2013. május 25., szombat

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Samsung S8500 Wave (kiemelt téma)

(#301) San398 válasza szimike79 (#300) üzenetére

San398
(fanatikus tag)

Lehet, hogy a Te telefonod nőnemű. Hullámzó hangulata és bevágta a durcit! :D
Tartok tőle, hogy az idén már nem lesz 2.0-a! :(

----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====---- PÜ-re illik válaszolni!!

(#302) consono válasza San398 (#301) üzenetére

consono
(őstag)

Erre csak azt tudom mondani, mint mindig: jópárunknak már hetek, hónapok óta itt a 2.0... Szerintem a legutóbbi két verzió már nem rizikós, simán használható élesben!

csibusz0314: persze, simán mehet az is, de ha használsz exchange/gmail mailboxot a telón, akkor a PSH azért jobb...

[ Szerkesztve ]

(#303) szimike79 válasza San398 (#301) üzenetére

szimike79
(őstag)

Lehet át kell keresztelnem WÉvi-re! :DDD
Sok reményt én sem fűzök hozzá, hogy az idén megkapjuk. :(

Wave 2.0 --> SE Arc S 4.0.4 ICS --> Sony Xperia S 4.0.4 ICS

(#304) csibusz0314 válasza consono (#302) üzenetére

csibusz0314
(fanatikus tag)

Hát egyedül a Gmailemet szoktam nézni telón..De nem tetszik, hogy ott is jelzi, ha valami jön.. -.-" :D

(#305) consono válasza ruszi_tomi (#298) üzenetére

consono
(őstag)

Szerintem csak az Androidos készülékek érintettek, de azok is csak a USA-ban. Nekünk eddig nem volt félnivalónk, de ki tudja ettől nem kapnak e kedvet :/

(#306) csibusz0314 válasza csibusz0314 (#304) üzenetére

csibusz0314
(fanatikus tag)

Ha a gmailt használom csak..gondolom van rá valami app.. Akkor nem kell a Social ugye?

(#307) leslieke válasza ruszi_tomi (#298) üzenetére

leslieke
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ebben a cikkben sehol nem találtam infót a Badáról. Szvsz nincs Carrier IQ a Badában.

Vagy van és megvan az ismeretlen eredetű képernyő felvillanás oka. ;]

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

(#308) snecizero

snecizero
(fanatikus tag)

Inkább lefekszem hiába várok én a bada 2.0 ra. :DDD

Sony Ericsson Live with Walkman (16gb) * Senki sem tökéletes, én sem. Belőlem is hiányzik a hiba.

(#309) bokrosolajos válasza csibusz0314 (#288) üzenetére

bokrosolajos
(senior tag)

Igazán nincs mit! Virágot minden hozzád hasonló szép hölgynek! ;)
Hivatásomból kifolyólag tele van az életem virágokkal... ;]
IRL remélem a partnereddel kitartóbb vagy, s nem cserélgeted annyiszor, mint a mobiljaid :))

Más. Ki fejleszti az EasyTimeLapse progit?

[ Szerkesztve ]

◄ Viktor ha tökös, kijelenti hogy a NOKIA csak MALÉV gépeken hagyhatja el az országot !!! ►

(#310) duvi

duvi
(őstag)

Easy TimeLapse by PZsolt27

Samsung Wave II --> SE Arc S (2.3.4 gingerbread) - 32GB Samsung Class10

(#311) bokrosolajos válasza duvi (#310) üzenetére

bokrosolajos
(senior tag)

Köszi duvi!

Azt gondoltam, innen valaki. Dicséretes az eddigi lelkesedése. Nem adja fel olyan hamar, mint én. Ha még nem adta fel, úgy értem
Anno nekem volt ötim egy TL progi, akkor még az sem létezett, ami azóta felkerült az Appsra.
Sajnos a kijelző örökös probléma, ezen is jól le lehet szűrni, hogy a bada 2 sem váltja meg a világot.
Egy-két új fícsör, egy-kettő megszüntetésével helyet kapott, kapott egy kis grafikai frissítést és szotyi.

◄ Viktor ha tökös, kijelenti hogy a NOKIA csak MALÉV gépeken hagyhatja el az országot !!! ►

(#312) Rottweiler89

Rottweiler89
(kvázi-tag)

Zenelejátszó widgetet hogy tudok varázsolni a készenléti képernyőre?Mert ugye gyárilag nincs...Mit szedjek le hozzá Samsung Apps-en keresztül?

