2013. május 23., csütörtök

(#13951) xnace válasza Jadro (#13950) üzenetére

xnace
(őstag)
LOGOUT blog

Akkor nem kell :D Bar van meg a JTAG-os megoldas, de az nem tul egyszeru.

Samsung Galaxy S3 Marble White

(#13952) korpicschess válasza xnace (#13949) üzenetére

korpicschess
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na és mi az 5leted?
Szekszárdi TeszkóGSM... Mobil világ vagy micsoda... Bekeda Bt.. Pécsen még üzletük.

► iPhone & mobil tartozékok, tokok, fóliák, már 100-tól - > http://t7.hu/00ip ◄ | LG Nexus™ 4 CM10.1 | ★★★ Megbízhatóságom az adatlapomon! ★★★ | Hirdetéseim képekkel, N4 fólia, i5 TPU tok, OTG, stb. ►►► http://t7.hu/00io

(#13953) ForRedGlory válasza xnace (#13949) üzenetére

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hallot, te olyan okosnak hiszed magad mostanaban, aki mindenhez ert, jo uzleteket kot, osztja az eszt, hogy el sem hiszem... Kisse elszaladt a lo koma...

Kösz nem kérek több "bocs, hogy zavarok" privátot....Ha kérdés van, ott a fórum, azért találták ki... sem időm sem kedvem mindig ugyanarra válaszolni.

(#13954) RazorGTR1 válasza ForRedGlory (#13953) üzenetére

RazorGTR1
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hagyjad, sok volt a vodka, a red bull meg a viszki ;];]

Xiaomi MI-2 32GB @ WIUI 3.5.17 w/ 918-1242MHz mod + Brainwavz R1 Mic | Lenovo ThinkPad T400 @ Windows 8 Pro x64 | Néha, amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok.

(#13955) ForRedGlory válasza RazorGTR1 (#13954) üzenetére

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mit viszki? A rokat a bambi utan?

Kösz nem kérek több "bocs, hogy zavarok" privátot....Ha kérdés van, ott a fórum, azért találták ki... sem időm sem kedvem mindig ugyanarra válaszolni.

(#13956) RazorGTR1 válasza ForRedGlory (#13955) üzenetére

RazorGTR1
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sok sört (Gösser NaturZitrone 0,0%) ivott szerencsétlen, nézd már el neki :N;]

Xiaomi MI-2 32GB @ WIUI 3.5.17 w/ 918-1242MHz mod + Brainwavz R1 Mic | Lenovo ThinkPad T400 @ Windows 8 Pro x64 | Néha, amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok.

(#13957) Bavid válasza ForRedGlory (#13944) üzenetére

Bavid
(senior tag)

Szerintem kösse rá a kocsi aksira, azt utcu neki :DDD Ha attól s eindul be, akkor tényleg kipurcant :DDD :DDD

"...A HTC meg lassan elgondolkodhat az első 2 akkumulátoros mobil bevezetésén." by =Mentor=

(#13958) ForRedGlory válasza Bavid (#13957) üzenetére

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Irta, ha megdoglott, vesz egy sima sgst es belepakolja az sgsii alkatreszeit. Loal...

(#13959) xnace válasza korpicschess (#13952) üzenetére

xnace
(őstag)
LOGOUT blog

fogyasztovedelem, vagy baseball uto:D

FRG: Nem vagyok bekepzeltebb, mint Te;)
;]

Samsung Galaxy S3 Marble White

(#13960) ForRedGlory válasza xnace (#13959) üzenetére

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem vagyok beképzelt :D
De hogy kicsit vagizzak. Zoltán bácsi megkapta a magánnyugdíj reálhozamot és hatjegyű az összeg :C :C :C Jó hogy otépés voltam, nagyon komoly a hozam százalék. Jó hogy a növekedési portfólióban voltam, 46,83% :Y

[ Szerkesztve ]

(#13961) korpicschess

korpicschess
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Faszért diszkriminálnak engem.. :W
"Kiemelt üzleti ügyfeleink részére a Bónusz Program online oldalai nem érhetőek el.

A személyre szabott kedvezményekkel és a Bónusz Program feltételekkel kapcsolatban kérjük, keresse fel ügyfélmenedzserét!

Üdözlettel,
Telenor"

Jó lenne kicsit megijeszteni a boltost, több kp-t kérni és venni jó áron egy S2-t Telenornál. Vagy legyen inkább O2X? Nemtudom.

