2013. május 20., hétfő

(#5802) kutkut válasza ForRedGlory (#5799) üzenetére

kutkut
(PH! addikt)

Amúgy, ne tudd meg, mennyivel könnyebb kiszúrni valakit a távolból a kontrasztosabb kijelzőn... 4"-on. :K

:DDD

[ Szerkesztve ]

Meizu MX2 32GB

(#5805) nggabi válasza ForRedGlory (#5799) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

az a baj h már annyira szaturált a kép h nem látom kire lövök... ;]

atezs: én tényleg nem szeretem a focit, de ha vki elmondja mit kell benne szeretni lehet megpróbálom...

dj: napközben meló helyett is olvasni kell ;] am bejelöltelek fékbúkon...

[ Szerkesztve ]

"szenyor dzsíííí" sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Note 2 Stock MC3 www.android-forum.hu Samsung Galaxy telefonok/tabletek javítása (króm keret, efs visszaállítása, élesztés, kijelző, alaplap, usb, kamera modul csere stb...) OLCSÓN! Írj privátot!

(#5806) ForRedGlory válasza tariattila (#5803) üzenetére

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mondhatjuk, hogy változatosra sikerült ez a nap is :))
Amigy 5580 korul indult a nap, csak 220 hsz szuletett :DDD

nggabi: kerdezd dzsojit, o elmondja milyen egy igazi szurker... ;]

[ Szerkesztve ]

Kösz nem kérek több "bocs, hogy zavarok" privátot....Ha kérdés van, ott a fórum, azért találták ki... sem időm sem kedvem mindig ugyanarra válaszolni.

(#5807) sagit válasza ForRedGlory (#5806) üzenetére

sagit
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ecce' csak őstag leszek... :D lesz saját avatarom... de tuti nem fülbevalós XD

nggabi: jahvazze :DDD

[ Szerkesztve ]

|| Dell E4300 Méretre vágott SKIN! eladó: http://tinyurl.com/cpbvwug || Eladó 2 használt HP 2510p/2530p billentyűzet: http://tinyurl.com/c9vjfnw ||

(#5808) nggabi válasza sagit (#5807) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

kitalálom: lány lesz? :))

kuckuc: pedig én megpróbáltam... ha nem hát nem...

[ Szerkesztve ]

"szenyor dzsíííí" sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Note 2 Stock MC3 www.android-forum.hu Samsung Galaxy telefonok/tabletek javítása (króm keret, efs visszaállítása, élesztés, kijelző, alaplap, usb, kamera modul csere stb...) OLCSÓN! Írj privátot!

(#5809) kutkut válasza nggabi (#5805) üzenetére

kutkut
(PH! addikt)

"én tényleg nem szeretem a focit, de ha vki elmondja mit kell benne szeretni lehet megpróbálom..."

Így nem fog menni... :(

Szerk: Tudom, nem is akarod. :D

[ Szerkesztve ]

Meizu MX2 32GB

(#5811) tariattila válasza nggabi (#5808) üzenetére

tariattila
(PH! kedvence)

:)) ez mekkora....

xxxx :DDD

(#5839) daa-raa

daa-raa
(MODERÁTOR)

Ha nagyon nem bírjátok ki személyeskedés nélkül, akkor akár be is zárható ez a topic...

Sianis megtömött egy pónit!

(#5840) Everman válasza nggabi (#5682) üzenetére

Everman
(PH! addikt)

"am megalol: jailbreakelt a kütyü. ha felrakod itunesra leszedi a warez appokat. ez mekkora húzás"

Hát még ha igaz is volna.. Nem az :D

"akinek sgse van és fél gigás játékot rak rá addig ne telefonáljon."

Nem kell ahhoz telefonálni, elég, ha a háttérben éppen szinkronizál, vagy bármi mást csinál a rendszer, a bejövő hívás már akkor necces lesz. Ha erőforrás igényes alkalmazást futtatsz és úgy jön a hívás, akkor meg szinte mindig megakad a dolog, még akkor is, ha végül lehet fogadni a hívást, de lassan jelenik meg a kezelőszerv és van, hogy többszöri elhúzást észlel csak.

(#5841) Everman válasza kali (#5689) üzenetére

Everman
(PH! addikt)

"az általad említett felmelegedő és felrobbanó akkumulátorról eszembe is jutott valami.."

A Nokia lejárató kampánya, ami csúfosan megbukott, mikor az EU vizsgálatot indított?

Kedvencem volt a kocsiban felgyulladó 3GS, amiről fotó is készült. Kiéget kocsiülés, rajta egy 3GS, amin szinte sértetlenül ott a Belkin szilikon tok :D az a tok már kézmelegtől deformálódik, nemhogy nyílt lángtól...

