Van új ASNET MIUI
Samsung Nexus i9250,Galaxy Tab 2

Van új ASNET MIUI

hát igen, elriaszto a beszamolod
két egyszerűbb módszer jutott az eszembe, ugye az airbrush, persze annyira nem lesz szép(bár meglátjuk)
illetve egy brutális módszer, mi lenne ha a telefon szetszedese nélkül vesovel letorni, lefesziteni a keretet, és az új keretnek pedig letorni a biszbaszait, és erős ragasztoval rögzíteni, lehet ilyet? ha nem jönne be még mindig lehet szetszedni
[ Szerkesztve ]
Play store 3.5.15: ma reggel frissítettem LCD density modder -ből és a saját alkalmazás nézet enyhén elcsesződött... Más is meglesné esetleg?
Ez az összes és telepítve nézet gáz. Kellene egy megvásárolva fül is. Mert az összes fül alatt megtalálható ugyan a megvásárolt appok listája de szanaszét. A listában az összes telepített free app is bentvan. Ami még rossz hogy scrollozhat az ember mint a gép mert visszaugrik a lista elejére ha megnéztünk egy alkalmazást.
|| Dell E4300 Méretre vágott SKIN! eladó: http://tinyurl.com/cpbvwug || Eladó 2 használt HP 2510p/2530p billentyűzet: http://tinyurl.com/c9vjfnw ||
(#37604) Steelheart2 válasza kiskacz (#37599) üzenetére

Szia.Egyszerü.Az ábrán mutatja hogy hova kell nyomást gyakorolni a müködéshez.oda ragasztasz valamit amit a hátlap majd kissé hozzányom a telefonhoz és ezáltal mindig nyomni fogja neked.Én 2 oldalas ragasztoszalagot raktam oda.Nekem müködik.
Samsung Galaxy NEXUS 4.2.2

Hálám üldözni fog !!!!

Igaz nem a matricás dolog oldotta meg de ott volt a próbléma, egyszerűen nem érintkezett az antenna felső része magával a modullal, igaz még nem szedtem szét, de egy drót darabbal befeszítettem és most tökéletesen működik, majd az antenna pótlást is kipróbálom. 
LooL még a desktop felületen is ugyan így elcseszték

|| Dell E4300 Méretre vágott SKIN! eladó: http://tinyurl.com/cpbvwug || Eladó 2 használt HP 2510p/2530p billentyűzet: http://tinyurl.com/c9vjfnw ||

ha ez tényleg megoldja be lehetne tenni az első hsz -be
(#37608) kiskacz válasza Steelheart2 (#37604) üzenetére

Köszi!
Próbálom... 
SAMSUNG Galaxy S-II

Basszus, a nyomásos dolog megoldotta
Én egy darab rágó papírral + rágóval csináltam McGyver style, és tökéletes

A képet loptam, de talán ezen látszik a legjobban, hogy hova is kell nyomást gyakorolni.

Tag: sgs galaxy s i9000 GPS fix porbléma
[ Szerkesztve ]
-= Brainwavz B2 eladóvá vált! =- Dobozzal, garanciával, szinte zsír új! olcsón...... *** 19.900.- Ft***
Sziasztok! Milyen ICS-t ajánlanátok feltenni? Most AOKP 2.1 van fenn, de már unom. Szívesen kísérletezek is akár, ha ajánlatok kísérletezni valót. 
Samsung Galaxy S :'_': C-rom Bean
(#37611) tariattila válasza hargimalac (#37610) üzenetére

BLUElightNiNg_v1.1.0_4.0.3
én ezt raktam fel... eddig hibátlan.... (kivéve a szokásos androidOS bugot
)
xxxx :DDD
(#37612) hargimalac válasza tariattila (#37611) üzenetére
Köszi az ajánlást, én is ezt raknám fel, csak nem megy a letöltés...
Sebaj, kivárom.
Hopp most találtam egy mirrort, ahol le lehet tölteni. BLUE LIGHTNING
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S :'_': C-rom Bean

Igen én is ide raktam a toldást. 
Nekem egy kis vékony vezetéknek a gumi-műanyag? borítása van a ragasztó alatt, hogy nem csússzon el és frankón működik a GPS.
Szerintem hozzá lehetne adni az első hozászoláshoz!!
(#37614) babicsbalu válasza tariattila (#37611) üzenetére

Hát engem nem győzött meg
Megyek is vissza jó öreg tweakelt JW1-re 
Szerintem ...

