A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Téma összefoglaló
már csak úgy alapból is lehetne csinálni egy jó starcraft-trilógiát a mozivászonra, csak kellene egy f.sza forgatókönyv, egy producer, meg egy jó rendező, és akkor már gurulna is magától. azér írtam trilógiát, mert hamarosan megtudjuk milyen lesz a története a starcraft2-nek, hogy lesz-e folytatása, és ezt 1 filmbe csak nagyon gagyin lehetne betömöríteni 
de szerintem mindenki aki olvassa ezt a fórumot, szeretettel fogadna egy statcraft muvi bejelentést kb másfél év múlva 
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)