A piros pontot ne felejtsük már el viszonozni,kérem szépen!

(#313) leslieke válasza Rottweiler89 (#312) üzenetére

leslieke
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nincs ilyen widget, tudtommal. De a felső legördülő menüből is lehet vezérelni a lejátszót.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

(#314) consono válasza csibusz0314 (#306) üzenetére

consono
(őstag)

Nem, támogatja anélkül is a GMailt.

(#315) consono válasza bokrosolajos (#311) üzenetére

consono
(őstag)

Egy nagy változás van a 2.0-val: bárki hozzáférhet a privileged API-hoz, ami eddig kevesek kiváltsága volt, ezzel nőhet a programok száma és olyan progik is megjelenhetnek, amikre eddig esély sem volt...

(#316) gelbelex válasza consono (#315) üzenetére

gelbelex
(senior tag)

Lenne is néhány ötletem:
- hangprofilok, widgeten vagy automatizálható be/átkapcsolással
- automatizálható wifi-re csatlakozás és levél-lekérdezés
- több hangsávot kezelni tudó videolejátszó
- talán még a híváslista is jobban testreszabható lenne egy külsős programmal

Ne köpködj a sivatagban! Még szükséged lehet rá.

(#317) consono válasza gelbelex (#316) üzenetére

consono
(őstag)

Hát, az első kettőben nem vagyok biztos, widdgeten keresztül biztosan nem, de a másik kettőt nem látom miért ne lehetne megcsinálni...

(#318) gelbelex válasza consono (#317) üzenetére

gelbelex
(senior tag)

"automatizálható wifi-re csatlakozás és levél-lekérdezés"

A WifiDiscover program (rákérdezés után) maga kapcsolja be a wifit, tehát bekapcsolható program által. Ezután (ha már online a telefon) mi lehet probléma?
(Ha nem widget, hát nem widget.)

(#319) leslieke

leslieke
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A bada com oldalára is felkerült a 3 új bada 2.0-ás telefon, és a samsung apps után a samsung.com is külsőt váltott.

(#320) consono válasza gelbelex (#318) üzenetére

consono
(őstag)

Nem erre gondoltam, hanem a hangprofil állításra widgetből :) Így belegondolva talán a másik is megvalósítható, én a levél-lekérésben nem vagyok biztos...

(#321) leslieke

leslieke
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Kint Messenger 2.0 bada 2.0-ra

(#322) Silenzio válasza bokrosolajos (#283) üzenetére

Silenzio
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Abszolút off: felfigyeltem egy hsz-edre, ezért elolvastam az utóbbi kb. 20-at, és nem tudom eldönteni, hogy élből trollkodsz vagy a hülyeségük miatt oltogatod a jónépet. :)

Wii-t ne vegyél, jövőre kivezetik a piacról. A másik meg, hogy jelenleg a legjobban emulálható konzol. Kb. 10 játékot próbáltam ki vele, 7 tökéletesen megy még integrált VGA-val is.

[ Szerkesztve ]

Évek óta próbálkozom, de nem sikerült megértetnem az emberekkel a stílus és műfaj közti különbséget. Az FPS, RTS, RPG az műfaj. A dark fantasy, anime, cyberpunk, az a stílus. És az se mindig... Magyar szakzsargon...

(#323) Goldmen75 válasza leslieke (#321) üzenetére

Goldmen75
(őstag)

Vajon miért nem tudom letölteni ingyen, mikor már leszedtem 1x ????
Eddigi bétás frissítések alkalmával mindig vissza tudtam tenni INGYEN! Most vajon miért nem ??

(#324) leslieke válasza Goldmen75 (#323) üzenetére

leslieke
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:B Hibáztam a leírásban: csak Wave 3-ra érhető el. Javítottam.

[ Szerkesztve ]

(#325) consono válasza Silenzio (#322) üzenetére

consono
(őstag)

A Dolphint használtad? Irányítani mivel lehet? Van pár játék, aminek a kölök nagyon örülne, de PC-re nincs,csak konzolra...