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy újra a 4
0.3-as van fent. Viszont a külső -ből semmit nem lát. Ez. Miért van, mit kell csinálni vele, hogy lássa? Azon van minden app és így nem tudom telepíteni. 
Ja, és megy a facebook szinkron, csak a Haxsync kell hozzá. Furcsa elsőre, de nem rossz. 
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |

Hát de az még a 2.3.9-es..És épp írja,hogy a héten már nem lesz frissítés... 
Én a drZmiuit várom, mert ma állítólag frissül...Vagy az Andy-féle rom,még az is jó... 
SGS Miui v5 3.4.19

Blue lightning romot tetted fel?
Telepíts egy root explorer-t, az látni fogja az emmc mappát
[ Szerkesztve ]
Eladó MICRO HEADSET-ek vizsgákra, zh-kra a termékeim között -> http://www.vatera.hu/listings/index.php?td=on&us=MPeter87 ; [MyProtein Referral Code MP293000]
(#37618) simihun válasza bodoraudio (#37600) üzenetére

nálam ugyanez 
simihun felhasználónak 40 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
(#37619) dbalazs123 válasza tariattila (#37611) üzenetére

Én is nyomultam vele az elmúlt két napban. Elején nagyon bejött a parasztvakítós össze- vissza animáció, de utána egyre inkább zavart. Ma reggelre teljesen elkezdett szaggatni a teló. Szerencsére volt a tarsolyban egy új rom, ami szintén tegnap került fel xda-ra: EliteV6. Még mindig az államat keresem olyan gyors! Egyelőre nem merek messzemenő következtetéseket levonni, de sokkal letisztultabb (ami nyilván azzal is jár, hogy kevésbé testreszabható mint a BlueLightning), és gyorsabb mint azok az ICS-ek amiket eddig próbáltam. Mindenkinek maximálisan ajánlom!
SGS / HB 4.2.2

Délelőtt kipróbáltam a MIUI.4-SpeeD.v4.7.1 ICS 4.03-at.
Nagyon jó lenne,csak a wifi nem műkszik benne. 
a ragasztós: az antenna KÉP felső részét kell kicsit megtoldani hogy a fedél nyomja egy kicsit és ezáltal javítva az érintkezést
a szétszedős: az antenna alatt van a gps modul érintkezője KÉP ami-t vagy egy picit feljebb kell húzni (nagyon óvatosan) vagy egy kis fémet alátenni (lehetőleg vezetőt).
(#37618) simihun
én csak a nyomkodós módszert választottam (sikertelen), szétszedni a gari miatt nem akarom - inkább visszaviszem a szervizbe, de mint anno említettem akkor is azt mondták hogy szoftveresen volt elcsúszva, bár a szervizben is szétszedték és amikor visszakaptam jobb volt mint újkorában (átl 10-15 sec alatt lock és 5-9 hold) gyári romon is (XWJVN) meg minden egyéb amit utána feltettem egészem a MIUI-ig.
most meg megint küszködős, bár ez a KF1-es modem mintha kicsit gatyába rázta volna, tegnap kocsikázás közben egész jó volt, de itthon megint semmi. úgyhogy én feladom a találgatást, inkább vissza viszem a szervizbe...
[ Szerkesztve ]
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ s™ ☻ ICS F4k MOD v4.0.4 r4 Linaro ☺ SamaphoreICS 1.3.0s ☺ SmartassV2@performance/Noop - LiveOC 114% ☺ JVO modem ☺ Smart Launcher Pro ☻
Milyen ICS-t érdemes most felrakni? A CM9-cel (b16) már meggyűlt a bajom.
Engedd meg, hogy bemutassam a mindent összetartó energiát

