LibreOffice-ban állítsd át a kiterjesztéseket .doc-ra vagy .docx-re (illetve mindegyiknél a maga megszokott office-os kiterjesztésére) és utána nem lesz gond a telefonon való megnyitásukkal.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Okostelefonok
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Hirdetés
gyulank
(senior tag)
Köszönöm! Ezek szerint 1.2. De múltkor még kedvezményesen ingyenesen le lehetett tölteni a Picselt. Az majd fel fogja ismerni? Sajnos akkor egyenlőre nem tudok mit kezdeni, mert a programot csak memóriakártyáról tudnám a telefonra tenni.
GA-G31M-ES2C (rev. 1.x)
Ha kedvezményes szedted le, akkor fel is teheted úgy.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

gyulank
(senior tag)
De hogy? Nincs wifim, és már nem kedvezményes, hiába van vagyis lenne 3G (mert csak EDGE van), csak memóriakártyára tudnám másolni, de arról nem tudom telepíteni. Legalábbis ha lehet, én nem tudom, hogy.
GA-G31M-ES2C (rev. 1.x)

Bobó_20
(tag)
írtam privátot 
Az, hogy már nem kedvezményes nem számít. Amikor letöltötted akkor az volt, és ezt a Samsung Apps megjegyzi, feltéve, ha a program letöltésekor bejelentkeztél.
Telepíteni a Samsung Appson keresztül lehet, amit vagy a Kiesben indítasz el, vagy a mobilon. Más mód nincs. Ha lesz kábeled, akkor fel tudod tenni.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
Vagy elbattyog a legközelebbi plázába/Auchenbe/Tescoba vagy akárhova ahol van free WiFi.
Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?

gyulank
(senior tag)
Csak úgy battyogok Vasárnap onnan ahol még 3G sincs. Amúgy nekem ott sem ment a wifi. Kell ahhoz valami kód? Be lehet állítani, hogy meg se próbáljon mobil neten netezni, csak wifin?
GA-G31M-ES2C (rev. 1.x)
Ingyenes wiifhez nem kell kód, elég csak csatlakozni.

aurel343
(kvázi-tag)
Van erről valahol leírás, hogy miként kell "beüzemelni"? NDRIVE
Like 10000!
[ Szerkesztve ]
SONY XPERIA T 4.1.2 - 9.1.A.0.489
Ment PÜ!

aurel343
(kvázi-tag)
Köszönöm szépen!
SONY XPERIA T 4.1.2 - 9.1.A.0.489
Friss híreinket hallják:
PayPass Ready – Samsung Wave Y az elsők között
Ehh, de jó lenne akár egy Wave Y... csak "sajnos" egy S8500-as olcsóbb nála. Ami zavar az Y-ban egyedül, az az érintős híváskezelők. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem még a Wave 3-on is meg lehet véletlenül érinteni a "letesz"-t, nem?
Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?
Beszélgetés közben nem (talán nem is aktív), de játék és netezés közben nyúltam már mellé.
Ti amúgy szoktatok publikálni a SamsungApps-ra? Mert ahogy itt (ésa badablogon) nézelődök, sokatok konyít ehhez.
Néhányan a fórumról témákat készítenek, illetve az Angol-Magyar szótár is egy lelkes programozónak köszönhető.

Attelah
(kvázi-tag)
De ez meddig használható? Nem járt még le? El tudnád küldeni nekem is PM-be azt amit aurel343-nak küldtél? Köszönöm!
Samsung X600 --> Samsung S8500 Wave Bada 2.0 LC1
Ment PÜ.

Attelah
(kvázi-tag)
Köszi a gyors választ!
Még annyit kérdeznék, hogy ha holnap felrakom, de utána firm-et cserélek multival, majd ismét felrakom akkor is működni fog? Vagy ezt csak egyszer lehet egy telefonra telepíteni?
Ahogy elnézem (a szótár alapján is) a kis Wave-ek nincsenek nagyon támogatva... egyáltalán kijött a 2.0 legalább a Wave 723-ra?
Nincs limit, maximum az egy év lesz az, de ingyenesnél még az sincs.
723-ra van bada 2.0: [link] ez magyarul nem tud, de egyszer csak lesz az is.
A szótár a nagy Wave-k mellett a Wave Y-ra is letölthető: [link]. Ugyanez jó Wave M-hez is, de az - érdekes módon - nem választható ki a Samsung Appson.
Elérhető eszközök: Wave Y (S8530D),Wave Y (S8530)

Amúgy elég érdekes a SamsungApps felépítése... miért nem tudta a nagywave-es szótárhoz berakni a Wave Y-os verziót? Elméletben két külön program let belőle, nem? Így könnyen meg lett ilyen "csalásokkal" a tízezer app.
A D betű biztos jelent valamit, de lövésem sincs mi lehet.
A programokat azért kell duplán megírni, mert a 3 nagy Wave felbontása 480 x 800 pixel, a Wave Y-é 320 x 480 pixel.
A tízezres számban sincs csalás a fentiek miatt. Külön számolódik a nagyokra ( 10041 db) és külön az Y-ra (2058 db).
Ja, akkor oké
Bár nem értem, hogy minek kétszer megírni, nem lenne elég simán a GUI-t átdolgozni és belerakni az app-ba egy rutint ami a megfelelő felbontást választja a telefon szériaszáma alapján? Vagy én gondolom ezt roszul és badán körülményes egy ilyet megoldani?
Az biztos, hogy - részben vagy egészben, de - duplán kell megcsinálni, de hogy ez mekkora munkát jelent egy programozónak, azt nem tudom.