► iPhone & mobil tartozékok, tokok, fóliák, már 100-tól - > http://t7.hu/00ip ◄ | LG Nexus™ 4 CM10.1 | ★★★ Megbízhatóságom az adatlapomon! ★★★ | Hirdetéseim képekkel, N4 fólia, i5 TPU tok, OTG, stb. ►►► http://t7.hu/00io

(#13962) RazorGTR1 válasza ForRedGlory (#13960) üzenetére

RazorGTR1
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A BKV-hoz kellett volna menned. Így végkielégítés helyett csak az önkielégítés jut neked :DDD

(#13963) ForRedGlory válasza korpicschess (#13961) üzenetére

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nehogy az O2X-et vedd meg. Köszönőviszonyban sincs SGSII-vel. Ráadásul (ha jól tudom) még a szaros 2.3-at sem tudták ráfaragni...
Mondjuk jóval olcsóbb, de sebességben a kipolírozott SGS szintjét ha hozza, már jó...

(#13964) ForRedGlory válasza RazorGTR1 (#13962) üzenetére

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Békávés vagy? lolohomár , ;]
Ma kérték a jegyeket, bérleteket. Az arcába nyomtam és röhögtem, hogy ez most nem jött össze.

(#13965) korpicschess válasza ForRedGlory (#13963) üzenetére

korpicschess
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ja szerintem is elég trágya. Semmiben sem jó.
Most komolyan mi az, hogy nekem be kell mennem a többieknek meg nem? Mi az, hogy ők megvehetik neten 5% kedvezménnyel vagy többel én meg nem? Telenor, én így szeretlek. :O

(#13966) RazorGTR1 válasza ForRedGlory (#13964) üzenetére

RazorGTR1
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azzá változtatlak, békávé ;]:DDD
Emese hogy van? :DDD

(#13967) Ricardo válasza korpicschess (#13965) üzenetére

Ricardo
(PH! nagyúr)

Azt gondolná az ember hogy Kiemelt ügyfelek előnyöket élveznek. Micsoda szerencse hogy így kezelnek, nem mint egy normál halandót

(#13968) korpicschess válasza Ricardo (#13967) üzenetére

korpicschess
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jóhogy... Kiemelten köcsögvagyunkveled ügyfél vagyok... :DDD
Lehet, hogy egy használt O2X telenoros majdnem új lesz ebből 65-ért és később egy S2.

[ Szerkesztve ]

(#13969) Ricardo válasza korpicschess (#13968) üzenetére

Ricardo
(PH! nagyúr)

Te tudod. Én nem biztos hogy beleugranék egy O2X-be

(#13970) Oppenheimer válasza korpicschess (#13968) üzenetére

Oppenheimer
(PH! addikt)

Csak Android jöhet szóba? ;] Én várnék egy új WP7re a helyedben! :D

"What kills you, doesn't make you stronger." - Oppenheimer

(#13971) Bavid válasza Oppenheimer (#13970) üzenetére

Bavid
(senior tag)

Tudod hova menj a WP7 reklámoddal! :DDD

"...A HTC meg lassan elgondolkodhat az első 2 akkumulátoros mobil bevezetésén." by =Mentor=

(#13972) korpicschess válasza Oppenheimer (#13970) üzenetére

korpicschess
(PH! addikt)
LOGOUT blog

WP7 az mi? Lehet, hogy 1 hóig kibírnám vele... de annyi erővel már a TP2-vel is kibírom..

(#13973) RazorGTR1 válasza korpicschess (#13972) üzenetére

RazorGTR1
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:C;]

(#13974) Ricardo válasza korpicschess (#13972) üzenetére

Ricardo
(PH! nagyúr)

Nem jönnek be a csempék? :D

(#13975) Jadro válasza Ricardo (#13974) üzenetére

Jadro
(PH! addikt)

Mindig vízkövesek lesznek és sűrűn kell sikálni őket. :)

Samsung Galaxy S III - CM10.1 Nightly

(#13976) nggabi

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

cöcöcö má megint ölitek egymást...

ne bántsátok már a kicsit... amilyen fiatal olyan nagy(darab) a szíve ;]

am frg mi a baj a bkv-sokkal? én csak a tarifacsomagjukat irigylem... sztem aládvág a percdíjuk ;]

más: nekem is utalt az otp hatszámjegy szintén szal öröm bódóttá :))

[ Szerkesztve ]

"szenyor dzsíííí" sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Note 2 Stock MC3 www.android-forum.hu Samsung Galaxy telefonok/tabletek javítása (króm keret, efs visszaállítása, élesztés, kijelző, alaplap, usb, kamera modul csere stb...) OLCSÓN! Írj privátot!

