nemtom... szénné röhögtem magam a main is ...pedig nagyrészét már láttam...
jahhh hogy "undorítóak" a karakterek? talán ez se véletlen... 
NG:aha ááá 
xxxx :DDD
(#251) tariattila válasza kutkut (#249) üzenetére

nemtom... szénné röhögtem magam a main is ...pedig nagyrészét már láttam...
jahhh hogy "undorítóak" a karakterek? talán ez se véletlen... 
NG:aha ááá 
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
Nah, még teszteltem diablo3-at, mostmár tényleg jóéjt.
Véleményem szubjektív...
(#255) rankesz válasza tariattila (#254) üzenetére

Jo ejt gyenguszkak
When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)
+1 sok gyenge homár hal ![;]](/dl/s/v1.gif)
"szenyor dzsíííí" sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Note 2 Stock MC3 www.android-forum.hu Samsung Galaxy telefonok/tabletek javítása (króm keret, efs visszaállítása, élesztés, kijelző, alaplap, usb, kamera modul csere stb...) OLCSÓN! Írj privátot!

Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
Eme remek kis nótával zárom a bulit ma estére.
Joccakát mindenkinek!
(#259) kutkut válasza tariattila (#254) üzenetére

No, ez jó vót!
Jó8 gyengék! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Meizu MX2 32GB
| Cicu & Cica | IT/műszaki állást keresek Bp-n, és környékén | „diófa & kötél - bussiness solutions” | elado aprosagok: http://goo.gl/W1uUq
(#261) kali válasza Mr.Csizmás (#260) üzenetére

könyörgöm, akasszuk fel!!!!! 

napot! 
végre kommunistaszombat 
[ Szerkesztve ]
Reggelt.
Véleményem szubjektív...

A parkolóban egy kocsijához igyekvő nő észreveszi, hogy egy autó vezető nélkül gurulni kezd. Szokatlan lélekjelenléttel kinyitja a kocsi ajtaját, beugrik és behúzza a kéziféket. Amikor kiszáll, észreveszi, hogy egy férfi áll a kocsi mellett.
- Gurult, de megállítottam - jelenti ki büszkén a nő.
- Tudom - válaszol a férfi -, én toltam.
(#268) sagit válasza Mr.Csizmás (#260) üzenetére
de legalább gyors az xp rajta
remélem SSD-n használja 
|| Dell E4300 Méretre vágott SKIN! eladó: http://tinyurl.com/cpbvwug || Eladó 2 használt HP 2510p/2530p billentyűzet: http://tinyurl.com/c9vjfnw ||
...jááájj 
'reggelt a zuraknak!
JiaYu JY-G3 » echte "csájnafón" ヅ + Android OS 4.1.2 Jelly Bean (JB 4.1.2 MOD by apeelme)
(#270) hackeeeee válasza Mr.Csizmás (#260) üzenetére
![]()
Ezek a bitang hozzáértő emberek.. Fogadni merek, hogy ilyen tanya edisön win7-et használt, nem csoda, hogy hótszar volt.. Rendszer-visszaállításkor lefagy a gép, hát eszemf@szommegáll...
(#268) sagit: ha tördezettségmentesítéskor "lefagyott" a 7, kétlem. 
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...

Reggelt.
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
akkor mondani kellene neki
|| Dell E4300 Méretre vágott SKIN! eladó: http://tinyurl.com/cpbvwug || Eladó 2 használt HP 2510p/2530p billentyűzet: http://tinyurl.com/c9vjfnw ||
jó reggelt!
Ma 6kor megszólalt a riasztó itthon. még szerencse h bentre is rakattam szirénát

"szenyor dzsíííí" sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Note 2 Stock MC3 www.android-forum.hu Samsung Galaxy telefonok/tabletek javítása (króm keret, efs visszaállítása, élesztés, kijelző, alaplap, usb, kamera modul csere stb...) OLCSÓN! Írj privátot!
(#274) tariattila válasza nggabi (#273) üzenetére

mitől félsz ennyire? 
(#275) nggabi válasza tariattila (#274) üzenetére
kicsi szircsi van bent az előszobában de épp elég volt így korán reggel... nem félek csak itt a tizennyócban jobb beriasztani az ablakokat éjszakára...
(#276) tariattila válasza nggabi (#275) üzenetére

tényleg... a nagyfalu az veszélyesüzem ! 
(amíg nem volt garázsunk az autókkal kint álltunk az utcán és nem zártuk őket...)
[ Szerkesztve ]
Bárhol érdemes riasztót szerelni, 6m vastag ajtókat feltenni.. Budapest, te csodás... Minket egy kertvarosinak mondott részén pakoltak ki, haverokkal közösen kb 500e+ kár, büdös ..... -k... Természetesen biztosítás nuku, albérlet volt.. Arra meg nem fizet, de persze a biztosítás díját mi fizettük.. No mindegy, csak felhuzom magam újra, már rég volt..
iPhone 4S 16 GB
(#278) tariattila válasza Psytech (#277) üzenetére

gyors hallgass meg valami nyugtató mjúzikát! 
minden nagyfalusi költözzön vidékre.... már csak a bkv miatt is jó lenne... meg a parlamentet is elbontatnám...
(#279) nggabi válasza tariattila (#276) üzenetére
az más világ tata 
(#280) tariattila válasza nggabi (#279) üzenetére

így van... más
azért én örülök, hogy kimaradt az életemből...
(annak viszont nem, hogy mehetünk vissza az alföldre)
(#281) Psytech válasza tariattila (#278) üzenetére
A mjúzik az folyamatos..
én még szívesen is mennék, de egyelőre örülök hogy itt találtam melót, vidéken neccesebb lenne.. No meg a cél a kivándorlás... 
iPhone 4S 16 GB
(#282) tariattila válasza Psytech (#281) üzenetére

