2013. május 24., péntek

(#251) tariattila válasza kutkut (#249) üzenetére

tariattila
(PH! kedvence)

nemtom... szénné röhögtem magam a main is ...pedig nagyrészét már láttam...
jahhh hogy "undorítóak" a karakterek? talán ez se véletlen... :DDD

NG:aha ááá :))

xxxx :DDD

(#252) Iomega

Iomega
(őstag)
LOGOUT blog

Oops.

Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"

(#253) hackeeeee

hackeeeee
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Nah, még teszteltem diablo3-at, mostmár tényleg jóéjt.

Véleményem szubjektív...

(#254) tariattila

tariattila
(PH! kedvence)

F.G. goo on.... :DDD

(#255) rankesz válasza tariattila (#254) üzenetére

rankesz
(PH! addikt)

Jo ejt gyenguszkak

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

(#256) nggabi válasza rankesz (#255) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

+1 sok gyenge homár hal ;]

"szenyor dzsíííí" sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Note 2 Stock MC3 www.android-forum.hu Samsung Galaxy telefonok/tabletek javítása (króm keret, efs visszaállítása, élesztés, kijelző, alaplap, usb, kamera modul csere stb...) OLCSÓN! Írj privátot!

(#257) Iomega válasza nggabi (#256) üzenetére

Iomega
(őstag)
LOGOUT blog

:P

Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"

(#258) Iomega

Iomega
(őstag)
LOGOUT blog

Eme remek kis nótával zárom a bulit ma estére.

Joccakát mindenkinek!

(#259) kutkut válasza tariattila (#254) üzenetére

kutkut
(PH! addikt)

No, ez jó vót! :)) Jó8 gyengék! ;]

Meizu MX2 32GB

(#260) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

[link] :O :DDD :W

| Cicu & Cica | IT/műszaki állást keresek Bp-n, és környékén | „diófa & kötél - bussiness solutions” | elado aprosagok: http://goo.gl/W1uUq

(#261) kali válasza Mr.Csizmás (#260) üzenetére

kali
(Szakértő)

könyörgöm, akasszuk fel!!!!! :U

(#262) Weeman1

Weeman1
(PH! addikt)

Samsung Nexus i9250,Galaxy Tab 2

(#263) tariattila

tariattila
(PH! kedvence)

napot! :DDD

végre kommunistaszombat ;)

[ Szerkesztve ]

(#264) Ricardo

Ricardo
(PH! nagyúr)

Jó reggelt!

(#265) Psytech

Psytech
(senior tag)
LOGOUT blog

Reggelt! :))

iPhone 4S 16 GB

(#266) hackeeeee

hackeeeee
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Reggelt.

Véleményem szubjektív...

(#267) Ricardo

Ricardo
(PH! nagyúr)

A parkolóban egy kocsijához igyekvő nő észreveszi, hogy egy autó vezető nélkül gurulni kezd. Szokatlan lélekjelenléttel kinyitja a kocsi ajtaját, beugrik és behúzza a kéziféket. Amikor kiszáll, észreveszi, hogy egy férfi áll a kocsi mellett.
- Gurult, de megállítottam - jelenti ki büszkén a nő.
- Tudom - válaszol a férfi -, én toltam.

(#268) sagit válasza Mr.Csizmás (#260) üzenetére

sagit
(PH! addikt)
LOGOUT blog

de legalább gyors az xp rajta :D remélem SSD-n használja :C

|| Dell E4300 Méretre vágott SKIN! eladó: http://tinyurl.com/cpbvwug || Eladó 2 használt HP 2510p/2530p billentyűzet: http://tinyurl.com/c9vjfnw ||

(#269) Zsolt_72 válasza Ricardo (#267) üzenetére

Zsolt_72
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

...jááájj :)

'reggelt a zuraknak!

JiaYu JY-G3 » echte "csájnafón" ヅ + Android OS 4.1.2 Jelly Bean (JB 4.1.2 MOD by apeelme)

(#270) hackeeeee válasza Mr.Csizmás (#260) üzenetére

hackeeeee
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Ezek a bitang hozzáértő emberek.. Fogadni merek, hogy ilyen tanya edisön win7-et használt, nem csoda, hogy hótszar volt.. Rendszer-visszaállításkor lefagy a gép, hát eszemf@szommegáll...

(#268) sagit: ha tördezettségmentesítéskor "lefagyott" a 7, kétlem. :DDD

[ Szerkesztve ]

Véleményem szubjektív...

(#271) csabám

csabám
(PH! addikt)

Reggelt.

„They fuckin' poke each other on Facebook.”

(#272) sagit válasza hackeeeee (#270) üzenetére

sagit
(PH! addikt)
LOGOUT blog

akkor mondani kellene neki

|| Dell E4300 Méretre vágott SKIN! eladó: http://tinyurl.com/cpbvwug || Eladó 2 használt HP 2510p/2530p billentyűzet: http://tinyurl.com/c9vjfnw ||

(#273) nggabi

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

jó reggelt!

