

Amúgy ahogy néztem, "megmaradt" a vulture is, van helyette ilyen kis gyors, autóra emlékeztető cucc :)

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#1352) cowboy_bebop válasza KrenAtesz (#1351) üzenetére

cowboy_bebop
(őstag)

Thor.

(#1353) h.adam.92 válasza KrenAtesz (#1351) üzenetére

h.adam.92
(őstag)
LOGOUT blog

és a lángszoros kocsi :DDD

u mad ?

(#1354) Thome

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szórakoztam egy kicsit: LINK
A háttérben a srác hangjával ne törődjetek, TS-en is fenn voltam, és pont beletrafált, hogy mikor kell beleszólnia. :DD

szájkaratéjos tanfolyamhoz keresek magam mellé jelentkezőt!

(#1355) KrenAtesz válasza Thome (#1354) üzenetére

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

:D :DDD :C

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#1356) EyEsOnU

EyEsOnU
(tag)

hali, lehet, hogy már volt róla szó, de lesznek hősök a SC2-ben? mint a warcraft3ban.

(#1357) kovsol válasza EyEsOnU (#1356) üzenetére

kovsol
(PH! félisten)

nem

"A sok tudás nem tanít meg a helyes gondolkodásra." (Sapphire 7870XT és AC3 kupon eladó)

(#1358) h.adam.92 válasza Thome (#1354) üzenetére

h.adam.92
(őstag)
LOGOUT blog

aaaa a command centernek kb semmi hp-ja nem fogyott :DDD

u mad ?

(#1359) BalaNce87 válasza Thome (#1354) üzenetére

BalaNce87
(PH! addikt)

Van kulcsod vagy ez az a replay cucc?

(#1360) XanD3R válasza BalaNce87 (#1359) üzenetére

XanD3R
(senior tag)

Ilyen kamikaze akcional szerintem nagyon unatkozhatott, szoval en a sandbox-ra tippelnek :)

(#1361) KrenAtesz válasza XanD3R (#1360) üzenetére

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Sandbox? :) Noob vagyok, mire gondolsz? :)

Ha nem szalonképes, jöhet priviben is :)

(#1362) Ptech válasza XanD3R (#1360) üzenetére

Ptech
(őstag)
LOGOUT blog

És azt hogy multi only bétával? :F

ConCorde 6025CID telefon fekete/ezüst telefonok olcsón eladók. Írj privátot, vagy keresd a hirdetést.

(#1363) XanD3R válasza Ptech (#1362) üzenetére

XanD3R
(senior tag)

A jatekban szinte minden kliens oldali, legalabbis a "jatszhato" resz az.
Minden fele ugyes dologgal ki lehet kerulni a battle.net-et igy jatszhatsz egyedul a "csupasz" jatekkal. Ez a sandbox.

De ment privi.

bocs az ekezet nelkulisegert

(#1364) Ptech válasza XanD3R (#1363) üzenetére

Ptech
(őstag)
LOGOUT blog

sandboxot vágom, csak azt nem vágtam, hogy lehet a bétán is ügyeskedni így :)
Ezek szerint akárki leszedheti a klienst pl torrentről, és legalább megnézheti a grafikát meg az egységeket saját maga.

ConCorde 6025CID telefon fekete/ezüst telefonok olcsón eladók. Írj privátot, vagy keresd a hirdetést.

(#1365) XanD3R válasza Ptech (#1364) üzenetére

XanD3R
(senior tag)

Igen, erre tokeletes. Bar bizok benne, hogy a kovetkezo beta kulcs kiosztasnal nagyobb szerencsem lesz :D

(#1366) Thome válasza BalaNce87 (#1359) üzenetére

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Se ez, se az. De már előttem elmondták a titkot. ;)

(#1367) Thome

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

1 órán belül kaptok egy meglepetést! :DDD

(#1368) Ateszzero

Ateszzero
(őstag)
LOGOUT blog

Próbáltam, lehet vele offline játszani gép ellen egy mod segítségével lesz belépési jogunk vendégként belépni, aztán ezzel a sandboxal lehet csatározni.Alig bírom abbahagyni.Van már egy két replayem.

