Akkor nem kell
Bar van meg a JTAG-os megoldas, de az nem tul egyszeru.
Samsung Galaxy S3 Marble White
Akkor nem kell
Bar van meg a JTAG-os megoldas, de az nem tul egyszeru.
(#13952) korpicschess válasza xnace (#13949) üzenetére
Na és mi az 5leted?
Szekszárdi TeszkóGSM... Mobil világ vagy micsoda... Bekeda Bt.. Pécsen még üzletük.
► iPhone & mobil tartozékok, tokok, fóliák, már 100-tól - > http://t7.hu/00ip ◄ | LG Nexus™ 4 CM10.1 | ★★★ Megbízhatóságom az adatlapomon! ★★★ | Hirdetéseim képekkel, N4 fólia, i5 TPU tok, OTG, stb. ►►► http://t7.hu/00io
(#13953) ForRedGlory válasza xnace (#13949) üzenetére
Hallot, te olyan okosnak hiszed magad mostanaban, aki mindenhez ert, jo uzleteket kot, osztja az eszt, hogy el sem hiszem... Kisse elszaladt a lo koma...
Kösz nem kérek több "bocs, hogy zavarok" privátot....Ha kérdés van, ott a fórum, azért találták ki... sem időm sem kedvem mindig ugyanarra válaszolni.
(#13954) RazorGTR1 válasza ForRedGlory (#13953) üzenetére
Hagyjad, sok volt a vodka, a red bull meg a viszki ![;]](/dl/s/v1.gif)
![;]](/dl/s/v1.gif)
Xiaomi MI-2 32GB @ WIUI 3.5.17 w/ 918-1242MHz mod + Brainwavz R1 Mic | Lenovo ThinkPad T400 @ Windows 8 Pro x64 | Néha, amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok.
(#13955) ForRedGlory válasza RazorGTR1 (#13954) üzenetére
Mit viszki? A rokat a bambi utan?
Kösz nem kérek több "bocs, hogy zavarok" privátot....Ha kérdés van, ott a fórum, azért találták ki... sem időm sem kedvem mindig ugyanarra válaszolni.
(#13956) RazorGTR1 válasza ForRedGlory (#13955) üzenetére
Sok sört (Gösser NaturZitrone 0,0%) ivott szerencsétlen, nézd már el neki 
![;]](/dl/s/v1.gif)
Xiaomi MI-2 32GB @ WIUI 3.5.17 w/ 918-1242MHz mod + Brainwavz R1 Mic | Lenovo ThinkPad T400 @ Windows 8 Pro x64 | Néha, amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok.
(#13957) Bavid válasza ForRedGlory (#13944) üzenetére

Szerintem kösse rá a kocsi aksira, azt utcu neki
Ha attól s eindul be, akkor tényleg kipurcant

"...A HTC meg lassan elgondolkodhat az első 2 akkumulátoros mobil bevezetésén." by =Mentor=
(#13958) ForRedGlory válasza Bavid (#13957) üzenetére
Irta, ha megdoglott, vesz egy sima sgst es belepakolja az sgsii alkatreszeit. Loal...
(#13959) xnace válasza korpicschess (#13952) üzenetére
fogyasztovedelem, vagy baseball uto
FRG: Nem vagyok bekepzeltebb, mint Te
![;]](/dl/s/v1.gif)
(#13960) ForRedGlory válasza xnace (#13959) üzenetére
Nem vagyok beképzelt 
De hogy kicsit vagizzak. Zoltán bácsi megkapta a magánnyugdíj reálhozamot és hatjegyű az összeg
Jó hogy otépés voltam, nagyon komoly a hozam százalék. Jó hogy a növekedési portfólióban voltam, 46,83% 
[ Szerkesztve ]
Faszért diszkriminálnak engem.. 
"Kiemelt üzleti ügyfeleink részére a Bónusz Program online oldalai nem érhetőek el.
A személyre szabott kedvezményekkel és a Bónusz Program feltételekkel kapcsolatban kérjük, keresse fel ügyfélmenedzserét!
Üdözlettel,
Telenor"
Jó lenne kicsit megijeszteni a boltost, több kp-t kérni és venni jó áron egy S2-t Telenornál. Vagy legyen inkább O2X? Nemtudom.
► iPhone & mobil tartozékok, tokok, fóliák, már 100-tól - > http://t7.hu/00ip ◄ | LG Nexus™ 4 CM10.1 | ★★★ Megbízhatóságom az adatlapomon! ★★★ | Hirdetéseim képekkel, N4 fólia, i5 TPU tok, OTG, stb. ►►► http://t7.hu/00io
(#13962) RazorGTR1 válasza ForRedGlory (#13960) üzenetére
A BKV-hoz kellett volna menned. Így végkielégítés helyett csak az önkielégítés jut neked 
(#13963) ForRedGlory válasza korpicschess (#13961) üzenetére
Nehogy az O2X-et vedd meg. Köszönőviszonyban sincs SGSII-vel. Ráadásul (ha jól tudom) még a szaros 2.3-at sem tudták ráfaragni...
Mondjuk jóval olcsóbb, de sebességben a kipolírozott SGS szintjét ha hozza, már jó...
(#13964) ForRedGlory válasza RazorGTR1 (#13962) üzenetére
Békávés vagy? lolohomár , ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ma kérték a jegyeket, bérleteket. Az arcába nyomtam és röhögtem, hogy ez most nem jött össze.
(#13965) korpicschess válasza ForRedGlory (#13963) üzenetére
Ja szerintem is elég trágya. Semmiben sem jó.
Most komolyan mi az, hogy nekem be kell mennem a többieknek meg nem? Mi az, hogy ők megvehetik neten 5% kedvezménnyel vagy többel én meg nem? Telenor, én így szeretlek. 
(#13966) RazorGTR1 válasza ForRedGlory (#13964) üzenetére
Azzá változtatlak, békávé ![;]](/dl/s/v1.gif)