Ma 6kor megszólalt a riasztó itthon. még szerencse h bentre is rakattam szirénát :DDD :W

"szenyor dzsíííí" sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Note 2 Stock MC3 www.android-forum.hu Samsung Galaxy telefonok/tabletek javítása (króm keret, efs visszaállítása, élesztés, kijelző, alaplap, usb, kamera modul csere stb...) OLCSÓN! Írj privátot!

(#274) tariattila válasza nggabi (#273) üzenetére

tariattila
(PH! kedvence)

mitől félsz ennyire? :DDD

(#275) nggabi válasza tariattila (#274) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

kicsi szircsi van bent az előszobában de épp elég volt így korán reggel... nem félek csak itt a tizennyócban jobb beriasztani az ablakokat éjszakára...

(#276) tariattila válasza nggabi (#275) üzenetére

tariattila
(PH! kedvence)

tényleg... a nagyfalu az veszélyesüzem ! :DD

(amíg nem volt garázsunk az autókkal kint álltunk az utcán és nem zártuk őket...):U

[ Szerkesztve ]

(#277) Psytech válasza nggabi (#275) üzenetére

Psytech
(senior tag)
LOGOUT blog

Bárhol érdemes riasztót szerelni, 6m vastag ajtókat feltenni.. Budapest, te csodás... Minket egy kertvarosinak mondott részén pakoltak ki, haverokkal közösen kb 500e+ kár, büdös ..... -k... Természetesen biztosítás nuku, albérlet volt.. Arra meg nem fizet, de persze a biztosítás díját mi fizettük.. No mindegy, csak felhuzom magam újra, már rég volt..

iPhone 4S 16 GB

(#278) tariattila válasza Psytech (#277) üzenetére

tariattila
(PH! kedvence)

gyors hallgass meg valami nyugtató mjúzikát! ;)

minden nagyfalusi költözzön vidékre.... már csak a bkv miatt is jó lenne... meg a parlamentet is elbontatnám...

(#279) nggabi válasza tariattila (#276) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

az más világ tata :)

(#280) tariattila válasza nggabi (#279) üzenetére

tariattila
(PH! kedvence)

így van... más

azért én örülök, hogy kimaradt az életemből...
(annak viszont nem, hogy mehetünk vissza az alföldre)

(#281) Psytech válasza tariattila (#278) üzenetére

Psytech
(senior tag)
LOGOUT blog

A mjúzik az folyamatos.. :)) én még szívesen is mennék, de egyelőre örülök hogy itt találtam melót, vidéken neccesebb lenne.. No meg a cél a kivándorlás... :)

iPhone 4S 16 GB

(#282) tariattila válasza Psytech (#281) üzenetére

tariattila
(PH! kedvence)

értem.... jogos!

behalt a tréhomár madzagos net... át kellett váltanom telenorvég edge-re :DDD

(#283) hackeeeee válasza sagit (#272) üzenetére

hackeeeee
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Minek?

A Poweruser-eket nem kell oktatni.. Tudnak azok már épp eleget, nem látod? F0s sz@r Win7...

[ Szerkesztve ]

Véleményem szubjektív...

(#284) rankesz válasza tariattila (#280) üzenetére

rankesz
(PH! addikt)

Jo reggelt! Vigyazz hogy mit mindasz az en szep Alfoldemre...:N
Sikerult kb. kemeny 5 orat aludni, meg jo hogy ha jol hallom a zasszony mar csorompol a kotyogo osszerakassal...

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

(#285) hackeeeee válasza rankesz (#284) üzenetére

hackeeeee
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Egész napos meló lesz?

Véleményem szubjektív...

(#286) Iomega válasza Mr.Csizmás (#260) üzenetére

Iomega
(őstag)
LOGOUT blog

De gyenge az illető, használjon ZX spektrumot.

(#287) Psytech válasza hackeeeee (#283) üzenetére

Psytech
(senior tag)
LOGOUT blog

Az a jó, hogy az internet és a közösségi hálók elterjedésével (főleg az utóbbi) nagy számban megnövekedtek a "power userek", mindenki szaki lett hirtelen... :U A világ meg van mentve, mindenki ért mindenhez, újra jönnek a polihisztorok....

rankesz nincs is jobb a kotyogósban főtt kávénál hideg vízben, lassú lángon... :))

iPhone 4S 16 GB

(#288) hackeeeee válasza Psytech (#287) üzenetére

hackeeeee
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Hát persze, meg hát tele vagyunk hozzáértő rendszergazdákkal is, akik szerint Linux alatt meg lehet javítani a bad sector-os merevlemezt... Stb, stb..... Akiknek persze naívan hisznek az ismerősök, barátok, és ebből adódóan Ők is bitang hozzáértők lesznek, ami elég gáz..

