lassan alig leszünk ezsgéjessesek...
át is lehet nevezni a topikot... áhh nem is!
zárni... 
xxxx :DDD
(#501) tariattila válasza kutkut (#500) üzenetére

lassan alig leszünk ezsgéjessesek...
át is lehet nevezni a topikot... áhh nem is!
zárni... 
(#502) nggabi válasza tariattila (#501) üzenetére
én szeretem az sgst...
"szenyor dzsíííí" sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Note 2 Stock MC3 www.android-forum.hu Samsung Galaxy telefonok/tabletek javítása (króm keret, efs visszaállítása, élesztés, kijelző, alaplap, usb, kamera modul csere stb...) OLCSÓN! Írj privátot!
(#503) tariattila válasza nggabi (#502) üzenetére

tudom.... és mást is...
tekis vérgéjfiss 
kezdődik a távkapcs. nézzétek, asszony szerint jó film...
"szenyor dzsíííí" sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Note 2 Stock MC3 www.android-forum.hu Samsung Galaxy telefonok/tabletek javítása (króm keret, efs visszaállítása, élesztés, kijelző, alaplap, usb, kamera modul csere stb...) OLCSÓN! Írj privátot!
Hawaii-on milyen az idő, a Ferrarit nem ette még meg a rozsda?
Gaben: Mi a The double-t nézzük hamarosan FHD- ban.
[ Szerkesztve ]
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
Nem rossz film, de nem tudom, hogy egynél többször nézhető-e
Adam Sandler igaz, szokás szerint olt ebben is, de koránt sem annyira mint az Esti mesékben.. 
iPhone 4S 16 GB

Bakker,
mi is a The double-t nézzük az asszonnyal zuhany után.
Micsoda véletlen. 
Samsung Nexus i9250,Galaxy Tab 2

Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
A messenger nem rossz dolog, csak azt nem értem, hogyha már ott van, akkor miért látszik külön? Érdekes...
A kameránál jah, néztem Én is..
Véleményem szubjektív...
Jó ez igaz, a messenger tényleg lehet hasznos, arra lehet igény. De én azt a megoldást, amikor külön appként volt telepíthető, azt jobban csipáztam. Mert ha nekem nem kell, nem rakom fel. Most ránéztem friendcaster-re és egész szimpatikus, messenger külön telepíthető. Bár ahogy rankesz mondta, egy Take Photo app ebben is van, de ez legalább a gyári kamerát indítja el normális beállítási lehetőségekkel... Akkor már inkább ez, bár ezt sem fogom használni 
iPhone 4S 16 GB

Az a látvány, amikor belèpek az otthon ajtaján, és a tesóim arcát láthatom, mikor nekem már rég a buszon kellett volna hogy legyek. Felbecsülhetetlen :-D
Egyébként végre a határon vagyok... Háromnegyed 7 helyett 8kor jött a busz, de nem gond :-D
SGS Miui v5 3.4.19
Én sem használtam a messengert, mert nem tetszett.. Most használom, ha már van.
Viszont, az előző FB app-al, csak akkor tudtam online lenni chat-en, ha gépen nem léptem ki.. Most viszont be lehet jelentkezni, és online vagy.. Alapból nem tudom, hogy megy, de azt tudom, h megy külön a chat is..
Plusz, most nem is írja, hogy mobil..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...

volt valaki a kritikus maszlagon?
a melegfelvonuláshoz még hideg van?
lottóztok? 2.9mrd azé odaverne nem? vennék drága almás cuccokat és nem állnék szóba veletek.... 
de azért olvasgatnám mit írogattok...
áhhhh... fenét! vennék rá személyzetet aki felolvassa... 
[ Szerkesztve ]
(#514) RazorGTR1 válasza tariattila (#513) üzenetére
Jövő héten nyerni fogok, érzem ![;]](/dl/s/v1.gif)
Xiaomi MI-2 32GB @ WIUI 3.5.17 w/ 918-1242MHz mod + Brainwavz R1 Mic | Lenovo ThinkPad T400 @ Windows 8 Pro x64 | Néha, amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok.
(#515) sajtee válasza tariattila (#513) üzenetére
Gondoltam rá, de maradtam a 'mixnél.
Talán majd holnap.
Engedd meg, hogy bemutassam a mindent összetartó energiát
(#516) kutkut válasza tariattila (#513) üzenetére

Heti 2milláért jövök olvasni! 
Meizu MX2 32GB
Nah lassan bedőlök az ágyba, aztán tvzek meg ilyesmi, jóéjt Nektek.
Véleményem szubjektív...
Pápá.
Nefeledd, holnap Rád új nap virrad 
Ezt nem hiszem el

(#521) nggabi válasza tariattila (#513) üzenetére
bilikezű ![;]](/dl/s/v1.gif)
Jóéjt 

Jòèjt
. Valaki még mindig a határon van.... 
SGS Miui v5 3.4.19
(#524) tariattila válasza bok92 (#523) üzenetére

határeset?
NG: wátáfáká?
Nemalszomámmég és veszek egy ájpedet. vagy nem.
Most se ![;]](/dl/s/v1.gif)
(#527) bok92 válasza tariattila (#524) üzenetére

Na de mostmár megérkeztem...Vagyis tízkor.
Épphogy elértem az uccsú buszt...
SGS Miui v5 3.4.19
(#528) nggabi válasza tariattila (#524) üzenetére
bilibe lóg a kezed 

Jó éjt!
Holnap hétfő... 
When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)
Gyengék...
+1
és mennyien vannak ![;]](/dl/s/v1.gif)
rövid volt ez a mai hétvége... 

Te még most sem alszol...
Még valamikor 10 körül írtad a jóéjt... 
SGS Miui v5 3.4.19
neki az éjszaka is rövid volt nem csak a hétvége 
Sok itt a gyenge ![;]](/dl/s/v1.gif)
be kell rúgni. pont.
úgy innék most egy korsó sört valami kajával...
[ Szerkesztve ]
ha inni akarod a kaját akkor tejbegríz 
Vénásan jobb lenne.
endzsí, te is erôs vagy ![;]](/dl/s/v1.gif)

utána meg kezdődhet a wc turizmus... 
SGS Miui v5 3.4.19
A segg- és a csípô közti részt hogy hívják?
bok is erôs 
[ Szerkesztve ]
farhát 
Bazzeg, 7 óra múlva kelni kell... akkor még van idôm, meghallgatok 1-2 albumot...
Na, ott fáj, elôlapi kamerával mindjárt megkukkolom...
én fél8kor kelek úgyh megyek aludni
pacs
Na, joiccakát, megyek zenélni.
én is akkor. szeva.
[ Szerkesztve ]

En 7-kor kelek gyengek... megis itt vagyok
When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)
reggelt
|| Dell E4300 Méretre vágott SKIN! eladó: http://tinyurl.com/cpbvwug || Eladó 2 használt HP 2510p/2530p billentyűzet: http://tinyurl.com/c9vjfnw ||

Jó reggelt.
Samsung Nexus i9250,Galaxy Tab 2

Egyetértek.
Jó reggelt! Vigyázzatok. A hétfő durván kezdődhet [link]
Jóreggelt, jó hétfőt 

[ Szerkesztve ]
iPhone 4S 16 GB
(#550) tariattila válasza Psytech (#549) üzenetére

nice one!
reggelt!
ma fűkaszaprogramot futtatok... fű jól beázva... nap süt... idejális