Remélem ez nem számít wareznek.

[ Szerkesztve ]

(#1370) Ateszzero válasza Thome (#1369) üzenetére

Ateszzero
(őstag)
LOGOUT blog

Na én is ugyanezzel a módszerrel játszok.Beletellett némi időbe mire meg tudtam csinálni, de megérte.Úgysem fogok kapni beta kulcsot.
Teljesen működő dolog.Reméljük nem fogja senki törölni ezt a hasznos videolinket.

(#1371) kovsol válasza Ateszzero (#1370) üzenetére

kovsol
(PH! félisten)

azt valahogy nem lehet beállítani, hogy ne random fajjal toljam ?
amúgy ez a gép nem a leggyengébb gondolom mert úgy hallottam az kb két egységgel áll a bázisán, engem ez betámadt és nem csak egy két egysége volt

"A sok tudás nem tanít meg a helyes gondolkodásra." (Sapphire 7870XT és AC3 kupon eladó)

(#1372) Thome válasza kovsol (#1371) üzenetére

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Első alkalommal le is zúzott engem az a helyzet (Terran-Én vs Protoss-AI).

Sajnos random dobálja, de örüljünk hogy fut. :))

Az is megoldás lenne, ha ráírnák az SC1 AI-jét, és módosítva a megváltozott egységekre. Akkor megint nagy lenne a kihívás. :)

[ Szerkesztve ]

(#1373) Ateszzero válasza kovsol (#1371) üzenetére

Ateszzero
(őstag)
LOGOUT blog

Én még nem jöttem rá, de sztem nem is lehet.

(#1374) KrenAtesz

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

asszem semmi :)

[ Szerkesztve ]

(#1375) BalaNce87 válasza KrenAtesz (#1374) üzenetére

BalaNce87
(PH! addikt)

Nekem is elmondhatná valaki:) mert én is kipróbálnám szívesen, előre is köszi, persze előbb lecsekkolom a videót, remélem nem olyan bonyolult:D

(#1376) BalaNce87 válasza Thome (#1372) üzenetére

BalaNce87
(PH! addikt)

Bocsi de az egyik fájl nem elérhető az AI, azaz az első link.

(#1377) Thome válasza BalaNce87 (#1376) üzenetére

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem működik, de ott egy másik link.

(#1378) BalaNce87 válasza Thome (#1377) üzenetére

BalaNce87
(PH! addikt)

köszi

(#1379) BalaNce87 válasza BalaNce87 (#1378) üzenetére

BalaNce87
(PH! addikt)

Honnan tudom leszedni a betat? mert ugye az is kéne ahhoz hogy működjön.

(#1380) Djuree

Djuree
(PH! nagyúr)

na toljátok már? kulcs nélkül van valami mód kipróbálni a bétát? a szemetek nem adtak kulcsot, pedig megvan az összes újabb blizz játék, ez a hála :(((

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ Ki-Ken-Tai-Ichi 気剣体一

(#1381) Ateszzero válasza Djuree (#1380) üzenetére

Ateszzero
(őstag)
LOGOUT blog

Igen, egy páran már gyakorlunk gép ellen.
Ezen a lapon feljebb megtalálod link formájában a megoldást.
Sok sikert.

(#1383) Wolverine válasza BalaNce87 (#1379) üzenetére

Wolverine
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Beszélj Joe Torrent bácsikáddal Alabamából.