Emese hogy van? 
(#13967) Ricardo válasza korpicschess (#13965) üzenetére

Azt gondolná az ember hogy Kiemelt ügyfelek előnyöket élveznek. Micsoda szerencse hogy így kezelnek, nem mint egy normál halandót 
(#13968) korpicschess válasza Ricardo (#13967) üzenetére
Jóhogy... Kiemelten köcsögvagyunkveled ügyfél vagyok... 
Lehet, hogy egy használt O2X telenoros majdnem új lesz ebből 65-ért és később egy S2.
[ Szerkesztve ]
(#13969) Ricardo válasza korpicschess (#13968) üzenetére

Te tudod. Én nem biztos hogy beleugranék egy O2X-be
(#13970) Oppenheimer válasza korpicschess (#13968) üzenetére

Csak Android jöhet szóba?
Én várnék egy új WP7re a helyedben! 
"What kills you, doesn't make you stronger." - Oppenheimer
(#13971) Bavid válasza Oppenheimer (#13970) üzenetére

Tudod hova menj a WP7 reklámoddal! 
"...A HTC meg lassan elgondolkodhat az első 2 akkumulátoros mobil bevezetésén." by =Mentor=
(#13972) korpicschess válasza Oppenheimer (#13970) üzenetére
WP7 az mi? Lehet, hogy 1 hóig kibírnám vele... de annyi erővel már a TP2-vel is kibírom..
(#13973) RazorGTR1 válasza korpicschess (#13972) üzenetére

![;]](/dl/s/v1.gif)
(#13974) Ricardo válasza korpicschess (#13972) üzenetére

Nem jönnek be a csempék? 

Mindig vízkövesek lesznek és sűrűn kell sikálni őket. 
Samsung Galaxy S III - CM10.1 Nightly
cöcöcö má megint ölitek egymást...
ne bántsátok már a kicsit... amilyen fiatal olyan nagy(darab) a szíve ![;]](/dl/s/v1.gif)
am frg mi a baj a bkv-sokkal? én csak a tarifacsomagjukat irigylem... sztem aládvág a percdíjuk ![;]](/dl/s/v1.gif)
más: nekem is utalt az otp hatszámjegy szintén szal öröm bódóttá 
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí" sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Note 2 Stock MC3 www.android-forum.hu Samsung Galaxy telefonok/tabletek javítása (króm keret, efs visszaállítása, élesztés, kijelző, alaplap, usb, kamera modul csere stb...) OLCSÓN! Írj privátot!

Mindenkinek ennyire bejött a hozam? Lassan én leszek az egyetlen aki nem a kettes galaxy-t nyúzza. 
Jadro: Kíváncsi leszek mikor jön az első poszt a nagy amerikából, hogy levízkőoldózta valaki a készülékét 
[ Szerkesztve ]
há nem úgy van az
nem kell a seggéreverni rögtön a pénznek...
am ma gondolkoztam egy lcd tv beszerzésén amikor asszony kitalálta h tegyük fel a tvt a szekrény tetejére... kb 50 kilós thomson síkképcsöves 
"szenyor dzsíííí" sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Note 2 Stock MC3 www.android-forum.hu Samsung Galaxy telefonok/tabletek javítása (króm keret, efs visszaállítása, élesztés, kijelző, alaplap, usb, kamera modul csere stb...) OLCSÓN! Írj privátot!

