A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
PC játékok
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Téma összefoglaló
kovsol
(PH! félisten)
én csak replayt tudtam nézni, így jobb azért mint mondjuk valaki által felvett videót nézni
nekem a laptopomon 1280x800 32bit minden medium kivéve a modell high és jól megy a game
mindezt intel T3200@2ghz (ez ugye kétmagos c2d alapu proci) 4GB ram és egy HD3470 karival ami igazából a harmatosan gyenge kategória asztali gép viszonylathoz képest
Ennek speciel örülök.. Minnyá neki is állok videót nézni! 
szájkaratéjos tanfolyamhoz keresek magam mellé jelentkezőt!
0:27-nél állítsd meg, és nézz el jobbközépre. Érdekes dolgon fog a szemed megakadni. Ééénisakarokbázeg! 

kovsol
(PH! félisten)
hiába van ott a game kreálás nem tudsz csinálni, de replay nézés megy rendesen, és minden féle trojait rejtő keyloggeres crack maszatot nem fogok felrakni a gépemre tuti
Nem arra gondoltam. Hanem a Coop vs AI-s cucc ki van neki nyitva, elérhető, azt hogy csinálhatta... 

LordAxwell
(senior tag)
Helló!
Lehet kicsit lemaradtam de honnan lehetne szerezni kulcsot hozzá?
Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.
Kell hogy legyen egy battle.net accountod minimum egy Blizzard játékkal. Ha ez megvan, akkor belépsz az accountodba, és bejelölöd, hogy milyen béták érdekelnek. Innentől meg csak a szerencsén múlik, hullámokban küldik ki a meghívókat, szóval még van esélye mindenkinek.
ConCorde 6025CID telefon fekete/ezüst telefonok olcsón eladók. Írj privátot, vagy keresd a hirdetést.

LordAxwell
(senior tag)
Helló!
Köszi a választ, van battle.net accom, van rajta egy wow, wotlk-el, az nem baj hogy nincs feltöltve a wow?
Máshogy akkor nem is lehet?
Ha küldenek akkor az az emailemre yön meg ugye?
[ Szerkesztve ]
Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.
Nem, az nem jelent gondot, hogy nem aktív éppen a WoW-od; és nincs más mód a kulcs szerzésére, hacsak nem voltál valamikor 2008 óta a BlizzConon 
"I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

LordAxwell
(senior tag)
Sajnos nem voltam. 
Köszönöm szépen.
Még előre gondoltam erre, és külön battle.net accountra raktam a WoWomat meg a Starcraftomat, remélem valamelyik bejön 
ConCorde 6025CID telefon fekete/ezüst telefonok olcsón eladók. Írj privátot, vagy keresd a hirdetést.
Ha véletlen mindkettő bejön, egy kis ellenérték fejében átvenném az egyiket! 
Mondjuk a Starcraftosat, mert az nem drága cucc. 
Ha mindkettő bejön, akkor már lottót is veszek 

cowboy_bebop
(őstag)
Én négy reggel várom a béta kulcsot. 
Az a kellemetlenebb. Nekem szerencsére (vagy nem), nincsen Blizzardos játékom, így nem kell ezért izgulni.

cowboy_bebop
(őstag)
Nekem sincs Blizzard-os játékom, mind a négy accounton a Wow 10 napos próbaverzióval jelentkeztem az opt-inre.
[ Szerkesztve ]

JSaN
(őstag)
Most hogy ki osztotak az elso hullamban a beta kulcsot, es aki nem kapot az ne remenykedjen minden reggel. Ugyanis a kovetkezo kulcs osztas kb 2 het mulva lesz.
En is biztam hogy kapok, mert mar egy eve regeltem 6 jatekal de semmi 
majd 2 het mulva talan. 
Life goes on...

cowboy_bebop
(őstag)
Ezt a két hetet miből gondolod?
Hivatalos bejelentés volt róla, ha minden igaz.
"I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

JSaN
(őstag)
igen, hivatalosan is irtak blizz forumon.
Life goes on...

cowboy_bebop
(őstag)
Akkor már csak 10 nap és egy újabb esély. Remélem felkelti a 4 konfig közül az egyik Blizz-ék érdeklődését. 
Legalább 2! 
Egyiket átvenném. (pénzösszegért, természetesen!
)
Az wareznak számít, ha homemade emulátort csinál valaki a bétához? 
Igen.

cowboy_bebop
(őstag)
Lehet szó róla, de természetesen ingyen. Gusztustalan lenne ilyenen pénzt keresni.
De előbb jönne össze akár egy is. 
P.s.: holnap reggel regelem be az 5. közelben fellelt gépet. 
[ Szerkesztve ]
Mégis elég szép pénzeket fizetnek ki érte... Idáig a rekord az 950 dollár körül volt. Nem normálisak, és van aki ezért ennyi pénzt kiad... 
Az 5. gépre pedig: Csak így tovább! 
Wolverine: Akkor lehetőleg megpróbálom (nem csak próbálom, fogom) mellőzni az emulátorral kapcsolatban mindent és a többi hasonló dolgot is, ami szóba kerülhet és warez.
[ Szerkesztve ]

BalaNce87
(PH! addikt)
Hogyan működik a beta kulcsok kiadása? Láttam youtubeon egy videót, a sráca Blizzcon által szerzett kulcsot. Láttam olyat is, hogy azok akik régebben is Battle.net-es játékosok voltak.
Tehát akkor hétköznapi ember nem is kaphat kulcsot?