A másik meg ami itt is látszik, hogy képesek csúcskategóriás gépre XP-t telepíteni.. Kérdezem Én, miért? Azért, mert "azt hallottam, hogy az jó?" Meg a "régi gépemen is az volt, ezen is biztos jó lesz.." ? ....

[ Szerkesztve ]

Véleményem szubjektív...

(#289) Psytech válasza hackeeeee (#288) üzenetére

Psytech
(senior tag)
LOGOUT blog

És az ilyen hozzá(nem)értésekből születik a későbbiekben a nagyobb baj... Sajnos sokan még ebből sem tanulnak a továbbiakra, hanem újra és újra elkövetik azt a hibát, hogy biztosak benne, hogy értenek hozzá... Félreértés ne essék, PC-s vonalon én sem tartom magam power usernek, sőt... De legalább tudom, hogy az én képességem hol merül ki ezen a vonalon és honnan kell már inkább valaki másra (jól megválogatott emberre) bíznom magam...

Nos, igen... a linkelt bejegyzésben szereplő vas közelébe nem hiszem, hogy engednék XP-t... De remélem 32bites verziót használ, hogy legalább csak 3 GB ram legyen kihasználva ;]

iPhone 4S 16 GB

(#290) hackeeeee válasza Psytech (#289) üzenetére

hackeeeee
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Azt már nem is említem, hogy szinte biztosan 32bites OS-t használ. :DDD

Naigen, ezeknél jön elő sokszor az, hogy bele van téve a 400-500 vagy akár 600W-s noname táp a gépbe, és csodálkoznak rajta, hogy nem megy...

Véleményem szubjektív...

(#291) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

xp-w7 saga folytatódik :DDD

"Ez Reborn! Az xp max 4 gigát kezel a Reborn viszont hatot! Tájékozódj mielőtt hozzászólsz. Megjegyzem a win7 is 6 vagy akár 8at kezel, de ettől eltekintve a 7 házi felhasználásra jó, szerverbázis működtetésére nem! A win7nek ugyan az a baja mint anno a vistának: kiforratlan. Az alap xp meg elavult. A mostani lehetőségek alapján a leggyorsabb és legjobb a reborn! Ezt olyan emberek véleménye is igazolja akik évek óta ezzel a témával foglalkoznak! Kb egy év múlva fog jönni a win70reborn, de arra még várni kell."

[ Szerkesztve ]

| Cicu & Cica | IT/műszaki állást keresek Bp-n, és környékén | „diófa & kötél - bussiness solutions” | elado aprosagok: http://goo.gl/W1uUq

(#292) Psytech válasza Mr.Csizmás (#291) üzenetére

Psytech
(senior tag)
LOGOUT blog

No, az ilyenekről társalogtunk idáig.... A kis szaki... :U ;]

iPhone 4S 16 GB

(#293) RazorGTR1 válasza Mr.Csizmás (#291) üzenetére

RazorGTR1
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jelentem, a természetes szelekció elve megbukott :DDD

Xiaomi MI-2 32GB @ WIUI 3.5.17 w/ 918-1242MHz mod + Brainwavz R1 Mic | Lenovo ThinkPad T400 @ Windows 8 Pro x64 | Néha, amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok.

(#294) hackeeeee válasza Mr.Csizmás (#291) üzenetére

hackeeeee
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Bazmeeeeeeeeeeeeg... Neeeeeeeee.... Gondolom 32 bites rendszerről beszélünk! A win7 nem jó szervernek? Gondolom valami rendszergazda ismerőse van... Vagy az élet tanította ekkora marhaságra?!!? És ezt komolyan el is hiszi az idióta vadbarom?!

[ Szerkesztve ]

Véleményem szubjektív...

(#295) Mr.Csizmás válasza RazorGTR1 (#293) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

akkor nem értünk egyet :DDD

take a trip on my train ;]

(#296) RazorGTR1 válasza Mr.Csizmás (#295) üzenetére

RazorGTR1
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Vonaaat :DDD

Xiaomi MI-2 32GB @ WIUI 3.5.17 w/ 918-1242MHz mod + Brainwavz R1 Mic | Lenovo ThinkPad T400 @ Windows 8 Pro x64 | Néha, amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok.

(#297) hackeeeee válasza RazorGTR1 (#296) üzenetére

hackeeeee
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

:DDD :DDD

Véleményem szubjektív...

(#298) hackeeeee válasza RazorGTR1 (#296) üzenetére

hackeeeee
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

:DDD :DDD

Dupla, de nembaj. :D

[ Szerkesztve ]

Véleményem szubjektív...

(#299) RazorGTR1 válasza hackeeeee (#298) üzenetére

RazorGTR1
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Már értem, hogyan lettél PH! nagyúrból PH! félisten :DDD

Más: Ez mekkora :DDD

[ Szerkesztve ]

(#300) hackeeeee válasza RazorGTR1 (#299) üzenetére

hackeeeee
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Főként a közösségi hsz-ekből. :DDD

Véleményem szubjektív...

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.