2013. június 19., szerda

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Samsung Galaxy S2 Archívum II. (téma lezárva)

(#901) frigoo

frigoo
(kvázi-tag)

Üdv!

Van egy problémám. A telefonon a programokat rendszerezgetem, mappákba teszem, stb..... és újraindulás után ismét szanaszét dobálja, összekeveri a programokat, a mappák megmaradnak, de üresen. Tudtok ehez valami okkosat monani? A telón stock telenoros XWKI4 rom van rootolt kernellel, titanium backup pro-val fagyasztva a nem használt gyári alkalmazások.
A hibát akkor is csinálja, ha a eladatkezelőből ürítem a ramot.

Samsung Galaxy S2 Telenor (XWLP7 + CF Root)

(#902) kungzi válasza R2D20208 (#897) üzenetére

kungzi
(PH! kedvence)

szia

ha már ennyire ráérsz és lenne kedved utolsónak segíteni mindenkinek, akkor légyszives

egy részletes leírást arról, hogyan lehet gyári állapotra visszaállítani a telefont, hogy utána kiessel lehessen frissíteni. ha túl nagy munka, akkor bocsi. csak sokan örülnénk neki szerintem :D

Samsung Galaxy S2 - NeatRom Lite 4.7 XWLSS Jelly Bean 4.1.2

(#903) trobi28 válasza C.Brigante (#878) üzenetére

trobi28
(őstag)

Ez az LPB modem jó XWLA4-re? Nem okoz gondot hogy ez a ICS modemje?

Tokok eladók:S2, S3 Gyári szilikon tok,Sony Xperia S,S2 OTG. Érdeklődni privátban

(#904) Bilux válasza mycso (#900) üzenetére

Bilux
(őstag)

Várom! :R
Leszek akár az első is aki leteszteli, ha még nem publikus jöhet a tervezet :)

[ Szerkesztve ]

Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

(#905) kungzi válasza mycso (#900) üzenetére

kungzi
(PH! kedvence)

én is várom ;)

(#906) Prien válasza frigoo (#901) üzenetére

Prien
(senior tag)

Ezt nekem is csinálta, de romot nem szeretnék cserélni. Nem hiszem,hogy az ICS-ig megoldódik már ez.

A pénz nem boldogít, de határozottan jobb lesz tőle a közérzetem...

(#907) frigoo válasza Prien (#906) üzenetére

frigoo
(kvázi-tag)

Aha, köszönöm a válaszodat, én is maradnék a stock romnál és várom az ics-t. Csak furcsa volt, hogy valamikor csinálta, valamikor nem. Hát akkor még 1 ok az ICS melett. Mindegy, már nemsokára itt van. Apropó szerintetek a szolgáltaófüggő telók is megkapján 1-én az ICS-t?

(#908) mycso válasza Bilux (#904) üzenetére

mycso
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Még vagy egy félórát kérek, a két szolgáltatós már megvan, most csinálom a függetlent, meg még a képeket feltöltögetem. :R

Nemsokára kész. :K

< >=♦=< > Diesel Common-Rail Injection

(#909) kungzi válasza mycso (#908) üzenetére

kungzi
(PH! kedvence)

várom-várom :C

(#910) Varszegig válasza csabicska (#886) üzenetére

Varszegig
(PH! kedvence)

Sms backup+ a marketen. Erre is jó, felhőbe menti.

Samsung Galaxy S III

(#911) Bilux válasza mycso (#908) üzenetére

Bilux
(őstag)

Csak nyugodtan, ne siessük el.
Ami buktató lehet a dologban, hogy nem mindegy mikor váltunk PC-ot.

(#912) C.Brigante válasza trobi28 (#903) üzenetére

C.Brigante
(PH! kedvence)

nem, mehet rá!

Khmm: szóval eddig 3-an vagyunk egy italos (teázós :DDD ) találkozóra valahol! (elvileg 4-en de EPRY mestert repülővel kellene elhoznunk)
Aki jönne az jelezze, hátha leszünk többen is!

Rotate kolléga nem akar jönni? És megnéznénk a qrva stabil KI4-es stock romját! :DDD

[ Szerkesztve ]

uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ / 

(#913) Rotate válasza C.Brigante (#912) üzenetére

Rotate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

sajna ez a félév ez sűrű lesz, nekem nem igazán jó :O államvizsgázok/diplomamunkát kell befejeznem :) viszont a nyár második felében/ősszel szívesen :)

[ Szerkesztve ]

(#914) C.Brigante válasza Rotate (#913) üzenetére

C.Brigante
(PH! kedvence)

hát akkor kitartás! lehet elhúzódik addig... :DDD

uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ / 

(#915) mycso

mycso
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

No meg is lennék,

SGS2 gyári állapotba állítása!