(#326) Goldmen75 válasza leslieke (#324) üzenetére

Goldmen75
(őstag)

leslieke! Mostanság egyre többet hibázol!:DDD Figyelek ám!:D

(#327) leslieke válasza Goldmen75 (#326) üzenetére

leslieke
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ez már az öregedés jele. :DDD

(#328) Goldmen75 válasza leslieke (#327) üzenetére

Goldmen75
(őstag)

ja én is mindig ezzel védekezem:D
Na de komolyan kérdem ám, hogy a kint messngert amit már eccer rég ingyé leszedtem, most mért nem tudom leszedni?!?
Erre varrjon valaki gombot

(#329) duvi válasza Goldmen75 (#328) üzenetére

duvi
(őstag)

Ez a Kint Messenger 2.0 verziója és jelenleg CSAK a Wave III a támogatott készülék. Forrás

[ Szerkesztve ]

(#330) bokrosolajos válasza Silenzio (#322) üzenetére

bokrosolajos
(senior tag)

Egyáltalán nem trollkodok, mindenkinek a tükörképe vagyok. Csak nagyítósban! ;]

Kösz a választ. Engem az érdekelne, nem túl gagyi-e a grafikája, vagy a játékok. Mondjuk gyerekeknek lenne, ebből a szempontból mindegy lenne, de tudom, ha nem tetszene, idegesítene a tudat, hogy béna, mint egy badás készülék :DD

(#331) Goldmen75 válasza duvi (#329) üzenetére

Goldmen75
(őstag)

Ezt én értem, de én a sima kint messengert szedtem le vagy fél éve s most már nem tudom, holott egyszer már "megvettem".....szal samu kicseszett velem?!

(#332) leslieke válasza Goldmen75 (#328) üzenetére

leslieke
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Azért, amit írtam: csak a Wave 3 szerepel a támogatott eszközök listáján. Hiába van fent neked a bada 2.0, az kevés.

Szerk.:
Ezt a verziót sem tudod leszedni: Kint Messenger

[ Szerkesztve ]

(#333) leslieke

leslieke
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Egy kis negatívum és egy kis dicséret a Wave-nek:

Ugrunk egyet az árban, de nem vészesen nagyot: 55 ezer forintért ugyanis Samsung Wave I és Wave II is kapható. A saját rendszerű (bada) készülékduó az egyik legkiválóbb okostelefon-vonal lehetne a piacon, csak kevés az elérhető alkalmazás. Ha azonban nem játékokkal óhajtjuk múlatni az időt, akkor a Wave nagyon szerethető cucc, kiváló multimédiás képességekkel, fém készülékházzal és fizikai híváskezelő gombokkal, valamint pazar kijelzővel érkezik, igazi unikum az okostelefonos piacon – tudásához képest meglehetősen olcsón.
Forrás: [link]

[ Szerkesztve ]

(#334) Intercreptor

Intercreptor
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Felszeretném telepíteni a S8500XXKK7 firmwaret a telefonomra, tegnapelőtt járt le az 1 év Samsung garancia a telefonomon, és most már nagyon elegem van az 1.2-ből, és nem bírok továbbvárni a 2.0 rendszerre. Tudnátok valami leírást adni, hogy hogyan is kell feltelepítenem? Illetve, hogy esetleg utána hogy tudom majd visszatelepíteni rá az 1.2-t? Mit veszíthetek azzal, hogyha felteszem a 2.0-t a megjelenése előtt?

Előre is köszi.

Üdv.

szerk.: http://www.badablog.hu/2011/10/szoftverfrissites-multiloaderrel/

Ezt találtam közben, ezt használjam?

[ Szerkesztve ]

Hirdetéseim --> http://bit.ly/Intercreptor || 2 GB ingyen tárhely --> http://db.tt/O7C3s21

(#335) leslieke válasza Intercreptor (#334) üzenetére

leslieke
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Azt a leírást használhatod.

(#336) Intercreptor válasza leslieke (#335) üzenetére

Intercreptor
(fanatikus tag)

És ha úgy csinálom, ahogy ott van leírva akkor igaz biztos, hogy nem ronthatom el a telefonomat?