Attelah
(kvázi-tag)
Köszi, megcsináltam most. Működik.
Első pár indításkor a töltőképernyő után kilépett. Aztán kikapcsoltam bekapcsoltam a telefont és utána elsőre belépett, átállítottam amit kell, illetve külön engedélyezni kellett a beállításoknál hogy használhassa a GPS-t a Spain (nDirve). Jelet nem talált, majd kint a szabadban remélem azért fog találni. Köszi még egyszer! Jó éjt!

consono
(őstag)
Igazándiból amit Sn[4k3] mond, az a valós dolog is, ugyanaz az app tartalmazhatja a különböző felbontású erőforrásokat, egy alkalmazás elég az összes Bada-s gépre(, még ilyen olyan rutint sem kell beépíteni). Illetve lenne. A probléma az, hogy a "kicsi" meg a "nagy" telók nem ugyanazon az OS platformon vannak, így nem ugyanazt az API-t támogatják (már rég volt 1.2 és a hozzá tartozó SDK, de kicsiken még 1.1 futott). Talán a 2.0 előrelépés egy picit ebből a szempontól is, vagyis lehet előrelépés.
[ Szerkesztve ]

csibusz0314
(fanatikus tag)
Van valami ingyenes navi program, amivel ki tudom próbálni, hogy működik-e a GPS a telóban? Kéne, mert egy srác kérdezi..
Ment PÜ!

ruszi_tomi
(tag)
http://badahub.com/2012/05/turko-cfw-v4-android-2-2-froyo-wave-i.html
Ezt próbálta már valaki? nagyon csábító, bár kicsit tartok tőle..........
Samsung Wave

Goldmen75
(őstag)
Mit szóltok a Galaxy S III-hoz???

superTibcsi
(tag)
Szia! Mekaphatnám én is azt a PÜ-t? Köszi 
Under construction!!!
Megkaptad. 

superTibcsi
(tag)
Köszönöm, este letesztelem.
Under construction!!!
Ja, tényleg. Régebben is 1.1-esek voltak a kishullámok, 1.2-esek a nagyok. De megkapta a 2.0-t az összes eddigi Wave, nem?

snecizero
(fanatikus tag)
Samsung wave s8500 mobiltelefon érdekelne ! 25000 ft érték körül. T mobilos vagy független és ami lényeges ,hogy legyen rajta működő navigációs program. Ajánlatokat privátba kérném vagy esetleg ide. És még valami nagyon fontos ,hogy bada 1.2 oprendszer legyen rajta. Minden ajánlatot megnézek. Köszönöm.
Sony Ericsson Live with Walkman (16gb) * Senki sem tökéletes, én sem. Belőlem is hiányzik a hiba.

Goldmen75
(őstag)

snecizero
(fanatikus tag)
Szia.
Kevés vagy sok ?
UI: Minden ajánlatot megnézek és átgondolok. Legyen az akármilyen árban. 
Sony Ericsson Live with Walkman (16gb) * Senki sem tökéletes, én sem. Belőlem is hiányzik a hiba.

Goldmen75
(őstag)
Nem ezé mosolygok
hanem hogy Te is Wave-t veszel
Az ár jó egyébként! én az utóbbi kettőt 30-é vettem, de a következőnél már alkudni fogok
[ Szerkesztve ]

spider80
(tag)
Én 28-ért adtam el teljes route 66 navigációval,tartozékokkal, 4gb-os kártyával. csak az volt 50 euro külön. Szóval elég olcsón adtam,de láttam kitűnő állapotban 40-ért is.
Ma volt először alkalmam megtapogatni és kipróbálni a Wave 3-at. Wow, hát ez gyönyörű!
A bada 2.0 már nem volt álleejtős, de végül is szépen tette a dolgát a telón.

Goldmen75
(őstag)
Nekem most a SG 3 nagyon megtetszett!

snecizero
(fanatikus tag)
Van már wavem.
Még egy kéne.
A SG 3 nagyon ott van. Ne essetek kisértésbe. 
[ Szerkesztve ]

Goldmen75
(őstag)
Van itt egy a szomszédomban de ezen semmi nicns ,de 1.2 asszem! 
Eddig én vezetek 3-al!
[ Szerkesztve ]

ruszi_tomi
(tag)
Mit kezdtek ennyi wave-vel? Családban szét osztogatjátok? 
Samsung Wave

Goldmen75
(őstag)
Ugye nekem van 1 ez alap
Páromnak is , meg most a nagyobbik lányom is kap egyet!