Hát ha más nem visz Neki.. 
Véleményem szubjektív...
Hát ha más nem visz Neki.. 
Véleményem szubjektív...
(#752) tariattila válasza Psytech (#750) üzenetére

nem... az reggel túl korán jött...
asszonykámmal érkezik 
heki: pedig azt most tolták fel 3gigára nem? 
[ Szerkesztve ]
xxxx :DDD
(#753) Psytech válasza tariattila (#752) üzenetére
Nő és pia egyidőben érkezik... Mi kellhet még, aranyélet van látom... 
iPhone 4S 16 GB & Nokia Lumia 820
(#754) nggabi válasza tariattila (#742) üzenetére
epp most gondolkoztam h elmentek ezt azt skydrivera de akkor inkabb megvárom a guglisat.
"szenyor dzsíííí" sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Note 2 Stock MC3 www.android-forum.hu Samsung Galaxy telefonok/tabletek javítása (króm keret, efs visszaállítása, élesztés, kijelző, alaplap, usb, kamera modul csere stb...) OLCSÓN! Írj privátot!
(#755) philoxenia válasza Psytech (#753) üzenetére

Csak az indexképet nézzétek... A legfontosabb dolgok...
(#756) hackeeeee válasza tariattila (#752) üzenetére
Nekem ott már kicsit több van, egészen pontosan 7,75GB, viszont Skydrive-on 25GB-m van. Szal lehet átpakolom oda a cuccaim, a DB meg megmarad..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
(#757) Psytech válasza philoxenia (#755) üzenetére
Azigen 
Véleményem szubjektív...
(#759) tariattila válasza hackeeeee (#758) üzenetére

Azigen 
Philo: azisigen! 
[ Szerkesztve ]
(#760) hackeeeee válasza tariattila (#759) üzenetére
Elég lazán nyomja, nem? 
Véleményem szubjektív...
(#761) tariattila válasza hackeeeee (#760) üzenetére

egy deszkával azé hátbaverném, hogy szemeugrikki.. 
amú nem jövök rá, hogy Phil mi a megmeredt.. szomat keres a neten amikor ilyeneket talál...
nem hiszem, hogy pont ezt keresné merakkor úgyse találná... 
zsúlyozs....
(#762) hackeeeee válasza tariattila (#761) üzenetére

Véleményem szubjektív...
(#763) philoxenia válasza tariattila (#761) üzenetére

Egy viccet kerestem csak képként...
Csatlakoztasd magad a pc-hez, egy kis töltésre. 
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
ez a skydrive nem éppen olyan mint amilyennek vártam. remélem a guglis jobb lesz...
"szenyor dzsíííí" sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Note 2 Stock MC3 www.android-forum.hu Samsung Galaxy telefonok/tabletek javítása (króm keret, efs visszaállítása, élesztés, kijelző, alaplap, usb, kamera modul csere stb...) OLCSÓN! Írj privátot!
jah és jött ma két tok. csak persze sgs-re, nem a notera... fákkk 
Nah, 25GB szabad tárterület a Skydrive-val, jó ez , nincs ezzel gond. Már töltöttem is fel próbaképpen.
[ Szerkesztve ]
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"

Áhh, legszivesebben hazaérve rögtön borulnék befele arccal az ágyba... De még ki kell tartani legalább amíg a kidcsaj elalszik, bár asszonyka is lassan megérdemelne egy masszázst...
Áhh, valaki linkeljen egy jó erős kávét, Nem is, inkább egy akkora uccát mint egy nyolcsávos autópálya! 
When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)
nebazd.. noobgabi.. rosszra rendeltél? XD
|| Dell E4300 Méretre vágott SKIN! eladó: http://tinyurl.com/cpbvwug || Eladó 2 használt HP 2510p/2530p billentyűzet: http://tinyurl.com/c9vjfnw ||
noobgabi 
Aki nem néz fácsét: már a héten meglesz a One X-em 
Xiaomi MI-2 32GB @ WIUI 3.4.19 + Brainwavz R1 Mic | harman/kardon HK6300 + B&W DM 310 | Lenovo ThinkPad T400 @ Windows 8 Pro x64 | Néha, amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok.
(#771) tariattila válasza rankesz (#768) üzenetére

terelővonalakkal vagy záróvonallal? 
![;]](/dl/s/v1.gif)
de hallga csak ! : ...bek'ssssssssssssz.. 
[ Szerkesztve ]
Nem lesz az kevés?
vagy csak bemelegítésnek? 
2010-ben ozorán candy erre, de csodás volt..

