2013. május 19., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  Segitséget kérek egy fontos kérdésben!! (téma lezárva)

(#1) pechvogel

pechvogel
(újonc)

Az a helyzet hogy van egy 22'' monitorom és egy 16'' monitorom,szeretném mind a kettőt használni egy számitógépen,be is dugtam mind a kettőt de sajnos nem passzol az egész,mert a 22''-re 1680 -x1050 megy és nem birom külön azt beállitani hogy a másikon megy 1024-es felbontás legyen!!ESETLEG HA TUDNA VALAKI SEGITENI EBBEN AKKOR LEGYEN SZIVES.

E-Mailban várom a válaszokat mert ide nem tudok feljönni,csak nagyon ritkán :

tofeee@citromail.hu

Köszönöm!

(#2) lizRRR válasza pechvogel (#1) üzenetére

lizRRR
(őstag)
LOGOUT blog

Ha jól tudom ,ez nem kivitelezhető.
Azonos felbontáson kell ,hogy mennyen mind 2.

Az én kedvencem ugyanis a hagymásbab... :)

(#3) El Kebir válasza lizRRR (#2) üzenetére

El Kebir
(őstag)

rosszul tudod, már a régi kétfejes vga kártyák is tudtak két különböző felbontású monitort kezelni, kiterjesztett módban.

klón módban kell az ugyanolyan felbontás, kiterjesztett módban lehet különböző is, arra kell átváltani az elsődleges monitornál.

[ Szerkesztve ]

"Igazából valós véleményekre lennék kíváncsi" ...és mielőtt kérdezel olvasd el a HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT!

(#4) woland_y2k

woland_y2k
(PH! félisten)

Azonnali VGA-s kérdések órája

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  Segitséget kérek egy fontos kérdésben!! (téma lezárva)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.