kovsol
(PH! félisten)
mit jelent a hétköznapi ember ?
random e-mail címekre tuti nem fognak küldeni cd kulcsot csak úgy ki a nagyvilágba 
ha van battle.net accod azon belül lehetett jelentkezni a bétára, és a blizcon résztvevőknek is osztottak

BalaNce87
(PH! addikt)
Miért csak az aki battle.net es? Ez volt a kérdésem. Én imádtam a starcraftot, de sosem multiztam komolyabban vele. Nincs battle.net accom.
Csak úgy nem is jelentkezhetek rá?

kovsol
(PH! félisten)
battle.net acc hoz hozzá kell adni az sc kulcsodat és kész
battle.net acc nem egyenlőr a multis profillal ami a statokat menti... hanem innen tudod letölteni esetleg a game -t ha elhagytad meg ilyesmi, meg így egy helyen be van regisztrálva az összes blizzard gamed
de léci mond el hogy gondoltad azt hogy te kapjál cd kulcsot ha sehova nem regeltél
[ Szerkesztve ]

kovsol
(PH! félisten)
ha nem lennék aberált, akkor még nekem is ott figyelhetne az accomon +ba a warcraft2 meg a diablo1, de mivel elvesztek a kódok, nem tudok mit kezdeni az eredeti lemezekkel... 
így sajna csak az sc van rajta, pedig még nagyonanno vettem 5k-ért az sc+broodwar+warcraft2+diablo1 pakkot a METRO-ba 
u mad ?
Kizárt, ugyanis a mostani Battle.net account sem a Diablo 1-et, sem a Warcraft 2-t nem kezeli (nekem is megvan mindkettő, és egyik sem szerepel a Bnet-accomon
)
Balance: menj el az eu.battle.net oldalra, csinálj egy accountot, add hozzá a Starcraft-kulcsodat, jelöld be, hogy akarsz bétatesztelni (ehhez le kell tölteni egy kis programot és a futtatásának az eredményét visszatölteni a Battle.netre), és utána reménykedj, hogy valamelyik körbe bekerülsz 

BalaNce87
(PH! addikt)
Nyilván nem reg nélkül gondoltam. Hanem anélkül, hogy lenne egy másik cd kulcsom. Tehát regelnék a battle.eu-n vagy hol ahogy olvasom és ott igényelnék béta kulcsot. Tehát akkor mindenképp kell, hogy birtokolj egy blizzard gémet?

JSaN
(őstag)
azzal is lehet, de nyilvan 0% koruli az esely vele. 
Life goes on...
Az esélye mindenkinek egyforma, akinek van Battle.net accountja.
Ebből az jön le, hogy nem azt nézik, kinek mi van az acc-án, hanem hogy van-e kérelme a béta kulcsra. (Ha viszont regisztrált a béta kérelemre, nem is nézik tovább, mivel van regisztrált játéka, ergo egy wow triallal is lehet béta kulcsot szerezni ugyanúgy).
Jól gondolom?
Hellosztok azt akarom megkérdezni hogy osztogatnak e még bétákat ?? illetve hogy a hullámok milyen gyakoriak ha igen. válaszokat előre is köszi
Verba volant, scripta manent. | www.uncleducky.wordpress.com
Hehe, Easter Egg,
/dance és /cheer parancsok:
LINK
Hátbasszus, végignéztem egy replay-t SC2-vel, tökéletesen kiváltotta belőlem az "aztakurva" érzést.. Erről nem lehet mit mondani, hihetetlen
Minden olyan, mint a régiben, és mégis annyira új, és annyira más, és annyira.. Wááá leírhatatlan..
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever
Hát... Nem lesz benne se Siege Tank, se Goliath... Ez a kettő hiányozni fog.
De leginkább a Goliath.

Angelo69
(senior tag)
"Nem lesz benne se Siege Tank"
Ezt honnan veszed?! ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Én ilyen egyszerű gyerek vagyok, oxigént alakítok széndioxiddá... semmi váratlan fordulat."
hooogyne lenne benne siege tank?
Saját szememmel láttam 
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever
Nagyjából. Azt figyelembe veszik, milyen géped van, lévén sokfajta konfigon akarnak tesztelni.
Vulture meg Goliath nem lesz, Siege Tank marad 

kovsol
(PH! félisten)
egyik ismerősöm úgy kapott beta key-t hogy nem is jelentkezett rá... wow -s ismerős
6000g ért el is adta a key -t egyik klántársának
Angelo69 & KrenAtesz & Ptech: Valóban, de miért hittem azt, hogy nem lesz benne...
Vulture-t nem sajnálom, a Goliathot viszont nagyonis... 
Wolverine: Nagyjából jól sejtettem. Akkor még van esélyem.
kovsol: Mondtad neki, hogy lökött volt? Ekkora értéket kiadni "6000 aranyért"...

kovsol
(PH! félisten)
srácnak van valami beütése, mert azt hitte valami csaló szar és el akarják lopni az accját így nem merte felhasználni a key -t... ne kérdezzétek hogy találhat ilyet ki valaki
300$ ebayen vagy 6000 gold, nem mindegy 
Thome: Én a Vulture-t is szerettem, pont jó volt SCV/Drone/Probegyilkolásra, meg az aknákkal is lehetett azért vicceseket alkotni. De nem baj, lesz Reaper, ami még jobb is.
[ Szerkesztve ]