dehogyis
rendeltem az sgsre is, kollégám kért rá...
mán' aztat hittem 
|| Dell E4300 Méretre vágott SKIN! eladó: http://tinyurl.com/cpbvwug || Eladó 2 használt HP 2510p/2530p billentyűzet: http://tinyurl.com/c9vjfnw ||
iomega: a navigon milyen? mondjuk a sygichez képest? 
Nem kell valakinek SGS-re (i9000) Fehér lyukacsos "Mesh" Tok? Most találtam, megmaradt régről, bontatlan zacsiban, rendesen illeszkedik, baráti áron. Ha kell írjatok P.Ü.-t
Samsung Galaxy S4 Fólia szuper olcsón --> http://tinyurl.com/bnt3vrj
Grafikailag szebb a Sygic, mert az 3D-s épületeket is megjelenít, de megbízhatóságra sokkal jobb a Navigon.
A Sygic nem olyan megbízható. Betölti az útvonalat, de rosszul mutatja a saját helyzeted, sokszor nehezen fordul a megfelelő irányba, ha sietsz akkor idegesítő tud lenni.
majd valamikor kipróbálom... egyenlőre egy működő autó meg egy olyan tartó amibe belefér még elválaszt ettől 
Valamelyik nap is azt indítottam el, hogy próbáljam. Megadtam az irányt, erre indulnék, és nem fordult be a jó irányba. 
Annak aki szereti az ilyen nótákat is.
szeretem.
sᴧᴍsᴜɴɢ™ɢᴀʟᴀxʏ S2
Akkor már nem vagyok ezzel egyedül. 
unalmas ez a sok oroszlán. gondoltam legyen egy telefon is 
Akkor még egy oroszlán. Ki rakja ki hamarabb a sort? 
Ez így fejhallgatóval egész jó kis mjúzicskinek tűnik. Ranki, fejest fel! 
miva?

Az azaz nem, nem, hogy hogy hogy, nem hogy, az nem az hogy nem lehet. 
Tata: Pfffejjj. 
[ Szerkesztve ]
Ez a nóta valakinek fekszik ? 
sᴧᴍsᴜɴɢ™ɢᴀʟᴀxʏ S2
(#789) tariattila válasza logarithm (#788) üzenetére

most kaszinózok...utána zene... 

Ramireeeees!!!! 
Chelsea > Barcelona ![;]](/dl/s/v1.gif)

Meizu MX2 32GB
(#791) logarithm válasza tariattila (#789) üzenetére
oo sh*t 
sᴧᴍsᴜɴɢ™ɢᴀʟᴀxʏ S2
én szeretem a focit... miva? 

Homér vagy, az van.
Nagy meccs volt, de nektek mondhatom...
Meizu MX2 32GB
Mi a helyzet Gaben? ![;]](/dl/s/v1.gif)
bagoly mondja... 
iomega: jól áll neked a zantenna

[ Szerkesztve ]
Most mi a poén ebben az avatar cserében? 

Samsung Galaxy S4 Fólia szuper olcsón --> http://tinyurl.com/bnt3vrj
(#797) tariattila válasza Zolesz007 (#796) üzenetére

még nem tudja de már dolgozik rajta 
mindenki kis piros telefon szeretne lenni 
(#799) tariattila válasza nggabi (#798) üzenetére

google drive done 

vazzz... akkora a szél, hogy az összes google felhőt elfújta