Ha valahol valamelyik kép/link nem működne jelezzétek, bár megnéztem többször is, tehát működnie kell....

Próbáltam, sallangok nélkül röviden és tömören a lényegre törve fogalmazni, remélem egyértelmű lesz minden. :U

[ Szerkesztve ]

(#916) lefkosia válasza mycso (#915) üzenetére

lefkosia
(őstag)

Szuper! Nagyon jó kis összeállítás, ha valaki gyári állapotba szeretné visszaállítani :K

Galaxy Note 2

(#917) kungzi válasza mycso (#915) üzenetére

kungzi
(PH! kedvence)

nagyon szépen köszönjük :R

[ Szerkesztve ]

(#918) fcsaba89

fcsaba89
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Telo vásárláson gondolkodom és az sgs2 illetve az i4s van benne a pakliban.
A véleményetekre lennék kíváncsi. Symbianról váltanék szóval nem vagyok jártas sem az androidban sem az ios-ben. :)

Tehát a kérdésem az lenne, hogy miben van előnye az sgs2-nek? Rootolás és testre szabhatóságon kívül mivel különösebben nem szeretem haxolgatni a cuccaim. Legfontosabb dolgok számomra a kamera, a kijelző "szépsége" illetve a böngészés és az üzemidő lenne, és sajnos pont ezekben (kijelző felbontás és kamera minősége) a kérdésekben hallom sok helyről h "szar" az sgs2, bár lehet ezek csak elfogult i fanok. ;] ;]

Ezért lennék kíváncsi a ti véleményetekre (mivel nem 2 tábla csoki áráról beszélünk), akik nap mint nap használjátok a kis samut, hogy valóban hátrányban van-e i4s-hez.!?

Köszönöm előre is mindenkinek aki szán rám pár percet!!! :R :)

És bocsi, hogy regényt írtam! :D

[ Szerkesztve ]

(#919) zseko válasza mycso (#915) üzenetére

zseko
(őstag)

A product code mit befolyásol? Én függetlenül vettem, romot cseréltem, most megnézem és azt írja hogy ODK. Ha átiratom XEH-re, mit fog befolyásolni?

(#920) alba-regia válasza fcsaba89 (#918) üzenetére

alba-regia
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Szia!

Amiket leírtál kritériumként, mind teljesíti az SGSII. Az enyém nincs buherálva. Az üzemideje nagyon jó. Múlt héten szabadságon voltam, így szinte csak telefonálásra használtam, ill. egy-két email. Éjszaka repülő módra vált. Így a 8. napon kellett töltenem. Nagyon aktív használat mellett 1-2 nap.

A kamerája szerintem kifejezetten jó. A kijelző szintén. A böngészője gyors, akár még TV-re, monitorra kötve is használható.

I4S-hez képest inkább előnyei vannak szerintem, legalábbis azokban a dolgokban, melyekre nekem szükségem van (bővíthetőség, BT fájlátvitel, mSD). Szerintem próbáld ki mindkét készüléket, és azt követően dönts. Ha esetleg máshol fagyásokra, egyéb dolgokra hivatkoznak, az nálam nem volt tapasztalható (gyári ROM-mal). Ja! Nagyon gördülékeny, akadás sincs. Állítólag a kijelzője hajlamos a beégésre, de ezt szintén nem tapasztaltam, illetve az enyém nem megy bekapcsolt kijelzővel 0-24-ig :D

(#921) kungzi válasza mycso (#915) üzenetére

kungzi
(PH! kedvence)

majd mikor kijön az ics, hasznát fogom venni a leírásodnak :D ja és még megvárom míg megjön a jig-em hongkong-ból :DDD. már útnak indult, van valakinek tapasztalata, kb mennyi idő alatt ér ide?

(#918) fcsaba89

elfogult i fanok úgy, ahogy mondod :D

[ Szerkesztve ]

(#922) Bilux válasza mycso (#915) üzenetére

Bilux
(őstag)

Hazaértem akkor tesztelem :C :R

(#923) mycso válasza zseko (#919) üzenetére

mycso
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igazából a mindennapi használatban semmit nem csinál.
Ez alapján tudják beazonosítani a telefont, hogy "honnan származik".

Tehát vannak magyar product kódok: pl.:XEH, PAN, TMH, VDH. A magyr készülékek ezek produck kódok valamelyikét tartalmazzák. pl.: a KIES is ez alapján keresi meg a megfelelő, elérhető legfrissebb romot a készülékünkhöz.

Igazából garanciális szervizelésnél lehet belőle probléma, amikor is megnézik...ez esetben a garancia is bukhat.