Ezek a nők 
Majd jön a jó ötlet hogy a kétajtós tölgyfaszekrény jobban mutatna a másik falon, és amikor áttolod, odaáll és
"Á ez mégsem olyan mint gondoltam, told vissza" 
[ Szerkesztve ]
(#13980) korpicschess válasza Ricardo (#13977) üzenetére
Bárcsak működne az SGS-em... lehet lesz S2, de én sajnálom rá a pénzt.
Vegyél mellé Xboxot 
(#13982) tariattila válasza ForRedGlory (#13960) üzenetére

mit dicséred azt a dudva lopós otp-t...
nézdmármeg a %-okat!
elárulom, hogy Atibácsi dimenzió pénztáras volt... annak nézzedcsak ah eredményeit ![;]](/dl/s/v1.gif)
de a végén nagyon elcsesztem mert átléptem a szemét ing-hez...
de ettől függetlenül nekem is hatjegyű... sajnos sokkal jobb is lehetett volna ha maradok
ez a chf hitelem után már csak aprópénz ha buktáról csevegek... 
xxxx :DDD
(#13983) Jadro válasza tariattila (#13982) üzenetére

Én is Dimenziós voltam. Egyetértek, szép eredményeket értek el. Van is SGS2-m az első nyugdíjamból. 
(#13984) Oppenheimer válasza RazorGTR1 (#13981) üzenetére

X-box mellé meg tudjuk milyen telefon való ![;]](/dl/s/v1.gif)
Na jó, leálltam... 
![;]](/dl/s/v1.gif)
(#13985) Ricardo válasza Oppenheimer (#13984) üzenetére

Ha ezt így folytatod tuti megdumálják a postást hogy reggel nyolckor menjen felétek 
(#13986) Oppenheimer válasza Ricardo (#13985) üzenetére

Napok óta nem hallottam a postást, lehet hogy valaki megtette helyettem azt, amit nekem kellett volna 
[ Szerkesztve ]
(#13987) RazorGTR1 válasza Oppenheimer (#13984) üzenetére
Majd ha telefonos irányítással lenyomsz Black Ops-ban, akkor mondd ezt ![;]](/dl/s/v1.gif)

A nyugdíjasoknak:4500 POSTÁS VITTE KI SOROS GYÖRGY REÁLHOZAMÁT 
(#13989) tariattila válasza Jadro (#13983) üzenetére

ha nem most hányna be minden cuccom akkor én is arra kacsintottam volna reá ![;]](/dl/s/v1.gif)
volt tegnap az is...
toljátok vissza a szekrényt! miért? mert ott nem jó... dehogyisnem
de nem... és visszatoltuk 
más:
A nagymama haldoklik.
Magához hívja az unokáját, és így szól:
- Mindig jó gyerek voltál, ezért rád hagyom a farmomat, beleértve a nagy házat, az istállót, a munkagépeket és 22 millió dollárt!
- Hű, nagymama - lelkendezik az unoka. - Nem is tudtam, hogy ilyen gazdag vagy! És hol van ez a farm?
- A facebookon.
lol 
[ Szerkesztve ]
(#13991) Oppenheimer válasza nggabi (#13990) üzenetére

Ez a vicc 
toljátok vissza a szekrényt! miért? mert ott nem jó... dehogyisnem de nem... és visszatoltuk
Valami ilyesmi játszódott le az xbox "megvételekor" is 
lol 
tudod... ilyenek a nők
ha egyszer nem jó ott a szekrény akkor elkerül onnan.
am 80é van osánban ledes 82cms de csak hds tv... megéri
thomson (ez visszatart kicsit)
még egy:
Odamegy a fiú az apjához;
-Édesapám,én meleg lettem.
-Aztán valami ismert médiasztár vagy-e,fiam?
-Nem.
-Van-e rózsadombi villád,luxuskocsival?
-Nincs.
-Vannak-e 100 millióid a bankban?
-Az sincs édesapám.
-Hát akkor nem meleg vagy te fiam,hanem csak egy hülye kis buzi !!!
Vegyél példát Cartmanről 
"Kuss legyen r!banc, húzzá' vissza pitét sütni! / a te dolgod a szülés!" 
Nekem ilyesmi áron vettünk 82-es FullHD LED TV-t (Samsung), az viszont qrvajó. Leszámítva, hogy laggol az egyébként tök felesleges animáció a menüjében 
Vicc: régi, de jó 
laggol a TV? lol 
(#13996) tariattila válasza Ricardo (#13977) üzenetére

nana.. abból a nagy redvamerikából csak ne jöjjön több hír !
amit művelnek botrány... ami érdekes: ha jó, ha rossz hír szivárog a forint gyengül...
felőlem jöhet a kamikaze futam... de akkor a bankok is búcsúzhatnak a bevételüktől...lol
tologathatják a roncsautókat az udvarukon... meg jácchatnak tőzsdésjátékot a temérdek panellakással... 

Samu bazze, persze hogy van lag.
Szerintem a túlszaturáltság is simán játszik. 
Kéne neki egy lagfixes kernel, supercurio nem fejleszt tévékre? 
Brekk: Szaturál ez, mint az állat, csak be kell állítani normálisan 
[ Szerkesztve ]
vudu szánd van rá?
mert ha szarturált az nem gáz csak a hang jó legyen 
atesz: láttad ma a chfet? elég durva annak akinek hitele van...
[ Szerkesztve ]

ezek meg csak szaturálnak meg laggolnak...
mivammá tévét se lehet samut venni? az is rfs-en megy? 
ng: nekem van.... ezért mondtam, hogy jöhet a kamikaze...
már csak 1,5 év ... azon agyaltam, hogy nekem tovább mehet a buli mint a banknak... egyelőre 
[ Szerkesztve ]