Rankesz: "múltkor fél óráig egy csapatban voltunk, ugráltam előtte, 3 tárat beleengedtem, nem tűnt fel neki hogy együtt játszunk " 
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
Új, bontatlan külső 2,5" és 3.5" USB2.0 és USB3.0-s HDD-k eladók!
Új, bontatlan Asus és LG 21.5"-27" LED TN és IPS monitorok eladók 3 év garanciával!
Új, bontatlan 4GB, 8GB, 16GB, 32GB USB2.0 és USB3.0 pen-drive-ok eladók 1 év garanciával!
Új, bontatlan 4GB, 8GB, 16GB és 32GB micro SDHC-k (UHS-I is) eladók!!!
Rankesz: "múltkor fél óráig egy csapatban voltunk, ugráltam előtte, 3 tárat beleengedtem, nem tűnt fel neki hogy együtt játszunk " 
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
(#31002) ForRedGlory válasza Iomega (#31001) üzenetére
Jol van na. A jatek heveben nem figyelek semmire csak az ellensegre 
Kösz nem kérek több "bocs, hogy zavarok" privátot....Ha kérdés van, ott a fórum, azért találták ki... sem időm sem kedvem mindig ugyanarra válaszolni.
(#31003) tariattila válasza ForRedGlory (#31002) üzenetére

miattad kiszerkesztik a hszemet? lolmár 
xxxx :DDD
(#31004) ForRedGlory válasza tariattila (#31003) üzenetére
Me' farok vagy 
Kösz nem kérek több "bocs, hogy zavarok" privátot....Ha kérdés van, ott a fórum, azért találták ki... sem időm sem kedvem mindig ugyanarra válaszolni.
(#31005) tariattila válasza ForRedGlory (#31004) üzenetére

ezt jelentem....
amúgy hogyhogynemkaptál semmit? ![;]](/dl/s/v1.gif)

OK!
Én eddig is toltam. 
Meizu MX2 32GB
(#31007) ForRedGlory válasza tariattila (#31005) üzenetére
Kaptam vegul pirosat 
(#31008) ForRedGlory válasza kutkut (#31006) üzenetére
Lehet ma tolom kesobb, ha vege a kobojok es az elienek filmnek... hianyzik a tankocskam 

TESSÉKCSAK ÁTKUKKOLNI A SZOMSZÉD KORCSMÁBA IS, LENNE OTTAN EGY KIS FEJTÖRŐ 
Linkejéééé
Samsung Galaxy S3 Marble White
(#31011) tariattila válasza Luissimo (#31009) üzenetére

fej? törő?
bonyolult állat a tehén..... de én megfejtem! 
dj-skedek... csak úgy folyik a szesz.. hnap szar lesz ![;]](/dl/s/v1.gif)
► iPhone & mobil tartozékok, tokok, fóliák, már 100-tól - > http://t7.hu/00ip ◄ | LG Nexus™ 4 CM10.1 | ★★★ Megbízhatóságom az adatlapomon! ★★★ | Hirdetéseim képekkel, N4 fólia, i5 TPU tok, OTG, stb. ►►► http://t7.hu/00io
már rég meg van oldva, nem kell még 5 topikba beírnod 
"szenyor dzsíííí" sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Note 2 Stock MC3 www.android-forum.hu Samsung Galaxy telefonok/tabletek javítása (króm keret, efs visszaállítása, élesztés, kijelző, alaplap, usb, kamera modul csere stb...) OLCSÓN! Írj privátot!
(#31014) tariattila válasza korpicschess (#31012) üzenetére

mettált bírják?
(#31015) korpicschess válasza tariattila (#31014) üzenetére
tucctucc a fő profil
► iPhone & mobil tartozékok, tokok, fóliák, már 100-tól - > http://t7.hu/00ip ◄ | LG Nexus™ 4 CM10.1 | ★★★ Megbízhatóságom az adatlapomon! ★★★ | Hirdetéseim képekkel, N4 fólia, i5 TPU tok, OTG, stb. ►►► http://t7.hu/00io
(#31016) tariattila válasza korpicschess (#31015) üzenetére

menekülj!!! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Hát ez a kóboj verzusz élien is rakás szar volt... Nem az én köröm... Tegnap a keptin emerike, most meg ez,,, pf...
(#31018) rankesz válasza ForRedGlory (#31017) üzenetére

Én tegnap A szellemírót néztem meg, utólag láttam hogy Roman Polanski film, nem volt rossz...
When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)
(#31019) tariattila válasza ForRedGlory (#31017) üzenetére

minek néz filmet aki nem bírja ? ![;]](/dl/s/v1.gif)
jaaa: az edzőgépeknél bármilyen sz@r film jobb..... 
[ Szerkesztve ]
(#31020) ForRedGlory válasza tariattila (#31019) üzenetére
Na most én leszek az ügyeletes gyúrós? 
Én nem azért csinálom mint Ópen (hogy szép legyek), hanem mert (szép vagyok és) szeretnék plusz izmot, de módjával 
(#31018) rankesz: akkó' megveszem 
lol én hülye, megvettem a kóbojt is 720p-ben, aztán látom, hogy meg lehetett volna 1080p-ben is... Erre úgy is megvettem, "érdemes" vót, csómó lajvét kidobtam. 
[ Szerkesztve ]
(#31021) tariattila válasza ForRedGlory (#31020) üzenetére

ahhoz képest jól bevásároltál.... a fenyő már be se fér... 
a gyúrós az gyúrós...nem kell megmagyarázni 
(#31022) ForRedGlory válasza tariattila (#31021) üzenetére
Fenyőfa minek? 
Amúgy meg ezek a porok csak étrend kiegészítők, bárki szedhetné, semmi kox 
(#31023) Oppenheimer válasza ForRedGlory (#31020) üzenetére

Homár vagy te, nem szép! 
Valahogy mindig megérzem hogy mikor szólsz be és kell beleolvasnom itten a dolgokba...