Djuree: ne add fel, lesz még kulcsosztás :)

"I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#1384) Thome

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tipp a építkezéshez: LINK
A videó elején láttok 2 hologram épületet, azt 1 SCV fogja megcsinálni szépen sorrenben. Ezt én összefűzésnek neveztem el... :) De összefűzhetsz bármennyit.
Mikor az SCV-t Terrannál, vagy a Probe-t a Protossnál (Nem hiszem hogy a Zerg Drone tudna ilyet, mert az benne marad az adott épületben.) kiválasztod építkezésre, és több dolgot is le szeretnél tenni, akkor a Shift-et lenyomva tartod. Ha pedig több különbözőt, akkor kiválasztod az épületet, shift->katt->kiválasztod a következő épületet->shift->katt, és így szép sorrenben megcsinálja. Ha azonost akarsz, akkor shift lenyom, és kattintgatsz mint az őrült... :) Leginkább a Supply Depotoknál előnyös ez.

Remélem most mondtam valakinek újdonságot! :)

Wolverine: :C

[ Szerkesztve ]

(#1385) Djuree válasza Thome (#1382) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

kösz, kipróbálom :R

Wolverine: remélem is. sztem nem sokan vannak akik nálam többet SC-ztek :U igaz én inkább ai ellen toltam, de nem egyedül, hanem lan-on, haverokkal. de volt hogy egyfolytában 20-30 órát felállás nélkül :Y a régi szép idők...van vagy 500-600 pálya amit csináltunk :C

[ Szerkesztve ]

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ Ki-Ken-Tai-Ichi 気剣体一

(#1386) Thome válasza Djuree (#1385) üzenetére

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Über OFF: 7-én jössz Tinnyére? :DDD

(#1387) Djuree válasza Thome (#1386) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

über OFF válasz:

na megint softozol? :DDD

nem megyek mostanában játszani. itt pihen az ak-m szétszedve, gearbox csumára szedve, minden. nem nagyon van kedvem összerakni :D meg amúgy is messze vagyok. max itt miskolc körül tudok menni. azért majd nyáron lemegyek ha lesz nagy tinnyei játék :)

[ Szerkesztve ]

(#1388) kovsol válasza Thome (#1384) üzenetére

kovsol
(PH! félisten)

aki ezt nem használta az is egy jó nagy noob lehetett már bocsi, ez egyáltalán nem újdonság amúgy :N de pl építkezés után így küldöd haza a parasztot kristályt szedni, így még akkor is kell használni ha csak egy épületet építesz

javaslom azt is, hogy az épületeket és az egységeket ugye control+(szám) kombóra rakd be és pl így csata közben se kell hazamenni épületekre kattintani és folyamatosan mehet a gyártás, wc3 ban még az is jó trükk volt, hogy a hősre jelölted ki, hogy oda szülessenek az egységek itt annyira nem jó ötlet, mert egy unit könnyebben meghal mint ott a hős tette :D én amúgy wc3 al toltam 10k+ feletti darabszámú battle.netes mecset elég jól is ment

[ Szerkesztve ]

(#1389) Thome válasza Djuree (#1387) üzenetére

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Még nem, de már alakul a felszerelés... :DD Most valószínűleg nézőnek (szakszerűen: Observer, Spectator :D ) megyek ki. Nyáron kötelező lesz jönnöd. Gearboxod összetegyem? ;]

kovsol: Akkor én az voltam... :B

[ Szerkesztve ]

(#1390) BalaNce87 válasza Wolverine (#1383) üzenetére

BalaNce87
(PH! addikt)

Most mi ez az oltás, (azóta mondjuk meglett), de hivatalosan bárki leszedhetné betat és nem csak az akinek kulcsa van, legalábbis ez legtöbb játéknál így van.

(#1391) Thome válasza BalaNce87 (#1390) üzenetére

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez nem oltás, segítő szándék volt benne, maximum nem ismerted fel. :U

(#1392) Djuree válasza Thome (#1389) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

á nem kell. már össze akartam, csak 1 embernek az nem megy. legalább 4 kéz kéne. vagy a rugó ugrik ki, vagy az elsütő billentyű, vagy a visszaforgásgátló pecek :DDD :O
kell majd egy szorító...