Hirdetéseim --> http://bit.ly/Intercreptor || 2 GB ingyen tárhely --> http://db.tt/O7C3s21

(#337) pumedli

pumedli
(lelkes újonc)

Aki annyira app függő, annak itt egy friss statisztika, hogy melyik rendszerre mennyi elérhető a legújabb becslés szerint.
A Bada nem szerepel a listán... :B Bizonyára a felmérésnél éppen átmenetileg nem volt elérhető a Samsung Apps, ezért maradt ki. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#338) duvi

duvi
(őstag)

Bekerült a bada rendszer is a Conduit Mobile platform támogatott rendszerei közé. Ezzel a lehetőséggel, több alkalmazás lesz elérhető a jövőben számunkra is. :K Forrás

[ Szerkesztve ]

(#339) leslieke válasza Intercreptor (#336) üzenetére

leslieke
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Esély mindig van rá, de az a helyes módszer, ami ott le van írva.

(#340) Intercreptor válasza leslieke (#339) üzenetére

Intercreptor
(fanatikus tag)

Sikerült, köszönöm a segítségedet! :)
Majd jelzek én is infókkal, hátha tudok szolgálni valami újdonsággal! :) Első benyomás: szokatlan, meg kell szokni! De annyi biztos, hogy látványos, tetszetős! A GPS a szobában 5 mp alatt talált jelet, SIM kártya nem volt a telefonban!!!!! :Y :C (bár így elsőre nem tűnik a legpontosabbnak, de már ez is valami! :) )
Egyelőre ennyit, rohanok is. :)

[ Szerkesztve ]

(#341) Intercreptor válasza Intercreptor (#340) üzenetére

Intercreptor
(fanatikus tag)

Szerkeszteni már nem tudtam...még gyorsba annyit, hogy ezek a tippüzenetek, ahol ki lehet pipálni a do not show lehetőséget, ezek még mindig fel fognak ugrálni minden telefon újraindításkor? :(

(#342) duvi

duvi
(őstag)

A Francia DK Games cég, négy új játékot jelentett be bada 2.0-ra a Power AppRace keretében. Mind a négy programot ingyen kínálják majd a felhasználók részére.
-RAGGED EDGE EXTENDED (videó bemutató)
-MY FRENCH TEACHER: SPEAK AND SEDUCE
-STREET FIGHTING: VOLUME 1
-AMBIANCE ZEN AND RELAX HD
Részletek és képek ITT tekinthetők meg.

(#343) leslieke válasza duvi (#342) üzenetére

leslieke
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A Ragged Edge az játék, de a többi inkább oktatóprogramnak néz ki.

Sőt, az Ambiance Relax még annak se...

[ Szerkesztve ]

(#344) duvi válasza leslieke (#343) üzenetére

duvi
(őstag)

Jogos a kiigazítás. :B Elnézést kérek! Multitaskingban írtam a bejegyzést :D
Csak egy játék és további három program szerepel a bejelentésükben.

(#345) Goldmen75

Goldmen75
(őstag)

Bazz...nem tom letenni a telót....ez a farm frenzy elragadott! Help:D:D:D

(#346) F-ECT$

F-ECT$
(PH! nagyúr)

Az feltűnt, hogy a topic címéből eltűnt a tesztelékor adott "harmadik király" jelző? :)

szerk: Vedd észre a smiley-t :K

[ Szerkesztve ]

Akár 20 GB DropBox ingyen - http://db.tt/n8ZgNt4x

(#347) leslieke válasza F-ECT$ (#346) üzenetére

leslieke
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Feltűnt. Mivel ez egy új topic. Nem kéne mindenhez összeesküvés elméleteket gyártani.

Szerk: észrevettem. és?

[ Szerkesztve ]

(#348) gelbelex válasza leslieke (#333) üzenetére

gelbelex
(senior tag)

"az egyik legkiválóbb okostelefon-vonal lehetne a piacon"

Egyetértek, a 2.0-val meg is szerettem, nem is készülök váltani. :N
Csak az a néhány pitiáner hiba..., amelyek egy része könnyen megoldható lenne, más része meg már jó volt/megvolt az 1.2-ben... :O

(#349) Peti66

Peti66
(senior tag)

Hello sziasztok!
Fekraktam a Kiest xp64-re,de nem mükődik a 2.lemezről.Már legyalultam :K
Mit tegyek :U HELP :B

" A kommersz megoldásokat nem nekem találták ki".....;) http://www.youtube.com/watch?v=DxBm-P9f0k0

(#350) leslieke válasza gelbelex (#348) üzenetére

leslieke
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ha év végéig nem jelenik meg hivatalosan a 2.0, akkor jövő év elején esélyes, hogy felteszem az akkor elérhető legújabb verziót.

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Samsung S8500 Wave (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.