Ja-ja-ja 
JiaYu JY-G3 » echte "csájnafón" ヅ + Android OS 4.1.2 Jelly Bean (JB 4.1.2 MOD by apeelme)
(#201) Zsolt_72 válasza tariattila (#200) üzenetére
Ja-ja-ja 
JiaYu JY-G3 » echte "csájnafón" ヅ + Android OS 4.1.2 Jelly Bean (JB 4.1.2 MOD by apeelme)
...meg a csajok
meg a drojid 
... meg a zene 
iPhone 4S 16 GB

meg a sztár.... 
SGS Miui v5 3.4.19
igen-igen, az is köll ((:
razi meg a f.omat 
"szenyor dzsíííí" sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Note 2 Stock MC3 www.android-forum.hu Samsung Galaxy telefonok/tabletek javítása (króm keret, efs visszaállítása, élesztés, kijelző, alaplap, usb, kamera modul csere stb...) OLCSÓN! Írj privátot!
(#208) tariattila válasza Zsolt_72 (#206) üzenetére

de valami rendes gitárnyúzda... ogyeZsótikám?
xxxx :DDD
(#209) Zsolt_72 válasza tariattila (#208) üzenetére
az bizony, csakis a rock 
Tőltök még valamit, el ne párologjon a barátom 
(#210) tariattila válasza Zsolt_72 (#209) üzenetére

Dzsek jó srác... vigyázzrá!
vagy a psy.....
(na most szép csendben odébb ballagok, nehogy valaki kinyírjon
)
iPhone 4S 16 GB
haggyad. rokkerb.zi mind
kimondhatod nyugodtan nem kell elballagni...
"szenyor dzsíííí" sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Note 2 Stock MC3 www.android-forum.hu Samsung Galaxy telefonok/tabletek javítása (króm keret, efs visszaállítása, élesztés, kijelző, alaplap, usb, kamera modul csere stb...) OLCSÓN! Írj privátot!

Te se mondtad ki. 
![;]](/dl/s/v1.gif)
Meizu MX2 32GB
(#214) tariattila válasza kutkut (#213) üzenetére

szerencséje.... már a modkerben figyelne... 
kimondom. köcsög mongolok ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
(#216) tariattila válasza nggabi (#215) üzenetére

na ezt azonnal linkelem a mongol topikba!
utána modker....
Hűű micsoda indulatok a zenei vonalakra... Akkor itt ám óvatosan kell az ilyesmivel....
Minden nap tanulok valami újat...
![;]](/dl/s/v1.gif)
iPhone 4S 16 GB
a nevében is benne van... ROKKant ![;]](/dl/s/v1.gif)
NoTe csak neszójjábe, értem?! 
(#220) tariattila válasza Zsolt_72 (#219) üzenetére

engé! Te mit hallgacc? bráder luviluviluvit? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Psy: pánikra semmi ok.... mindig ez van... semmi extra
műzene vs. rendeszene... 
Akkor estére egy kis levezető/hangulat szító ![;]](/dl/s/v1.gif)
Nincs pánik igazad van, amíg szolgáltatom a rendes zenét addig ez a fele megoldott 
[ Szerkesztve ]
iPhone 4S 16 GB
(#222) tariattila válasza Psytech (#221) üzenetére

szolgálati közlegény:
BBC
21:50
Angolkák
(Angolkák külföldön)
Erősen ajánlott kategória!!!
(#224) kutkut válasza tariattila (#223) üzenetére

Nemár, hogy azt a szart nézed... 

Csak +10 percet várj, és comedyn kezdődik a family guy. 
Meizu MX2 32GB
(#225) Iomega válasza tariattila (#223) üzenetére
Angolnák, vagy hangolkák? 
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
(#226) tariattila válasza kutkut (#224) üzenetére

utána az jön...
tegnap is azvót a legjobb műsor a tévében ![;]](/dl/s/v1.gif)
Böff. 4 sör + 3 feles kombóval zárom a napot... ez így most elég is volt.
Xiaomi MI-2 32GB @ WIUI 3.5.17 w/ 918-1242MHz mod + Brainwavz R1 Mic | Lenovo ThinkPad T400 @ Windows 8 Pro x64 | Néha, amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok.
(#228) Weeman1 válasza tariattila (#223) üzenetére

Mindjárt kezdik a BK-t. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Barátok közt,a gyengébbek kedvéért. 
[ Szerkesztve ]
Samsung Nexus i9250,Galaxy Tab 2
(#229) tariattila válasza RazorGTR1 (#227) üzenetére

Jó bulást! 
Prérinyúl! mit kezdenek? 
[ Szerkesztve ]
(#230) kutkut válasza tariattila (#226) üzenetére