értem.... jogos!
behalt a tréhomár madzagos net... át kellett váltanom telenorvég edge-re 
Minek?
A Poweruser-eket nem kell oktatni.. Tudnak azok már épp eleget, nem látod? F0s sz@r Win7...
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
(#284) rankesz válasza tariattila (#280) üzenetére

Jo reggelt! Vigyazz hogy mit mindasz az en szep Alfoldemre...
Sikerult kb. kemeny 5 orat aludni, meg jo hogy ha jol hallom a zasszony mar csorompol a kotyogo osszerakassal...
When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)
Egész napos meló lesz?
Véleményem szubjektív...
(#286) Iomega válasza Mr.Csizmás (#260) üzenetére
De gyenge az illető, használjon ZX spektrumot.
Az a jó, hogy az internet és a közösségi hálók elterjedésével (főleg az utóbbi) nagy számban megnövekedtek a "power userek", mindenki szaki lett hirtelen...
A világ meg van mentve, mindenki ért mindenhez, újra jönnek a polihisztorok....
rankesz nincs is jobb a kotyogósban főtt kávénál hideg vízben, lassú lángon... 
iPhone 4S 16 GB
Hát persze, meg hát tele vagyunk hozzáértő rendszergazdákkal is, akik szerint Linux alatt meg lehet javítani a bad sector-os merevlemezt... Stb, stb..... Akiknek persze naívan hisznek az ismerősök, barátok, és ebből adódóan Ők is bitang hozzáértők lesznek, ami elég gáz..
A másik meg ami itt is látszik, hogy képesek csúcskategóriás gépre XP-t telepíteni.. Kérdezem Én, miért? Azért, mert "azt hallottam, hogy az jó?" Meg a "régi gépemen is az volt, ezen is biztos jó lesz.." ? ....
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
És az ilyen hozzá(nem)értésekből születik a későbbiekben a nagyobb baj... Sajnos sokan még ebből sem tanulnak a továbbiakra, hanem újra és újra elkövetik azt a hibát, hogy biztosak benne, hogy értenek hozzá... Félreértés ne essék, PC-s vonalon én sem tartom magam power usernek, sőt... De legalább tudom, hogy az én képességem hol merül ki ezen a vonalon és honnan kell már inkább valaki másra (jól megválogatott emberre) bíznom magam...
Nos, igen... a linkelt bejegyzésben szereplő vas közelébe nem hiszem, hogy engednék XP-t... De remélem 32bites verziót használ, hogy legalább csak 3 GB ram legyen kihasználva ![;]](/dl/s/v1.gif)
iPhone 4S 16 GB
Azt már nem is említem, hogy szinte biztosan 32bites OS-t használ. 
Naigen, ezeknél jön elő sokszor az, hogy bele van téve a 400-500 vagy akár 600W-s noname táp a gépbe, és csodálkoznak rajta, hogy nem megy...
Véleményem szubjektív...
xp-w7 saga folytatódik 
"Ez Reborn! Az xp max 4 gigát kezel a Reborn viszont hatot! Tájékozódj mielőtt hozzászólsz. Megjegyzem a win7 is 6 vagy akár 8at kezel, de ettől eltekintve a 7 házi felhasználásra jó, szerverbázis működtetésére nem! A win7nek ugyan az a baja mint anno a vistának: kiforratlan. Az alap xp meg elavult. A mostani lehetőségek alapján a leggyorsabb és legjobb a reborn! Ezt olyan emberek véleménye is igazolja akik évek óta ezzel a témával foglalkoznak! Kb egy év múlva fog jönni a win70reborn, de arra még várni kell."
![]()
[ Szerkesztve ]
| Cicu & Cica | IT/műszaki állást keresek Bp-n, és környékén | „diófa & kötél - bussiness solutions” | elado aprosagok: http://goo.gl/W1uUq
(#292) Psytech válasza Mr.Csizmás (#291) üzenetére
No, az ilyenekről társalogtunk idáig.... A kis szaki...
![;]](/dl/s/v1.gif)
iPhone 4S 16 GB
(#293) RazorGTR1 válasza Mr.Csizmás (#291) üzenetére
Jelentem, a természetes szelekció elve megbukott 

Xiaomi MI-2 32GB @ WIUI 3.5.17 w/ 918-1242MHz mod + Brainwavz R1 Mic | Lenovo ThinkPad T400 @ Windows 8 Pro x64 | Néha, amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok.
(#294) hackeeeee válasza Mr.Csizmás (#291) üzenetére
Bazmeeeeeeeeeeeeg... Neeeeeeeee.... Gondolom 32 bites rendszerről beszélünk! A win7 nem jó szervernek? Gondolom valami rendszergazda ismerőse van... Vagy az élet tanította ekkora marhaságra?!!? És ezt komolyan el is hiszi az idióta vadbarom?!
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
(#295) Mr.Csizmás válasza RazorGTR1 (#293) üzenetére
akkor nem értünk egyet 
take a trip on my train ![;]](/dl/s/v1.gif)
(#296) RazorGTR1 válasza Mr.Csizmás (#295) üzenetére
Xiaomi MI-2 32GB @ WIUI 3.5.17 w/ 918-1242MHz mod + Brainwavz R1 Mic | Lenovo ThinkPad T400 @ Windows 8 Pro x64 | Néha, amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok.

Véleményem szubjektív...

Dupla, de nembaj. 
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
Már értem, hogyan lettél PH! nagyúrból PH! félisten 
Más: Ez mekkora 
[ Szerkesztve ]