(#13977) Ricardo válasza nggabi (#13976) üzenetére

Ricardo
(PH! nagyúr)

Mindenkinek ennyire bejött a hozam? Lassan én leszek az egyetlen aki nem a kettes galaxy-t nyúzza. :U

Jadro: Kíváncsi leszek mikor jön az első poszt a nagy amerikából, hogy levízkőoldózta valaki a készülékét :DDD

[ Szerkesztve ]

(#13978) nggabi válasza Ricardo (#13977) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

há nem úgy van az :D nem kell a seggéreverni rögtön a pénznek...

am ma gondolkoztam egy lcd tv beszerzésén amikor asszony kitalálta h tegyük fel a tvt a szekrény tetejére... kb 50 kilós thomson síkképcsöves :W

"szenyor dzsíííí" sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Note 2 Stock MC3 www.android-forum.hu Samsung Galaxy telefonok/tabletek javítása (króm keret, efs visszaállítása, élesztés, kijelző, alaplap, usb, kamera modul csere stb...) OLCSÓN! Írj privátot!

(#13979) Ricardo válasza nggabi (#13978) üzenetére

Ricardo
(PH! nagyúr)

Ezek a nők :D
Majd jön a jó ötlet hogy a kétajtós tölgyfaszekrény jobban mutatna a másik falon, és amikor áttolod, odaáll és

"Á ez mégsem olyan mint gondoltam, told vissza"

[ Szerkesztve ]

(#13980) korpicschess válasza Ricardo (#13977) üzenetére

korpicschess
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Bárcsak működne az SGS-em... lehet lesz S2, de én sajnálom rá a pénzt.

(#13981) RazorGTR1 válasza nggabi (#13978) üzenetére

RazorGTR1
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Vegyél mellé Xboxot :DDD

(#13982) tariattila válasza ForRedGlory (#13960) üzenetére

tariattila
(PH! kedvence)

mit dicséred azt a dudva lopós otp-t...
nézdmármeg a %-okat!
elárulom, hogy Atibácsi dimenzió pénztáras volt... annak nézzedcsak ah eredményeit ;]

de a végén nagyon elcsesztem mert átléptem a szemét ing-hez...
de ettől függetlenül nekem is hatjegyű... sajnos sokkal jobb is lehetett volna ha maradok
ez a chf hitelem után már csak aprópénz ha buktáról csevegek... :O

xxxx :DDD

(#13983) Jadro válasza tariattila (#13982) üzenetére

Jadro
(PH! addikt)

Én is Dimenziós voltam. Egyetértek, szép eredményeket értek el. Van is SGS2-m az első nyugdíjamból. :DDD

(#13984) Oppenheimer válasza RazorGTR1 (#13981) üzenetére

Oppenheimer
(PH! addikt)

X-box mellé meg tudjuk milyen telefon való ;]

Na jó, leálltam... :DDD

;]

(#13985) Ricardo válasza Oppenheimer (#13984) üzenetére

Ricardo
(PH! nagyúr)

Ha ezt így folytatod tuti megdumálják a postást hogy reggel nyolckor menjen felétek :DDD

(#13986) Oppenheimer válasza Ricardo (#13985) üzenetére

Oppenheimer
(PH! addikt)

Napok óta nem hallottam a postást, lehet hogy valaki megtette helyettem azt, amit nekem kellett volna :D

[ Szerkesztve ]

(#13987) RazorGTR1 válasza Oppenheimer (#13984) üzenetére

RazorGTR1
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Majd ha telefonos irányítással lenyomsz Black Ops-ban, akkor mondd ezt ;]

(#13988) Oppenheimer

Oppenheimer
(PH! addikt)

A nyugdíjasoknak:4500 POSTÁS VITTE KI SOROS GYÖRGY REÁLHOZAMÁT :DDD

(#13989) tariattila válasza Jadro (#13983) üzenetére

tariattila
(PH! kedvence)

ha nem most hányna be minden cuccom akkor én is arra kacsintottam volna reá ;]