Bármikor az a legjobb műsor a tévében...
(Az angolkák meg a legrosszabb
)
Meizu MX2 32GB
megcsináltam a generátorom, és az olaj sem folyik már a kocsiban... királyság ![;]](/dl/s/v1.gif)
Nem kell romolni a telefont, másra is jut idő

[ Szerkesztve ]
|| Dell E4300 Méretre vágott SKIN! eladó: http://tinyurl.com/cpbvwug || Eladó 2 használt HP 2510p/2530p billentyűzet: http://tinyurl.com/c9vjfnw ||
(#232) RazorGTR1 válasza tariattila (#229) üzenetére
Tökéletesen jól vagyok, köszönöm
A 4 sör nagy szó tőlem 
Xiaomi MI-2 32GB @ WIUI 3.5.17 w/ 918-1242MHz mod + Brainwavz R1 Mic | Lenovo ThinkPad T400 @ Windows 8 Pro x64 | Néha, amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok.

Bezzeg a tanulásra most sincs idő.... 

SGS Miui v5 3.4.19

Valami jó alternatíva SGS helyett?
Holnap úgy néz ki elviszik 55-ért. 
2X,DHD,Xperia Play?
(Tudom,ez nem az a topik) 
hétfőn ZH... vasránap tanulok 
![;]](/dl/s/v1.gif)
|| Dell E4300 Méretre vágott SKIN! eladó: http://tinyurl.com/cpbvwug || Eladó 2 használt HP 2510p/2530p billentyűzet: http://tinyurl.com/c9vjfnw ||
95ért note? 
vagy artu sgs2-je? lebótolom neked h ne a makinak adja ![;]](/dl/s/v1.gif)
Vedd meg az Evomat. 
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"

Zsír. 
Üzlet megkötve. 
Mindjárt írok is neki.
Király vagy. 
(#239) nggabi
Ok 
[ Szerkesztve ]
ha a noteot veszed az autós tartó az enyém
ez a jutalék... sgs2 meg mán nem olyan nagy szám 
[ Szerkesztve ]
(#240) tariattila válasza kutkut (#230) üzenetére

akinek nincs humorérzéke az más aljasságra is képes...
lásd: NG 
[ Szerkesztve ]
(#241) kutkut válasza tariattila (#240) üzenetére

Lásd: angolkák...
De a múltkor végignéztem azt a vidit amit linkeltél... Értettem, hogy mi volt benne a poén, de nekem ez nem elég vicces. (sőt...
) Egyébként, meg undorítóak voltak a karakterek. Lehet, hogy a sok family guy miatt magasabban van a poénküszöböm, de ez az angolkák a béka segge alatt van. 
Meizu MX2 32GB
nem midnenki szereti az angol humort oszt ennyi
én bírom 
monty python-t is szeretem de magyar vonalon nézve L'art pour L'art -ot is 
Á, ne is mondd. Az a csodálatos angol "humor"... Fater állandóan "A látszat kötelez" nevű sorozatot nézi. Van alánevetés meg minden, de én eddig egyetlen poénnal nem találkoztam benne, pedig jópár részt néztem már sajnos. Nem vicces, csak IDEGESÍTŐ. 
Na, Monty és a LPL az más kategória... de ez valami katasztrófa 
[ Szerkesztve ]
(#244) nggabi válasza tariattila (#240) üzenetére
he?

Na, az a másik, amit nem bírok.
Bár néha van 1-2 jó poénjuk, de a többsége nagyon erőltetett, és szakállas... És azt sem tudom megérteni, miért kell fel-alá járkálni meg hadonászni a színpadon... Közben hallom, hogy nevet a közönség... De ezen???!!!
Gyáááá 
[ Szerkesztve ]
Meizu MX2 32GB
+ adózol a benzin után, plusz a vásárolt termékeken ott az áfa, stb stb.. Szar az egész..
Nah, asszem jóéjt.
Véleményem szubjektív...

Helyes... 
SGS Miui v5 3.4.19
(#248) tariattila válasza kutkut (#241) üzenetére

lehet rosszat linkeltem... nem sok van neten...
a mai is qvajóvolt... angolhumor... teljesen más mint pölö a fam.g.
attól még etalon (nem baj ha nem érted
)
NG: aljas=más bizniszébe belevaú
amúgy nemkell s2... mire a 3 lecseng addig jójez
(#249) kutkut válasza tariattila (#248) üzenetére

Biztos, hogy rosszat linkeltél.
Egyébként, 11-től lesz famguy. 
Meizu MX2 32GB
(#250) nggabi válasza tariattila (#248) üzenetére
én? dehogyvaúbele