(#1393) kovsol válasza Thome (#1389) üzenetére

kovsol
(PH! félisten)

a módosítás után is olvasd el megint :D jah és annyira nem új dolog, hogy ilyet nem csak blizzard játékban lehet csinálni én annó mikor AoE2 vel játszottam gőzerővel akkor is hasznosak voltak ezek a funkciók

(#1394) Thome válasza Djuree (#1392) üzenetére

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Először én is szívtam a V2-vel. De elég egy erős mágnes, azt bevágod a bal fele alá, és az lefogja a rugót a visszaforgásgátlóval együtt, és rátudod tenni a másik felét. :)

kovsol: Okos dolgok, köszi!

(#1395) Thome

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

1v1v1v1-et játszottam a gépek ellen, és egyszercsak a "Player 3" beírta hogy: "gg", majd a System üzenete: Player 3 defeated. Ezen befostam, ennyire megoldani az AI-t, gratulálok, bárki is csinálta. :C

(#1396) -Zeratul- válasza Thome (#1395) üzenetére

-Zeratul-
(őstag)

ez még nem jelenti azt, hogy jó az AI (mondjuk az is kérdéses, hogy mi a jó AI), ilyen és hasonló már az első részben is volt bizonyos mapokon, egy egyszerű triggerrel meg lehetett oldani, csak senkinek sem hiányzott :)

Oracle Database Consultant

(#1397) Thome válasza -Zeratul- (#1396) üzenetére

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

De egy kezdetleges, homemade AI-ban elrejteni 1-2 ilyen dolgot, az lepett meg igazán. Van még mit fejleszteni ezen az AI-n még. (A bázisomra jön 10 egységgel, abból 3-4 meghal a Cannonok miatt, majd visszább megy, és ismét jön, de amint bekap egy lövést, visszafordul, majd ismét jön, etc...). Ezt leszámítva építkezik, csinál védelmet, terjeszkedik, fejleszt, szóval kezd okos lenni.

(#1398) kovsol válasza Thome (#1397) üzenetére

kovsol
(PH! félisten)

én azt figyeltem meg, hogy próbál mikrózni a gép, pl azt figyeltem meg, hogy azt az egységet amit épp fókuszólni próbálok hátrahúzta és egy full hp -sat rakott az utamba, hogy feltartson, szóval vannak jó pillanatai, az tuti, hogy ez a kis módosítással előhívott AI nem a leggyengébb fokozat, hogy ilyeneket csinál, sőt még rushal is próbálkozott nálam

(#1399) virkir válasza kovsol (#1398) üzenetére

virkir
(PH! kedvence)

Nekem úgy tűnik valóban nem hülye most, hogy játszottam vele egy kicsit.
Földi egységekre gyúrok jön az ellen a levegőből és fordítva.
Nem tudom milyen fokozaton megy a béta de nem lesz egyszerű. :D

עס זענען ווייניק מענטשן אין לעבן וואס גיט פאַרגעניגן, די מענטשן זענען טריינג צו דערגרייכן אין דער ווירטואַל וועלט צו דער עמעס וועלט איר טאָן ניט באַקומען עס האָבן בלויז געווען רימאָרספאַל אָבער אויב עס איז קאַפּאַלד מיט די שינאה צו מיר קאַנטעמפּטאַבאַל

(#1400) Thome válasza kovsol (#1398) üzenetére

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kijött a 4.0-ás AI, nem próbáltam még, de méretileg több lett (1,23 helyett 1,31), tehát okosabb lett a gép. Gondolom nem trigerrekkel nyomták tele... :DDD

virkir: Ezt házilag hozta össze néhány modder, ez nembiztos hogy a Blizzard érdeme. (Vagy lehetséges, hogy az SC1-es kódokat átfejtették SC2-be, és módosítottak néhány elemet benne. Spekuláció.)

[ Szerkesztve ]

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  StarCraft 2 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.