Viszont!!! Nem elég a product kód átírása, hanem természetesen a romnak is megfelelőnek kell lennie, tehát olyan rom kell, hogy a telón legyen, amit már a szóban forgó product kóddal kiadtak! (meg még talán a modemek is megvannak, hogy melyik rom melyikkel jött ki, tehát az sem mind1)

pl.: XXLPB-t feltolom, hozzá multiCSC-vel pl.: PAN, majd visszaviszem szervizbe, hát lehet darabokra tépik a garilevelem. Hiszen PAN product kódos XXLPB nincs!

(#924) derrik válasza mycso (#915) üzenetére

derrik
(senior tag)

Gratula!!!! :C :R

(#925) Def26 válasza mycso (#915) üzenetére

Def26
(PH! nagyúr)

Isten vagy! Mától minden telefonos topikban akarok látni egy ilyen útmutatót. :R :DD

Microsoft!!! really??? watch tv on my own tv!!! brilliant!

(#926) R2D20208 válasza mycso (#915) üzenetére

R2D20208
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Csináld meg, hogy lehessen hozzászólni! Szerettem volna Gratulálni, ez sok embernek hasznos lehet !

(#925) Def26 Mycso szívesen nekiáll és szívesen megcsinálja minden telóét ;]

[ Szerkesztve ]

★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★

(#927) vadalma65 válasza mycso (#908) üzenetére

vadalma65
(kvázi-tag)

Igazán dicséretes amit teszel, valóban hiánypótló írás lesz. Amennyiben megoldható a vodafone is szerepeljen benne ha kérhetem. köszi :R

(#928) mycso válasza R2D20208 (#926) üzenetére

mycso
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Direkt van így az összes logoutos bejegyzésem, hogy zárt, és ez így is marad. ;)
(bár már szinte mindegyikét kérték jópáran, hogy tegyem hozzászólhatóvá..)

Minden ott leírt cikkemnek van topikja is (illetve olyan topik, ami hozzá kapcsolódik), így nem kell 2fele figyelni.

(#925) Def26: egyébként amilyen készülékem van/volt (bár sok kimaradt, mert csak rövid ideig volt nálam, vagy nem voltak benne olyan lehetőségek), azoknál általában az 1. hozzászólás az én szerzeményem, vagy legalábbis egy része, illetve van hozzá egy saját blogom, tehát majdnem így van, ahogy írod. :R

vadalma65: igen tudom, sajnos a vodafone kimaradt, de a vodás romokról oly kevés infó van. De rajta vagyok az ügyön, keresgélek ezerrel, ha meg lesz akkor bővítem. :R

[ Szerkesztve ]

(#929) Bilux válasza mycso (#915) üzenetére

Bilux
(őstag)

Ez így elsőre elég konkrét és lényegretörő. :R
Az első hozzászólásba ezt a leírást tegyék be az adminok!!! :R

(#930) frigoo válasza mycso (#915) üzenetére

frigoo
(kvázi-tag)

Ezer köszönet, igaz már mecsináltam, de az az én bajom, türelmetlen vagyok, rezgett is a valagam. Ennek az 1.hsz-ben a helye. Még1x BIG THX :R :C

(#931) Def26 válasza mycso (#928) üzenetére

Def26
(PH! nagyúr)

Nem semmi. Pár órától szarakodástól megmentett volna ez az írás még reggel. :DD

CyberSoma: Na, az fasza. De legalább most már van egy korrekt leírás. :))

[ Szerkesztve ]

(#932) CyberSoma válasza mycso (#915) üzenetére

CyberSoma
(tag)

Basszus én most néztem, hogy nekem DBT -s lett a product code -om :( Ezért frissített nekem az XWLA4 -re :( :W
Hogyan tudom átteni TMH -ra? Újra kell kezdjem az egész telepítősdit?

(#933) zseko válasza mycso (#923) üzenetére

zseko
(őstag)

Köszi, valamivel okosabb lettem :) Gondolom azt már nem lehet megtudni, hogy eredetileg milyen kódos volt a telefon, mert akkor erről még nem tudtam és nem néztem...

(#934) kungzi

kungzi
(PH! kedvence)

megvan :DDD

[ Szerkesztve ]

(#935) zseko válasza mycso (#923) üzenetére

zseko
(őstag)

Köszi, valamivel okosabb lettem :) Gondolom azt már nem lehet megtudni, hogy eredetileg milyen kódos volt a telefon, mert akkor erről még nem tudtam és nem néztem...

(#936) Bilux válasza kungzi (#934) üzenetére

Bilux
(őstag)

tárcsázó

(#937) mycso válasza zseko (#935) üzenetére

mycso
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát ugye nagy valószínűséggel a fenti 4 kód közül valamelyik, attól függ, hogy honnan lett vásárolva. Egyébként ha már felül lett írva (tehát másik rom lett rápakolva, más csc, stb.) akkor már nem tudod visszanézni.

(#938) kungzi

kungzi
(PH! kedvence)

ennek a bravia engine-nek van valami értelme? tényleg szebb lesz a kép?