pár évvel ezelőtt adta volna ez a csodás hátvéd 

Aki MIUI V4-et használ, neki se megy a handcent sms? Nekem FC-ol mindenre:S Elég fontos lenne, mert csak abban van normális karakter konvertálás.
"...A HTC meg lassan elgondolkodhat az első 2 akkumulátoros mobil bevezetésén." by =Mentor=
(#37625) radicspeter1 válasza dbalazs123 (#37619) üzenetére

Engem is megfogott és bevallom őszintén ez lenne az első ICS-em...
Most stock jvu van fenn sema kernellel és egy kis thunderbolt scripttel megbolondítva ext4-en napló kivel..
Kérdés hogy most az első két lépést kihagyhatom?
Mert azt írja hogy reparttal egy stock romot és egy cfrootot vagy semát és utána wipeolni mindent..
ha formatálok mindent persze wipe mellet akkor mehet rá uagyanugy?
Jaj és az ext 4 az maradhat? Lehet hogy tisztább lenne egy rfs-re nyomni mi?
Van egy android backup mentésen. Ha felrakom ezt az elitet és valamiért nem lenne jó akkor simán vissza tudok állni gingerre?
És még egy kérdés! Nem fc zik neked semmi? A zenelejátszo megy? A mem karidat látja?
Előre is nagyon köszönöm a válaszotokat!!!
XWJW1☎||♛SLIM BUILD LATEST♛||SWAPINESS HAPPINESS! :)
(#37626) Remusz911 válasza radicspeter1 (#37625) üzenetére

az. a Thunderbird script segít?
kiprobalnam jvz-n, miért ne

Blue Lihtning ICS. 
(#37628) radicspeter1 válasza Remusz911 (#37626) üzenetére

Nem kicsit...
Csak rohadtul izgat az ICS.. Pls,help me!!
(#37629) Remusz911 válasza radicspeter1 (#37628) üzenetére

prohardver.hu/tema/re_samsung_s5620_monte_fiatal_gyurt_lanchegyseg/hsz_2309-2309.html
ezek működnek sgs-nel is?
majd ha hazaértem balcsirol megnézem ezeket a scriptek et
mit csinál? tovább gyorsit? zipes?
engem nem izgat kipróbáltam és instabil volt, rájöttem inkább egy jó gyári
[ Szerkesztve ]
(#37630) ( V ) válasza radicspeter1 (#37628) üzenetére
D1L1ZS foolproof módszere [link]
[ Szerkesztve ]
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ s™ ☻ ICS F4k MOD v4.0.4 r4 Linaro ☺ SamaphoreICS 1.3.0s ☺ SmartassV2@performance/Noop - LiveOC 114% ☺ JVO modem ☺ Smart Launcher Pro ☻

Igaz nem használom,de kipróbálom majd nemsokára. 
SGS Miui v5 3.4.19
(#37632) radicspeter1 válasza bok92 (#37631) üzenetére

Számítógép formázás?? Az miért?
(#37633) D1L1ZS válasza radicspeter1 (#37632) üzenetére

Nem a számítógépet, hanem csatlakoztatsd a telót a gépre, és pl total commanderben formázd le a telefon belső sd tárhelyét...
PHONE: # HTC Desire HD #
(#37634) radicspeter1 válasza D1L1ZS (#37633) üzenetére

Azt gondoltam hogy nem a gépet...ennyire nem vagyok analfabéta..
De ott a cwm forgatja is...