(#13990) nggabi válasza Ricardo (#13979) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

volt tegnap az is...

toljátok vissza a szekrényt! miért? mert ott nem jó... dehogyisnem :) de nem... és visszatoltuk :DDD

más:
A nagymama haldoklik.
Magához hívja az unokáját, és így szól:
- Mindig jó gyerek voltál, ezért rád hagyom a farmomat, beleértve a nagy házat, az istállót, a munkagépeket és 22 millió dollárt!
- Hű, nagymama - lelkendezik az unoka. - Nem is tudtam, hogy ilyen gazdag vagy! És hol van ez a farm?
- A facebookon.

lol :D

[ Szerkesztve ]

(#13991) Oppenheimer válasza nggabi (#13990) üzenetére

Oppenheimer
(PH! addikt)

Ez a vicc :W

(#13992) RazorGTR1 válasza nggabi (#13990) üzenetére

RazorGTR1
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

toljátok vissza a szekrényt! miért? mert ott nem jó... dehogyisnem de nem... és visszatoltuk

Valami ilyesmi játszódott le az xbox "megvételekor" is :DDD

lol :D

(#13993) nggabi válasza RazorGTR1 (#13992) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

tudod... ilyenek a nők :D ha egyszer nem jó ott a szekrény akkor elkerül onnan.

am 80é van osánban ledes 82cms de csak hds tv... megéri :F thomson (ez visszatart kicsit)

még egy:
Odamegy a fiú az apjához;
-Édesapám,én meleg lettem.
-Aztán valami ismert médiasztár vagy-e,fiam?
-Nem.
-Van-e rózsadombi villád,luxuskocsival?
-Nincs.
-Vannak-e 100 millióid a bankban?
-Az sincs édesapám.
-Hát akkor nem meleg vagy te fiam,hanem csak egy hülye kis buzi !!!

(#13994) RazorGTR1 válasza nggabi (#13993) üzenetére

RazorGTR1
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Vegyél példát Cartmanről :D
"Kuss legyen r!banc, húzzá' vissza pitét sütni! / a te dolgod a szülés!" :DDD

Nekem ilyesmi áron vettünk 82-es FullHD LED TV-t (Samsung), az viszont qrvajó. Leszámítva, hogy laggol az egyébként tök felesleges animáció a menüjében :DDD

Vicc: régi, de jó :D

(#13995) nggabi válasza RazorGTR1 (#13994) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

laggol a TV? lol :DDD

(#13996) tariattila válasza Ricardo (#13977) üzenetére

tariattila
(PH! kedvence)

nana.. abból a nagy redvamerikából csak ne jöjjön több hír !
amit művelnek botrány... ami érdekes: ha jó, ha rossz hír szivárog a forint gyengül...
felőlem jöhet a kamikaze futam... de akkor a bankok is búcsúzhatnak a bevételüktől...lol
tologathatják a roncsautókat az udvarukon... meg jácchatnak tőzsdésjátékot a temérdek panellakással... :DD

(#13997) Jadro válasza nggabi (#13995) üzenetére

Jadro
(PH! addikt)

Samu bazze, persze hogy van lag. :D Szerintem a túlszaturáltság is simán játszik. :)

(#13998) RazorGTR1 válasza nggabi (#13995) üzenetére

RazorGTR1
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kéne neki egy lagfixes kernel, supercurio nem fejleszt tévékre? :DDD

Brekk: Szaturál ez, mint az állat, csak be kell állítani normálisan :DDD

[ Szerkesztve ]

(#13999) nggabi válasza RazorGTR1 (#13998) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

vudu szánd van rá? :D mert ha szarturált az nem gáz csak a hang jó legyen :))

atesz: láttad ma a chfet? elég durva annak akinek hitele van...

[ Szerkesztve ]

(#14000) tariattila

tariattila
(PH! kedvence)

ezek meg csak szaturálnak meg laggolnak...
mivammá tévét se lehet samut venni? az is rfs-en megy? :DDD

ng: nekem van.... ezért mondtam, hogy jöhet a kamikaze...
már csak 1,5 év ... azon agyaltam, hogy nekem tovább mehet a buli mint a banknak... egyelőre :DDD

[ Szerkesztve ]

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.