[ Szerkesztve ]
"What kills you, doesn't make you stronger." - Oppenheimer
(#31024) ForRedGlory válasza Oppenheimer (#31023) üzenetére
Ez a női megérzés ugye? ![;]](/dl/s/v1.gif)
má megin alszotok gyengék? ![;]](/dl/s/v1.gif)
zuhanyozni nem felejtettetek el ugye?
jó reggelt kutya(ricardokutya nem ilyen gagyi szürke
)
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí" sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Note 2 Stock MC3 www.android-forum.hu Samsung Galaxy telefonok/tabletek javítása (króm keret, efs visszaállítása, élesztés, kijelző, alaplap, usb, kamera modul csere stb...) OLCSÓN! Írj privátot!
(#31026) ForRedGlory válasza nggabi (#31025) üzenetére
Ki alszik?
Várok arra hogy végezzen a letöltésem 
(#31027) ForRedGlory válasza nggabi (#31025) üzenetére
Aszó' homér...? 
(#31029) tariattila válasza Ricardo (#31028) üzenetére

jó reggelt !
kv után már csak a csirke tojásos-kolbászos-szalonnás-csípőspaprikás "reggelije" hiányik...
FRG arra még rászórna abból a "kiegészítő" porból fél kilót... 
hallod gyuróós?
(#31030) RazorGTR1 válasza tariattila (#31029) üzenetére

Jó reggelt!
Xiaomi MI-2 32GB @ WIUI 3.5.17 w/ 918-1242MHz mod + Brainwavz R1 Mic | Lenovo ThinkPad T400 @ Windows 8 Pro x64 | Néha, amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok.
(#31031) tariattila válasza RazorGTR1 (#31030) üzenetére

neked is!
(nem hallja mer gyur) 
(#31032) nggabi válasza tariattila (#31029) üzenetére

reggeltet

Mi ez a trágyadomb 
Jó reggelt!
(#31036) tariattila válasza bok92 (#31033) üzenetére

a szintiboy kőkemény.... térdharisnyára húzott rövidnaci !
ez viccnek is gyenge amúgy.... 

Ez kérem szépen a székely pop... 
SGS Miui v5 3.4.19

Ez egy vicc.
Legalább figyelmeztethettél volna, hogy csak erős idegzetűeknek. 
(#31039) ForRedGlory válasza tariattila (#31029) üzenetére

HD2 megvéve, minden állat. Csak egy postát kell túlélnie, legkésőbb kedden itt lesz.
Másnaposság szédüléssel és fáradsággal kimerül, úgyhogy jó nap ez a mai. ![;]](/dl/s/v1.gif)
buli volt ioffban? 40 new #
[ Szerkesztve ]

Ejj de gyenge vagy.... Halrudi volt már ma? ![;]](/dl/s/v1.gif)
SGS Miui v5 3.4.19
(#31042) tariattila válasza ForRedGlory (#31039) üzenetére

fújsz egyet..... ???
utána kennyed! estére eredményeket akarunk! 
(#31043) Iomega válasza korpicschess (#31040) üzenetére
Meddig fogsz csövezni ezzel a készülékkel, és mennyi volt
20 ezret én is adtam volna érte.

[ Szerkesztve ]
(#31044) korpicschess válasza Iomega (#31043) üzenetére
Püztem egy árat. Nem tudom meddig lesz meg.
Aki ZTE Skate-et nézeget, az ne szólaljon meg.

Tabletta anyone?
Van, "micubisis, "piros csillagos", meg FOLIO-s ![;]](/dl/s/v1.gif)
When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)
(#31046) Iomega válasza korpicschess (#31044) üzenetére
[ Szerkesztve ]
(#31047) ForRedGlory válasza tariattila (#31042) üzenetére
Este kezdem el, csak most állítom össze az edzéstervet, meg a kajarendet 
Kéne még pár dolog, egy egyenes rúd, meg valami zsír/izom/csont tömeg mérő műszer... mivel ugye azért ha nem is látszik egyből a plusz 20kg, de lássam hogy belül motoszkál az ördög 
(#31040) korpicschess: gusztustalan telefont vettél
hogy néz már ki? Na meg az a "kijelző"
[ Szerkesztve ]
(#31048) korpicschess válasza ForRedGlory (#31047) üzenetére
Szerintem nagyon szép.
Sajna fém és nehéz... de legalább nagy a kijelző. Rövidebb, mint az S.
Samu Focust (az mi?
) letolja sebességben. [link]
Itt látszik, hogy nem samoled, de annyi baj legyen. 
[ Szerkesztve ]