Na feltettem, de fczik.... 
[ Szerkesztve ]
SGS Miui v5 3.4.19

Írtam a fejlesztőknek hátha..
Amúgy nekem most a WeUI 0.7.8 van fent, eddig minden működik aminek kellene (kivéve a handcent). Első használható MIUI számomra.
"...A HTC meg lassan elgondolkodhat az első 2 akkumulátoros mobil bevezetésén." by =Mentor=

Na és milyen az aroma installer?Tényleg olyan jó?Én most az Andy-féle miuit használom, de ha frissítik emezt, lehet,hogy kipróbálom.
SGS Miui v5 3.4.19
(#37638) dbalazs123 válasza radicspeter1 (#37634) üzenetére

SD-t felesleges formázni. Bármilyen gyári ROM-on vagy, ahol van root jogod (pl semaphore kernel), ott egyszerűen elindítod a telót CWM-ben, nyomsz: factory resetet, wipe cache-et, wipe dalvik cache-t (advanced menüben), utána egyszerűen install zip from sd card-nál kikeresed az ICS telepítőjét. Azt elindítod, és jó eséllyel bootloopba kerül a teló. Ez természetes, ha gyárin voltál. Ezután újra elindítod a recoveryt, és megint elindítod a telepítő zippet. Ezúttal végig kell futnia. Tök mind1 milyen fájlrendszeren voltál, mert úgyis saját fájlrendszert tesz fel. Az első indulás kicsit lassabb lesz.
SGS / HB 4.2.2

Az Andy-val az volt abajom, hogy nem ment a SU és a gallery, de látom adott ki javított verziót, ja meg a Device settings is hiányzott (elsősorban a colour tuning miatt).
Aroma installer egyelőre olyan sok értelme nincs, de van benne potenciál (most is lehetett 2 kernel közül választani, meg pár app-et eldönthettünk, hogy kell-e, ám e miatt jóval nagyobb a telepítő .zip mérete.

sziasztok!! egy hete van nálam az S-em, de ma olyat csinált ami kicsit idegesít!! Ugyanis a teló kikapcsolt magától, de olyan szinten hogy vissza sem tudtam kapcsolni, csak az aksi kivétele után, valaki tudna segíteni hogy ez mitől lehetett??? köszönöm!! 
Intel Inside™

ovatossan kitágitottam a pöcköt a
gps nél és lám használt,már a szobában is stabil a jel.
[ Szerkesztve ]
http://bodoraudio.hu/

Valakinek van ötlete, hogy a Blue Lightning 1.1.1 romra hogyan lehetne talk-ot varázsolni???
Benne van a system/app mappában, de nem engedi telepíteni, app drawerben nincs, felraktam a blue infinitum 1.2-t, nincs talk, felraktam az inverted talk-ot külön zip-ből, így sincs talk, újra raktam a romot, így sincs...

szerk.: telepített alkalmazások között sincs 
[ Szerkesztve ]
Eladó MICRO HEADSET-ek vizsgákra, zh-kra a termékeim között -> http://www.vatera.hu/listings/index.php?td=on&us=MPeter87 ; [MyProtein Referral Code MP293000]

Még egy kérésem lenne
A Homework nevű app-et kipróbálnád működik e nálad? Mert az is nagyon kellene nekem, és szintén FC-zol. 

Valaki tudna nekem linkelni vagy küldeni egy Blue Lightning 1.1.0 romot? Megköszönném! 
Az xda post-ban csak az 1.1.1 van...
Nagyon kellene, mert ebbe az 1.1.1-be sehogy sem tudtam talk-ot rakni és már esz az ideg...nem kicsit...

Nekem működik.
SGS Miui v5 3.4.19
amatőr kérdés, de hol tudom megnézni, hogy a beállított custom háttérkép hol található?? egyszer beállítottam de nem találom a képet 

remélhetőleg valaki válaszol a kérdésemre.
egy átlagos I9000 készüléknek mi az alap jelerőssége? nekem most ezt mutatja:
-113 dBm 0 asu
ez jó vagy rossz? előre is köszi a választ. (mármint, ha kapok)

Köszi, akkor holnap lehet feldobom az Andy féle miui-t.
(#37649) tariattila válasza dbalazs123 (#37619) üzenetére

engem is a brutál animáció idegesített de hála sagitnak már kikapcsoltam 
így már fogyasztható... 
xxxx :DDD