(#939) fcsaba89 válasza alba-regia (#920) üzenetére

fcsaba89
(lelkes újonc)

Köszönöm a hozzászólásod, mindenképpen segíteni fog a döntésben mivel tényleg nem használtam még sgs2-t! :)

ui.: pár napra nehéz beszerezni egy i4s-t és sgs2-t próbálgatásra, úgyhogy ezért bízom Rátok magamat! :P

(#940) zseko

zseko
(őstag)

Miért ment el 2x az előző... :F
Ma vettem egy wifis multifunkciós nyomtatót, a Canon készített hozzá programot is androidra, nem csak hogy nyomtatni tudok telefonról, de szkennelni is bazzz :DDD :C

(#941) ERPY válasza C.Brigante (#912) üzenetére

ERPY
(őstag)

(elvileg 4-en de EPRY mestert repülővel kellene elhoznunk)

:))

Nekem sajnos laza 120-140km lenne az út oda, és sajnos az elég messze van. Kecskemét-Szeged közt lakok. Szal nagyon szívesen elmennék, de sajnos nagy a táv. Max nyomassatok videót és képeket, ha lesz tali.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy Note2

(#942) Balage180

Balage180
(kvázi-tag)

Sziasztok

Valaki tudna nekem linket adni I9100XXKL1_I9100OXAKL1_OXA ehhez valo root kernelhez?

(#943) függő2 válasza C.Brigante (#912) üzenetére

függő2
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Szívesen elmennék én is egy jó kis "teázós" összröfire, de csak március 15-e után...bevallom őszintén túlköltekeztem, sajnos már nem férne bele :(
De a megjelölt dátum után okés lenne nekem :))
Persze ha odatolhatom a képem :D

függő2

SGS II :)

(#944) tesopapa válasza mycso (#915) üzenetére

tesopapa
(fanatikus tag)

"A facebook és a fórum a legjobb plasztikai sebész, mindenkinek megnagyobbítja a pofáját."

(#945) crane75 válasza mycso (#923) üzenetére

crane75
(fanatikus tag)

Megnéztem én is ezt a product code-ot, de nem az, amiket itt magyarként felsoroltál. gt-i9100lkaodk- ezt írja ki. Honnan tudom megnézni, hogy ez most milyen telefon? Samsung garival vettem-igaz GSM boltban. Remélem nincs vele gond...

[ Szerkesztve ]

NOKIA n82->NOKIA n8->Samsung Galaxy S II-> SONY Xperia Acro S

(#946) zack válasza crane75 (#945) üzenetére

zack
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nekem is KOR product code-os, és gyári garis. Tudtommal nem lett rajta ROM cserélve. Nem értem. :U
Már átállítottam egyébként XEH-ra, de nem igazán értem, hogy egy gyári garison hogy lehet KOR a product code.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S4 I9505 - XXUBMEA Torrente777 ROM v.2.0 Faux 005 @ Sound quality by Sennheiser IE8 @@ www.monitorguru.hu - Új és használt monitorok akciós áron! @@ www.partnerogsm.hu 06-70-316-8478

(#947) Def26 válasza crane75 (#945) üzenetére

Def26
(PH! nagyúr)

Sose értettem, hogy kik azok akik bemennek egy gsm redőstarkajú boltba, és otthagynak 100k -t egy komoly telefonra. Nem szapulni akarlak, csak megkérdezném, hogy TE miért nem az egyik nagy szolgáltatónál vetted a telefont? Nem féltél, hogy átvernek a gsm boltban? :)

[ Szerkesztve ]

(#948) tesopapa válasza zack (#946) üzenetére

tesopapa
(fanatikus tag)

Ha az aláírásodban levő illusion ROM van fenn akkor nem kell csodálkozni, a customok is elállítják a pc-t.

"A facebook és a fórum a legjobb plasztikai sebész, mindenkinek megnagyobbítja a pofáját."

(#949) zack válasza tesopapa (#948) üzenetére

zack
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem Illusion előtti dolog ez. Gyári 2.3.4. kaptam KOR product code-dal.

Samsung Galaxy S4 I9505 - XXUBMEA Torrente777 ROM v.2.0 Faux 005 @ Sound quality by Sennheiser IE8 @@ www.monitorguru.hu - Új és használt monitorok akciós áron! @@ www.partnerogsm.hu 06-70-316-8478

(#950) Szelley válasza frigoo (#901) üzenetére

Szelley
(senior tag)

magától kikapcsolt a telefonom... SOHA nem történt még ilyen!!! Ráadásul most vettem észre hogy bekapcsolva eltűnt az összes mappa :Y :W EZ MI A F*SZ akar lenni?! :F

[ Szerkesztve ]

I9100+P3110

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Samsung Galaxy S2 Archívum II. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.