(#5842) Everman válasza kali (#5702) üzenetére

Everman
(PH! addikt)

"akkor elég sok a fordított hibás i4, mert nem egy készüléknél jött elő, hanem elég soknál!"

Főleg nyáron, mikor naviként kint hagyják a szélvédő alatt 80 fokban.. Ezen én nem csodálkozom.

"láttam már nem megfelelően összerakva visszaadott, garisan szervizelt 3gs telefont - mert adott gyártó termékét is javítják ám, nem feltétlenül cserélik minden esetben!"

Nem kell sufniGSM-be vinni. A T-Mobile és a márkaszerviz nem nyúlhat bele, nincs hozzá joguk, ha ilyet tennének, akkor azonnal vissza kell adni és cserekészüléket kérni.

(#5843) Everman válasza nggabi (#5798) üzenetére

Everman
(PH! addikt)

"everrel hétvégén tervezek összecsapni. most nincs rá időm "

Hétvégén én, ha minden igaz SGS II-t fogok nyúzni (elevenen), szóval nem fogok ráérni :D

"jah lekapartam ezt a mc book air feliratot... az van alatta h acer... sztem engem nagyon csúnyán átvertek... "

Ez már az mc book-nál feltűnhetett volna :D :D

Egyébként érdemes megnézni a Dell XPS 15z-t, asszem a Samsung után a Dell is kap egy kis pert a nyakába :D :D :D

[ Szerkesztve ]

(#5844) nggabi válasza Everman (#5843) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Neked is jó reggelt!

Egy kicsit lemaradtál de sebaj... ma is lesz nap :))

ááá kiégnek a szemeim...

[ Szerkesztve ]

(#5845) RazorGTR1

RazorGTR1
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ejj gyerekek, mi lehetett itt :DDD

Xiaomi MI-2 32GB @ WIUI 3.5.17 w/ 918-1242MHz mod + Brainwavz R1 Mic | Lenovo ThinkPad T400 @ Windows 8 Pro x64 | Néha, amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok.

(#5846) philoxenia válasza Everman (#5843) üzenetére

philoxenia
(MODERÁTOR)

Hát, azért ennyire ne haragudj a Samura... Élve nyúznád meg szegény telót? :Y
Ez is egy megalol cím.....[link]

RazorGTR1elment az óvóbácsi és egymás haját húzgálták.... :D

[ Szerkesztve ]

(#5847) ForRedGlory válasza daa-raa (#5839) üzenetére

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Célszerű lenne átfutni a topicot és megnézni, hogy ki miatt van itt feszűltség állandóan, és mondjuk vele elbeszélgetmi.

A címből talán látod hogy mi a pálya, és ha olyan ír, aki csak fikázni tudja a telefonunk itt és más topicocban, akkor nem kellene csodálkozni, hogy az ilyen telefonok tulajdonosainak nem tetszik, ha teleköpködi a topicot. Itt természetesen nem arról van szó hogy ugat, hanem hogy mindig sunyin odaszúr valamit hogy jobb kedve legyen.

Bár attól tartok falnak beszélek. Remélem egyszer eljut arra a szintre a ph, mint az origo forum, hogy lehet csinalni zart topicot, hgy csak az irjon bele, aki nem tarsasag rombolo legyen....

Esetleg ezt megnezhetned, direkt az a celja, hogy baszogassa az embereket, itt az elo pelda: [link]...

Egyébkent meg nem értem. Egy normális értékrenddel rendelkező moderátornak nemigaz hogy nem tűnnek fel az ilyen dolgok. Most is mi volt? Teleszarta a topicot, felhúzott mindenkit, és ment is utána a moderátorok topicjába sírni...mert bántották a kis ártatlant...

[ Szerkesztve ]

Kösz nem kérek több "bocs, hogy zavarok" privátot....Ha kérdés van, ott a fórum, azért találták ki... sem időm sem kedvem mindig ugyanarra válaszolni.

(#5848) philoxenia válasza ForRedGlory (#5847) üzenetére

philoxenia
(MODERÁTOR)

Ez a fórum más elvek alapján szerveződik. Mi abban hiszünk, hogy lehet normálisan kommunikálni az ellenféllel is. :)

(#5849) ForRedGlory válasza philoxenia (#5848) üzenetére

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mivel itt vagy sokat, szerintem tudod tanúsítani hogy teljesen normális a topic, amíg bele nem hány joey20...nemigaz hogy itt mindenkivel van baj, csak Ő az idol... Na be is fejeztem, sikerült a reggelem is elbaszni.

[ Szerkesztve ]

(#5850) rankesz válasza ForRedGlory (#5849) üzenetére

rankesz
(PH! addikt)

". Na be is fejeztem, sikerült a reggelem is elbaszni"

...és most joey ... ujjong (ujjong helyett gondoljátok oda amit én is először gondoltam ;] )

[ Szerkesztve ]

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.